|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2009 2. del
4.8.2009 13:11:38   
hel32
Ojla babure,

Sem že dobila zavitek, tako, da zdaj imam skoraj vse doma, morem pohvalit, da je uni nhrbtnik ful dober, plenic tetra bo dovolj, sam jim morem po 1 pranju porezat končne cvirne, jao, še to, majčke so OK. pa tudi pajacki, no in vse ostalo,
sam neki mi ne paše, ker pač nisem vedla več, kaj bi še poleg stvari, ki jih rabim sem naročila posteljnino, in je ROZA BARVEuser posted image user posted image  kaj pa zdaj, saj ne morem dat fantku roza posteljnineuser posted image user posted image  al kakouser posted image ?

si pa hitra, jaz bom šla zdaj počasi kuhat, sicer pa moj dela do 15h, pa še imam čas, jaz sem pa pravkar papcala, napolitanke in mleko,
je takoooooooo njamiuser posted image user posted image user posted image , to bomo hujšali.
Pa novo vozniško imam, ha,ha,hauser posted image user posted image , ful je lepo, sem namreč pred 2 letoma naredila izpit, sem se po ločitvi odločila, da ga nardim, tako tudi šolo
za predšolsko vzg,otrok. prej imam sr.kmetijsko, zdaj pa sem itak caricauser posted image user posted image user posted image , se pa že preveč hvalim,
nič drage moje, vidim, da dojenčka še ni kakega,
Simonalokar, zgleda, da boš tudi ti počasi romala v porodno.
Opatija, Reisefiber imaš, pa nekak po malem tudi mene daje veš, ker berem, kako hitro gre tule, kr naprej se rojevajo novi, pa imam jaz še čas.

Nič, grem kuhat!

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu opatija)
Neposredna povezava do sporočila: 2601
4.8.2009 13:25:57   
Alisa
Miška tebe pa pogrešam kle gor, a si kam šla?

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 2602
4.8.2009 13:40:54   
sams
Veš, da jaz jo tudi pogrešam??? Da res ni kam šla user posted image ....

hel32, meni so tudi ti paketi bili super, ampak tokrat smo se odločili kar za €, ker imamo že vse od lani.... Sicer pa si faca, da si se spravila skupaj in po ločitvi naredila izpit za avto in šolo user posted image . Ne sekiraj se za roza barvo posteljnine, mi smo malemu celo nekaj roza bodijev kupili in izgleda prav chic....

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2603
4.8.2009 13:41:33   
zima07
Ojla, punce!

Evo, prišla s pregleda, vse ok, CTG že nekaj kaže,..Moja G. je v soboto dežurna in me je kar naročila...Če bom vsaj 2-3 prste odprta, mi bo predrla mehur in sprožila porod, če ne, ne bo v soboto nič forsirala, ampak me bo naročila v četrtek (takrat imam rok)-in takrat pravi, bo že sigurno šlo...user posted image  Sem šele sedaj začela razmišljat o tem, da bom kmalu spet rodila in imam kar kurjo polt user posted image ...

Čestitke novopečenim mamicam...Pa navijam za tiste, ki ste tik pred akcijo user posted image ...

Pozdravček, se beremo....

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2604
4.8.2009 13:47:55   
23tina
oj punce!

najprej seveda čestitke vsem novopečenim mamicamuser posted image user posted image user posted image
joj kok gre tole hitr res kot po tekočem traku,jes vsake pou ure pridem pogledat na RR če je spet kšn nov dojenček...sam bejbe pišete pa tok da jes nimam tazga spomina da bi lohka sploh kšno stvar prekomentirala!se vidi da smo v porodniški,pa mal nam je dolgčas predvsem smo pa malo napete,ker zdj pa res nikol ne veš kdaj bo!

jes tega čepa ne razumem najbl,jes sm učer mal zakrvavela potem celo noč nč,evo zdj pa spet rjav gost izcedek na hlačkah.a ni pr čepu večja krvavitev,pa prou pade vn!al je to različn?

