|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2009 2. del
3.8.2009 21:49:46   
aprilčica07
Najprej: kathy26 čestitke za sinčka!user posted image user posted image user posted image user posted image

Se strinjam z keralino ugotovitvijo, da bolj kot se bližajo naši dnevi bolj vneto klofamo tle gori.. nervoza??user posted image

ayo: ma sem vam fouš za te stopinje.. tle je sicer malo ohladilo, tako, da se da dihat, pa tudi Jakob za spremembo že spi, une dneve, ki je blo vroče pred 22 ni in ni mogel zaspat.. danes mu pa očitno paše in že veselo spančka.. zlatec moj mali.. kaj vem, ali pa ve, da sem sama, ker moj dežura in je zato pridenuser posted image user posted image user posted image    No, mene obdelava kocin še čaka, noge bom udesila sama, bikini pa bo moj poštimal..user posted image user posted image tudi jst imam grozne probleme z z zgago zadnje dneve, mi niti rupurut več ne pomaga.. kar koli dam v usta je pol uni zoprn občutek, ki peče in živcira.. oh ja, še malo...................user posted image
zima07: ja, pridne smo za čvekat, ni kaj...
He Ga: no, pa smo te imeli na sumu, da si že kje v P, ti pa še veselo doma...
kerala: super za telovadbo.. jst pa lih kaj telovadit ne morem, rada pa hodim in mi še kr pašeeeeeeeee.. najrajši bi šla zdaj malo ven, hodit.. sicer sploh ni slaba ideja, vzamem marelo in grem okoli bajte.. samo, če me kdo vidi, bo rekel, da se mi že fejst meša... zunaj namreč pada dež sto na uro..user posted image user posted image

Jst bi jedla same neumnosti zadnje dneve, mi hodijo po glavi bureki, pice, hamburgerji, sladoled (z dodatkom kašnega viskija recimouser posted image user posted image user posted image ) in nenormalno mi dišijo cigareti.. sklepam, da me daje nervoza..

Nič, grem še kaj malga nardit po stanovanju, ker je kaos, pridem nazaj, da čekiram če bo še kašen nov dojenčekuser posted image

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 2551
3.8.2009 22:07:19   
mony5
FLORA2 IN KATYY26 ISKRENE ČESTITKE OB ROJSTVU VAJINIH SONČKOV!!!user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil mony5 -- 3.8.2009 22:10:06 >

In končno smo jo dočakali, 19.8.2007 se nam je pridružila princeska ZOJA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2552
3.8.2009 22:23:50   
sams
Pa ga imamo! Sanikaa sporoča:

Živijo! Danes ob 13:32 smo dobili novega družinskega člana! Leo ima 3400 g in 52 cm. Oba sta dobro in komaj čakata, da gresta domov.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Takooooo sem vesela! Bravo bravo bravo!!! Tudi mi komaj čakamo na porodno zgodbo in slikice!!!!

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 2553
3.8.2009 22:25:48   
aprilčica07
Ježeš babe, ma to gre pa ekspresnouser posted image user posted image user posted image user posted image

sanikaa: čestitke za sinčka!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sams)
Neposredna povezava do sporočila: 2554
3.8.2009 22:25:51   
romana24
Sanikaa čestitke za malega Lea  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sams)
Neposredna povezava do sporočila: 2555
3.8.2009 23:07:48   
tulpek
Sanika, čestitam user posted image user posted image user posted image . Dojenčki kar letijo, komaj uspem slediti vsem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu romana24)
Neposredna povezava do sporočila: 2556
3.8.2009 23:17:45   
eee35
Evo: naslednje čestitke! Sanikaa in katy26...Saj kmalu ne bom mogla več sleditiuser posted image Gre človek narediti sendvič, pa buuum in nov dojenček je tukaj. Da bi pri meni tako ekspresno šlouser posted image , sploh ne bi imela nič protiuser posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 2557
3.8.2009 23:40:13   
23tina
eee35-vidm da si edina gor zj-a mogoče veš,midva sva zdj po ful dougem časuuser posted image ,in krvavim,sicer ne ne vem kaj ampak je take rjave sluzaste barve,a je to čep!a je kj panike al čakam kaj bo!
strah me je mal....

