|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2009 2. del
3.8.2009 19:04:44   
simonalokar
flora2 ćestitke za hčerkicouser posted image user posted image user posted image

samo vn grem pa naklofate 2 strani in zamudim
no miška si mi jih nazaj poslala popadke mal me kvrilč ampak ni še panike. tko da ti jih nazaj pošljemuser posted image user posted image . hvala za pivce okusno je bilo.

zdaj pa nekaj pojest.

jutri zjutraj pa ctg bomo vidl kak bo. če so slučajno vrata že kj odprtauser posted image user posted image user posted image .

se še slišmo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2526
3.8.2009 19:11:28   
Anonimen
pri meni je totalno mir!!!
uuuu, se dobro da sem se spomnila....smo rekli, da tastu pa tasci ne povemo, da bosta kooooncno dobila vnukinjo.( tasca ima moza, tri sine, 2 vnuka(moja2) pa se 1ega vnuka(od svaka) nobene bejbe 2 generaciji. oz. tri....
....jst pa vseeeeee pinki nastimano. pa valda bo sla pogledat posteljico pa kje bo detece spalo....
AMPAK! smo tudi to zakomuflirali!
simona, ponucaj popadke, jutri zjutraj pa mi jih poslji nazaj. zdaj se mi ne da vec nikamor jit! ok?;)

(odgovor članu simonalokar)
  Neposredna povezava do sporočila: 2527
3.8.2009 19:12:22   
Anonimen
a sem jaz flori cestitala????
ce nisem: veliko cartanjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!! pa cimvec prespanih noci!user posted image user posted image user posted image user posted image
kje pa je sanika?
pa ayo?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2528
3.8.2009 19:16:02   
eee35
Dojenčki dežujejo!!!user posted image Flora iskrene čestitke!

Nekam me vse zateguje še zmeraj, pismo, pa skoz me zbada kot v desni jajčnik. Niso popadki, vsaj tako mislim, ker bi verjetno nekako drugače držalo??? Ma naj me položijo že na mizo, pa prerežejo, pa bo mir, sem teeeeečna!!!! Pir bom tudi kmalu ruknila, en poljski imam, sviiiinjsko dober. Pol s petjem in plesom lahko ponoči letim v porodnišnico. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2529
3.8.2009 19:18:00   
Anonimen
hahahahahha....naval pijanih avgustovk v porodnisnice!!!
v vseh cajtngih bomouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu eee35)
  Neposredna povezava do sporočila: 2530
3.8.2009 19:20:21   
simonalokar
no pol pa še en pir pa bomo vse nosečke tamuser posted image user posted image user posted image . kdo se javi

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2531
3.8.2009 19:28:54   
Alisa
Jaz sem pojedla pol sladoleda maxim - tiramisu, pa pol piva, zdaj pa me bo začel šravfat pa bom še jaz se pridružla šravfanju, pa špikanju,.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

Neposredna povezava do sporočila: 2532
3.8.2009 19:32:09   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Alisa

Jaz sem pojedla pol sladoleda maxim - tiramisu, pa pol piva, zdaj pa me bo začel šravfat pa bom še jaz se pridružla šravfanju, pa špikanju,.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dej še deci kokakole čez user posted image

(odgovor članu Alisa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2533
3.8.2009 19:42:17   
aprilčica07
Joj babe, grozne steuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

anč: saj mene tudi nič spljoh ne stiska in ščipa, edino vsake tolko mi živc ulovi nekje v dimlljah in to boli,  drgačč pa ama nobenih znakov, da bi bejba hotla ven pridet.. ji je v hotelu ol inkluziv preveč lepo..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
opatija: ha ha, seks ja, da pomaga?? me nevem no.. sicer sva se mi2 v soboto kao spravla v akcijo, pa nikako ni šlo kot bi moglo, ker je bil trebuh vedno nekje vmes.. na koncu sva se oba krohotala ko matasta,  akcije pa itak ni blo..user posted image user posted image
alisa: jst bom zdaj tud sladoled..  magnum, njamuser posted image

