|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 2. del
3.8.2009 14:01:27   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488
Kaj je zdaj za Postojno? Če bo dež lahko mercator center. A je še katera za al samo leela, dudica, zoja in jaz?

upam da bomo ostale z-majčice tud vidle slikce... tko k zadnjič user posted image  user posted image

Kje so slikice? Sm bla na morju in sm vse zamudila. user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2426
3.8.2009 14:01:31   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

podloga je sla zvecer u pranje ker se je polulala ucer....

jz sem si glih zarad tega kupila 2... če je ena v pranju, da mam še eno...drgač pa prej k sem mela samo eno, pa k jo je polulala in je bla v pranju, sem ji dala pod rjuho na debelo zloženo brisačo - pa ni nikoli prišlo do jogija user posted image

Jst mam pa plenično podlogo. Jo zamenjam, če jo polula.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2427
3.8.2009 14:01:33   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: zoja10
dobro jutro, vsi že mate krste,... men se pa tooolk na priprave ne da...pa še zdej poleti jih ni user posted image ...

Mi bomo imeli krst čez kake 2 tedna. Priprav zgleda ne bo. 10. avgusta se greva zmenit k župniku za datum, uro, ime in ostale stvari. 16. avgusta bo mogoče pa že krst. Kakšna imena ste pa dali? Naša bo mogla najbrž dobiti kaj drugega, ker Tisa ni nobena svetnica.

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 2428
3.8.2009 14:02:35   
Leela
IZVIRNO SPOROČILO: lake

user posted image

Je moj nečak tud enkrat sred maše štalo naredu. So vsi pel neke cerkvene pesmi, on je pa na ves glas začel pet mi smo strašni gusarji, super za v cerkvo .

zgleda slastno

gusarji user posted image  user posted image  user posted image   user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 2429
3.8.2009 14:03:17   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: Leela

Jaz jo imam v špajzu in tam gnije. Ko je kšn RD pa dam naprej, samo kakšno kvalitetno zadevo ne šrot.
Je pa prijatelja pred novim letom v LJ ustavil klošar, če ima kaj denarja in mu je dal 5 litrov dobrega šampanjca, ki ga je dobil. Itak ga sam ne bi popil. So bili dečki tolk hepi in so mu avto čuval.user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 2430
3.8.2009 14:05:25   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

IZVIRNO SPOROČILO: Majch

ojla

Pa še moj je mel rojstni dan in je domov privlekel en kup daril. Kr ene flaše in kup čokolade. Kam za boga naj to vse dava?? Flaše se kar nabirajo. Kr eni viskiji pa pocen penine, ki jo noben noče pit. Kam date ve to šaro?

Midva sva preden sva se preselila vse dala na kup (od doma in iz pisarne). Blo je ene 50 flaš, če ne več. In je šel moj v ljubljano (blo je okoli božiča) in dal klošarjem. Da ste ve vidle veselja, solz...

In zdaj vsako leto nardimo čistko. Kvalitetne in dobre reči ostanejo doma, ampak teh je tko maloooo.

Evo sem pozabla prej povedat kakšne mi je tavelka včeri zganjala. Vse lepo in prav, konc krsta in gremo v zakristijo še tiste papirje izpolnit. In se tavečja odloči, da gre z nami. Neki okoli gleda in potem vidi, da ima župnik na prstu flek od črnila. Ga vpraša kaj to ima, on ji pač razloži, da se je popacal in maša reče 'vidiš, ko nisi pazu, zdej si pa tak ko en ciganček'. Se zadržim, da se ne pogreznem v zemljo in upam, da je vsega konc. Pa ga gleda ko neki govori in se smeji in reče mojmu nej jo dvigne. Pa se mala ful stegne in ga od blizu gleda, pa reče 'vidiš stric, si je treba zobke umivat, drugače ti segnijejo in vn padejo, vidiš. Kot tebi.'

Bolše, da ne vem kakšne barve sem vse ratala.

Načeloma me nč ne moti, če to razlaga drugim ljudem, ma ne glih župniku.
Enkrat smo bli pri pediatru, pa ji je dal flomastre, ki niso skor nič pisali, pa mu je tko na ostro rekla, da to pa je zato, ker jih ni zapiral s pokrovčki.

Bravo tudi vama za odvečne flaše! user posted image user posted image

In bravo Maši za iskrenost! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2431
3.8.2009 14:06:21   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

OMG! Nekej časa me ni na forumu, pa ste že kar vse noseče al kaj user posted image

Kdo je noseč???

ma neki se Katmat heca, pa zoja... Al sem pa čist prehitro bralauser posted image

Pokico si pozabla! user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2432
3.8.2009 14:06:34   
Leela
majch lušna puncča - kot lutkica

lananai slike so pa izpred 2 tednov tu nalimane

zdaj gremo pa v šoping v LJ, še tavelik gre zraven. Taprvo bomo šli lego kocke kupit in bo mir user posted image .

