Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 2.8.2009 10:25:57
|
|
|
|
ledenka
|
jutro kavica in čajček za vse kaj boste počele? mi bomo doma, se hladili. in počivali, ker je bilo treba ponoči previjat
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 2.8.2009 12:11:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojla čvekice.... Se nisem nič oglasila Sem v petek popoldne prepričala svojega da me je peljal v MS in zdej sem tukaj Včeraj smo bli v Grazu v Ikei , popoldne pa v Termah 3000 kjer je bla UBITAČNA gužva No ampak se nisem dala motit... Za (dobesedno) pet minut namakanja v bazenu in sončenja, smo plačali 9,90EUR po osebi Drago je, ampak terme 3000 sem pa vidla No pa kopalke sem tudi sprobala (mogoče vam slikico pokažem... ) Zvečer smo se najedli pečene koruze, trenutno pa čakamo kosilo, pol gremo pa na ribji piknik al pa v kopališče se še mal odmarat Vikend bo minil Punce jst mam eno vprašanje... Tiste ki ste že rodile.... Meni so se notranje sramne ustnice začele na ven obračat... A je to kakšen znak? Mam vse zatečeno spodaj Popek, ki je sicer luknja, se mi je tudi začel ven obračat No tkole..... Sicer se ne bi nič pšritoževala če bi nas Pupo presenetil in se rodil v MS (tukajšnja P ima klimo in dovoljene obiske ) ampak nič ne kaže da bi se to res zgodilo... No če ne bomo pa v torek pri diabetologu probali sprositi sprožitev
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 2.8.2009 12:17:33
|
|
|
|
Nončika
|
Živa, naj te pupo preseneti danes, ko slavi tudi moja mala pikica.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 2.8.2009 12:18:53
|
|
|
|
Anonimen
|
S tvojih ust v Božja ušesa!!!!!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 2.8.2009 12:36:38
|
|
|
|
Nončika
|
živa, ti boš vsaj pol pri klimi rodila, jaz sem se v stari cvrla kak picek.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 2.8.2009 15:03:32
|
|
|
|
sonček85
|
ŽIVA:super za kopanje in probo kopalk ja nekaterim se popek pred PDP obrne naven,meni se ni.Za sramne ustnice pa ne vem.Samo po moje boš ti v kratkem letela proti Rimu
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 2.8.2009 15:18:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 ŽIVA:super za kopanje in probo kopalk ja nekaterim se popek pred PDP obrne naven,meni se ni.Za sramne ustnice pa ne vem.Samo po moje boš ti v kratkem letela proti Rimu Joj nevem... UPAM!!! Ampak je res zanimivo, ker mam sicer luknjo in je ta luknja zdej ratala pač bolj odprta, ampak ni pa ven silil. Zdej pa je začel popek ven silit in ko se spodaj obrišem je res vse natečeno... Sem že danes dragega fehtala da je pogledal, če kaj čudnp zgleda Drugih "znakov" pa nimam
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 2.8.2009 17:40:54
|
|
|
|
Nončika
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 ŽIVA:super za kopanje in probo kopalk ja nekaterim se popek pred PDP obrne naven,meni se ni.Za sramne ustnice pa ne vem.Samo po moje boš ti v kratkem letela proti Rimu Joj nevem... UPAM!!! Ampak je res zanimivo, ker mam sicer luknjo in je ta luknja zdej ratala pač bolj odprta, ampak ni pa ven silil. Zdej pa je začel popek ven silit in ko se spodaj obrišem je res vse natečeno... Sem že danes dragega fehtala da je pogledal, če kaj čudnp zgleda Drugih "znakov" pa nimam nazadnje se bo še kje tvoja želja s porodnišnico in klimo uresničila.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 3.8.2009 8:44:50
|
|
|
|
gigi1
|
Ahoj pupike Živček še čisto malo pa bomo dihale Vsem želim prelep dan
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 3.8.2009 12:07:32
|
|
|
|
Anonimen
|
dan jaz sm dans za en drek,budna od pol 4 k tamal neki ni spal tko da je skoz sam jok,trebuh od včeri mi skoz otrdeva tko da sem že vsega sita in posledično slabe volje Živček to k ti opisuješ je pr men že neki cajta tko,je pa res da vsake tok cajta mam občutek kot da me zareže neki,tko da ne vem če po seb sodim pol ni nč kej tazga ampak upam da se ti bo čimprej uresničila želja zdele morm it pa posodo oprat pa peril obesit dokler mali spi pol pa še ne vem a bi šla ležat al ne k ponavad glih takrat k se uležem se pa tamal zbudi al sm pa še bolj blesava kot sem zdej
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 3.8.2009 16:46:17
|
|
|
|
sonček33
|
Ojla pupe! Dejmo no mal dihat...jaz komej čakam nečake in nekačinje. Dejmo! Sekica a imaš vse pripravljeno? Kje boš torej rodila? jaz bi rada tvoj priimek vedla - dej na zs.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 3.8.2009 16:55:57
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 ŽIVA:super za kopanje in probo kopalk ja nekaterim se popek pred PDP obrne naven,meni se ni.Za sramne ustnice pa ne vem.Samo po moje boš ti v kratkem letela proti Rimu Joj nevem... UPAM!!! Ampak je res zanimivo, ker mam sicer luknjo in je ta luknja zdej ratala pač bolj odprta, ampak ni pa ven silil. Zdej pa je začel popek ven silit in ko se spodaj obrišem je res vse natečeno... Sem že danes dragega fehtala da je pogledal, če kaj čudnp zgleda Drugih "znakov" pa nimam bo laseke videl ko se bo začelo dogajat boš vedela da ne boš šla danes ali jutri k je napovedano slabo