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2534
3.8.2009 19:59:52   
sasa84
Hel32, kako pa da si šele zdej urejala te stvari? Pa ne mislm grdo, sam, da se ti da...jst sm probala čim več uredit še preden sem šla na dopust, ki pa je bil pred bolniško. Ko je bilo 56dni pred rokomuser posted image nekaj takega, sem štartala z birokracijo. Jutr se grem pa na banko kregat, da naj mi že zaprejo račun, ker nočem bit več njihov komitent, ker so eni packi požrešni, pokvarjeni. V 2letih sem bla že ene parkrat pa mi nikol ni uspel prit do tiste osebe, ki naj bi to urejala. Norca se delajo. Jutri bom pa znorela...user posted image
Uf, Tejči77, ti si imela pa pestro!user posted image Upam, da tokrat ne bo tako-niti pri tebi niti pri kateri drugi. Joj, meni že po nekajurnem pospravljanju trebuh trdi ko za stavo, kaj šele, da bi bilo kaj "tiste" akcije...user posted image  Zakaj pa ne smeš piva pit?
M1987, krasno! Kmalu lahko pričakujemo novo avgustovko! Drži se!user posted image  Ampak se mi zdi, da praktično vsak dan dobimo novega dojenčka..
Čestitke Flora2! user posted image user posted image user posted image
Tanchy, sej je prov, da nisi kr neki panična. Kako je bilo pa prvič?
Joj, Opatija, a pri vaju je pa še vedno akcija????user posted image user posted image  Dobra sta, ni kej!

Ej, babnce, kaj pa če enga, dva spiješ pol se pa začne zares dogajat? Sej najbrž ti pol nč druge omame ne dajo v P...user posted image

Srečna mamica!

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 2535
3.8.2009 20:02:45   
Muca83
OMG ravnokar sem mogla prebrat 7 strani user posted image user posted image

Pokomentirat ne vem več nič, razen čestitke cowgirl za Ivano in Flori2 za Dašo! user posted image user posted image user posted image user posted image Veliko cartanja!

Mene pa danes vsake toliko nekaj ščipa v trebuhu, samo nimam pojma, a so to lažni popadki, a niso... nič ne vem kako izgledajo sploh popadki. No upam, da če bi šlo zares da bi vedela user posted image

Pri nas je bilo malo prej neurje s točo in se je ozračje kar ohladilo, zdaj pa zračim in čakam, da se stanovanje shladi. Paše tale ohladitev edino toča je pa res odveč.

Lana, 27.08.2009 (3.460 g, 50 cm, OG 37 cm)
6. mesec: 7.430 g, 67 cm
7. mesec: 8.240 g, 68 cm

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 2536
3.8.2009 20:19:10   
romana24
Hel32 a je tvoj dobil flaško v BC. Jaz tut še nisem šla pa me zanima al sploh še majo al je že vse šlo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2537
3.8.2009 20:26:41   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: sasa84

Hel32, kako pa da si šele zdej urejala te stvari? Pa ne mislm grdo, sam, da se ti da...jst sm probala čim več uredit še preden sem šla na dopust, ki pa je bil pred bolniško. Ko je bilo 56dni pred rokomuser posted image nekaj takega, sem štartala z birokracijo.

Sicer vprašanje ne leti na mene, ampak bom povedala zakaj sem js šele prejšnji teden urejala stvari na CSD... da mi bodo upoštevali še zadnjo plačo. Pa tudi počutim se sedaj veliko boljše kot kak mesec nazaj. Bolj kot gre proti koncu, boljše se počutim user posted image .

Cowgirl in Flora, čestitamuser posted image user posted image user posted image .

Tanchy, ti kar počakaj še kakšnih 14 dni, nič prehitavat, imajo preveliko gužvo user posted image user posted image user posted image .

Tejči77: js imam namen rodit v Celju (če ne dobim popadkov v Ikei in šibam v MB) in sem slišala tudi veliko dobrega, ne samo slabe stvari. Pa raje razmišljam o dobrih.

(odgovor članu sasa84)
Neposredna povezava do sporočila: 2538
3.8.2009 20:26:44   
katyy26
Lp!

Da se tipkam...
27.7.2009 je ob 10:37 prijokal na svet najin sinek Taiuser posted image user posted image , velik 48 in težek 2790g.
Smo že doma in se že cartamo...
Vse tiste ki vas porod še čaka pa...srečno!
Aja PDP je bil 14.8- tak da smo mal prej privekali na svet...
Fuuuullll smo srečni!!!

