|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 2. del
3.8.2009 17:06:06   
Anonimen
pozdravček!

je pa danes en... dan! upam, da tale dež malo spere soparo!
je moj prišel, jaz pa malo za računalnik, da si oddahnem, ker danes pa res nisem imela odmora v tej službi(Urban danes spi samo po pol ure, ostalo vmes se hoče nosit ali pa joka,... Oskar ima danes inovativne igre, ki pa na srečo ne vključujejo mojega stavka "ne smeš",... jutri sva zmenjena z vzgojiteljico, ki jo bo imel v vrtcu, da se spoznamo), bom potem, ko se glavnina zlije, nesla knjige in dvd-je v knjižnico, da se še malo preluftam!

vas malo še preberem, da vidim, kako je pri vas:))

(odgovor članu Tanja_)
  Neposredna povezava do sporočila: 2451
3.8.2009 17:47:03   
pokica_
Helow!
Da se še jaz oglasim! Pr nas je danes kr fajn, Anej je kr priden, spi že 4. rundo po 1h spanca. Tokrat z atijom. user posted image  Jst pa v miru srkam kavico in vas prebiram. No, to me šele čaka...vidim da fino čvekate.
Drugače pa nič novega, vikend prehitro minil. Upam, da bo pr nas tud kj dežja...da še za nas kaj ostane, ker je prehuda vročina. Bojo tudi otroci boljše spali, ne samo mi. Js ponoči v tej vročini komaj zaspim, mamo v stanovanju 28-29 stopinj! user posted image  Letos ni več dnarja za klimo, smo si privoščili novo spalnico, bo pa drugo leto to prišlo na vrsto, ker se enostavno ne da zdržat te vročine. Pa še ta zgornji štuk smo in vsa vročina udarja naša stanovanja.

Drugače pa kooooomaj čakamo sredo, upam da bo vse ok...da gremo v LJ na maxilo; in skrajno skrajno upam, da bo Koželjeva povedla kaj o operaciji v bližnji prihodnosti. Ker si mali več ne dovoli pipat po ustih, je tolk močen, da kr ruva vse stran od sebe, se obrača na vse možne strani. user posted image  

No, zdaj vas grem pa še prebrat.

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2452
3.8.2009 17:51:13   
Anonimen
*lina* sem dobila asociacijo, da ima tvoj opravka z gumamiuser posted image
mene drugače zadnje čase tudi vleče v tujino. saj ne, da bi bila kdaj kakšna popotovalna ptička,... mogoče ravno iz tega razloga. kako pa otrok sprejme drugo okolje? se mi zdi, da se le-ti najhitreje navadijo.

Dudica super, da ti ne bo potrebno prestavljati! boš na morju bolj uživala!

mama11, hvala - sem recept že posredovala, če ga bodo slučajno potrebovali.

maja, super za krst! ste ravno še ujeli lepo vreme! kakšen user posted image ? a tisti z očali?user posted image

grem v knjižnico, je Urban ravno pojedel.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2453
3.8.2009 18:00:51   
maja1488

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

maja, super za krst! ste ravno še ujeli lepo vreme! kakšen user posted image ? a tisti z očali?user posted image

grem v knjižnico, je Urban ravno pojedel.

točno ta z očalmi in rožički user posted image

Maša je prvi zobek dobila pri osmih mesecih. Sploh nisem nič vedla, da bo kaj, pa gremo na poroko in me ženin vpraša, če bo pršut (mAša). Sm rekla da ne, kr nima zob, pa ji dam frutek z žličko pa ni hotla ven zdrset kot ponavadi ampak je podrsala ob spodnjo enko user posted image . Pol jih je pa na brzino dobila polna usta. Niti za enga ni jokala. Upam, da bo zdaj isto.
pa ona nasploh nič ne joka. Je padla in si prebila usta zgoraj in spodaj pa spolh ni nč rekla, sam pobrala se je (nisem vidla kako se je zgoilo), se mi mal čudn nasmehne, pa se vse vn iz ust ulije.

