Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 22:44:22
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Babe žabe- eno vprašanje! Ste že kdaj za bebije naročale oblačila iz tujine? Iz kakšne trgovine mislim ne preko e-baya? Iz katere? Če ima katera kakšen link, bi prosila? Sem že sita naših trgovin, ko se mi nič kaj ne dopade... kaj se hecaš? A si tok zbirčna al v MB ni nič pametnega? ker jaz samo pokukam v kakšno štacuno, pa se mi meša, ker bi vse pokupila ne resno mislim..vse je plavo ali pa bež...jaz pa hočem žive barve... Kokica moja mama je znana po tem, da rada kaj pobarva. Kupiš bež in gratis dobiš drugo barvo ven. Mojmu bruderu je kar nekaj majčk nardila iz lepe bele barve ven še lepša roza ven. Ata ima tud kakšne roza zokne Samo on misli da je to IN in nič ne protestira
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 22:44:28
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Najaa - a si že kakega ruknila danes,pivo mislim? iz. pocuzala?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 22:44:39
|
|
|
|
tasa_m
|
spet sem prva!! Uh sem dobra
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 22:44:52
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Dragi mi je pa zdele tak lep sms poslal, da sem se čist raznežla... iiiiiiiiiiiiiii, kaj pa je napisal? kaj misliš, da bo povedala? Ne bom.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 22:45:32
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Sem ruknila samo ne celega sem ga mešala s sokom,sem povedala taši .Ne najaa saj si vredu preverjam samo ker ponavadi ko jaz pridem do kompa ga ti že zeksaš. vsak izgovor je dober ja..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 22:45:50
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Sem ruknila samo ne celega sem ga mešala s sokom,sem povedala taši .Ne najaa saj si vredu preverjam samo ker ponavadi ko jaz pridem do kompa ga ti že zeksaš. To zato, ker si ti tak pozna. Ga pa ne spijem vsak dan... včasih raje jem.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 22:45:55
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Dragi mi je pa zdele tak lep sms poslal, da sem se čist raznežla... iiiiiiiiiiiiiii, kaj pa je napisal? kaj misliš, da bo povedala? ma ne, sem jo samo mal špiknila
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 22:46:33
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Sem ruknila samo ne celega sem ga mešala s sokom,sem povedala taši .Ne najaa saj si vredu preverjam samo ker ponavadi ko jaz pridem do kompa ga ti že zeksaš.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 22:46:35
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 to ja...samo govora je bilo o CE:MB! Aja... sem že pozabla bistvo. Ja no, ne vem kak naj se izrazim, imate svojo špraho. Mal je že drugačna od celjske. celjani ste najbližje pravi slovenščini...zelo pravilno govorite... No sej to sem hotla že prej napisat, pa nisem hotla, no... sej razumeš, da ne bi kdo mislu, da se kej hvalim!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 22:46:36
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Najaa - a si že kakega ruknila danes,pivo mislim? iz. pocuzala?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 22:46:38
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Ne grem se več z vami.. grem spat Lahko noč in sladke sanje, drage moje marčevke (no, pa januarke in februarke ). LAHKO NOČ! Jutri pa ne pij preveč!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 22:46:56
|
|
|
|
PERSIDA
|
felix - bi želela da gre zate ura hitreje samo jaz bi jo še pa malo nazaj zasukala
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 22:47:47
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Babe žabe- eno vprašanje! Ste že kdaj za bebije naročale oblačila iz tujine? Iz kakšne trgovine mislim ne preko e-baya? Iz katere? Če ima katera kakšen link, bi prosila? Sem že sita naših trgovin, ko se mi nič kaj ne dopade... kaj se hecaš? A si tok zbirčna al v MB ni nič pametnega? ker jaz samo pokukam v kakšno štacuno, pa se mi meša, ker bi vse pokupila ne resno mislim..vse je plavo ali pa bež...jaz pa hočem žive barve... Kokica moja mama je znana po tem, da rada kaj pobarva. Kupiš bež in gratis dobiš drugo barvo ven. Mojmu bruderu je kar nekaj majčk nardila iz lepe bele barve ven še lepša roza ven. Ata ima tud kakšne roza zokne Samo on misli da je to IN in nič ne protestira To jaz tudi dobro znam!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 22:48:29