Katyuser posted image

(odgovor članu romana24)
Neposredna povezava do sporočila: 2539
3.8.2009 20:29:32   
sasa84
A se men sam zdi al se Joob in HeGa res že dolg nista oglasili?
Katyy26, čestitke za vašega pikca! Veliko cartanja še naprej!user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sasa84 -- 3.8.2009 20:32:48 >

Srečna mamica!

(odgovor članu romana24)
Neposredna povezava do sporočila: 2540
3.8.2009 20:29:50   
romana24
IZVIRNO SPOROČILO: katyy26

Lp!

Da se tipkam...
27.7.2009 je ob 10:37 prijokal na svet najin sinek Taiuser posted image user posted image , velik 48 in težek 2790g.
Smo že doma in se že cartamo...
Vse tiste ki vas porod še čaka pa...srečno!
Aja PDP je bil 14.8- tak da smo mal prej privekali na svet...
Fuuuullll smo srečni!!!

Katyuser posted image

Katyy čestitke za sinčka Taia  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Lepo se cartajte!

(odgovor članu katyy26)
Neposredna povezava do sporočila: 2541
3.8.2009 20:35:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sasa84

Ej, babnce, kaj pa če enga, dva spiješ pol se pa začne zares dogajat? Sej najbrž ti pol nč druge omame ne dajo v P...user posted image

Nč bat, jest sem šla rodit po dveh kozarcih šampanjca pa orenk sendviču z mortadelo user posted image  Sm med porodom vseen dobila mamile, sicer pa noben ni nč prašal kaj sem malcala user posted image

O čestitke za Tai-a user posted image  

(odgovor članu sasa84)
  Neposredna povezava do sporočila: 2542
3.8.2009 21:00:49   
Ayo
Ku-ku mi smo se tukaj! user posted image

Se nisem javila sedaj 2 dni, ker je bila spet kriza ponoci s spanjem, cez dan pa je Gabriel tak sitko, da se nama bo z mozem vsak cas zmesalo, ce ne grem ze hit rodit!!!! user posted image Upam, da ni na pohodu kaksna bolezen, to pa res ne bi da mi Gabriel zboli, ko se rodi user posted image .

Sicer sem se hotela pocakat do danasnjega dne, sem bila na pedikuri + kocine smo povoskali (noge in bikini predel), iiiiiii kako to zdej pase, se takoj bolje pocutim user posted image no tako da zdej grem pa cist zares lahko rodit!!!!!! Moj me kar naprej priganja, je rekel, da ce ne bo v kratkem, bo kar on prerezal in naredil cr user posted image user posted image user posted image

Seveda ste cisto prevec naklofale danes, da bi v tej neprespanosti in utrujenisti bila zmozna kavlitetnega komentarja.

Vsekakor ISKRENE CESTITKE FLORI IN COWGIRL!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image

Sanikaa, M1978 - dijat dihat, drzimo pesti da bo cim lazje in da mogoce celo ze cartate!!!!!

Drnula, midve imava pa kar podobno prvo porodno izkusnjo, moj Gabriel je tudi ob vstopu v kanal zarotiral (ce katera ne ve, user posted image se obicajno rodijo tako, da so obrnjeni z obrazom proti tlom) in se zablokiral, je dobil tudi glavico v obliki hruske in ni slo vec naprej, prakticno sem bila odprta 8cm, ko se je ustavilo in se 5 ur ni premaknilo, tako da so potem naredili cr, veliki pa smo bili 55 in tezki 4540g.

< Sporočilo je popravil Ayo -- 3.8.2009 21:01:34 >

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2543
3.8.2009 21:12:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Ayo

veliki pa smo bili 55 in tezki 4540g.

Uuuuuuuuuuu! Il bambino grande! user posted image

(odgovor članu Ayo)
  Neposredna povezava do sporočila: 2544
3.8.2009 21:14:58   
Ayo
...sem po pomoti poslala, gremo naprej.

