črticaa
|
učer sm poj šla k zdravniku in sm dubla antibiotike,...no ja res morm 2 uzet,...in zdj natepavam ta čaj k mal naumna aja poj pa ni blo moje, in ona men ja kdaj ste mel zadnjo menstruacijo, pa jz nj da ne vem ker mam mireno,..pa ona mene bukov gleda "ja vseen kdaj ste jo mel" pomoje da ni prebrala eno vrstico viši da sm rodila,...jz sm še kr na šolski(da vm bo jasno zzakaj je bla zbegana) z mojmu sva se učer na smrt skregala, no ubistvu se je on skregal,.. in 1 u življenju nism jzb ke letela in se hotla pogovort, tokrat je on začel, sam kaj ko mu nism mela nčza povedat,.... tamauga sm kopala u kuhinji, k je kopalnica res majhna,..in je vse zalil, sam še z nogam šprica,... no sj nima veze to s kopanjem ampak poj sm bla jz tok živčna da nism mogla tamauga pomirit in poj je ob 8 zaspal,..šele ob 11 jedu in poj še ob 5ih pil,..sva mu čist ritem sesula,...joj sploh ne vem kva nj, kva bo k pride domov, al pa bo tko naredu kokr zmer kao nč ni blo,...al pa bo šu kuj iz šihta u tržič po tamauga, ker pred otroci se ne kregava aja nš tamau ma čez dan obdobje k sploh noče jit na rit,sam na nogah hoče bit sploh ne vem kaj nj timy ne vem kako je ime,..sam u biograd prideš po eni cesti (glavni) in na konc je morje,..pa hoteli,..so na levo,... restavracije in trgovine so pa na desno,.... no k greš desno je 1 restavracija,..mal bl not je zamaknena,... uzun majo eno skrinjo s svežimi ribami,..pa take rdeće povštre majo,...joj če bi se spomnila kako se reče saimona bravo za službo piškot,..joj sj se mi kr smilš s to dijeto,..upam da bo prerasla
|