Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 23:49:01
|
|
|
|
helimaša
|
jst tud.....sej feliša se je pa itak prekstila in ma drug ime....tko da lahko s klika ,.......mrde pa je Olga
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 23:49:54
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA bravo felix - jaz bi juretu še dala ,pa so me obvestili da sem prekoračla limit ma bolš, da ne, ker pol bi mel 1666 glasov, jaz pa sem vraževerna
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 23:50:23
|
|
|
|
PERSIDA
|
[link=http://www.google.si/imgres?imgurl=http://www.agencijaglamur.si/gallery2/main.php%3Fg2_view%3Dcore.DownloadItem%26g2_itemId%3D1157%26g2_serialNumber%3D5&imgrefurl=http://www.agencijaglamur.si/gallery2/main.php%3Fg2_itemId%3D1157&h=298&w=448&sz=31&tbnid=1Ypigk7hGbPhWM:&tbnh=84&tbnw=127&prev=/images%3Fq%3D%25C5%25A1ampanjec&hl=sl&usg=__3vt8vH2krrydTD70m758mBw3aOc=&ei=3GZzSu_kHIKqsAajkPH3Cw&sa=X&oi=image_result&resnum=3&ct=image][/link]felix a lahko začnemo?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 23:50:25
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: helimaša sej zdele ti pa Boris sigurn pusti bit na netu.....k sigurn tud on čaka da laufa polupčkat Jureta ju viš moški spijo, jaz pa trepetam do zadnjega (in Naja z mano, da vidi, če bom mogla častit jutri ) aja, helimaša, a maš jutri cajt? Se dobimo v LJ Ja, sam zarad tega si kratim spanec.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 23:50:52
|
|
|
|
helimaša
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: helimaša sej zdele ti pa Boris sigurn pusti bit na netu.....k sigurn tud on čaka da laufa polupčkat Jureta ju viš moški spijo, jaz pa trepetam do zadnjega (in Naja z mano, da vidi, če bom mogla častit jutri ) aja, helimaša, a maš jutri cajt? Se dobimo v LJ zaenkrat še ne vem......en rojstn dan je v planu pa en piknik(sm ta še ni zazihr) tko da nč ne oblubm.....kdaj pa.....
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 23:51:04
|
|
|
|
PERSIDA
|
jezus kristus kaj mi je pa zdaj skvačko
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 23:51:44
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: helimaša jst tud.....sej feliša se je pa itak prekstila in ma drug ime....tko da lahko s klika ,.......mrde pa je Olga ja tko to je - mam domač mejl, pa dva službena, pa Boris ma dva domača in dva službena to je 6 glasov glih Olga pa nisem mogoče manca?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 23:52:20
|
|
|
|
helimaša
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA jezus kristus kaj mi je pa zdaj skvačko korenčkov in hruškov sok
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 23:52:50
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: helimaša IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: helimaša sej zdele ti pa Boris sigurn pusti bit na netu.....k sigurn tud on čaka da laufa polupčkat Jureta ju viš moški spijo, jaz pa trepetam do zadnjega (in Naja z mano, da vidi, če bom mogla častit jutri ) aja, helimaša, a maš jutri cajt? Se dobimo v LJ zaenkrat še ne vem......en rojstn dan je v planu pa en piknik(sm ta še ni zazihr) tko da nč ne oblubm.....kdaj pa..... 17.00 točno
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 23:53:16
|
|
|
|
helimaša
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: helimaša jst tud.....sej feliša se je pa itak prekstila in ma drug ime....tko da lahko s klika ,.......mrde pa je Olga ja tko to je - mam domač mejl, pa dva službena, pa Boris ma dva domača in dva službena to je 6 glasov glih Olga pa nisem mogoče manca? apejnuvrit
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 23:54:59
|
|
|
|
Najaa
|
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! še 6 minut! (Se počutim, kot da je nov let )
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 23:56:01
|
|
|
|
helimaša
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! še 6 minut! (Se počutim, kot da je nov let ) oooooo.....ti pa ga sviraš
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 23:57:03