kera gre naslednjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jes moram sam še v trgovino,po neki stvari,po se pa kr javmuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sams)
Neposredna povezava do sporočila: 2605
4.8.2009 13:50:22   
aprilčica07
Ojla

sams: a je padlo obogateno kafe?user posted image user posted image user posted image user posted image vsake tolko itak paše:)  tudi mi smo se odločli za euriče in ne paketa
hel32: res si faca, si korenito spremenila živeljneje po ločitvi, ampak tako je tudi prav, živiš enkrat in  je prav, da nardiš tako kot se ti zdi najbolše.. v glavnem bravo..user posted image user posted image user posted image user posted image
zima07: ma tudi ti boš kmalu pestvalauser posted image
živa25: saj bo, no, ne bit neučakana, nekako bo že dete ven pršlo, saj ni druge izbireuser posted image
opatija: a vidva bosta kr v akciji? ma saj je prav, če še gre.. pr nas se ustaviuser posted image user posted image user posted image je buši prevelikuser posted image user posted image user posted image

Jst imam pa v petek pregled, bomo vidli kaj bo meni ctg kazal.. Kosilo sem pojedla, desert provala in je ful dober... Da se malo pohvalim, če že ne spravljam in glancam bajte, da vsaj kaj dobrega skuham in spečem..user posted image user posted image

Uživajte v hladu.

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 2606
4.8.2009 13:59:15   
sams
aprilčica, Bailey's kafe ni še padlo, ker moram še iti v trgovino. Bom šla danes, ko greva z user posted image  SAMA na kosilo brez malega (da sva malo skupaj sama, tako za romantiko). To bo za desert, za zvečer user posted image  ali pa za jutri zjutraj, itak bom verjetno spet cel dan na računalniku, ker nekaj delam za službo.

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 2607
4.8.2009 15:37:47   
simonalokar
ste vse ušle

jaz sem se naspala. pol sem pa južno skuhala. in zdaj imam še za pospravt. ampak sem še vedno ful zaspana. verjetno vreme krivo.user posted image user posted image

trenutno pr nas ful dež pada tko da ne moramo iti vn z sinekom bomo pa notr čepel.

miške pa res ni na pregled je mogoče že šlauser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu sams)
Neposredna povezava do sporočila: 2608
4.8.2009 15:55:21   
Alisa
joj sem šla v šacuno po solato, pa mleko pa sem zagonila Eur. Pa je v horoskopu pisal da bom danes z denarjem varčna.
Sem kar metala noter, panache - sem dobla- to mi je tok dobr, da če ga vidim ne morem mim, pa lubiju pivo, pa ,,....no full se je nabral. Na sladkarije pa donat tud nisem pozabla.

Kok mi je všeč tale vreme mmmmmmmmmmmmmmmm......... super je - svežeeeeeeeeeeeee!!!

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

(odgovor članu simonalokar)
Neposredna povezava do sporočila: 2609
4.8.2009 15:57:45   
Cavalierka
Živa25 - jaz sem tudi imela danes pregled na diabetološki (ob 11 h); mogoče sva se pa srečali user posted image
Tudi meni je rekla diabetologinja, če sem kaj razmišljala, da bi šla prej rodit (rok imam 26.8.). No, bomo vidl, kaj bo jutri rekla moja ginekologinja, mogoče bi jaz raje počakala, da se fant kar sam odloči, kdaj bo prišel beli dan pogledat.

Hel32 - a nimaš ti tudi sladkorne? Berem, da pečeš biskvitke...user posted image

njami - meni zadnje dneve tudi tako paše taka "zdrava" hrana... mal jagodne milke, pa sladoled, pa piškoti, pa burek... pa nič ne bi smela, pa kr pojem, potem je pa spet cukr visok. user posted image

user posted image  - jaz sem prov žalostna, ker moj tudi ni za akcijo. Sej vem, ko se v špeglu pogledam, da res nek "subjekt poželenja" nisem, ampak bi pasalo. Moj pravi, da je ful čudn občutek, pa da ga je strah za dojenčka...

