|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2009 2. del
4.8.2009 9:26:15   
hel32
Dobro jutro čvekice

Čestitke Flora2, Katy26 in sanikaa za sončke, veliko cartanja in srečnih trenutkov!user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa res, kam se avgustovčkom tako mudi, a je kriva vročina, al pa ste mamiceuser posted image neučakane.
Ja Tanchy
, Aprilčica,Tulpek in še nekatere, nevem, če ne bomo na koncu same ostale tu gor in čakaleuser posted image user posted image user posted image , če bo tak tempo naprej se bodo do 15 že skoraj vsi rodili.
Ena je govorila o user posted image pa sem včeraj mojemu omenila, da bi, ker že ene 3 mesece nisma, pa zdaj da že nič ne škodi, nič slončkanja, do poroda je bil odgovor,
jaz pa bi user posted image , malo! Kaj čmo zdaj pa noče! Ja pa mi je zadnjič omenil, saj veste kaki so moški, ko težko kaj povejo vsaj moj, da ga ful skrbi, da bo vse v redu
z malim in da se nebi prehitro rodil, da mu naj kr rečem, če mi mora kaj pomagat, je zdaj še perilo obesil user posted image user posted image  zlati je!

Mi smo včeri imeli nevihto zvečer, pa je kr lepo hladno zdajuser posted image , paše.

Ja, glede papirjev: jaz sem bila na csd-ju tudi 55 dni pred pdp-jem, ampak so imele ful "gužvo", in so me naročile za naslednji teden, no takrat sem podpisala vse papirje za paket in porodniško, pa še za očetovstvo sma podpisala, nakar me "gospa" kliče čez EN teden, da mi je narobe papirje dala za podpšisat, Ja HLOOOOOO, zakaj pa je tam v službi, no potem sem čakala da mi po pošti pošlje papirje, ker je namreč pozabila pair za delodajalca, za plače za zadnjih 12 mesecev vpisat dat, mislim, ženska je totalno raztresena. Tu pa se že konča, zdaj je pa gospa na dopustu do 17.8., in seveda odločbe še tudi nimam, upam, da jo dobim prej da rodim!!!! Svašta, v toti naši sloveniji!!!user posted image user posted image user posted image  Pa reče G POČITEK, ja kako, če pa morem kr 1/2 dneva letat po uradih!!!
Zaradi NJIHOVE nesposobnosti.

Zgaga, peeeeeeeeče, podnevi, ponoči, skozi, ko  user posted image , rupuruta pa tudi ne upam kr naprej papcat.
Muca, čudno, da ti je rekla tako, če jo je pa moj včeraj dobil brez problema, edino blazinic je zmanjkalo, pa je dobil cel kup testerjev krem od aventa,
pa nič ni komplicirala, nevem mogoče moški prej dobijo!!!user posted image user posted image user posted image

Mi imamo naslednji pregled v ponedeljek, in bom kr vprašala, če se mogoče kaj dogaja, kajti do 20. še naj čaka, potem pa se lahk rodi,tolk, da streho položimo.
Tako, zdaj pa grem malo pucat spet, se javim še umes!

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2576
4.8.2009 9:48:11   
eee35
Dobro jutro!user posted image Kako lepo je spat, ko je hladno! Vidim, da večina skoz pospravlja, ful ste pridne, meni se totaaaalno ne da.

Gledeuser posted image moj je tudi zadnjič rekel, da ni šans, ampak še kakšen dan - dva, pa se mi zdi, da ga bom mogla prepričat, da kaj je treba ni težkouser posted image . Pa če mu dam izbiro - obešanje pranja, pa še kakšne druge stvari za delat in user posted image , bo po moje bolj navdušen nad tem drugim!

Ja, na CSD je res eno sra...e, sori. Jaz sem tudi čakala še na eno plačo, itak denarja skoraj ne bo nič, tako, da vsak cent se pozna. Pa prejšnji ponedeljek me je klicala ženska, da že pošilja papirje. In tok je bilo tega, tako, da ne vem, mogoče je poslala najprej v državni zbor, ali predsedniku države, da pogleda, če je odločba na ta pravem papirju napisana...svašta.

user posted image je telovadil včeraj od popoldneva do 12 ponoči, evo, takrat bi me morali priklopiti na CTG, ne pa zjutraj...