Tejci, ti si pa res boga, se mi zdi, da te celo nosecnost spremljajo neke bolezni user posted image user posted image user posted image Upam, da ti tale bronhitis hitro mine.
In da bo tvoj drugi porod prijaznejsi!! user posted image user posted image user posted image

Kam bomo dali Gabriela v casu poroda? Ce mi napovejo CR, ne bo problem, ker se tako organiziramo v naprej, bo priletela tasca, ima ze 14 dni pripravljene kufre, da ko bo treba, gasa. user posted image No, ce se zgodi nenapovedano, imam varusko, ki bo s septembrom hodila 2x tedensko pomagat, je ful fajn gospa srednjih let, bivsa medicinska sestra, izkusena za delo z otroci, tako da njo poklicemo, ce bi se zgodilo ponoci oz. cez vikendom, za cas da pride tasca, ker rabi najmanj 3 ure do sem. Bi pa tudi jaz najraje da me prime zjutraj, moj odpelje Gabriela v vrtec, jaz cez dan rodim in to je to. user posted image

Drugace pa vam vsem posiljam haldno vreme user posted image danes zjutraj smo se zbudili v 13°!!!!!!!! Je tudi dezevalo, cez dan je bilo borih 20°, sedaj pa spet kaze 13° in sem celo v dolgih rokavih, pokrita cez noge!!! Paaaaaaaaaaseeeeeeeeee!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image Tako da zna jutri priti ta ohladitev k vam, ker je bilo zadnje dni tudi pri nas neznosno, se mi je mesalo od vrocine!!!!! user posted image No, itak pa da jutri ze spet napovedano 30° user posted image

Mene tudi zadnje dni, tako ponoci kot podnevi, pece zgaga za znoret!!!!!!! user posted image user posted image user posted image

Tanchy, ja jaz bi tudi rekla, da se ti je odluscil scep!!! user posted image

Nic, se bom pocasi spravila v banjo, mi je danes zena od mozevega sodelavca poslala eno kopel, ki baje pripomore k boljsemu spancu user posted image Mah, je za probat! user posted image

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 2545
3.8.2009 21:25:18   
kerala
Joj, bolj ko se bližajo naši dnevi, bolj smo tipkarsko aktivne... mene samo par urc ni, pa je že nekaj novih strani...

da o novih user posted image  niti ne govorimo!

Čestitke Florauser posted image user posted image  za Dašo! Upam, da je šlo vse kot po maslu, važno pa, da sta obe uredu in se doma privajate na novo življenje! Pa Daša mi je full lepo ime, bravo! Zdaj pa pričakujemo še eno porodno zgodbo...
Katy, tudi tebi čestitke za Taia!

Sligica, dobrodošla sokrajanka! user posted image  

sams, meni koprska plaža ni glih nevemkaj, bolj za silo, kadar se nama ne da kam dlje. Včeraj sem peljala svoji punci tja, pa sem malo pogledala, je bilo pravo mravljišče...
Glede kopanja ob neprimernih urah mi pa sploh ni jasno, a je folk tako neizobražen, ali jim je prav vseeno zase in za svoje otro(č)ke?!! Mojim puncam na misel ne pridem, da bi sploh vprašali, če lahko gresta na plažo po 11h ali pred 4h popoldan, pa sta v najhujših letih trenutno. Samo določene stvari so pač same po sebi umevne in se jih niti ne proba kršit! Odraslih pa absolutno ne razumem!

Jaz sem bila pa pravkar na telovadbi. Škoda mi je, da je tista vaditeljica, pri kateri se boljše razgibam, odšla na dopust. Pri tej, ki nas je imela danes, pa delamo veliko vaj stoje, v nekem muvingu, kar pa mi ne odgovarja preveč, pa sramna kost me bolj boli... ne vem, kolikokrat bom še šla - če bom čist do zadnjega, potem grem še 3x. Naročila pa sem se še na eno seanso shiatsu masaže za lažje odpiranje MV. Bomo videli, če bo kaj pomagalo...

Ko sem prebirala tiste vaše o pivičku me je pa takoooo zamikalo, da si ga jaz tut danes privoščim! Komaj čakam, da gresta punci v posteljo (danes jih steram za spremembo), da potem dragega na pivičko povabim... ma bo še bolj blažen kot če bi ga povabla na user posted image , na to je, mislim, že čisto pozabil... Opatija, blagor tvojemu...

Evo, jaz mislim, da Sanikaa pa M1978 že pestvata, ali sta pa tik pred zdajci...
Vso srečo, bom kar permanentno pesti stiskala, zdaj pa že skor vsak trenutek katera od tle rojeva...

