|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del
31.7.2009 9:33:35   
črticaa
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

MATICU  vse najlepše za mini rojstni dan

user posted image

Se podpišem....

še od najuuser posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 376
31.7.2009 10:20:53   
kayica24
Dobro jutro babikeuser posted image

Glede stegovanja nogic....Malo me je zaskrbelo, ker je tolko govora o tem stegovanju otroka, da morš takoj v razvojno, ker ni okuser posted image
Ker naša zadnje dni res full non-stop steguje nogice ,ampak samo ko leži in se ne zamoti s čem drugim...

No, pa da vam pokažem kako uživamo doma v mini bazenčku...
user posted image

Fajn bodite, grem nekaj pojest...user posted image

23.2. nama je polepšala življenje lepotička Marinela...

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 377
31.7.2009 12:08:33   
birdy
Hoj, se mal javljam, moj je mogu k ortopedu, zdej tam čaka da pride na vrsto.
Hvala vsem za pikepoke glede službe, bomo vidl kaj bo. Dobil je vabilo na zagovor pred izredno odpovedjo pogodbe. To je blo včer. Je že zrihtu da bo sindikalist zraven, če ga ven ruknejo (kar ga bojo glede na to kako je napisan v vabilu) pa jih čaka par tožb. Ena bo za nepravilen postopek, ena za šikaniranje, ena pa še za odškodnino od takrat k ga je viličar zgazu pa za nogo. Postopek je itak čist napačen, na podlagi govoric bo ven letu. O dokazovanju krivde pa ne duha ne sluha. Moj pa itak prav da ni kriv in jst mu verjamem.
Majchy, kužije sem pogledalauser posted image  Tok so cartki, res so luštni.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
. Bi probal jit v Domžale pa ne vem kako bo. Moj je na bolniški in ga lohk zarad tega tud štrafajo, če ga slučajn zarad tistga ne bojo mogl.
Jst sem drgač ful mirna, me sploh ne skrbi. Vem da bomo nekak zmogluser posted image
Ostlo se pa ne spomnim tko da ne bom nč komentirala.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 378
31.7.2009 12:41:19   
sunny24
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa

IZVIRNO SPOROČILO: mlea

user posted image

Se podpišem....

še od najuuser posted image

Tudi jst! user posted image

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 379
31.7.2009 12:43:26   
Katjusa
Ojla punce moje.....

smo že doma malo prehitro, ker je naš botrček zraven peljal bolene otroke je benjamin že v ponedeljek bil čist smrkav potem pa še vročina...... Florjan je tud začel smrkat in kašljat in nekako smo par dni preživeli potem je pa zadnjo noč se benjamin kr davu k ni mogu dihat in kašljat in se zjutraj samo rekla gremo domov..... tak da dopust katastrofauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Po eni domači noči sta oba že ful boljše.... tako, da če se do torka pocajtata gremo mal kampiratuser posted image user posted image user posted image

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 380
31.7.2009 12:48:57   
sunny24
Dan! Toplo...
Gaja pančka, za kosilo je pojedla pol kašice od breskve...
Prej smo ble zuni na kafetku s sosedo in njno punčko Neli...So mele z Gajo težke debate! user posted image  Full so ble dobre!
Pol sm šla pa še v eno umetniško trgovino in sm kupla prstne barve da bom Gaji nardila odtis rokic in nogic na papir, pa še en okvir kamor daš na eno stran sliko na drugo pa odtis rokic al nogic v masi...Pa pol še barvo da bom pofarbala okvir in par okraskov, da bo še bol lep...user posted image

Učeri zvečer smo šle ven z mojimi starši, pa sm lepo v centru si naročila granito iz ananasa, ampak Gaji ni blo prov, da ona nič ne dobi in ko je bla pr meni v naročju, je z roko cel kozarc obrnla in itak se je vse zlilo po njej in po meni...Obe mokre ko cucka in take fajn sladke in lepljive, s tem, da se je Gaja full ustrašla, k je led šou po njej...Bogica. Pol nas je pa moj tata domov pelu...user posted image

birdy, joj, upam, da bo tvoj to fajn zrihtu...Sam kake svinjatije, ej...Sm jzna na njih!!!