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 2577
4.8.2009 9:48:28   
tejči77
Katy26, čestitke za Taia.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sanikaa, čestitke za Leota.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

23tina, zgleda tebi tudi čep gre.

miska,hel32 kar dajta ga malo zrajcati, potem se pa itak ne bo več upiral. Tako sem jaz naredila včeraj in ni imel več nobenih pomislekov, pa še pasalo jeuser posted image user posted image user posted image

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu katyy26)
Neposredna povezava do sporočila: 2578
4.8.2009 9:52:06   
tejči77
ayo, ti si tudi imela pestro na prvem porodu, pa takšnega velikana! Koliko je pa Gabriel zdaj velik?

babike, jaz sem se pa tako polenila, še jesti se mi več ne da. Se moram malo k seb spravit. Tudi moj bronhitis je boljši, se mi fino čistijo pljuča, zjutraj je najhujše, potem popoldan se mi pa tudi kašelj pomiri.user posted image

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 2579
4.8.2009 10:13:27   
Anonimen
A je med nami kakšna računovodkinja?

(odgovor članu tejči77)
  Neposredna povezava do sporočila: 2580
4.8.2009 10:16:12   
Alisa
mjčkn bi pa znala? Odvisno kaj rabiš?

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2581
4.8.2009 10:32:32   
Anonimen
V vsem tem črevu (ZDR) ne najdem pametnega odgovora na svojo situacijo.

Torej. Od 1.6.08 do 1.6.09 sem bila na porodniški. Po porodniški imam bolniško zaradi grozečega prezgodnjega poroda do pričetka porodniške (t.j. 10.8.09).

Bolniška do 30 dni je bila obračunana res mizerno (80% minimalne plače, ker pač v letošnjem letu ni bilo niti ene plače, vsi prejemki porodniško nadomestilo). Sicer naj bi bi bilo to 80% povprečja zadnjih treh plač.
Bolniška nad 30 dni naj bi bila 90% osnove preteklega leta (2008) in to je cca 2500 eur bruto. Danes pa mi pošlje informativni izračun bolniške za ta mesec in me je skor kap. Spet tam okrog 450 eur. Zdej pa ne vem kaj je prav user posted image  

A ti veš? user posted image

(odgovor članu Alisa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2582
4.8.2009 10:47:21   
hel32
Evo, se javljam imam trenutno pavzo od pospravljanja, kopalnica in kuhinja še, pa sem za danes zaključila.

Aprilčica, jaz tudi razmišljam, da bi neji sladkega spekla, ker mi je soseda včeri prinesla borovnice, njami,......

Pa na pošto morm it po novo vozniško, pa v trgovino ponekaj malenkosti.user posted image

AnjaPH, kolk se jaz na to spoznam, mislim, da je izračun pravi, žal, tak to je.user posted image

Eee35, a ti ga boš kr pregovorila, no da vidimo, ker jaz mojga hecam za slončkanje že cel teden pa ni šans, user posted image  bo že vidu, ko mu bo žal, po porodu bo pa 6 tednov še čakal, pi*** bom pozabila, kako to gre sploh.user posted image user posted image user posted image
Ti kr lenari, če se tak počutiš, ene pač mormo bit stalno v akciji.user posted image user posted image user posted image user posted image  Ča kaj druga ne mormo, pa pucamo!

Zdaj pa grem naprej.

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2583
4.8.2009 11:02:32   
Alisa
IZVIRNO SPOROČILO: AnjaPH

Torej. Od 1.6.08 do 1.6.09 sem bila na porodniški. Po porodniški imam bolniško zaradi grozečega prezgodnjega poroda do pričetka porodniške (t.j. 10.8.09).

Bolniška do 30 dni je bila obračunana res mizerno (80% minimalne plače, ker pač v letošnjem letu ni bilo niti ene plače, vsi prejemki porodniško nadomestilo). Sicer naj bi bi bilo to 80% povprečja zadnjih treh plač.
Bolniška nad 30 dni naj bi bila 90% osnove preteklega leta (2008) in to je cca 2500 eur bruto. Danes pa mi pošlje informativni izračun bolniške za ta mesec in me je skor kap. Spet tam okrog 450 eur. Zdej pa ne vem kaj je prav user posted image  

AnjaPH - žal bo kar pravuser posted image . Na žalostuser posted image

To je čudež življenja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2584
4.8.2009 11:03:58   
simonalokar
katyy26  čestitke za sinčka user posted image user posted image user posted image

sanikea čestitk za sinčka user posted image user posted image user posted image user posted image

čvekice kuk ste napisale

jaz sem pa slabo spala ponoči - groza. bila sem pri G in je ugotovila da sem 2 cm odprta in ctg je tud pokazal krče tko da bomo vidl. moja je rekla da je možno že danes iti. bomo vidl. dala mi je še datum v petek7.08. pregled in ctg če bo kj. krče pa imam in jih kar čuti evo ga je kar mal bolečuser posted image user posted image user posted image . mogolče pa se napoved uresniči.user posted image user posted image .