Živa, 12.1.1995
Duna, 12.6.1996
Taras, 20.8.2009 (54cm, 3.980g)
1. mesec: 61cm, 4.945g
2. mesec: 66cm, 5.415g
3. mesec: 67cm, 6.245g
6. mesec: 76cm, 8.060g

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2546
3.8.2009 21:26:52   
HeGa
sasa84 ne ne še sem tukaj. Ampak popadki tud prisotni, sam ne redni. Se pa definitivno nekaj pripravlja. Bom jutri več zvedla, ko mam pregled pa ctg. Drgač je pa ctg že prejšnji teden neke popadke kazal, sam da zdej so pa še boleči ratal.

Flora2 in Katyy26 čestitke ob rojstvu vajinih sončkov user posted image user posted image user posted image . Veliko cartanja!

sligica dobrodošla!

Uf komaj sem se prebila čez strani, pa čist pozabla kaj še hotla komentirat.

Aja, meni se je čep pri Evi delno odluščil tri tedne pred porodom.

Zdej pa mal pred tv, pa noge u luft!

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 2547
3.8.2009 21:31:53   
zima07
Ojla!
Saj ne morem verjet-kooliko ste napisale user posted image ...

Jaz se samo pofočkam, še sem tukaj, brez pomembnih sprememb, vsake toliko časa špika, šravfa, boli...ampak nič rednega, nič pravega... Jutri imam pregled, CTG pa bomo videli...Pa še moja G. se po 5 tednih vrača, jupiiii, mi je takoj lažje...

Aja, pa čestitke vsem novopečenim mamicam in njihovim sončkom! user posted image

Nič, grem še mal sladoleda pojest, pa kak film pogledat user posted image ...

Nočko vsem skupaj!

< Sporočilo je popravil zima07 -- 3.8.2009 21:34:40 >

(odgovor članu HeGa)
Neposredna povezava do sporočila: 2548
3.8.2009 21:32:58   
zima07
...

< Sporočilo je popravil zima07 -- 3.8.2009 21:33:41 >

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 2549
3.8.2009 21:42:22   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image
PDP
NICK, STAROST, STAN, KRAJ, (user posted image ,user posted image ),KG+/-, user posted image SPOL, NASLEDNJI PREGLED

??.??. 
Vopi   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), +8, user posted image , ?? 

01.08.
ema82   -  26, P, LJ, (4 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??

02.08.
aia   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image , ??
masa006
   -  26, P,CE- Dunaj, (2 user posted image , 1 user posted image ), +6, user posted image , ??

majtka   -  23, ?, LJ, (1 user posted image )user posted image , ??

03.08.
levinja84   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image , ??
moana   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image  , ??
5ra83
   -  26, P, MB, (1 user posted image ), +7,5, user posted image , ??

hruškolinka   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ),+13, user posted image , ??

04.08. 
UršaT.    -  27, IZS, LJ, (1 user posted image ), +8, user posted image , ??
tevži   -  28, ?, NM, (1 user posted image ), user posted image , ??
pika984   -  24, IZS, MB, (1user posted image ), user posted image , ??  

05.08. 
Alja_   -  29, IZS, ??, (1 user posted image )user posted image , ??    

06.08.
kea   -  33, P, MB, (4 user posted image , 3 user posted image )user posted image , ??
moom   -  25, P, Obala, (2 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??
rinaa   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image , ??

opatija   -  31, P, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ), +10, user posted image , ??

07.08.
busi2 
 -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image )
, user posted image , ??
lily rose 
 -  26, P, Bled, (2 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??

Piha   -  36, P, Grosuplje, (1 user posted image ) +5, user posted image , ?? 
cecax   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image , ??

Drnula   -  31, ?, PO, (3 user posted image , 1 user posted image ), +15, user posted image , ??

modrasmotka  -  23, zaročena, CE, (1 user posted image ), +15, user posted image , 07.08.

08.08.  
simonalokar   -  26, P, Litija, (2 user posted image , 1 user posted image ), +14,4, user posted image , 04.08.

09.08.
Ayo   -  34, P, CH, (2 user posted image , 1 user posted image ), +7,5, user posted image , 06.08. 

11.08. 
HeGa  -  32, IZS, LJ, (3 user posted image , 1 user posted image ), +12, user posted image , 04.08.
majca   -  26, ?, NM, (1 user posted image ), user posted image , ??

12.08.
čačka   -  31, P, CE, (1 user posted image )user posted image , ??

