hel32
|
Dobro jutro čvekice Čestitke Flora2, Katy26 in sanikaa za sončke, veliko cartanja in srečnih trenutkov! Pa res, kam se avgustovčkom tako mudi, a je kriva vročina, al pa ste mamice neučakane. Ja Tanchy , Aprilčica,Tulpek in še nekatere, nevem, če ne bomo na koncu same ostale tu gor in čakale , če bo tak tempo naprej se bodo do 15 že skoraj vsi rodili. Ena je govorila o pa sem včeraj mojemu omenila, da bi, ker že ene 3 mesece nisma, pa zdaj da že nič ne škodi, nič slončkanja, do poroda je bil odgovor, jaz pa bi , malo! Kaj čmo zdaj pa noče! Ja pa mi je zadnjič omenil, saj veste kaki so moški, ko težko kaj povejo vsaj moj, da ga ful skrbi, da bo vse v redu z malim in da se nebi prehitro rodil, da mu naj kr rečem, če mi mora kaj pomagat, je zdaj še perilo obesil zlati je! Mi smo včeri imeli nevihto zvečer, pa je kr lepo hladno zdaj , paše. Ja, glede papirjev: jaz sem bila na csd-ju tudi 55 dni pred pdp-jem, ampak so imele ful "gužvo", in so me naročile za naslednji teden, no takrat sem podpisala vse papirje za paket in porodniško, pa še za očetovstvo sma podpisala, nakar me "gospa" kliče čez EN teden, da mi je narobe papirje dala za podpšisat, Ja HLOOOOOO, zakaj pa je tam v službi, no potem sem čakala da mi po pošti pošlje papirje, ker je namreč pozabila pair za delodajalca, za plače za zadnjih 12 mesecev vpisat dat, mislim, ženska je totalno raztresena. Tu pa se že konča, zdaj je pa gospa na dopustu do 17.8., in seveda odločbe še tudi nimam, upam, da jo dobim prej da rodim!!!! Svašta, v toti naši sloveniji!!! Pa reče G POČITEK, ja kako, če pa morem kr 1/2 dneva letat po uradih!!! Zaradi NJIHOVE nesposobnosti. Zgaga, peeeeeeeeče, podnevi, ponoči, skozi, ko , rupuruta pa tudi ne upam kr naprej papcat. Muca, čudno, da ti je rekla tako, če jo je pa moj včeraj dobil brez problema, edino blazinic je zmanjkalo, pa je dobil cel kup testerjev krem od aventa, pa nič ni komplicirala, nevem mogoče moški prej dobijo!!! Mi imamo naslednji pregled v ponedeljek, in bom kr vprašala, če se mogoče kaj dogaja, kajti do 20. še naj čaka, potem pa se lahk rodi,tolk, da streho položimo. Tako, zdaj pa grem malo pucat spet, se javim še umes!