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Najaa - a si že kakega ruknila danes,pivo mislim? iz. pocuzala? kaj se čudiš zdaj? Saj sem te zadnjič isto zezala!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 22:48:38
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 To jaz tudi dobro znam! pol pa se ne pritožuj in veselo barvaj..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 22:49:50
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 To jaz tudi dobro znam! pol pa se ne pritožuj in veselo barvaj.. Paaaa daj!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 22:49:51
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 To jaz tudi dobro znam! pol pa se ne pritožuj in veselo barvaj.. Ej tota ,pa je svetovna
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 22:49:55
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Babe žabe- eno vprašanje! Ste že kdaj za bebije naročale oblačila iz tujine? Iz kakšne trgovine mislim ne preko e-baya? Iz katere? Če ima katera kakšen link, bi prosila? Sem že sita naših trgovin, ko se mi nič kaj ne dopade... kaj se hecaš? A si tok zbirčna al v MB ni nič pametnega? ker jaz samo pokukam v kakšno štacuno, pa se mi meša, ker bi vse pokupila ne resno mislim..vse je plavo ali pa bež...jaz pa hočem žive barve... Kokica moja mama je znana po tem, da rada kaj pobarva. Kupiš bež in gratis dobiš drugo barvo ven. Mojmu bruderu je kar nekaj majčk nardila iz lepe bele barve ven še lepša roza ven. Ata ima tud kakšne roza zokne Samo on misli da je to IN in nič ne protestira To jaz tudi dobro znam! a ni zanimivo, da se v belo perilo nikoli po nesreči ne vmeša en črn al pa moder štumf, ampak vedno rdeč
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 22:50:13
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 To jaz tudi dobro znam! pol pa se ne pritožuj in veselo barvaj.. Ej tota ,pa je svetovna Sedaj pa še ti!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 22:50:46
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Najaa - a si že kakega ruknila danes,pivo mislim? iz. pocuzala? kaj se čudiš zdaj? Saj sem te zadnjič isto zezala! Men se zdi, da se teb že mal jezik oz. prsti fecljajo. Si misla oz. pocuzala?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 22:51:32
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Najaa - a si že kakega ruknila danes,pivo mislim? iz. pocuzala? kaj se čudiš zdaj? Saj sem te zadnjič isto zezala! Men se zdi, da se teb že mal jezik oz. prsti fecljajo. Si misla oz. pocuzala? JA! Sem komaj zdaj vidla, da je bla napača!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 22:52:10
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naja Men se zdi, da se teb že mal jezik oz. prsti fecljajo. Si misla oz. pocuzala?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 22:52:19
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Najaa - a si že kakega ruknila danes,pivo mislim? iz. pocuzala? kaj se čudiš zdaj? Saj sem te zadnjič isto zezala! Men se zdi, da se teb že mal jezik oz. prsti fecljajo. Si misla oz. pocuzala? To ,pa je brzina
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 22:52:49
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 a ni zanimivo, da se v belo perilo nikoli po nesreči ne vmeša en črn al pa moder štumf, ampak vedno rdeč Ja, to pa res. Pred parimi mesci sem imela celo rundo roza pobarvano. Še dobro, da obstajajo lističi za razbarvanje in sem takoj vrgla še enkrat v pranje in se je vse obarvalo nazaj v belo. Aja, prala sem pa večinoma nove cotke od tamalih. Pa da se ti že prvič obarvajo moraš bit talent, ne?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 22:53:05
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 kaj zdaj boš pa rekla, da smo mi grobjani? ja, itak, mi žabarji se vas ful bojimo zakaj pa misliš, da še nism prišla na obisk, da vas spoznam??? Bi kaj pokomentirala, ampak nimam nič pametnega za povedat na to temo... Pusti stat. Da se ne vname kakšna resna debata okoli Laškega in Uniona! joj, samo ne pirovskih debat nisem probala ne enega ne drugega, tako da se ne morem vključiti v debato lahko samo komentiram, katera piksna mi je bolj všeč laško je zakon!!!
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?