Lepo bodite user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2610
4.8.2009 16:16:48   
eee35
Nekaj se mi zdi, da soseda spet nekaj iz kislega zelja kuha, jaz pa sem SPET pozabila ga kupiti, pa pol visim čez okno invoham kot zmešana, kako mi diši!!!

Mojuser posted image pa je včeraj kao čili con carne skuhal, okus ima zelooo dober, ampak mi smrdi, pojma nimam zakaj, tako, da ne bom jedla, saj ne morem z zamašenim nosom...

Drugače pa nobene akcije, mali miga, jaz ležim in lenuharim, nobenih resnih krčev ali popadkov, doooolgčasuser posted image

(odgovor članu Cavalierka)
Neposredna povezava do sporočila: 2611
4.8.2009 16:17:13   
aprilčica07
simonalokar: evo mene tle, nisem nikamor ušla, šeuser posted image user posted image user posted image sem ležala na kavču in gledala tv dokler je mali spančkal...
alisa: vreme je fenomenalnoooooooooooooooouser posted image user posted image user posted image , je pa res, da je pr nas pokukal ven sonček in je že drgačen občutek kot je bil prej.. se bojim, da bo še hujše sopara nastala, ampak moram bit optimistična in pol bo ok..
cavalierka: ah, moški imajo čudne občutke včasih.. ampak jih mine, verjemiuser posted image tudi jst bi jedla vse kar ni priporočljivo za nosečnice, ampak res vse.. ni da ni, od slanih zadeve do cukra in tako dalje..

Zdaj grem malo pred bajto čekirat situacijo,. pol pa verjetno z malim malo hodit, itak sva sama, tako, da hudih zadev ne bom planirala...

Lepo se mejte.

Neposredna povezava do sporočila: 2612
4.8.2009 16:18:01   
aprilčica07
eee35: potrpljenje, potrpljenje, ko bo mali zrel, bo sam hotel ven zlestuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2613
4.8.2009 16:55:57   
Tanchy
IZVIRNO SPOROČILO: 23tina

jes tega čepa ne razumem najbl,jes sm učer mal zakrvavela potem celo noč nč,evo zdj pa spet rjav gost izcedek na hlačkah.a ni pr čepu večja krvavitev,pa prou pade vn!al je to različn?

Tko se je tut men začel, mal kupčka v soboto zjutraj, v nedeljlo popolnoma nič, včeraj dopoldan spet...tko da ja, men se postopoma lušči. Je pa zagotovo čep.

No v glavnem smo zdaj skos v nizkem štartu user posted image user posted image user posted image .

Miska je pa zgleda res šla na zelo željeno postajo v RIM user posted image user posted image user posted image
Tudi meni zelo zelo paše tole vreme - prejle sem se celo spravila pečt Domačega prijatelja.....mmmmmm....pa sej ne morem skos ležat in počivat user posted image .

eee35 sej boš vidla k bo cajt, bo pa ta prava AKCIJA, ne bo nč dolgčas....pa potem po rojstvu user posted image  tut ne....mal počij še, dokler lahko!

Najlepše je živeti za svoje otroke!

(odgovor članu 23tina)
Neposredna povezava do sporočila: 2614
4.8.2009 16:58:06   
tulpek
Tanchy, če boš prehitevala, nam priskrbi zamenjavo za čvekanje na koncu meseca user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Tanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2615
4.8.2009 17:10:13   
aprilčica07
tulpek, hel32: jst računam na vaju, da mi bosta delali družbo vsaj tja do 20 avgusta, oziroma lahko tudi še malo dlje..  saj niti ne vem katera ima še tam okoli 20 rok? mislim, da je  naša tudi ančuser posted image user posted image user posted image , pa miska, ampak ta mi je sumljiva, ker se danes nič ne oglašauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 2616
4.8.2009 17:19:55   
simonalokar
aprilčica pol si še med nami. user posted image user posted image

jaz sem lena ko ****s. nč se mi ne da. sam čakam pa čakam pa s sinekom gledava risankeuser posted image user posted image user posted image . ati pa avto popravlja kar naš razmontirauser posted image user posted image user posted image .