Pa kak mesec nazaj sem opazla, da jo je nekdo ugriznu v uho. Je blo čisto črno in tri krastice od zob so ble. Ko sm jo vprašala, da kdo jo je, je rekla da jo je volk. In ni odstopala. V vrtcu niso nič vedle.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2454
3.8.2009 18:29:15   
Dudica1
pokica naj ti čimprej minejo dnevi do srede user posted image

ktja ja res bom bolj sproščena na morju brez M ali prestavljanja...super se mi je to izšlo user posted image

Pri nas pri večjemu tudi nismo imeli problemov z izraščanjem zobkov tako da upam da bo pri Maju vsaj podobno user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2455
3.8.2009 18:37:05   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Dudi, nismo šli. Sva se šla sama včer malo namočit in je bilo prima, z malima dvema pa ne greva. Jaka ima take izpade, da se na plaži samo vgreznem v zemljo in pogledam na drugem polu venuser posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image

tanja vi kr pejte na Brač in ful uživajte,pa ne misli da bi bilo lahko kaj narobe pa bo vse okuser posted image
Pa pomisli da gredo z takimi user posted image tud še kam daljuser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2456
3.8.2009 19:15:04   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

Kasija - Gal    lake - Taja    Čebelica10 - Tijan    baba84 - Taj

iskrene čestitke za 3.mesece user posted image  user posted image

in tudi vama, Blueeyes in Gaja!

se pridružujem čestitkam!

petrazg samo da ste uživali! jaz sem že začela odštevati... še dobra 2 tedna do morja, potem pa gre Oskar v vrtec!

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488
Evo sem pozabla prej povedat kakšne mi je tavelka včeri zganjala. Vse lepo in prav, konc krsta in gremo v zakristijo še tiste papirje izpolnit. In se tavečja odloči, da gre z nami. Neki okoli gleda in potem vidi, da ima župnik na prstu flek od črnila. Ga vpraša kaj to ima, on ji pač razloži, da se je popacal in maša reče 'vidiš, ko nisi pazu, zdej si pa tak ko en ciganček'. Se zadržim, da se ne pogreznem v zemljo in upam, da je vsega konc. Pa ga gleda ko neki govori in se smeji in reče mojmu nej jo dvigne. Pa se mala ful stegne in ga od blizu gleda, pa reče 'vidiš stric, si je treba zobke umivat, drugače ti segnijejo in vn padejo, vidiš. Kot tebi.'

user posted image user posted image user posted image

Majch - ti imaš pa res pravo gospodično! zadnjič špangice, danes plesna oblekica,... luštnauser posted image

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 2457
3.8.2009 19:16:23   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30
IZVIRNO SPOROČILO: Majch
Kr eni viskiji pa pocen penine, ki jo noben noče pit. Kam date ve to šaro?

jz jo raztala naprej sam mirkam da jo ista oseba ne dobi nazajuser posted image

mi jo ponavad postrežemo k kdo pride... tko jo vsaj vržem v smeti s to mislijo da jo pač niso spili user posted image  user posted image  al pa jo tud mi podarimo naprej... ampak sej ponavad kej tazga bolj malo dobimo... ljudje kr vejo kaj pijemo, tko da to nosijo user posted image  user posted image

AKP tebe sm pa res podrešala... se mi je zdel da se nekam malo javljaš - zdej vem razlog, pokarjen računalnik user posted image  super da boš zdej spet čvekal z nami

cveka super za pregled

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A
OMG! Nekej časa me ni na forumu, pa ste že kar vse noseče al kaj user posted image

ja kaj si pa ti delala v tem času k te ni blo na rr?? zmajčke 2010??? user posted image  user posted image

user posted image

koooooooooook je velka user posted image  user posted image  user posted image  pa luštna user posted image  user posted image  user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: lake
user posted image  Tadva tud delata nove z-majčke.

ha ha ha.. ta je pa dobra...