ena je spraševala od BC jaz sem dobila, flaško blazinice in eno posodico. veš odvisno je, kakšne majhne trgovinice imajo še.

zaj pa mal še pospravt če bom kj še bolj sprožila..

miška no zdj pa bo akcija - mal zagroz pa bouser posted image . a mate poštarjauser posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2585
4.8.2009 11:09:07   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Alisa

IZVIRNO SPOROČILO: AnjaPH

AnjaPH - žal bo kar pravuser posted image . Na žalostuser posted image

A kej veš kje to piše? Men ni niti mal logično? Zakaj jemlje minimalno plačo za osnovo če pa ni bla minimalna plača v letu 2008?

(odgovor članu Alisa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2586
4.8.2009 11:16:24   
Alisa
Ker mislim da se jemlje povprečna minimalna plača v rs. To je pač naša glupa država. Bom še kolegico vprašala, pa ti sporočim.
Pravi da je na zzzs možnost izračuna.

< Sporočilo je popravil Alisa -- 4.8.2009 11:24:50 >

To je čudež življenja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2587
4.8.2009 11:26:00   
Ayo
uuuuu Sanikaa CESTITAMO za Lea!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image In seveda Katy!!!
user posted image

Tukaj gre pa res sedaj ko po tekocem traku user posted image Ja in ni fer, da nas nekatere lepo prehitevajo, simonalokar, pocas bi bilo fajn, da prideva zdaj midve na vrst, kaj pravis? user posted image

Kje je pa Drnula? user posted image

No, jaz se bom pa kar pohvalila, sem se naspala za 3 mesece nazaj in se za naprej!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image Verjetno je temu botrovala ohladitev, pa se Gabriel je cudezno spal, tako da sem naklofala 2 + 4 ure!!!!!! user posted image user posted image user posted image Potem pa se ko sta se fanta odpravila z doma sem odspala od 8-10h!!! Pridna a ne?! user posted image Se tako super pocutim, da bi npr Aprilcica lahko prisla pucat k tebi, pa se katera ce se javi user posted image user posted image user posted image Pri nas se namrec ze vse sveti in je pripravljeno na user posted image , sam ocitno noce ven...user posted image

No, imamo krasen soncek zdaj in razmisljam, da bi se sla mogoce na jezero malo posoncit...user posted image
Mi pa zdele noro disi pizza, ne vem ce ne bom prvo stvar naredila, sla na eno mega pizzo, njami njami, laaaaaaaacna!!!!!!

Arwen, ja tukaj si obicajno v P 4 dni po porodu oz. 7 po cr. Ni guzve, da bi te predcasno posiljali domov, se organizirajo, tako da sta mamica in user posted image lepo pod kontrolo kot treba tiste par dni user posted image
Ja pa zadnjic sem tudi jaz hotela pokomentirat tiste zavese-pregrade v porodnih v Slo - OMG!!! user posted image user posted image user posted image

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2588
4.8.2009 11:30:23   
sams
Ayo, tebi diši pizza, meni pa že par dni Bailey's... Ne vem, od kje mi to user posted image  Tudi tisto pivo, ki so ga naše user posted image tako pile včeraj user posted image  mi je zadišalo (samo vem, da ga ne bi mogla spiti), ampak tale Bailey's.....že 1 mesec sanjam o njem. In vsakič v trgovini ful pogledujem po pultu z alkoholom in se sprašujem čem vzet ali ne??? Mislim, da si ga bom danes kar kupila, in malo "korigirala" kavico user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 2589
4.8.2009 11:34:56   
aprilčica07
Ojla čvekice,

zaenkrat ni nobenga dojenčka novega, ne?user posted image user posted image user posted image

ayo: ja, ti kr pridi k nam, boš imela dela za en lep cajt naprejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image saj za silo poštimam, ampak kaj več, pa nimam volje, pa za bejbija tudi še nimam lih vsega naštimanega, joj meneuser posted image user posted image user posted image super, da si se naspala..user posted image
tejči77: a si ga napadla včeraj? bravo, tako, je treba delatuser posted image user posted image user posted image
simonalokar: očitno nate ohladitev ni dobro vplivala, če nisi spančakalauser posted image
hel32: ja, mislim, da bomo proti koncu avgusta tle redke, so se očitno babure vžgale... in rojevajo kot po tekočem traku..user posted image
AnjaPH: mislim, da ti je Alisa kr prav povedala, žal je pr nas takouser posted image

Kosilo se kuha, pecivo je v hladilniku in se strjuje, mnajm, komaj čakam.. Itak imam zgago ali se čuvam ali pa ne, tako, da mi je ravno do Rima in nazaj.. Bom pa umirala popoldan.. Mogoče bova šla z malim do kolegice, bomo vidli kašno bo vreme.. Je kr deževno tle, pa je vse mokro in mularija ne more pol laufat po travi okoli...