Grem zbirat slikice od Gaje da jih nesem razvit! user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 381
31.7.2009 12:51:24   
sunny24
katjusa, škoda...Ma dobro, sorry sam, kaj je s folkom, da okoli vozi bolane otroke, posebi pa tja kjer so še drugi otroci???

Lepe fotke! Je videt da ste uživčkali čeprav kratek čas...user posted image

Pa upam, da bosta oba spet hmali zdrava!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 382
31.7.2009 12:57:51   
Vesnozaver
katjusa welcome back!lepe slikce, ste uzivali, pa skoda za bolancke, drzim pesti, da se pocajtate, pa da greste kampirat!

sunny si me spomnila, da morm jaz tud slike dat razvit....me je kr groza bla, ko je racunalnik zruzil, pa da bi slike zgubila....backup pa nisem delala

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 383
31.7.2009 12:59:12   
Vesnozaver
birdy  naj le dobijo kar si zasluzjo banda izkoriscevalska, pa bog daj, da bi visoko odskodnino dobil!

(odgovor članu Vesnozaver)
Neposredna povezava do sporočila: 384
31.7.2009 13:02:37   
Katjusa
sej sem mu povedala, da ni prav, da mi je k dojenčku pripeljal prehlajene otroke (oba sta kihala, in kašljala) in tud sem mu rekla, da za florčija me ne skrbi tolk zna pihnat iz nosa in pove če ga kje boli sam benjamin ga pa mučim s fiziološko in pumpico....  je reku, da mu je hudouser posted image njegovim otrokom sem 100x rekla nej ne prijemata benjamina sploh ne za rokice ker ona 2 kihata v roke potem pa benjamina primeta in to on da potem v usta... vendar ne ubogata nič glede na to, da sta stara 7,5 in 5,5 bi lahko vsaj 2 ure zaleglo, če nekaj rečeš pa ne drži niti 5 minutuser posted image user posted image user posted image user posted image tak, da sem prepričana, da se je beni od niju nalezu.... florjan bi se lahko tud prehladil ko je moker tekal po plaži sam beni pa ni......
mah sem jezna in  vem, da nikol ampak res nokol velč nikogar ne vebim polek.... kdo pa mene kraj kam povabi?
hvala bogu sta zdej oba ful boljše beni samo še mičkano smrka florjan je pa zjutraj malo kašljal zdej pa ne pa noseka še ima malo zabitega.... ampak to ni nič kaka sta bla včeraj zjutraj.....
pa tud drugače nič ne ubogajo otroc Flori mene dost uboga in vem, da če bi bli sami bi blo 100x manj napeto kot je blo se ne da opisat kako se po glavi butam k sem dobro hotla in jih povabla.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
zato pa upam, da bomo imel možnost popravnega izpita in bomo šli še mičkano kampirat....

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 385
31.7.2009 13:17:37   
Ajvy

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 386
31.7.2009 13:17:46   
Ajvy

ajvy.......jutro........a ji mogoče še kakšen zobek ven rine?

ne...trenutno imamo vse....sumim ledvica.....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 387
31.7.2009 13:24:25   
Ajvy
Črtica...upam,da vama uspe se lepo pomirit....

Kayica.
...iiii..cortika mala..

Birdy....držite se....pa naj fino urihta tole v službiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Katjuša--slikice so krasne....KJe ste to bili?
ŽAl mi je da se je tako hitro končalo....zdej pa hitro pocelit..pa se boste imeli fino na kampiranjju.....držim pesti ,da bo to čimprejuser posted image user posted image user posted image

Sunny....full dobr za odtise.....jst se jih nikakor nisem spravila delat....glej da nam boš pokazala mojstrovino..

Vesnozaver...
hitro si naredi zaledje za slike...nama se je z dons na jutr zrušil sistem....še dobr da sem imela večino slik na CD-ju in razvite...

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 388
31.7.2009 13:46:06   
Onasiss
Eno vprašanje....

A krompirjeve kašice, kar ostane vržete stran, pojeste ve ali spravite za naslednji dan???? Jaz sicer pojem oz. krompirja ne pogrevam ampak me zanima.user posted image

So what....

