Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 22:33:51
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 kaj zdaj boš pa rekla, da smo mi grobjani? ja, itak, mi žabarji se vas ful bojimo zakaj pa misliš, da še nism prišla na obisk, da vas spoznam??? Bi kaj pokomentirala, ampak nimam nič pametnega za povedat na to temo... Pusti stat. Da se ne vname kakšna resna debata okoli Laškega in Uniona!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 22:33:57
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 ne verjamem pa vsaj poskušaj verjet..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 22:34:03
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: felix7 hahaha, ste face bom mela telefon pri sebi, da prec preberem, kakšno neumnost boš spet napisala hmmm, a govoriva o pravi osebi?? meni mogoče? Jaz in neumnost pa sta dva VELIKAAAAA različna pojma! TI JA!!! A moja TIJA?! ja ona ja..
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 22:34:34
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: dana NO se bom potrudila pa še enkrat napisala vse podatke, pa še kako slikco prilepila. Samo ne danes, ker mi oči že tako lezejo skup, da bi rabla zobotrebce Za jutri pa ne morem nč obljubit, ker ne vem kako bom s cajtem. Ob sobotah ga je vedno premalo. pol pa med tednom !
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 22:34:42
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Dragi mi je pa zdele tak lep sms poslal, da sem se čist raznežla... iiiiiiiiiiiiiii, kaj pa je napisal? Ne povem.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 22:35:03
|
|
|
|
PERSIDA
|
No predrage mbjovke kdaj ,pa sploh ve imate čas pol.Ene avto jezi ,drugi hodijo po turneji pol ga pijejo ,pa same take.Čez teden ste itak zasedene ,ker ste na delovnem dopustu in pol ostane kaj................... Pri nas je samo problem ,ker mami ne more dva držat na rokah in ft ob ponedeljkih oz.sedaj smo prešaltali na torek.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 22:35:08
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Pusti stat. Da se ne vname kakšna resna debata okoli Laškega in Uniona! to je zdaj vse od štajercev
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 22:36:07
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA No predrage mbjovke kdaj ,pa sploh ve imate čas pol.Ene avto jezi ,drugi hodijo po turneji pol ga pijejo ,pa same take.Čez teden ste itak zasedene ,ker ste na delovnem dopustu in pol ostane kaj................... Pri nas je samo problem ,ker mami ne more dva držat na rokah in ft ob ponedeljkih oz.sedaj smo prešaltali na torek. jaz imam v torek čas. Za vas stalno, samo vzstrajna moraš bolj bit ko me kličeš..saj veš. Stranke pritiskajo
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 22:36:43
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 kaj zdaj boš pa rekla, da smo mi grobjani? ja, itak, mi žabarji se vas ful bojimo zakaj pa misliš, da še nism prišla na obisk, da vas spoznam??? Bi kaj pokomentirala, ampak nimam nič pametnega za povedat na to temo... Pusti stat. Da se ne vname kakšna resna debata okoli Laškega in Uniona! joj, samo ne pirovskih debat nisem probala ne enega ne drugega, tako da se ne morem vključiti v debato lahko samo komentiram, katera piksna mi je bolj všeč
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 22:36:46
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Pusti stat. Da se ne vname kakšna resna debata okoli Laškega in Uniona! to je zdaj vse od štajercev Aja sej res... sem vzadi.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 22:38:50
|
|
|
|
PERSIDA
|
Najaa - a si že kakega ruknila danes,pivo mislim?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 22:40:00
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Najaa - a si že kakega ruknila danes,pivo mislim? Nisem. Pa ti? Kaj se ti zdim v rožcah?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 22:40:17
|
|
|
|
tasa_m
|
Ne grem se več z vami.. grem spat Lahko noč in sladke sanje, drage moje marčevke (no, pa januarke in februarke ).
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 22:40:35
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Najaa - a si že kakega ruknila danes,pivo mislim? Nisem. Pa ti? ona pa nebo povedla ,ker bomo vse šokirane
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 22:40:53
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Ne grem se več z vami.. grem spat Lahko noč in sladke sanje, drage moje marčevke (no, pa januarke in februarke ). Lahko noč.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 22:41:15
|
|
|
|
felix7
|
ampak tale ura in petinštirideset se pa vleče...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 22:41:28
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Najaa - a si že kakega ruknila danes,pivo mislim? Nisem. Pa ti? ona pa nebo povedla ,ker bomo vse šokirane Zakaj? A kolk ga nese?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 22:42:24
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 ampak tale ura in petinštirideset se pa vleče... Ja, jaz ne vem, če bom zdržala... Ti bom tud jaz poslala sms, ko bo Nika ponoč jedla.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 22:42:29
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Babe žabe- eno vprašanje! Ste že kdaj za bebije naročale oblačila iz tujine? Iz kakšne trgovine mislim ne preko e-baya? Iz katere? Če ima katera kakšen link, bi prosila? Sem že sita naših trgovin, ko se mi nič kaj ne dopade... kaj se hecaš? A si tok zbirčna al v MB ni nič pametnega? ker jaz samo pokukam v kakšno štacuno, pa se mi meša, ker bi vse pokupila ne resno mislim..vse je plavo ali pa bež...jaz pa hočem žive barve...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 22:42:31
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 to ja...samo govora je bilo o CE:MB! Aja... sem že pozabla bistvo. Ja no, ne vem kak naj se izrazim, imate svojo špraho. Mal je že drugačna od celjske. celjani ste najbližje pravi slovenščini...zelo pravilno govorite...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 22:42:33
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Jutri se gremo popoldan kopat ,če katero zanima,na ptuj. eh pa ne jutri. Jutri ima T. roj.dan pa ga bomo pili Vse najboljše tvojemu T.! še od mene
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 22:42:36
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Dragi mi je pa zdele tak lep sms poslal, da sem se čist raznežla... iiiiiiiiiiiiiii, kaj pa je napisal? kaj misliš, da bo povedala?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 22:42:37
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Najaa - a si že kakega ruknila danes,pivo mislim? Nisem. Pa ti? ona pa nebo povedla ,ker bomo vse šokirane Zakaj? A kolk ga nese? ne vem, mal se hecam, da se bo imela na koga jezit.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 22:44:02
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 to ja...samo govora je bilo o CE:MB! Aja... sem že pozabla bistvo. Ja no, ne vem kak naj se izrazim, imate svojo špraho. Mal je že drugačna od celjske. celjani ste najbližje pravi slovenščini...zelo pravilno govorite... No sej to sem hotla že prej napisat, pa nisem hotla, no... sej razumeš, da ne bi kdo mislu, da se kej hvalim!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 22:44:12
|
|
|
|
PERSIDA
|
Sem ruknila samo ne celega sem ga mešala s sokom,sem povedala taši .Ne najaa saj si vredu preverjam samo ker ponavadi ko jaz pridem do kompa ga ti že zeksaš.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?