drgač pa DONS NI MOJ DAN... najprej sem s škarpe dol padla k sem plela plevel, pa sem prletela na asvalt z glavo in hrbtom, nogo sem pa obtičala v neki luknji, tko da si jo hladim z ledom.. upam da ni zvita user posted image  k da to ni dovolj se pol še med žaganjem preščipnem tok, da sem mislila da mi bo noht dol padu user posted image  user posted image  zdej sem šla pa raj v bajto na računalnik, k se mi ne more nč zgodit (TRKAM NA LES) upam da mi ne pade še polica s knjigami na glavo k jo mam nad računalnikom user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2458
3.8.2009 19:17:04   
Blueeyes

hvala user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2459
3.8.2009 19:24:35   
Blueeyes
evo lananai zate.. mi je blo malo lažje poiskat k vem kdaj smo se zmenile (katerga dneva) user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488
to so mame
user posted image  
to pa zmajčki
user posted image  
In otroci so super spali. Eni s pleničko pod glavo, eni z denarnico user posted image

dudi in njen maj
user posted image  
zoja10 in njena taja
user posted image  
katmat in njena tija atalija
user posted image  
leela in njen filip
user posted image  
maja1488 in moja zarja
user posted image  

obljubljene slikce (mi nismo tko pozirale kot vi "Postonjčanke", tko da nimamo niti skupinske slikce... no edin KatMat jo je po telefonu dobila k sem ji jo poslala da vidi kaj zamuja - pol mi pa pove da se je z vami dobila user posted image ):

lake in Taja
user posted image user posted image
k.tja, Urban in Oskar
user posted image user posted image user posted image
majana79 in Jure
user posted image user posted image
in moja Gaja
user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2460
3.8.2009 19:25:46   
Blueeyes
grem pomit posodo.. se kajsnej oglasim

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2461
3.8.2009 19:37:33   
Anonimen
ojoj, Blueeyes, upam, da je zdaj vse v redu! vseeno se malo opazuj, ker udarci v glavo niso ravno mila stvar.user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 2462
3.8.2009 19:40:29   
Tanja_
Evo, sem našla novo pediatrinjo za Hanouser posted image user posted image Pol sm ji pa še ležalnik kupila in je pri možu doma skor ves čas jokala. Smo jo dal takoj not ko sm pršla in je v sekundi nehala jokat.Sam,da se dogaja....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2463
3.8.2009 19:41:58   
ledenka
čakam, da se mali M zbudi, da ga podojim in dam spat user posted image

sem mela ful idej, kaj napisat, pa sem vse pozabla user posted image mogoče potem, ko bo mir pri bajti...

velikost oblekc - kakšno cifro kupit zimske zadeve? mali nosi zdaj 68 (v 62 ga ne spravim več, razen če popek kaže user posted image ). za prve jesenske dneve imam 68 cifro, upam, da mu bo septembra-oktobra še prav. a potem za zimo vzamem 74 ali kar 80? mislim predvsem kake jakne ipd, bodije, hlače in žabe mu bom že sproti kupovala. kaj pa na noge? sicer bo v zimski vreči (če ne bo preveč tečnaril), ampak sam žabice in nogavičke pa kaki pleteni copati se mi zdi skor malo. ne vem. škornjev pa mu tudi ne bi kupovala, ali pač?

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2464
3.8.2009 19:43:20   
ledenka

čestitke user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2465
3.8.2009 19:47:30   
FLASK_A
Blue, ja porkaš no, kaj se pa spravljaš delatuser posted image Ti moraš lepo počivat pa dojit, ostalo delajo dedci. Razen, če je tvoj tudi ta virus fasal, da počne samo še eno stvaruser posted image

Kaj da sem počela- zmajčka 2o1o ziher neuser posted image Se mi zrolauser posted image user posted image user posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2466
3.8.2009 19:53:43   
Anonimen
ledenka, zimske številke bi bile tam okrog 80, če se pridno redi in raste... bolje malo preveliko, kot pa premajhno.
hlačke bodo potrebovali prec večje, ker bodo sedeli.

ampak moraš računati tudi, da nekje (H&M) imajo velike številke, drugje pa manjše.
sem v H&M Oskarju kupila ene luštne kavbojke, ko je bil star 6 mesecev (jih nosi še zdaj, ko je star 3 leta, lahko)... so imele zavihane hlačnice.