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 2558
4.8.2009 0:10:30   
Muca83
Hel32 a je tvoj dobil flaško v BC. Jaz tut še nisem šla pa me zanima al sploh še majo al je že vse šlo.

romana, ti lahko kar jaz odgovorim - nič ni s temi flaškami! Midva sva bila v četrtek v Kranju v BC in je rekla, da jim je že vsega zmanjkalo. Potem sva bila v BTC-ju in je tudi rekla, da flašk ni več, je pa dala eno posodico za shranjevanje mleka ali drugih tekočin od Aventa. Namesto blazinic pa tester za kremo za bradavice user posted image V Kamniku mi je pa rekla, da je zmanjkalo že po celi Sloveniji in da je zelo slaba akcija z njihove strani. Pa da ne bo katera mislila, da sem namensko zaradi flaške šla v toliko BC... nisem! Samo moj si je zapičil v glavo, da hoče kupit nekaj, kar je enkrat videl v enem BC pa ni vedel katerem. Jaz sem pa potem tudi še našla za kupit škatlico za dudo pa za milo pa še kakšno malenkost user posted image U glavnem, flašk ni in jih najbrž tudi več ne bo.

Sanika, čestitke za user posted image user posted image !!! user posted image

23tina, uh, mogoče sta pa kaj sprožila. Saj če je čep baje ni panike, če bo kaj več boš pa tako videla. Da bi kaj drugega krvavelo pa skoraj ne verjamem.

Lana, 27.08.2009 (3.460 g, 50 cm, OG 37 cm)
6. mesec: 7.430 g, 67 cm
7. mesec: 8.240 g, 68 cm

(odgovor članu romana24)
Neposredna povezava do sporočila: 2559
4.8.2009 6:43:34   
Alisa
katyy26- vse čestitke za sinčka, zdaj pa le uživajte v cartanju.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2560
4.8.2009 6:51:15   
Tanchy
Jutro,

Evo mene, se oglašam še malo pred pregledom, ki ga itak komi čakam, da izvem kako in kaj user posted image .
Katyy26 in Sanikaa ISKRENE ČESTITKE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vajina zakladka user posted image user posted image user posted image user posted image

Tulpek ja, ja sej vem, da je gužva user posted image , ampak, ko sem bila v petek tam sem glih v luknjo padla in je blo ok. Edino tiste spalne srajce so obupno vročeeee.

No, mislim, da mi lahko pričakujemo ta ali naslednji teden, vsaj po mojem občutku, ter glede na čep, da je šel oz. gre adijo user posted image . Zdej sam čakam na močnejše popadke ali pa da mi doda odteče pol pa akcija user posted image !

23tina evo, men se je začel čep luščit že v soboto (je tudi posledica pregledov v petek) in včeraj, pa sem še tukaj user posted image user posted image user posted image . In so mi tele frajle res lepo svetovale, pa še z babico sem govorila - ni panike dokler ne dobiš enakomernih popadkov ali da ti odteče plodovnica! No, katera bo prej user posted image user posted image user posted image . Sem pa na forumu našla, da so nekatere dočakale porod še 12 dni od odluščenja čepa, veliko pa tudi v nekaj urah. Se pravi ni pravila. Samo brez panike user posted image .

Sam, punce, moram rečt, da user posted image  res ekspresno prihajajo na svet user posted image user posted image user posted image  - pa kaj mislimo že vse do sredine avgusta rodit user posted image user posted image !?

Najlepše je živeti za svoje otroke!

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 2561
4.8.2009 6:52:44   
Alisa
Sanika vse čestitke za sinčka. Lepo cartajte in čim hitreje domov!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

O dobro jutrouser posted image

Kako ste, meni tale ohladitev kar paše, sem celo noč prespala, kar se mi zdi že čudež. user posted image

Aprilčica mislim da se tebi že par dni izmikam vprašanju če ti pridem domov pomagat pospravit. Hm, sm kaj ko najdem pri nas skoz neki, za danes sem se spravla da bom uredila papirje- mam ene 3 fascikle samih garancij pa moram mal pometat stran, ker pol stvari itak nimam več, druge so pa najverjetneje potekle. Pa ziher bom še kaj našla, saj veš da smo v času gnezdenja in nas vsaka pikica zmoti, čeprav se nam pa glih ne da delat. No danes bo malo boljš, ker je hladnejeuser posted image .

Vidim da še vse spite al pa rojevate, katera bo kaj danes.
Miška a pri tebi se je umirilo?

