lananai
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: Majch ojla Pa še moj je mel rojstni dan in je domov privlekel en kup daril. Kr ene flaše in kup čokolade. Kam za boga naj to vse dava?? Flaše se kar nabirajo. Kr eni viskiji pa pocen penine, ki jo noben noče pit. Kam date ve to šaro? Midva sva preden sva se preselila vse dala na kup (od doma in iz pisarne). Blo je ene 50 flaš, če ne več. In je šel moj v ljubljano (blo je okoli božiča) in dal klošarjem. Da ste ve vidle veselja, solz... In zdaj vsako leto nardimo čistko. Kvalitetne in dobre reči ostanejo doma, ampak teh je tko maloooo. Evo sem pozabla prej povedat kakšne mi je tavelka včeri zganjala. Vse lepo in prav, konc krsta in gremo v zakristijo še tiste papirje izpolnit. In se tavečja odloči, da gre z nami. Neki okoli gleda in potem vidi, da ima župnik na prstu flek od črnila. Ga vpraša kaj to ima, on ji pač razloži, da se je popacal in maša reče 'vidiš, ko nisi pazu, zdej si pa tak ko en ciganček'. Se zadržim, da se ne pogreznem v zemljo in upam, da je vsega konc. Pa ga gleda ko neki govori in se smeji in reče mojmu nej jo dvigne. Pa se mala ful stegne in ga od blizu gleda, pa reče 'vidiš stric, si je treba zobke umivat, drugače ti segnijejo in vn padejo, vidiš. Kot tebi.' Bolše, da ne vem kakšne barve sem vse ratala. Načeloma me nč ne moti, če to razlaga drugim ljudem, ma ne glih župniku. Enkrat smo bli pri pediatru, pa ji je dal flomastre, ki niso skor nič pisali, pa mu je tko na ostro rekla, da to pa je zato, ker jih ni zapiral s pokrovčki. Bravo tudi vama za odvečne flaše! In bravo Maši za iskrenost!
|