|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 2. del
4.8.2009 8:51:36   
maja1488

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Jutro user posted image

Kaj počnete s čmrlji, ko niso v varstvu? Naš ima zdaj cel mesec prosto- zdej je naš ati na dopustu, potem ima pa varuška dopust. Nimam pojma, kaj bi z njim počelauser posted image Pa taka mama... Samo delat jih znamuser posted image

Tudi jst se včasih počutim, kot da jih znam sam delat. Dokler je bla sama tavečja sva delali svašta, zdaj ji pa dam prstne barve, pa jst vsake tolko kej zraven popacam, puzle, zdej so aktualni fotoalbumi, kej striževa in potem ona lepi na papir, pobarvanke ima zdej rada, ko res nimam več energije pa risanke al pa gremo vse tri v kopalnico, pa ji odprem predal z njenimi cunjami in ji pustim, da šari po njem in mi kaže kaj bi oblekla. Potem še zarjin predal. Sam po tej igri imam ful dela, tko da je res sam takrat ko ne morem nič več.
Aja pa taprave lonce in pašto ji dam pa je mir eno uro user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: lake

A kera ve kok stane knjižica za cepljenje? Sej najbrž je ne dobiš zastonj.

Lake, knjižica je pri našem P zastonj.

Punce, kako ste uvajale malčke na kahlo? Jaz sem probala, pa nekako ne zna... Všeč mu je ideja o kahlici, pa nagradi če bo lužica/kakec, ampak polula se pa v gatke. Nikoli ne reče, da ga tišči, tudi če ga vprašam.

Mu je bilo pa tako všeč... Ko je šel počivat, je ves vesel pokazal posrano posteljo, plenica je bila zraven (si jo je slekel). In on prosi za čokolado, ker je bil priden :)) Itak, samo ni bil priden v kahlo, ampak na posteljo!!!user posted image Uf, smo pucali ko nori. Torej- KAKO!!!!??!

Hm, v bistvu je sama začela kazat. V vrtec je šla z enim letom in enkrat februarja (leto pa 5 mesecev) ji je blo ful zanimivo, ko so v vrtcu uvajali najstarejše v skupini. Vzgojitelca jo je ene parkrat dala na školkico in potem sva se zmenili, da peobamo brez pleničke. Kake 5 dni je lulala v hlačke, pol pa ne več. Jih pa v vrtcu vsako uro dajo na školko in če je kej OK, če ne pa potem spet čez eno uro.
Zanimivo mi je blo to, da je bla takoj suha tudi ponoči, če je ful pila zvečer, sem jo ponoči zbudila in jo dala na kahlico.
kakala je pa še zihr 2 mesca v hlačke. Baje je normalno, da gre kakanje počasneje. Nekje na sredi maja je bla že povsem suha.

Če ne bi bla v vrtcu bi zihr še imela pleničke. tale vzgojitelca je znana po tem, da ko gredo njeni malčki naprej nimajo več pleničk. Maša je imela leto pa osem mesecev.
zarja gre tudi k tej user posted image .

Je pa čisto odvisno od otroka. Od kolegice ni niti slišat hotel, pol je pa junija kr na lepem sam reku, da so pleničke bljak in da bo na kahlico. Mislim, da se je samo parkrat v hlačke polulal.

Kolko časa ga pa že uvajaš? Mogoče ni pripravljen.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2501
4.8.2009 9:08:39   
mani2
Jutro

sem si danes končno vzela malo časa za RR. So v nedeljo Avstralci prišli nazaj iz morja in sedaj jih imamo spet tu. In je Dylan odkril da je v našem stanovanju polno zanimivih igrač. In sedaj morem imeti zaklenjeno stanovanje če nočem da bi mi ob šestih zjutraj vdru v sobo. Mi že gre malo na živce ker se mu točno vidi da mu je vseeno za igrače če se polomijo in uničijo ker itak niso njegove. Ne vem ali sem jaz res tako pošasten starš ampak od svojega otroka zahtevam da mi pove kam gre pa tudi da reče prosim hvala in da spoštuje lastnino drugega. tega pri Dylanu ni. Sploh ne vem če njegovi starši vedo da je pri meni. Včeraj ga je njegova mami ob 20.30 iskalo pri meni on pa je že pred eno uro šel nazaj dol. Ta otrok zgine ko kafra.

