Anonimen
|
petrazg, ja... imam po svoje kar srečo, ker imam taščo vendarle blizu. zadnje čase se mi celo zdi, da me ne moti več toliko. jutri jo bom pokoristila (če bo imela čas, seveda), da bo popazila Urbana, medtem ko bova z Oskarjem v vrtcu (sicer je vzgojiteljica rekla, da ni panike, če pridem z obema, a vseeno se mi zdi, da bom lažje komunicirala, če bom prišla samo z Oskarjem). Mojca vrtce pa imajo tudi v Kosezah, ne? Dravlje so mi malo manj znane (edino do pošte znam peš in do Hipermarketa) mi je bil vedno všeč tisti Mojca vrtec, ki je zraven tržnice... so sicer naredili halo s strešno kritino. ampak mi je še vedno všeč! na splošno pa, kolikor se z Oskarjem sprehajava in srečujeva tele vrtičkarje, so mi vzgojiteljice vse kar prijazne (vedno nekaj ogovarjajo Oskarja, tako da si je vrtec s tem naredil en velik plus pri njemu). sem si ravno načrpala mleko (130 ml v 3 minutah! iz ene joške! me katera prehiti??), da ne bom paničarila s časom. pokica_ čisto razumem tole z upiranjem. pri nas se Urban tudi noče kar tako popedenati kot prej... že kaže močan karakter! se že sprašujem, zakaj moja sinova želita postati alfa že tako zgodaj?? za sredo pa ti že v naprej tudi jaz pošiljam pikepoke (za Anejčka!) !! hitim še perilo obesit,... prav prijeten dežek je zunaj (smo šli kar vsi štirje danes do knjižnice - in si je moj zaželel, da bi Urbana nosil v traku... sta bila prav luštna in slišala sem še komentar "glej jo, mamico" - Oskar pa škorenjčke, so mu očke kar zažarele ob velikanski luži - hop vanjo in že je hotel z rokami zajeti vodo, da bi nas pošprical, a se je na srečo ustavil in ugotovil, da je voda umazana, če ne bi... )
|