To je čudež življenja.

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2562
4.8.2009 6:54:48   
Alisa
o tanchy ti si tud že budna, veliko sreče danes na pregledu, pa sporoči ko boš lahko.

To je čudež življenja.

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2563
4.8.2009 7:14:47   
Arwen
OO, danes sem pa prva.user posted image user posted image Noro, avgustovčki prihajajo na svet  kot po tekočem traku.
Cowgirl, Katyy, Flora2 in sanikaa, iskrene čestitike pa veliko lepih skupnih trenutkov vam želim!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Danes sem na srečo kar o.k. spala, samo zdajle zjutraj so me smetarji zbudili. Mater, pa to ni fer, da zjutraj ob 5.30 začnejho ropotat po ulici.user posted image Mali še spi, user posted image je šel že v službo, jaz imam pa malo časa zase.

sligica
, dobrodošla. user posted image Ja, seveda, me bomo sigurno še nekaj časa čvekale, saj imamo rok proti koncu meseca.

Hel32 in aprilčica -
mene tudi zanima, kaj sta še urejali v službi? A samo papirje za CSD? Meni je bilo ful čudno, ker v službi praktično niso nobenega papirja od mene zahtevali, tako da sem potem sama naši tajnici skopirala odločbo CSD in je rekla, da jo bo poslala na finance. user posted image Upam, da je to to.

NO, sem prehitro rekla, da imam čas zase.user posted image Se je vmes že mali škratek zbudil, pa sva se pocrkljala, zdaj pa risanko gleda. Vidim, da sta me zdaj Alisa in Tanchy že prehiteli z jutranjim oglašanjem.user posted image

Tanchy,
by the way, to ni fer, ti imaš PDP konec meseca pa že kar misliš rodit al kaj? Na koncu bom res še sama s sabo govorila kle gor.user posted image user posted image

Ayo,
koliko časa pa v vaših krajih ostaneš v porodnišnici po porodu?

Sem hotela še par stvari pokomentirat pa sem itak vse pozabila, ker je bilo preveč napisanega. Kolk je fajn, da se je ohladilo, samo dež me moti. No, saj bova šla vseeno malo ven, ampak nisem ziher, če bom jaz lahko kakšne čevlje obula. user posted image Po svoje je bilo zdaj super, ker sem lahko kljub otečenim gležnjem vse natikače nosila, danes bomo pa videli...user posted image user posted image

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 2564
4.8.2009 7:23:32   
TjasaJ
Mi smo pa končno dobili internet domauser posted image . Pa vidim, da bom rabila kar redno prebirati poste, glede na to, kako hitrouser posted image prihajajo na svet user posted image !

Čestitke vsem, ki ste že rodile in imate svoje zakladke že v rokah. Vam sledimo tudi ostaleuser posted image !

(odgovor članu Arwen)
Neposredna povezava do sporočila: 2565
4.8.2009 7:42:23   
Anonimen
jutrooooo, pri meni se zmer mir!
zdaj si pa kavo zakuham, pa grem brat se 1x od ceraj. sem ziher kaj pomembnega spustila, ker sem mela obiske pa sem sam pokukala pa na hitr kj napisala...

(odgovor članu TjasaJ)
  Neposredna povezava do sporočila: 2566
4.8.2009 7:56:05   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image IIIII; SANIKAAAA!!!!!!! CESTITAM ZA SINEKA!!!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2567
4.8.2009 7:57:00   
aprilčica07
Jutro,

ooo, kako smo lepo spali, ker je blo bolj hladno. Pa zdaj je tudi ok, taki prijazen zrakuser posted image user posted image user posted image user posted image Verjetno bo še kaj deževalo, ampak me sploh niti malo ne moti..

alisa: ja, ker pišeš da tako spravljaš in čistiš, bi te jst kr za nas najela..... meni se tako na da, pa bi mogla, ker  imamo prostorsko stisko in smo raztreseni na dveh koncih in je pametno, da vem točno kje je kaj in da so zadeve kjer morajo bit, ampak jst to sovražim.. saj vsake tolko se vžgem in poštimam, ampak da to tega pridem pa trajauser posted image user posted image
arwen: ma jst sem mogla nest odločbe od csd-ja, od kdaj naprej sem na porodniški..  sem mislila, da to oni avtomatstvo pošljejo na šiht, pa zgleda, da ni tako... no, pa smo pol včeraj  nesli te karte tja, zdaj upam, da bo ok...
miska: kako je ? te kaj ščiplje?
tanchy: zgleda, da si še v eneme kosu.. ampak to res ni fer, da bi ti kr prehitela zdaj vse po spiskuuser posted image
TjašaJ: super za internet domauser posted image user posted image