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 389
31.7.2009 13:58:57   
sunny24
katjusa, ajoj...Lahko b ivam vsaj povedal, da sta otroka bolana oz prehlajna...Sm še kar jst jezna! user posted image  Ma upam, da bosta mala dva zdrava, da greste še kampirat in uživat dalje!user posted image

ajvy, ko bo končano bom poslikala in pokazala! user posted image

mlea, jst krompir vržem proč kar ostane, k ji zmešam z njenim mlekom in mi ni pol okus neki njam njam...Sadne pa itak pojem jst...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 390
31.7.2009 13:59:51   
tanci29

user posted image

tudi od nas poljubčki

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 391
   [Brisano sporočilo]
31.7.2009 14:11:01   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tanci29)
  Neposredna povezava do sporočila: 392
31.7.2009 16:33:52   
Deja
Ne grem se več!!!!

Zalotila sem ga da se mečka z eno drugo,
pa še da je prava mačka mi je rekel.......user posted image user posted image user posted image

poglejte si same....

http://www.youtube.com/watch?v=ZvXTk1YQnxs

Pa če to ni višek.... pa v moji postelji......

< Sporočilo je popravil Deja -- 31.7.2009 16:40:24 >

21.6.2008-najlepši dan mojega življenja-postala sem gospa!!!
22.1.2009-smo dočakali našega princa...

http://www.ringaraja.net/sn/personalpage_user.asp?show=3&memID=1108329586

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 393
31.7.2009 16:49:52   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Deja

Ne grem se več!!!!

pa še da je prava mačka mi je rekel.......user posted image user posted image user posted image

poglejte si same....

meni ne pokažeuser posted image  

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 394
31.7.2009 16:50:29   
BarbaraGS
birdy sem vesela, da si mirna :)

ajvy kako ledvicke????

katjusa dobrodosla nazaj... boscka mala, ampak po slikah sodec sta se zabavala :)

deja...ta video je private in se ga ne da videt, tak da ne razumem kdo kaj kako????user posted image

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 395
31.7.2009 16:54:57   
BarbaraGS
mlea ne ribeznla se nisem uspela it kupit, zdaj se bolj skrivamo doma in cakamoda ati prideis sticne...:) drugace pa sem zdaj v lj v novem stanovanju

nasa miska pa se vsako noc zbudi okrog 3h ponoci in noce spat. to se meni in igra in se je ne da uspavat. sploh ne vem kaj narediti, ker se tak sam kregamo ko smo preutrujeni in noben ne zmore poleg dneva se nocnega ritma. jah nismo vec mladi ;)

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 396
31.7.2009 17:08:09   
Deja
bi moralo delat....

21.6.2008-najlepši dan mojega življenja-postala sem gospa!!!
22.1.2009-smo dočakali našega princa...

http://www.ringaraja.net/sn/personalpage_user.asp?show=3&memID=1108329586

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 397
31.7.2009 17:46:16   
birdy

Ne grem se več!!!!

poglejte si same....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kera dobrauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 398
31.7.2009 18:00:31   
Čebel@
deja......mi je pokazalouser posted image user posted image user posted image full sta dobrauser posted image user posted image user posted image user posted image
katjuša......dobrodošli nazajuser posted image user posted image user posted image ......res škoda da se je tko končal dopust.....upam da boste kmalu zdravi in da šibate še kampiratiuser posted image user posted image user posted image user posted image ......super slikiceuser posted image user posted image user posted image vsaj malo ste uživaliuser posted image user posted image user posted image
barbara....upam da boste kmalu imeli ritem tudi ponočiuser posted image
kolumbo.....super da uživateuser posted image user posted image user posted image ......varno pot domovuser posted image
mlea.....jaz krompirja nikoli ne pogrevam.......tašča in tast ga jesta od prejšnega dne,za nas pa jaz vedno naredim frišnegauser posted image
ajvy.....joj upam da niso ledvicauser posted image .......moj je imel ledvični pesek in je bil res bogiuser posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 399
31.7.2009 19:05:24   
Onasiss

Ne grem se več!!!!

poglejte si same....

user posted image  Full je dobr...user posted image

So what....

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!
Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?