aprilčica07
|
Jutro, ooo, kako smo lepo spali, ker je blo bolj hladno. Pa zdaj je tudi ok, taki prijazen zrak Verjetno bo še kaj deževalo, ampak me sploh niti malo ne moti.. alisa: ja, ker pišeš da tako spravljaš in čistiš, bi te jst kr za nas najela..... meni se tako na da, pa bi mogla, ker imamo prostorsko stisko in smo raztreseni na dveh koncih in je pametno, da vem točno kje je kaj in da so zadeve kjer morajo bit, ampak jst to sovražim.. saj vsake tolko se vžgem in poštimam, ampak da to tega pridem pa traja arwen: ma jst sem mogla nest odločbe od csd-ja, od kdaj naprej sem na porodniški.. sem mislila, da to oni avtomatstvo pošljejo na šiht, pa zgleda, da ni tako... no, pa smo pol včeraj nesli te karte tja, zdaj upam, da bo ok... miska: kako je ? te kaj ščiplje? tanchy: zgleda, da si še v eneme kosu.. ampak to res ni fer, da bi ti kr prehitela zdaj vse po spisku TjašaJ: super za internet doma Jst pa čakam pregled, ga imam v petek, da vidimo kako in kaj. Mislim, da sem še vsa zacementirana in da se nimam kaj veselit, da bom mogoče kašen dan prej rodila.. Ampak, saj ni važno, pomembno, je, da bomo jst in dete ok, ne? Zdaj si skuham še eno kavo, pol pa gremo mao do trgoine. Danes, ker je bolj hladno, bom nardila eno pecivo, nisem že dolgo nič pacala.. Pa bom danes malo provala, ampak tako pecivo, za katerega ne rabiš vžigat pečice... Se beremo.