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 3.8.2009 16:56:03
|
|
|
|
sonček85
|
tkole se je pa danes naš Žabi prvič kopal zunaj.In je več kot užival,niti zastokal ni. pa še ena z mami in očijem tko pa jaz uživam v novi postelji tako pa sedajle spim v novi postelji z miško,medom pujem in medom,saj še nisem ker mi včeraj ni pasalo in sem še kar spančkal v košku. to prenosno imam da sem še v sobi z mami in atijem
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 3.8.2009 19:58:28
|
|
|
|
Kliki
|
Oj punce upam da ste OK. Prebrala sem vse za nazaj. Jast sem ta teden ful delala tko da ni blo enrgije za javljanje. V naedeljo je pa imel moj rojstni dan tko da sva malo proslovila. Zdej sem malo skočila k vam pogledat ker se mi likat ne da več. Sonček super fotke tvojega korenjaka.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 3.8.2009 20:08:18
|
|
|
|
Nončika
|
kliki, tvoj dragi ma na isti dan roj. dan ko moja mala pikica. sonček, uau, kako uživate v kopanju. lepo ga navajajte, da bo čim bolj užival na morju.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 3.8.2009 20:44:45
|
|
|
|
Kliki
|
Nončika ja sem prebrala. Kolk je bla pa tvoja pikica že stara? Kako si pa drugače, mali že kaj brca po mamičnem buhiju?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 3.8.2009 22:17:02
|
|
|
|
oktavija
|
Halo dekleta!!!! No evo še mene mal na raport. V petek smo imeli kontrolo, naša bebica je živa in ok, tehta 2,3 kg in imeli bomo deklico!!! Kontrolo imamo 21.8.09. No naša deklica je dobro, mami pa ne preveč... upam da pridem jutri malo sebi ko se bo shladilo ozračje , saj imam slabosti in težave kot da sem na začetku nosečnosti in ne na koncu ... vsa hrana se mi gabi in na bruhanje mi gre non stop, pa spat ne morem... A ima oz. jih je imela... še katera podbne težave, in kaj naj naredim.... meni se meša??? Drugače pa se lahko považim da sva se končno dobile tudi z Sončkom85 in da sem imela čast spoznat malega Aleksa!!!! Oba sta tako kjut, da bom morala še velikokrat z nijma na kavico!!! Kako skupinsko slikico pa bo Sonček prilepila, ker jaz nisem imela fotoaparat...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 4.8.2009 8:37:25
|
|
|
|
Anonimen
|
ČESTITKE OKTAVIJA Jst pa nevem kaj se dogaja... Včeraj sva z dragim malo (ampak res malo ) in zdej sem odkrila želatino na papirju rumene barve. Mislite da je to zdej končno čep? Ker nekaj podobnega, samo ne tako zelo želatinasto, sem že takrat v P imela po popadkih... Pa ni blo nič iz tega No sej... Jaz šibam danes na Polikliniko na pregled za cuker in UPAM, da se kaj zmenim, za kako sprožitev poroda DRŽITE PESTI Oktavija, jaz sem vas že na FB počekirala... Same lušne mamice na kupu ste ble Enkrat, ko bom imela čas, se bom še jaz do Celja z našim Pupotom pripeljala, pa bomo šle na kavico, pol bom pa jst do Šentjurja podaljšala, kjer mam eno kolegico. Zmenjeno?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 4.8.2009 8:42:55
|
|
|
|
NATAŠA35
|
aleks je dobil moj glas...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 4.8.2009 9:24:14
|
|
|
|
Nončika
|
končno, končno se je malo shladilo. kako olajšanje. oktavija, bravo za deklico. ime mata že zbrano? slikice sem pa jaz tudi že pofirbcala. živa, ej, kot če bi vidla samo sebe izpred 4l. non stop sem mela znake, ki so kazali na porod, nato pa sem rodila 3dni čez rok. kar se pa tiče sprožitve poroda, kolegico so z sladkorno vteknili v P in tan čakala zadnja dva kedna.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 4.8.2009 10:32:41
|
|
|
|
sonček33
|
Naš škrat. 6m1t, 8950g, 73cm
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 4.8.2009 10:34:56
|
|
|
|
Nončika
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Naš škrat. 6m1t, 8950g, 73cm lumpek mali, kak je srčkani. sonček33, moja pikica je tolko mela pri 1l. kg mislim. pa cm je mela samo 3 več. se še zdaj vidi, da je praaaavvviii drobižek.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 4.8.2009 10:40:37
|
|
|
|
oktavija
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Naš škrat. 6m1t, 8950g, 73cm Joj kako lep fantek ... moja pupa bo imela tolk lepih fantkov okoli sebe da bo težko izbrala bo mami pomagala Živa upam da bo ok in ja v po peorodu prieš ti v Celje ali pa me v LJ da se spoznamo še z drugimi borkami
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 4.8.2009 10:42:51
|
|
|
|
sonček33
|
Nončika ja, je kar velik in težak, samo ni glih bajsek, je pa konkreten Oktvaija ja ja , bo mami pomagala, bo izbrala glede na to, kakšno taščo bo mala imela al kakšen drug kriterij pride v poštev
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
10 mitov o zanositviVsi pari, ki si želijo imeti otroke, še posebej pa tisti, ki se soočajo z neplodnostjo, so pripravljeni upoštevati in st...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......