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: helimaša IZVIRNO SPOROČILO: Najaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! še 6 minut! (Se počutim, kot da je nov let ) oooooo.....ti pa ga sviraš NE, nič nisem pila! Čeprav bi se za silvestrovo kot je tole spodobilo! Grem si zobe umit, da bom ko bo polnoč, šla kr spat.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 23:57:54
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! še 6 minut! (Se počutim, kot da je nov let ) jest isto, hahaha. Joj, kaj se mi je zdele zgodilo, sem šla na WC in sem v temi stopila na eno ogromno kobilico, BOSAAAAAAAAAAAAAAAA. Joj, čist mal je manjkalo, da nisem zatulila, sem si pa tri minute noge prala
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 23:58:56
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: helimaša IZVIRNO SPOROČILO: Najaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! še 6 minut! (Se počutim, kot da je nov let ) oooooo.....ti pa ga sviraš NE, nič nisem pila! Čeprav bi se za silvestrovo kot je tole spodobilo! Grem si zobe umit, da bom ko bo polnoč, šla kr spat. Najaa, zobe si praviloma ščetka 3 minute, tako da boš po tej logiki zamudila nov let
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 23:59:26
|
|
|
|
PERSIDA
|
Upam ,da bo zdaj šlo.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 23:59:29
|
|
|
|
felix7
|
po uri od RRja se je začela zadnja minuta
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 1.8.2009 0:00:32
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! še 6 minut! (Se počutim, kot da je nov let ) jest isto, hahaha. Joj, kaj se mi je zdele zgodilo, sem šla na WC in sem v temi stopila na eno ogromno kobilico, BOSAAAAAAAAAAAAAAAA. Joj, čist mal je manjkalo, da nisem zatulila, sem si pa tri minute noge prala o šit, jaz tud ne maram teh malih sluzastih... brrrr!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 1.8.2009 0:00:41
|
|
|
|
PERSIDA
|
Jureeeeeeeeeeeeeeeeee - ISKRENE ČESTITKE ZA ZMAGO
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 1.8.2009 0:01:27
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: helimaša IZVIRNO SPOROČILO: Najaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! še 6 minut! (Se počutim, kot da je nov let ) oooooo.....ti pa ga sviraš NE, nič nisem pila! Čeprav bi se za silvestrovo kot je tole spodobilo! Grem si zobe umit, da bom ko bo polnoč, šla kr spat. Najaa, zobe si praviloma ščetka 3 minute, tako da boš po tej logiki zamudila nov let Sej zato pa sploh nisem šla. Če že čakam cel večer, ne smem zamudit finala. Ki se je pravkar začel!!! JURE ČESTITKE!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 1.8.2009 0:02:50
|
|
|
|
felix7
|
jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, rataloooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo punce moje, hvala, hvala, hvala, zlate ste ble, da ste cel mesec vztrajale z nami in klikale. Z Juretom se vam lepo zahvaljujemo, tiste, ko vas pa srečam, vam pa častim, to obljubim (upam, da vas čim več čim prej srečam ) Zdaj pa imate dovoljenje, da greste spat
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 1.8.2009 0:03:57
|
|
|
|
helimaša
|
JEEEEE JURE.......BRAVOOOOO
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 1.8.2009 0:04:12
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, rataloooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo punce moje, hvala, hvala, hvala, zlate ste ble, da ste cel mesec vztrajale z nami in klikale. Z Juretom se vam lepo zahvaljujemo, tiste, ko vas pa srečam, vam pa častim, to obljubim (upam, da vas čim več čim prej srečam ) Zdaj pa imate dovoljenje, da greste spat aja, pa seveda čestitke ostalim trem soborcem, ki so pravtako osvojili zavidljiva mesta
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 1.8.2009 0:04:54
|
|
|
|
helimaša
|
FELIŠA ZDEJ PA HITR ŠAMPANJC PA TORTICA
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 1.8.2009 0:05:31
|
|
|
|
PERSIDA
|
zA JURETA
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?