no se še slišmo gremo mal po dolgem.

vse pišete da vam že čep gre dol. pol se lahk tud že odirate. jaz pa tud skuz gledam če je kj. user posted image user posted image pa ni nč samo popadki na vsake tuk časa.

me pa zanima moja G je rekla da je v P lj ful gužva da so nosečnce po oddelkih na hodnikuuser posted image user posted image . ne vem a je to res in da jih pošiljajo na 2 dni domov

Neposredna povezava do sporočila: 2617
4.8.2009 17:29:08   
hel32
Aprilčica, velja za družbo, do konca ostanem tuki,
ja Miška ima mislim da rok 28., tulpek 31. jaz pa 1. 9., pa upam da bo kak dan prej, da bo avgustovček user posted image user posted image
Ja kr hitro sem začela na sebi delat, ko sem se ločila, zdaj pa imam tako zlatega deca user posted image , da bi ga pojedla, res je dober z mano, se mi zdi, da mi zadnje dni kr vse pomaga, me je vprašu, če imam zdaj že vse za user posted image , da lahko on kaj prinese, če je treba bolj daleč it, pa še audia mi je dal, ki je kr vreden enih par tisoč €, sam, da se ne kuham v tej vročini, res je zlat, sem pa ga jaz tudi na začetku razvajala, pekla, vsaki tede, kuhala dobro, pa pucala bajto, sploh ko sem prišla, sem vse zglancala u nulo, je le moški sam živel! So ga vse babnice samo izkoriščale, zaradi denarja,so mislile, da bodo dame on bo pa delal
še kuhat ni znala kera, ja tak je to.če maš dobro srce!

Cavelirka, ja imam slafkorno, sam imam take lepe cukre, da se sploh ne obremenjujem več s tem, zjutraj lepo od 4,8 pa do največ 5,7
po obroku pa tam do 6,4 največ, je pa res, da se mi zadnje čase lušta 10001 stvar, pa si kr privoščim user posted image user posted image ,
mi G na vsakem pregledu vaga user posted image , in kr normalno pridobiva na teži, jaz pa tudi, sem se zredila za 8,5kg, tak, da se kr ak dan pregrešimuser posted image user posted image , paše.

Pri nas lije že celi dan, bo treba vodo iz bazena spustit, je skor čist polnuser posted image
Meni pa tako paše danes, še nog nimam zatečenih.
eee35, boš vidla, ko bo user posted image  nebo dolgega cajta več, počakaj še malo, te bom vprašala, če ti je dolgčas!

Neposredna povezava do sporočila: 2618
4.8.2009 17:30:36   
hel32
Simonalokar, kje to na 2 dni pošiljajo domov????

(odgovor članu simonalokar)
Neposredna povezava do sporočila: 2619
4.8.2009 17:38:37   
Anonimen
Miska je pa zgleda res šla na zelo željeno postajo v RIM user posted image user posted image user posted image

ne ne...nikamor se nisem sla!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

ja Miška ima mislim da rok 28.

a bi ti mene rada na konec z zivci spravila?????
21.!!!!! imam, 21! bog ne daj, 28!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hel32)
  Neposredna povezava do sporočila: 2620
4.8.2009 17:41:05   
Tanchy
IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

Tanchy, če boš prehitevala, nam priskrbi zamenjavo za čvekanje na koncu meseca user posted image user posted image user posted image .

No, no sej bomo probali zdržati čim dlje....sam če se user posted image  odloči drugač, pol pa gremo user posted image .

Hel32 jaz imam rok 30.08. pa bomo bolj težko zvozili user posted image user posted image user posted image ...ah pa sej se pol itak tut tipkamo!

To sem pa tut jaz slišala, da če je vse ok v P Lj, te kar hitro pošopajo domov, v domačo oskrbo...

Najlepše je živeti za svoje otroke!