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 2433
3.8.2009 14:10:28   
lananai

Moj oče ma tako malo vinsko klet, pa kr tja not zlagamo, pol pa naprej dajemo, če pa kdo čokolado prnese, se pa ni za bat da bi se zaloge delale. user posted image

Evo sm spekla kocke za obiske, zdej morm pa še mal pospravt, ker pride ena mal starejša gospa, taki pa vak prahec vidjo.
Da vam  mal sline pocedim user posted image
user posted image

Je moj nečak tud enkrat sred maše štalo naredu. So vsi pel neke cerkvene pesmi, on je pa na ves glas začel pet mi smo strašni gusarji, super za v cerkvo .

Njamsi! Meni je to tud ful dobro.

Čokolada pri nas pa skor vedno čez rok... če je ne uspem komu naprej dat - npr. mojemu sladkosnedemu bratu.

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 2434
3.8.2009 14:27:53   
Dudica1
mi pa gremo zdej h kolegici da se bodo otroci malo igrali,pa bo šla ura mal hitrej da moj pride domovuser posted image

se beremo zvečer!

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 2435
3.8.2009 15:07:34   
FLASK_A
Dudi, nismo šli. Sva se šla sama včer malo namočit in je bilo prima, z malima dvema pa ne greva. Jaka ima take izpade, da se na plaži samo vgreznem v zemljo in pogledam na drugem polu venuser posted image

Lananai, kaj Pokica tut? A to je zdej epidemija tuki? Ko prašičja gripauser posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 2436
3.8.2009 15:13:29   
KatMat
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

ojla

mi smo dali čez vikend na deželi, kot ponavadi. Z Živo sva užgale hitro tro čez mesto, kjer je mami ussput pustila nekaj evrčkov, ker sem ji kupla oblekco. Jao...najprej špangice, zdaj pa še kikla. user posted image A ve tud ne morte da ne bi? Pol sem jo seveda čist poslikala z vseh zornih kotov.
Ah...in tako dopoldne nisem naredila še nič pametnega. Stanovanje mamo pa ko pri ciganih...al pa še mal hujše...včeraj sva vso prtljago pustila kjer je padal na tla. Sploh ne vem, kaj vse tako nosiva okol.user posted image Pa še moj je mel rojstni dan in je domov privlekel en kup daril. Kr ene flaše in kup čokolade. Kam za boga naj to vse dava?? Flaše se kar nabirajo. Kr eni viskiji pa pocen penine, ki jo noben noče pit. Kam date ve to šaro?

jz jo raztala naprej sam mirkam da jo ista oseba ne dobi nazajuser posted image

se podpisemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

OMG! Nekej časa me ni na forumu, pa ste že kar vse noseče al kaj user posted image

Kdo je noseč???

ma neki se Katmat heca, pa zoja... Al sem pa čist prehitro bralauser posted image

nc ne hecam zdej vsak dan gledam skoz okno s pusko v roki ce bo slucajno kaksen indijancek plesu ples plodnosti da ga šicnem....nema kej tuki migat....

user posted image
iiiiiiiiiiiiiiiiiiii

na une kockice se pa kar povabim!!!

user posted image
Tadva tud delata nove z-majčke.

Zdej grem pa res pospravljat, dost neumnosti. user posted image

hehehehe.....caki mal....moja dva sta umrla u grehu!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
SHRANI.SI MI NE ODPRE!!!!vam kasneje prilepim slikico

maja JEST SEM SKOR UMRLA OD SMEHA!!!!!

IZVIRNO SPOROČILO: lananai

IZVIRNO SPOROČILO: zoja10
dobro jutro, vsi že mate krste,... men se pa tooolk na priprave ne da...pa še zdej poleti jih ni user posted image ...

Mi bomo imeli krst čez kake 2 tedna. Priprav zgleda ne bo. 10. avgusta se greva zmenit k župniku za datum, uro, ime in ostale stvari. 16. avgusta bo mogoče pa že krst. Kakšna imena ste pa dali? Naša bo mogla najbrž dobiti kaj drugega, ker Tisa ni nobena svetnica.

tija pa se manj....pomoje da bo lucija...

IZVIRNO SPOROČILO: lananai

OMG! Nekej časa me ni na forumu, pa ste že kar vse noseče al kaj user posted image

Kdo je noseč???