Sem mogla mal potarnat ker mi že ta obisk gre pošasi na živce.

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2502
4.8.2009 9:12:21   
mani2

Jutro user posted image

Kaj počnete s čmrlji, ko niso v varstvu? Naš ima zdaj cel mesec prosto- zdej je naš ati na dopustu, potem ima pa varuška dopust. Nimam pojma, kaj bi z njim počelauser posted image Pa taka mama... Samo delat jih znamuser posted image

Midva ogromno ustvarjama z Hama perlicama. Pa rišema na steklo. Zelo rad barva stekleničke od fruktalovega soka. Une male modre.  

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2503
4.8.2009 9:18:37   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

maja, super za krst! ste ravno še ujeli lepo vreme! kakšen user posted image ? a tisti z očali?user posted image

grem v knjižnico, je Urban ravno pojedel.

točno ta z očalmi in rožički user posted image

Maša je prvi zobek dobila pri osmih mesecih. Sploh nisem nič vedla, da bo kaj, pa gremo na poroko in me ženin vpraša, če bo pršut (mAša). Sm rekla da ne, kr nima zob, pa ji dam frutek z žličko pa ni hotla ven zdrset kot ponavadi ampak je podrsala ob spodnjo enko user posted image . Pol jih je pa na brzino dobila polna usta. Niti za enga ni jokala. Upam, da bo zdaj isto.
pa ona nasploh nič ne joka. Je padla in si prebila usta zgoraj in spodaj pa spolh ni nč rekla, sam pobrala se je (nisem vidla kako se je zgoilo), se mi mal čudn nasmehne, pa se vse vn iz ust ulije.

Pa kak mesec nazaj sem opazla, da jo je nekdo ugriznu v uho. Je blo čisto črno in tri krastice od zob so ble. Ko sm jo vprašala, da kdo jo je, je rekla da jo je volk. In ni odstopala. V vrtcu niso nič vedle.
pogumna deklica!!!

IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

drgač pa DONS NI MOJ DAN... najprej sem s škarpe dol padla k sem plela plevel, pa sem prletela na asvalt z glavo in hrbtom, nogo sem pa obtičala v neki luknji, tko da si jo hladim z ledom.. upam da ni zvita user posted image k da to ni dovolj se pol še med žaganjem preščipnem tok, da sem mislila da mi bo noht dol padu user posted image user posted image zdej sem šla pa raj v bajto na računalnik, k se mi ne more nč zgodit (TRKAM NA LES) upam da mi ne pade še polica s knjigami na glavo k jo mam nad računalnikom user posted image
joj blue....bogica si!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

čakam, da se mali M zbudi, da ga podojim in dam spat user posted image

sem mela ful idej, kaj napisat, pa sem vse pozabla user posted image mogoče potem, ko bo mir pri bajti...

velikost oblekc - kakšno cifro kupit zimske zadeve? mali nosi zdaj 68 (v 62 ga ne spravim več, razen če popek kaže user posted image ). za prve jesenske dneve imam 68 cifro, upam, da mu bo septembra-oktobra še prav. a potem za zimo vzamem 74 ali kar 80? mislim predvsem kake jakne ipd, bodije, hlače in žabe mu bom že sproti kupovala. kaj pa na noge? sicer bo v zimski vreči (če ne bo preveč tečnaril), ampak sam žabice in nogavičke pa kaki pleteni copati se mi zdi skor malo. ne vem. škornjev pa mu tudi ne bi kupovala, ali pač?
jaz ji bom takrat kupovala....