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 2621
4.8.2009 17:42:35   
Anonimen
hel!!!

sem naročila posteljnino, in je ROZA BARVEuser posted image user posted image

kaj od posteljnine pa je? pa, a ma kak vzorcek?
mogoce jo pa jst odkupim drug mesec. kolko si pa dala?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2622
4.8.2009 18:39:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Cavalierka

Živa25 - jaz sem tudi imela danes pregled na diabetološki (ob 11 h); mogoče sva se pa srečali user posted image
Tudi meni je rekla diabetologinja, če sem kaj razmišljala, da bi šla prej rodit (rok imam 26.8.). No, bomo vidl, kaj bo jutri rekla moja ginekologinja, mogoče bi jaz raje počakala, da se fant kar sam odloči, kdaj bo prišel beli dan pogledat.

Hel32 - a nimaš ti tudi sladkorne? Berem, da pečeš biskvitke...user posted image

njami - meni zadnje dneve tudi tako paše taka "zdrava" hrana... mal jagodne milke, pa sladoled, pa piškoti, pa burek... pa nič ne bi smela, pa kr pojem, potem je pa spet cukr visok. user posted image

user posted image  - jaz sem prov žalostna, ker moj tudi ni za akcijo. Sej vem, ko se v špeglu pogledam, da res nek "subjekt poželenja" nisem, ampak bi pasalo. Moj pravi, da je ful čudn občutek, pa da ga je strah za dojenčka...

Lepo bodite user posted image

Jaz sem mela ob 10h, ampak ob 11h sem pa glih v drugi koloni čakala, da so mi potrdili recepte in naročilnico. Rumeno majčko sem mela, pa črne hlače... pa ti??

Neposredna povezava do sporočila: 2623
4.8.2009 18:49:08   
eee35
Oooo saj mi kar paše nič delatuser posted image , v bistvu kar fajn jeuser posted image Ampak user posted image bi vseeno že vidla, saj veste kako je to!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2624
4.8.2009 19:16:08   
kerala
Ojla,
da se še jaz mal pofočkam, da me ne boste slučajno osumile, da sem na poti v Rim...
Žal še nič kaj ne kaže, nobenih čepov, popadkov ali kaj takega. No, zdaj še nekaj okrog hiše zabetoniramo, pol bi pa že kar šla počasiuser posted image ! 8.8. je polna luna, me prav zanima, če bo imela kaj vpliva user posted image

Aja, še en novi avgustovček - Sanikaa, čestitke za sinkotauser posted image user posted image user posted image ! Čimveč lepih trenutkov vam želim!

Vidim, da spet user posted image  vodijo. Zanimivo, tudi pri nas na telovadbi se rojevajo skoraj sami fantje. Ma... pilek, saj nisem vraževerna al pa kaj takega, ampak enkrat sem nekje slišala, da se v nemirnih časih, vojne in podobno, rojeva več fantov kot puncuser posted image ...

Danes sem bolj na easy, po včerajšnjem polnjenju 50 paprik za v skrinjo tole kar paše! Punce so že pobegnile, vsaka k eni kolegici, tako da jih spet do jutri ne bo. Sta cela 2 dni doma zdržali, uau, to je že skor rekord!

Hel, jaz sem tudi naročila par stvari od Recinka. Na internetu imajo rumene povijalne plenice, pa rumeno brisačko, dobila sem pa vse belo. Ma naj se grejo solit, sam se mi ne da težit zdaj, sem se sprijaznila, čeprav belega nikdar ne bi kupila, še posebaj brisačke ne! Je pa roza posteljnina namesto modre kar kriza, tega res ne bi smeli!

Pojutrišnjem imam pregled, komaj čakam, bom kar zatežila, naj malo prekontrolira stanje mojega materničnega vratu, jaz bi se še malo kopala, pa si zdaj kar nekako ne upam...

Ajde, dršte se, jutri pa spet pričakujem kake novičke... mogoče M1978??

Živa, 12.1.1995
Duna, 12.6.1996
Taras, 20.8.2009 (54cm, 3.980g)
1. mesec: 61cm, 4.945g
2. mesec: 66cm, 5.415g
3. mesec: 67cm, 6.245g
6. mesec: 76cm, 8.060g

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 2625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?