Nič, grem še malo do loncevuser posted image

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 2590
4.8.2009 11:35:02   
simonalokar
ayo ja tudi najin čas se približuje

sms kar privošči si ga me smo ga včeraj. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sams)
Neposredna povezava do sporočila: 2591
4.8.2009 11:36:51   
simonalokar
aprilčica pr nas so bli taki nalivi in grmenje da okna nisem mogla imeti odprta ker mi je notr neslo. pa laminatuser posted image user posted image . tko da smo imeli samo na kip in  je blo groza vroče

(odgovor članu simonalokar)
Neposredna povezava do sporočila: 2592
4.8.2009 11:38:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Alisa

Ker mislim da se jemlje povprečna minimalna plača v rs. To je pač naša glupa država. Bom še kolegico vprašala, pa ti sporočim.
Pravi da je na zzzs možnost izračuna.

Dej vprašej no. Tale fa*king minimalna plača ni nikjer omenjena.

(odgovor članu Alisa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2593
4.8.2009 11:42:27   
Ayo

IZVIRNO SPOROČILO: sams

Ayo, tebi diši pizza, meni pa že par dni Bailey's... Ne vem, od kje mi to user posted image  Tudi tisto pivo, ki so ga naše user posted image tako pile včeraj user posted image  mi je zadišalo (samo vem, da ga ne bi mogla spiti), ampak tale Bailey's.....že 1 mesec sanjam o njem. In vsakič v trgovini ful pogledujem po pultu z alkoholom in se sprašujem čem vzet ali ne??? Mislim, da si ga bom danes kar kupila, in malo "korigirala" kavico user posted image user posted image user posted image .

ti a ves, da ga imamo mi celo doma, tukaj na polici nad mizo je ze ves cajt, tako da ga imam non stop pred ocmi!! user posted image in tud men je ze veckrat zapasal, na primer ledena kavica z vanilijevim sladoledom + bailey's, uuuuuuuuuuu! prids?? user posted image

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu sams)
Neposredna povezava do sporočila: 2594
4.8.2009 11:50:29   
sams
OH, z veseljem user posted image . V ledeni kavi je še boljši, mnjami!!!!!

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 2595
4.8.2009 12:04:27   
Tanchy
Hej, čvekice!!!

Mi smo s pregleda, ve še vse ok, brez popadkov, odprta še vedno za en prst. Glede na čep pa mi dajejo nekje en teden za rodit user posted image , no mogoče bomo pa tudi kasneje, tko da mogoče pa ne bom šla kar preveč preko vrste user posted image .

Je pa tko, da če se ti odlušči čep, čakaš na redne popadke ali da ti odteče voda. Če je otroček obrnjen na glavico pri vodi ni panike, se lahko v miru odpraviš sam, no da te negdo pelje v P in si itak verjetno prej kot če kličeš rešilca. Samo fino je biti v polležečem položaju.

Če dočakamo, imam naslednji pregled 11.08.2009.

Vidim, da pišete kaj vse vam paše jest, pa pit. Jaz sem full čudna zdej pri tem - paše mi jest samo sadje, predvsem nektarine user posted image . Jih bi lahko non stop jedla user posted image .

Najlepše je živeti za svoje otroke!

(odgovor članu sams)
Neposredna povezava do sporočila: 2596
4.8.2009 12:24:04   
opatija
Ojla bejbe!

Katyy26 in Sanikaa čestitke za vajina zakladka!!!!!!!!!!!!!!!