Blue, ja porkaš no, kaj se pa spravljaš delatuser posted image Ti moraš lepo počivat pa dojit, ostalo delajo dedci. Razen, če je tvoj tudi ta virus fasal, da počne samo še eno stvaruser posted image

Kaj da sem počela- zmajčka 2o1o ziher neuser posted image Se mi zrolauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*
*lina* sem dobila asociacijo, da ima tvoj opravka z gumamiuser posted image

od kje pa tebi ta asociacija ?

ko si omenila ZDA in Dunaj, sem pomislila na Goodyear.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dobra logika nimas kajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pokica...tudi od mene za anejcka!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Punce, kako ste uvajale malčke na kahlo? Jaz sem probala, pa nekako ne zna... Všeč mu je ideja o kahlici, pa nagradi če bo lužica/kakec, ampak polula se pa v gatke. Nikoli ne reče, da ga tišči, tudi če ga vprašam.

Mu je bilo pa tako všeč... Ko je šel počivat, je ves vesel pokazal posrano posteljo, plenica je bila zraven (si jo je slekel). In on prosi za čokolado, ker je bil priden :)) Itak, samo ni bil priden v kahlo, ampak na posteljo!!!user posted image Uf, smo pucali ko nori. Torej- KAKO!!!!??!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: mani2

Jutro

sem si danes končno vzela malo časa za RR. So v nedeljo Avstralci prišli nazaj iz morja in sedaj jih imamo spet tu. In je Dylan odkril da je v našem stanovanju polno zanimivih igrač. In sedaj morem imeti zaklenjeno stanovanje če nočem da bi mi ob šestih zjutraj vdru v sobo. Mi že gre malo na živce ker se mu točno vidi da mu je vseeno za igrače če se polomijo in uničijo ker itak niso njegove. Ne vem ali sem jaz res tako pošasten starš ampak od svojega otroka zahtevam da mi pove kam gre pa tudi da reče prosim hvala in da spoštuje lastnino drugega. tega pri Dylanu ni. Sploh ne vem če njegovi starši vedo da je pri meni. Včeraj ga je njegova mami ob 20.30 iskalo pri meni on pa je že pred eno uro šel nazaj dol. Ta otrok zgine ko kafra.

Sem mogla mal potarnat ker mi že ta obisk gre pošasi na živce.
mas cist prav....

dobro jutro!!!

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2504
4.8.2009 9:41:08   
KatMat
no babnce kaj bomo dons ušpicle??

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2505
4.8.2009 9:44:20   
mani2
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

no babnce kaj bomo dons ušpicle??

Dej če ti je dolgčas mi lahko prideš pomagat likat user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2506
4.8.2009 9:47:03   
KatMat
no pa dejmo kej druzga uspictuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mani2)
Neposredna povezava do sporočila: 2507
4.8.2009 9:47:26   
KatMat
mani....tebi se pa bliza!!!

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2508
4.8.2009 9:49:30   
FLASK_A
Jst grem delat user posted image
Čaw, žabe, se tipkamo!

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2509
4.8.2009 9:49:59   
KatMat
pol po ohcetu pa kej tazga a??

user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2510
4.8.2009 9:50:35   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: lake

A kera ve kok stane knjižica za cepljenje? Sej najbrž je ne dobiš zastonj.

tudi pri nas je zastonjuser posted image

flaska pri nas smo kupli kahlo in mu povedali za kaj je ga spominjali da če ga lulat naj gre na kahlico in včasih je šel včasih se je v hlačkeuser posted image ...tako no nič posebnega nismo uvajali...zdaj smo pa kahlico že pospravili in je samo na školjki...gre sam,samo pove mene lulat/kakat in leti na wcuser posted image ...samo silit ne smeš pa bo...ponoči pa imamo še pleničko

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 2511
4.8.2009 9:51:02   
KatMat
papa flaska!!!