M1987   -  21, P, LJ, (1 user posted image ), +13, user posted image , ?? 
magnolija1984   -  ??, ?, CE, (? user posted image , ? user posted image ), +3, user posted image , ??

13.08.      
Zima07   -  30, IZS, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??

kerala   -  38, P, KP, (4 user posted image , 2 user posted image ), +16, user posted image , ??
tejči77   -  31, IZS, CE, (2 user posted image , 1 user posted image ), +10, user posted image , 06.08. 
eee35   -  36, P, LJ, (1 user posted image ), +10,5, user posted image , 07.08., 10.08.

ianmai   -  35, ?, Ptuj, (1 user posted image ), user posted image , ?? 
Teya26   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image )user posted image , ??

logo   -  25, ?, Koroška, (2 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??

14.08.

lucy86   -  22, IZS, SG, (1 user posted image ), +16, user posted image , ??

niway   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image  , ??

15.08.
*sandy*   -  25, S, MS, (? user posted image , ? user posted image ), +10, user posted image , ??
any27   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image )user posted image , ?? 
Mateja4   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image )user posted image , ??

16.08.  
Joob   -  28, P, Domžale, (3 user posted image , / user posted image ), +8, user posted image , 06.08.

romana24   -  26, P, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ), +15, user posted image , ??
TjasaJ   -  30, P, Brežice, (3 user posted image , / user posted image ), +13, user posted image , ??

17.08.
Paprika76   -  33, P, CE, (1 user posted image ), +4, user posted image , ??

18.08.
kgb   -  ??, ?, ??, (3 user posted image , 1 user posted image ), user posted image  , ??
sasa84   -  24, zaročena, Grosuplje, (1 user posted image ), +8, user posted image , 06.08.

Dorca   -  ??, ?, KR, (? user posted image , 3 user posted image ), user posted image , ?? 
Sanikaa   -  30, P, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ), +14, user posted image , ??

77ira   -  32, IZS, Domžale, (2 user posted image , 1 user posted image ), +8, user posted image , ??

19.08.
muca83   -  26, zaročena, Kamnik, (3 user posted image , / user posted image ), +10, user posted image , 05.08.

mamika2 
 -  34, P, LJ, (3 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??      
karin1   -  31, IZS, CE, (2 user posted image , / user posted image ), +7, user posted image  , ??
Serendipity
   -  27, P, Prekmurje, (1 user posted image ), +6, user posted image , ??
SAŠA77   -  31, zaročena, Velenje, (2 user posted image , 1 user posted image ), +8,5, user posted image , 05.08.
@srečka nosečka@   -  24, ?, LJ, (? user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??
irency84   -  24, zaročena, Trebnje, (1 user posted image ), +4, user posted image , ?? 
kargo   -  35, IZS, SG, (1 user posted image ), -2, user posted image , ??
lora16   -  ??, ?, LJ, (? user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??

20.08. 
mony5   -  29, P, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , 07.08.
živa25   -  23, P, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ), -6, user posted image , ??
sams   -  31, IZS, Obala, (2 user posted image , 1 user posted image )user posted image  , 20.08.
lara27   -  26, IZS, CE, (3 user posted image , 2 user posted image ),+7, user posted image , ?? 
Reby   -  34, P, LJ, (1 user posted image ), +13, user posted image , 04.08. 

činka_beba   -  24, IZS, MB, (1 user posted image ), user posted image , ??
morskadeklica   -  31, IZS, Gorenjska, (2 user posted image , 1 user posted image ), +6, user posted image , ??  
sirod   -  40, P, KP, (1 user posted image  ), +6, user posted image , ??
Poletna09
   -  22, ?, ??, (1 user posted image ), +1, user posted image , ??

21.08.
*anč*   -  26, zaročena, LJ, (3 user posted image , 1 user posted image ), +15, user posted image , 10.08.

miska_mccute   -  30, IZS, Cerknica, (4 user posted image , 2 user posted image ), +10,5, user posted image , 12.08.
Alisa
   -  29, IZS, Gorenjska, (2 user posted image , 1 user posted image ) +13,5, user posted image , 11.08., 17.08.