Pokico si pozabla! user posted image

pa k.tjouser posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil KatMat -- 3.8.2009 15:14:26 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2437
3.8.2009 15:16:57   
KatMat

Dudi, nismo šli. Sva se šla sama včer malo namočit in je bilo prima, z malima dvema pa ne greva. Jaka ima take izpade, da se na plaži samo vgreznem v zemljo in pogledam na drugem polu venuser posted image

Lananai, kaj Pokica tut? A to je zdej epidemija tuki? Ko prašičja gripauser posted image

desci zmesani....pri njih neki razsaja....ne razmisljajo glih trezno

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2438
3.8.2009 15:20:09   
FLASK_A

desci zmesani....pri njih neki razsaja....ne razmisljajo glih trezno

Še dobro, da ima moj kolektivne- da se ne bo nalezeluser posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2439
3.8.2009 15:23:33   
KatMat
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2440
3.8.2009 15:29:36   
KatMat
flaska...zdej pa ze cajt da se me vidmo....ma se bomo narezale se u zivo

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2441
3.8.2009 15:48:43   
Tanja_
Punce, čez 14 dni gremo na morja.Na Brač...Zdej me je pa kr neki začel skrbet kaj če bo kej narobe, da Hana zboli...A se vam zdi, da gremo predaleč?

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 2442
3.8.2009 15:52:00   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

Punce, čez 14 dni gremo na morja.Na Brač...Zdej me je pa kr neki začel skrbet kaj če bo kej narobe, da Hana zboli...A se vam zdi, da gremo predaleč?

joj, ne misli na to. S sabo lepo vzami kak Calpol, če bo imela vročino- ampak pomoje bo vse v najlepšem redu. Pa zrihtej si kakšno telefonsko od najbližjega zdravnika, za vsak slučaj... Da boš pomirjena s te strani. Drugače pa sem ziher, da boste uživali!

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2443
3.8.2009 15:52:47   
FLASK_A

flaska...zdej pa ze cajt da se me vidmo....ma se bomo narezale se u zivo

ma sej vidim, da sem že velik srečanj zamudilauser posted image
A greste kej u Tivoli, babuške?

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2444
3.8.2009 15:53:19   
lake
Mislm da je najbolj problemtična vožnja, če ostanete v gnečim tko kot so zdej čakal, dol majo tud zdravstveno oskrbo če bo kej nujnega.

Sm v rekordnem času pospravla in pomila, ker se ja Taja skoz neki drla zraven. Zdej sm pa čist prešvicana, tko da grem lahko samo še pod tuš.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2445
3.8.2009 15:54:05   
KatMat

a mas kartico za cez mejo??

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2446
3.8.2009 16:02:19   
petrazg
Tanja... nič skrbet. Bo luštno, pa brez problemov. Mi smo bili tudi v Šibeniku v 4 urah, tako da sedaj ko imajo avtocesto porihtano je vse tako blizu. Uživali boste 100 na uro... Za vsak slučaj pa kartico po internetu naroči, jo dobiš v 4 dneh domov.

Lake... a ti je ostalo še kaj kock? user posted image

Flaska_a jaaa ... Tivoli... dejmo se zmenit...

Pa še eno vprašanje... Tiste, ki že imate otroke doma... kdaj so dobili prvi zobek???? Pri nas imamo dlesni full zatečene, rdeče, slinimo se nenormalno veliko, sedaj še pa nekja vročino dobiva... A je možno, da že zobke dobiva? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2447
3.8.2009 16:03:31   
Tanja_

a mas kartico za cez mejo??

Bova vzela coris.

Glede vožnje- bova šla ko se prvič zjutraj zbudi, to je okoli 4ih, 5ih in se veliko ustavljala. Upam, da takrat ne bo več gneče, glede na to, da gremo drugo polovico avgusta....

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2448
3.8.2009 16:06:16   
lake
Kocke bojo zihr ostale, če ne bom sama vseh pojedlauser posted image .

Ledenka je odprla temo Ljubljanske mamice, in smo se menle da bi se dobile v Tivoliju na vsake 14 dni, za srečanje z-majčic smo se pa zmenle po dopustih enkrat.

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 2449
3.8.2009 16:07:05   
Tanja_
Sej mate prav. Tam tudi otroci živijo, pa zbolijo, pa jih pocajtajo. Jst mal preveč razmišljam, kaj vse lahko stakne...Poklicna deformacija...
lake sem komej slino pogoltnila, tok se je je nabralo k sm tvoje kocke vidlauser posted image . Mmmmm....

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?