aja ucer sem obljubila slikico dveh ki sta umrla v grehu
user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2512
4.8.2009 9:51:12   
mani2

Me je že kar groza tega. Upam samo da bo vse potekalo tako kot sem si zamislila.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2513
4.8.2009 9:52:14   
mani2

pol po ohcetu pa kej tazga a??

user posted image  

Moj se nebi nič pritoževal user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2514
4.8.2009 9:53:06   
KatMat
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mani2)
Neposredna povezava do sporočila: 2515
4.8.2009 9:54:29   
Leela
mani mene bi skrbelo, da otrok kar izgine.

flaska: moj je pri 2 letih najraje risanke gledal, risat in ustvarjat ni maral, niti zdaj. Najboljš je da ste zunaj.
Kahlico sem imela pa kar blizu prištimano. Če se je polulal smo ga preoblekli in je blo. Nagrajevala nisem nič.

maja1488: je bila pa hitro suha Maša.

Lahko jutri ob 10h v mercatorju, za zunaj bo premrzlo.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2516
4.8.2009 9:55:23   
KatMat
user posted image

al pa kej tazga

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2517
4.8.2009 9:56:05   
Leela
katmat kar dve na en mah. Sta imela vsaj lepo smrt.

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 2518
4.8.2009 9:56:19   
Dudica1
aja mene jutri pomoje ne bo ker z tavečjim ne bi šla 

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2519
4.8.2009 9:57:00   
KatMat

Me je že kar groza tega. Upam samo da bo vse potekalo tako kot sem si zamislila.
drzim pestke!!!

(odgovor članu mani2)
Neposredna povezava do sporočila: 2520
4.8.2009 9:57:24   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: Leela

katmat kar dve na en mah. Sta imela vsaj lepo smrt.
jest bi tud sla tko....

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 2521
4.8.2009 9:57:54   
Tanja_

Ne bo...Še bolš bo....Sam prepusti se in se ne sekiraj preveč. Jaz sem se mogla vozit z odpeto obleko, ker nisem mogla dihat, če so mi jo zapeli-psihauser posted image user posted image
Pol sm pa pršla tja in, ko sem vidla vse svate in na koncu špalirja mojega dragega sem v trenutku bla v drugem svetu. Kot v transu...Mi je blo naenkrat čist vseen če ne gre vse po planih....

Drgač pa dobro jutro!
Hana spet spi od 21.30 do 5ih zjutrej in potem še do 8ih. Luksuz....

(odgovor članu mani2)
Neposredna povezava do sporočila: 2522
4.8.2009 10:10:06   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

Ne bo...Še bolš bo....Sam prepusti se in se ne sekiraj preveč. Jaz sem se mogla vozit z odpeto obleko, ker nisem mogla dihat, če so mi jo zapeli-psihauser posted image user posted image
Pol sm pa pršla tja in, ko sem vidla vse svate in na koncu špalirja mojega dragega sem v trenutku bla v drugem svetu. Kot v transu...Mi je blo naenkrat čist vseen če ne gre vse po planih....

Drgač pa dobro jutro!
Hana spet spi od 21.30 do 5ih zjutrej in potem še do 8ih. Luksuz....
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2523
4.8.2009 10:12:56   
mani2
jaz pa sem zdaj pred poroko tako živčna da samo še jem. Se bom tud mogla peljat z odpeto obleko ampak jaz zato ker je ne bom dobila skupaj ker se bom preveč zredila. user posted image

NO, zdaj mi je končno Maria zaspala tako da lahko grem likat. Se še kaj beremo kasneje.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2524
4.8.2009 10:14:04   
Dudica1
AKP kako se je obneslo cepljenje za rota v...user posted image ...kakšne reakcije pa to ???
Midva imava cepljenje + rota jutri in me je kar malo strah kakšne reakcijeuser posted image ,glede na to da gremo v soboto na morjeuser posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?