Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 22:53:39
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Najaa - a si že kakega ruknila danes,pivo mislim? iz. pocuzala? kaj se čudiš zdaj? Saj sem te zadnjič isto zezala! Men se zdi, da se teb že mal jezik oz. prsti fecljajo. Si misla oz. pocuzala? JA! Sem komaj zdaj vidla, da je bla napača! Tiha vode in to - ti ga tud vsak dan rukneš, a?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 22:54:03
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 a ni zanimivo, da se v belo perilo nikoli po nesreči ne vmeša en črn al pa moder štumf, ampak vedno rdeč Ja, to pa res. Pred parimi mesci sem imela celo rundo roza pobarvano. Še dobro, da obstajajo lističi za razbarvanje in sem takoj vrgla še enkrat v pranje in se je vse obarvalo nazaj v belo. Aja, prala sem pa večinoma nove cotke od tamalih. Pa da se ti že prvič obarvajo moraš bit talent, ne? Se mi ravno smiliš mene bi kap .
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 22:54:20
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Babe žabe- eno vprašanje! Ste že kdaj za bebije naročale oblačila iz tujine? Iz kakšne trgovine mislim ne preko e-baya? Iz katere? Če ima katera kakšen link, bi prosila? Sem že sita naših trgovin, ko se mi nič kaj ne dopade... jaz tule naročam http://www.nextdirectory.eu/index.asp in sem zelo zadovoljna
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 22:54:33
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka laško je zakon!!! oooo, pocka!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 22:55:27
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 a ni zanimivo, da se v belo perilo nikoli po nesreči ne vmeša en črn al pa moder štumf, ampak vedno rdeč Ja, to pa res. Pred parimi mesci sem imela celo rundo roza pobarvano. Še dobro, da obstajajo lističi za razbarvanje in sem takoj vrgla še enkrat v pranje in se je vse obarvalo nazaj v belo. Aja, prala sem pa večinoma nove cotke od tamalih. Pa da se ti že prvič obarvajo moraš bit talent, ne? Se mi ravno smiliš mene bi kap . Sej me tud skor je. Take lepe nove cotike, pa vse rozasto. Ma sem popravla s temi lističi in so ble spet lepe bele.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 22:55:28
|
|
|
|
PERSIDA
|
pocka - kaj maš nočna dežurstva?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 22:56:33
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka laško je zakon!!! ti si pa naša!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 22:56:41
|
|
|
|
PERSIDA
|
čebeica maja - dober večer tudi tebi
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 22:57:24
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Sej me tud skor je. Take lepe nove cotike, pa vse rozasto. Ma sem popravla s temi lističi in so ble spet lepe bele. saj pa imaš dve tak da tud če nebi šlo dol nebi bilo nič narobe
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 22:57:36
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA pocka - kaj maš nočna dežurstva? ma sem pucala do zdaj, pa se mi ne spi več, ko sem se tistih čistil nažrla
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 22:57:44
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka dober večeeerrrr!!!! kontra smena je prišla, lahko grem Nočka
< Sporočilo je popravil tasa_m -- 31.7.2009 22:58:03 >
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 22:58:52
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka laško je zakon!!! ti si pa naša! Da ne boš jutri ti školjki pravla ti si pa moja
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 22:58:58
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: pocka laško je zakon!!! ti si pa naša! A nisi rekla, da so zdaj vsi naši?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 22:58:58
|
|
|
|
pocka
|
sej jaz tudi grem,ker drugače mi bo zjutraj žal nočko
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 22:59:30
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: pocka laško je zakon!!! oooo, pocka! pocka je zavohala, da mamo alkoholne teme, pa je prec uletela
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 22:59:58
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Tiha vode in to - ti ga tud vsak dan rukneš, a? ne , ga nimam rada..vinček pa!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 22:59:59
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Sej me tud skor je. Take lepe nove cotike, pa vse rozasto. Ma sem popravla s temi lističi in so ble spet lepe bele. saj pa imaš dve tak da tud če nebi šlo dol nebi bilo nič narobe Ma neeee. Ni bla to obična roza. To je blo grdo, pač tako ko se zafarba. Megleno roza, ne vem kak naj ti opišem. Brezeveze. Se vidi, da je zafarbano.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 23:00:06
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: pocka laško je zakon!!! ti si pa naša! A nisi rekla, da so zdaj vsi naši? aja točno ja.. ki je tist smile ko se po glavi čohne..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 23:00:19
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: pocka laško je zakon!!! ti si pa naša! Da ne boš jutri ti školjki pravla ti si pa moja
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 23:00:34
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: pocka laško je zakon!!! ti si pa naša! Da ne boš jutri ti školjki pravla ti si pa moja
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 23:00:46
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: pocka laško je zakon!!! ti si pa naša! Da ne boš jutri ti školjki pravla ti si pa moja NE,NE, to pa ne. zdaj pa grem alarm
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 23:01:09
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: pocka laško je zakon!!! oooo, pocka! pocka je zavohala, da mamo alkoholne teme, pa je prec uletela In kakor je prišla, je tudi odšla.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 23:01:11
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Babe žabe- eno vprašanje! Ste že kdaj za bebije naročale oblačila iz tujine? Iz kakšne trgovine mislim ne preko e-baya? Iz katere? Če ima katera kakšen link, bi prosila? Sem že sita naših trgovin, ko se mi nič kaj ne dopade... jaz tule naročam http://www.nextdirectory.eu/index.asp in sem zelo zadovoljna Kakšen pa je rok dobave?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 23:01:40
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: pocka laško je zakon!!! ti si pa naša! Da ne boš jutri ti školjki pravla ti si pa moja NE,NE, to pa ne. zdaj pa grem alarm ŽE???
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?