witto
|
Dober večer,kakšno zatišje je bilo danes? Timy,jas tudi razmišljam,da bom mogla Matijo dat h kakšni varuški, ker ne dobimo mesto v vrtcu.Sem mislila, da ga bo tašča čuvala,ki je v penziji, ampak ima še živega očeta,in je zelo bolan,in hodi skrbet zanj. Tako, da je ona doma 5 dni in 10 dni pri očetu. Mi je full hudo Piskot,če imamo vroče? Ne vpraši,sem šla popoldan iskat konfetke za krst,sem mislila, da bom skup zlezla za volanom. In zdaj sem pobirala perilo odzunaj,in je grozno še zdaj. Mislim,da se ni spustilo pod 30c. Punce dejte mi nekaj povedat, zadnje dva-tri dni opažam pri Matiji, da kadar leži,ali pač sedi v stolčku ali v vozičku, ful obrača glavo,kot bi hotel povedat ne,ne,ne,. Najprej sem to pripisovala k zaspanosti,pa sem ga hranila,in sem mislila, da mi hoče povedat,da je dovolj. Zdaj leži z mojim na postelji,on divja, in vsako toliko se zagleda v luster in začne obračat glavo,v ne,ne,ne....Zdaj nevem,ali je to kaj novega,kar preizkuša,ali...... Upam, da sem se prav izrazila?
|