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 2467
3.8.2009 20:13:59   
AKP
Evo poročilo iz posvetovalnice, težka je 5285g in dolga 61 cm. Sem jo pa dala cepit proti rota virusu. Krst bomo imeli v soboto. Ne bom nič komplicirala in bomo imeli pri doma piknik. Kdo je noseč???? Kaj sem zamudila.
Nike Taja že spi. Je bila tako tečna od cepljenja in sem jo malo po sedmi dala že na nočno spanje.
Kaki cukerček je.
Blueeyes vse sem vas pogrešala. So bili neki čudni dnevi in sem pogrešala to, da se malce potožiš ko te nekaj muči.

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 2468
3.8.2009 20:14:48   
AKP
Madonca me jezi to citiranje. Kako že to narediš???

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 2469
3.8.2009 20:58:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: AKP

Madonca me jezi to citiranje. Kako že to narediš???

klikneš citiraj, napišeš spodaj ali pred quote in potrdiš.

(odgovor članu AKP)
  Neposredna povezava do sporočila: 2470
3.8.2009 21:01:10   
Anonimen

mene drugače zadnje čase tudi vleče v tujino. saj ne, da bi bila kdaj kakšna popotovalna ptička,... mogoče ravno iz tega razloga. kako pa otrok sprejme drugo okolje? se mi zdi, da se le-ti najhitreje navadijo.

od kje pa tebi ta asociacija ?

otroci to sprejmejo brez problemov. njim je važno da se nekaj dogaja. in tudi dejansko se. samo čim manj kompliciranja in se imate lahko super. je pa tako, da si zares, ampak čisto zares za vse sam. ni babic, dedkov, stric in tet. mi smo tristana čisto povsod s seboj vzeli. mislim, da sem ga dvakrat pustila sodelovcu od moža, in to samo zato, ker je bil tudi mož službeno odsoten. služba je pač taka, da se moram tudi kot partnerjeva žena, udeleževat določenih sprejemov, prirejat kakšno večerjo, itd....ampak meni je bilo super in takoj zamenjam.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2471
3.8.2009 21:01:25   
Anonimen
če pa bi želela več različnih citatov pa je postopek takšen:

1.klikneš citiraj, napišeš zgoraj ali spodaj,
2.potem drugje klikneš citiraj, napišeš zgoraj ali spodaj, označiš celotno besedilo in pritisneš tipki ctrl+c, 3.greš na prvi post, kjer si najprej citirala, se s kurzorjem postaviš v novo vrstico in pritisneš ctrl+v,...

tako so me punce naučileuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2472
3.8.2009 21:02:48   
petrazg
Ledenka - še ena takšna kot jaz... mi tudi nosimo samo 68 številke, tudi veliko  že 74 in nimam pojma kaj mu bo prav jeseni, če bo nadaljeval s takšnim tempom user posted image Jaz Lukcu ne bom nič kupovala vnaprej, ker me je že sedaj čisto presenetil. Sem mislila, da ne more biti večji kot Anže in da bomo fino porabili njegove poletne cotke, pa že veselo dokupujem... Anže je nosil 74 jeseni, je tudi majček, tako da bi bilo po vsej logiki dovolj 74, pa še nekaj 80... Je pa res npr. , da hm ima velike številke, Okaidi pa grozno majhne... Čeveljček jaz nisem imela, saj je dovolj če ima ene tople copatke, ker je itak skoz v zimski vreči... škoda denarja za konkretne čevlje...

Blue.
.. pazi no nase punca...

K,tja...
v kateri vrtec si ga vpisala? Mi tudi s septembrom štartamo v novem... v Tinkari.
AKP... če lahko... kaj je pretehtalo, da si jo cepila proti Rota? Pa user posted image , da bo lepo spančkala ponoči...

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 2473
3.8.2009 21:03:20   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

od kje pa tebi ta asociacija ?

ko si omenila ZDA in Dunaj, sem pomislila na Goodyear.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2474
3.8.2009 21:06:32   
Anonimen
petrazg, Oskar bo šel v Andersenovo Marjetico (zraven stare OŠ Valentina Vodnika). sicer ni naš najbližji vrtec, je pa prevagala odločitev, ker imajo telovadnico (kar je priročno ob dnevih, ko ne gredo ven) in zunaj travnik. jutri imava srečanje z vzgojiteljico,...
kje pa je Tinkara?

(odgovor članu petrazg)
  Neposredna povezava do sporočila: 2475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?