Jst pa čakam pregled, ga imam v petek, da vidimo kako in kaj. Mislim, da sem še vsa zacementirana in da se nimam kaj veselit, da bom mogoče kašen dan prej rodila.. Ampak, saj ni važno, pomembno, je, da bomo jst in dete ok, ne?

Zdaj si skuham še eno kavo, pol pa gremo mao do trgoine. Danes, ker je bolj hladno, bom nardila eno pecivo, nisem že dolgo nič pacala.. Pa bom danes malo provala, ampak tako pecivo, za katerega ne rabiš vžigat pečice...user posted image

Se beremo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2568
4.8.2009 8:35:12   
majtka
ojla,

no vsi niso športinki, naši se prav nikamor ne mudi in nas pušča v negotovosti.
Včeraj smo imele pregled in ni nič kaj na bližajoč podod kazalo, tko da mamo jutri ponovno pregled in če do petka ne bo nič me bodo sprejeli v P.

Veliko srečnih trenutkov vsem novim mamicam, očkom in otročkom.

lp

Dotik, le dotik
je povedal vse za oba.
Pogled, le en pogled,
je spremenil najin svet.

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 2569
4.8.2009 8:42:31   
*anč*
jutro, čveke!!

to je noro, kok napišete ... se mi zdi, da kr naprej na rr visim pa komi dohajam user posted image . sej pol po 15. bo pa res tišina, ker se vsem tok mudi user posted image . moj bo ta vikend še s kolegi belil stanovanje, jst bi pa mogla do ikee po omare da še to spedenamo, če bo možno. pol grem pa verjetno lahko rodit user posted image . mene že tut pošteno zanima kaka je naša pikica.

tancy  sam to res ni fer user posted image . poročaj kako je blo na pregledu.

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 2570
4.8.2009 8:42:59   
hel32
Romana 24, je dobil flaško, ja!user posted image user posted image
Ša še pličasto žirafo je kupil za malega princa.user posted image user posted image user posted image

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu romana24)
Neposredna povezava do sporočila: 2571
4.8.2009 8:45:02   
Anonimen
Spet sem sicer vse prebrala, ampak pokomentirat se pa ne spomnim več user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ČESTITKE NOVIM MAMICAM!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Ene tukaj smo vam fouš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sicer pa pupe... Midva sva tudi malo user posted image včeraj, danes pa zgleda da se mi je čepek začel luščiti. Je sicer želatina, ampak je rumena. Menda da je rjava samo če zakrvavi, ko se odlušči... Upam da to kej pametnega pomeni in da gremo rodit še ta teden user posted image user posted image user posted image user posted image

No sicer mam čez slabo uro kontrolo pri diabetologu in bom tudi tam zatežila za odrešitev, tko da se javim kaj ko bo mogoče z novičkami... Sicer nisem bla najbolj pridna čez celo nosečnost tukaj pri vas, ampak vseeno user posted image user posted image

Miška vse so naju že prehitele... si vidla? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majtka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2572
4.8.2009 8:46:43   
*anč*

Dragi Sanikaa in Katyy26 !

Čestitke ob rojstvu sinčkov Lea in Taia!

user posted image user posted image    

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 2573
4.8.2009 8:48:18   
Anonimen
Miška vse so naju že prehitele... si vidla? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mja.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
danes naskocim  mojega. ce se bo pa s5 hotel izmazat, mu bom pa zagrozila, da bom kakega prijatelja prosila za pomoc, da prej rodim!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2574
4.8.2009 9:08:59   
SAŠA77
uuu kok lepo nove mamice

user posted image user posted image sanika in katyy vse najlepšeuser posted image user posted image

no mi smo še tudi doma,ponoči je bilo že pestro ampak se je okli treh umirilo,
no sedaj me spet nekaj grabi ampak ni tako intenzivno kot ponoči,
vsem želim prelep dan uu kok je lepo ko se je malo shladilo,lpuser posted image

upanje umre zadnje,uspelo nam bo skupaj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?