Evo mene s pregleda. CTG ne kaže nič, user posted image se zgleda dobro počuti in pridno telovadi. Odprta sem za en prst in menda se je MV rahlo zmehčal. Skratka, nič se še ne dogaja, čeprav je rekla, da se to lahko hitro spremeni in da upa da imam vse pripravljeno. Naročila me je v petek, en dan čez rok. Rekla je da bi bila vesela, če bi do takrat rodila, ker gre potem ona na dopust... Jest bi tudi rodila pred vikendom, čeprav že ob misli na začetek akcije dobim drisko, ker si še vedno ne znam NIČ predstavljati! user posted image user posted image

Ja, bo definitivno na sporedu user posted image , čeprav nisem lih najbolj pri volji. Se tolažim da bo kmalu po porodu moj že začel jamrati kdaj bova in raje zdaj mal potrpim, kot pa pol, sploh če bom spet šivana. Se najbrž sliš grdo, pa ni tko hudo, problem je namreč v tem, da se počutim kot majski hrošč, ko se prevrne na hrbet...user posted image

Zdele mam v planu še mal pospravt (noče bit konec, jaz sem pa najbrž že čist bolanauser posted image ), pol si moram umit glavo, pa spedenat noge, ker imam kožo na podplatih suho kot želva, spakirat za v porodnišnico...

Prvič v življenju imam Reisefiber, pa se Rim sploh ne sliši ne vem kako avanturistično user posted image user posted image user posted image Ajme, ajme...

Bodite v user posted image , če pa bo akcija pa: GO, GO, GO!user posted image

(odgovor članu sams)
Neposredna povezava do sporočila: 2597
4.8.2009 13:00:29   
sasa84
Joj, Sanikaa, čestitke!user posted image user posted image user posted image Na isti dan sva imele rok, ti pa tako pohitela...Mislim, da me že nekaj grabiuser posted image  Lepo se cartajte in uživajte! Pa ime je čisto pravo - Leo (lev)user posted image
23tina, glede na množično luščenje čepov zadnje čase, bi rekla, da je čep in da znaš kmalu pestvatuser posted image  Prav tako Živa25.
Hel32, sej, še 6tednov po porodu ne smeš...je še to treba zraven štetuser posted image Se sploh ne spomnim kdaj sva nazadnjeuser posted image , ampak moj se sploh ne da, kljub temu, da mu vsakič naprej vržem, da je treba še 6t čakat po porodu-se prav, da ne bova cca. 10t! Ja, eni CSDji si pa res privoščijo na naš račun. Sem malo prej klicala v službo, če je treba kakšno kopijo odločbe poslat pa je rekla, da so že dobili neko potrdilo od CSDja. Presenetljivo fajnuser posted image  Ne moreš verjet.
Joj, punce, a ste slišale včer v poročilih zvečer, da je ena dala oglas na net, da proda 9m staro punčko za 800eur?user posted image user posted image user posted image user posted image  Mislm, ženski se je čist zmešal...
Včer sem zglancala sobo in kuhinjo (delno-še po tleh je treba posesat in pomit), danes se mi pa tooook nič ne da. Pa ravno danes, ko je tako lepo frišno.

Srečna mamica!

(odgovor članu sams)
Neposredna povezava do sporočila: 2598
4.8.2009 13:04:38   
5ra83
Pozdravljene,

se vam še jaz malo javim. Čestitam novopečenim mamicam za vse novorojenčke. Jaz pa sem imela včeraj rok, pa še prav nič. Sem morala v porodnišnico na ctg pa asem tam čakala 2 uri, da mi je zdravnik rekel, da je vse ok (niti pregledal me n i) in naj grem kar lepo domov, v petek pa  naj spet pridem. GROZOTA!!! Upam, da bom rodila pred petkom, sploh me ni nič strah, samo komaj čakam, da vidimo našo malo Zojo. Imam občutek, da boste kar vse rodile pred manouser posted image .

(odgovor članu opatija)
Neposredna povezava do sporočila: 2599
4.8.2009 13:06:27   
Anonimen
Evo mene babike s pregleda na Polikliniki... Nič novega. Je pa rekla diabetologinja, da se strinja s porodom oz. s tem da grem notr, ker mi vse že precej nagaja...

Sicer pa mam danes GROZEN dan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Zjutraj se mi je začel luščiti čep in se še kar lušči (sicer ni krvav), otrok mi pritiska k pri norcih na vse kosti (v križu mi kar škripa nekaj), ščipa me spodaj, ko hodim (verjetno bom šla malo po štacunah da kej sporžimuser posted image ), za povrh vsega pa je še moj dragi mel danes prometno nesrečo v službi in je zdej s povitim kolenom doma. HB ni nič hujšega, ampak sem predno sem šla na diabetološko, šla še na urgenco, in pol ko so mi pritisk merili sem ga imela 150/105 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Sem se takoj začela zgovarjat, ampak niso najboljši znaki tole... user posted image user posted image user posted image   Bomo vidli kaj bo in kaj ne... Zdej grem malo k mojemu ga pocrkljat, pa on mene, pol se pa kej oglasim user posted image

(odgovor članu 5ra83)
  Neposredna povezava do sporočila: 2600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?