22.08.
Miss Bee   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image , ??  
aprilčica07  -  33, IZS, Primorska, (2 user posted image , 1user posted image ), +10, user posted image , 07.08.
darjussa   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image )user posted image  , ??
nena1978   -  31, IZS, Domžale, (2 user posted image , / user posted image ), +10,5, user posted image , ??    
*Orhideja*   -  23, IZS, Zasavje, (1 user posted image ), +13, user posted image , 04.08. 
titas   -  32, P, KR, (3 user posted image , 2 user posted image ), +9, user posted image , 07.08. 

23.08.

gabi05  -  25, IZS, Črna, (1 user posted image ), +5, user posted image , ??
sligica   -  37, ?, KP, (2 user posted image , 1 user posted image ), user posted image  , 20.08. 

26.08.
TRILLI   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image )user posted image , ??  
Cavalierka   -  28, ?, LJ, (1 user posted image ), +7, user posted image , 05.08.

27.08.
tjasinka   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image , ?? 
Breda76
   -  ??, ?, ??, (1 user posted image )user posted image , ??

28.08.
altaya  -  28, IZS, ??, (1 user posted image ), user posted image , ?? 

AnjaPH   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image , ??  
katuska   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image , ??

29.08.
Arwen  -  32, P, Gorenjska, (2 user posted image , 1 user posted image ), +11,5, user posted image , 24.08.
23tina   -  23, P, ??, (1 user posted image ), +21, user posted image , ??

Misty Scarlet   -  28, IZS, Radeče, (2 user posted image , 1 user posted image ), +5, user posted image , ??  
garfield08   -  ??, ?, ??, (? user posted image , 1 user posted image )user posted image , ??

30.08.
Lorian   -  37, IZS, CE, (3 user posted image , 2 user posted image ), +14, user posted image , ??
tulpek  -  27, ??, ??, (1 user posted image ), +9,5, user posted image , 04.08., 12.08., 21.08.  
Tanchy  -  25, IZS, Dol pri Lj., (2 user posted image , 1 user posted image ), +12, user posted image , 04.08. 

31.08.  
veselka   -  28, IZS, Ajdovščina, (1 user posted image ), +16, user posted image , 06.08.

01.09. 
hel32   -  32, IZS, Lovrenc, (2 user posted image , 1 user posted image ), +7, user posted image , 10.08. 

02.09.
eva Ana   -  27, IZS, MB, (2 user posted image , / user posted image )user posted image , ??

user posted image  = 25, user posted image  = 32, user posted image = 40 

SKUPAJ Avgustovskih  user posted image   2009  = 111      

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image

MAMICE IN MALI:
datum poroda/PDP/nick (starost - št. otrok od prej)/ime otročka (porodna teža, dolžina)
1.) 08.06/ 13.08./ Sulfinija (30 let-0)/ VAL (1.600g)

2.) 15.06./ 10.08./ Blanč (35 let-0)/ LARA (1.600g, 42cm), BERNARD (2.020g, 43cm) 
3.) 29.06./ 01.08./ Poopsie (28 let-1)/ ISABELLA (2.890g, 49cm)
4.) 10.07./ 20.08./ Barbk (33 let-1)/ ŽIGA (1.580g, 42cm), BRINA (1.610g, 43cm)

5.) 23.07./ 30.07./ go_ta (27 let-0)/ NIKO (3.460g, 50cm)
6.) 25.07./ 01.08./ šivilja (32 let-2)/ HANA (4.115g, 54cm)
7.) 26.07./ 01.08./ levček1 (29 let-0)/ OSKAR (3.470g, 52cm)
8.) 27.07./ 14.08./ katyy26 (27 let-1)/ TAI (2.790g, 48cm) 
9.) 28.07./ 04.08./ toninena (? let-?)/ LUKA (4.100g, 52cm)
10.) 28.07./ 02.08./ DeLucia (27 let-0)/ PIKA (3.440g, 50cm)   
11.) 31.07./ 05.08./ lunca82 (? let-?)/ ERIK (3.290g, 50cm)

12.) 31.07./ 02.08./ Flora2 (? let-0)/ DAŠA (?g, ?cm)
13.) 01.08./ 01.08./ Sisy (30 let-1)/ MARK (3.620g, 53cm)

14.) 02.08./ 14.08./ cowgirl (30 let-0)/ IVANA (2.780g, 46cm)

user posted image  = 9, user posted image  = 7

(odgovor članu HeGa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?