Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 23:12:41
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: Najaa A vam neki povem? Jaz pa jem sladoled! jaz bi pa en kos čokoladne torte, pa sem jo že vso zmazala včeraj A tisto za poroko? ja,je bila testna,pa sem jo celo kilo zmazala,je moj prišel zvečer domov pa se je čudil kje je torta,sem mu saamo en mali košček pustila aja
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 23:12:43
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Zdaj pa grem še jaz...najprej na WC, pa zobe oprat..potem pa spat... Tudi jaz ti jutri čestitam Felix, ok!? LAHKO NOČ! Lahko noč. In eno bolho za pomoč!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 23:12:53
|
|
|
|
pocka
|
samo še to, pol pa RES grem , sem opazila,da sem dobila 5*
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 23:13:49
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka samo še to, pol pa RES grem , sem opazila,da sem dobila 5* samo to še...pol pa jaz tudi grem... pocka!!! Čveka čvekasta!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 23:15:57
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka samo še to, pol pa RES grem , sem opazila,da sem dobila 5* Čestitke!! Res si pridna čveka! Zdaj pa jaz tud grem. Danes spimo z mojima puncama vse tri skupaj. To bo pestra noč.
< Sporočilo je popravil Najaa -- 31.7.2009 23:16:43 >
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 23:16:24
|
|
|
|
PERSIDA
|
pocka -pol pa rodit lahko greš
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 23:16:37
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: pocka ma počaaakaaaj, vidiš,da ne folgam tako hitro,čveke čvekaste O.k. ti je oproščeno...HVALA! no v redu , če te še kaj zanima, pa kar vprašaj... zdaj pa res grem...nočko babe p.s. - felix ti jutri voščim, ker polnoč je še daleč ok, lahko tudi po smsju
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 23:16:41
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa A vam neki povem? Jaz pa jem sladoled! ej, si ga grem pa še jaz iskat na poti do zmrzovalnika sem si premislila in šla po nektarine so bolj zdrave
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 23:17:37
|
|
|
|
felix7
|
še dobre pol ure me boste pa kar samo pustile?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 23:18:02
|
|
|
|
PERSIDA
|
Samo res jaz bi tudi nekaj sladkega ,pa nimam kaj .A bi mi katera spekla kremšnite jutri?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 23:18:14
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 še dobre pol ure me boste pa kar samo pustile? Par minutk še imam. Bova kakšno rekle?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 23:19:32
|
|
|
|
PERSIDA
|
felix - jaz če bom lahko bom s tabo ,samo še nekaj prebiram na fb
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 23:21:07
|
|
|
|
Najaa
|
Zdaj je pa zginla... Persida, bova midve kakšno rekle? Je tvoj doma?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 23:22:23
|
|
|
|
felix7
|
nč nisem zginla mam še 38 minut cajta
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 23:23:03
|
|
|
|
felix7
|
zdej pa eno resno vprašanje: do kdaj se otrokom podira kupček?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 23:24:50
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 zdej pa eno resno vprašanje: do kdaj se otrokom podira kupček? Še na GH od začetka. Pol pa počas ne več. Vsaj pri Tiji je blo tak.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 23:24:54
|
|
|
|
PERSIDA
|
Najaa - danes po dolgem času se mi ne spi in mojga ni doma ,jutri pride.Bom ,pa verjetno jutri hodla ko zombi ko bo budica ob šestih.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 23:26:49
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Najaa - danes po dolgem času se mi ne spi in mojga ni doma ,jutri pride.Bom ,pa verjetno jutri hodla ko zombi ko bo budica ob šestih. Persida, vsa čast jaz bi bla že na infuziji, če bi bla na tvojem mestu
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 23:27:20
|
|
|
|
PERSIDA
|
felix - kaj to glasovanje je vsak mesec ali kako,mislim nova runda?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 23:28:38
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Najaa - danes po dolgem času se mi ne spi in mojga ni doma ,jutri pride.Bom ,pa verjetno jutri hodla ko zombi ko bo budica ob šestih. Persida, vsa čast jaz bi bla že na infuziji, če bi bla na tvojem mestu Jaz tudi. Kadar sem sama z mojima, se mi po dveh dneh meša.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 23:29:30
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA felix - kaj to glasovanje je vsak mesec ali kako,mislim nova runda? haha, Persida, a čakava polnoč, da pošljeva slikce? Hecam se, da ne bo kdo resno mislu. Jaz jih niti nimam tukaj s sabo slik...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 23:29:30
|
|
|
|
PERSIDA
|
felix - daj nehaj itak bi vsaka pregurala.Veš kaj je najbolj zanimivo se zgodi da babi čuva anžeja ponoči jaz ko bi lahko spala pa gledam v luft ni hujšega
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 23:30:55
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA felix - kaj to glasovanje je vsak mesec ali kako,mislim nova runda? ja, a boš dala svoja sončka gor?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 23:31:35
|
|
|
|
PERSIDA
|
Najaa - pa nisi ti že enkrat zmagala? Ma jaz bom poslala sej zmagat itak ne morem ne poznam tolko ljudi .
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 23:32:34
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Najaa - pa nisi ti že enkrat zmagala? Ma jaz bom poslala sej zmagat itak ne morem ne poznam tolko ljudi . NE! Tisto nisem bila jaz! Bila je ena druga s tem imenom in imela je prav tako hčerko Niko. Sam nisva ble midve!
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?