|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del
31.7.2009 19:11:19   
Onasiss
Katjusa-lepe slikice.... Všeč mi je ko je morje čisto. A ste mel kej gužve? Pa škoda, da je dopust tkole "propadu".

Ajvy-Kako pa veš, da bi/so ledvica, a jo v ledvenem predelu boli in gre večkrat na vodo?? Upam, da niso in da jo mogoče samo kaka virozica, ki so na pohodu! user posted image user posted image user posted image  Pa da čimhitreje mine.

Sunny-jaz imam tudi odtise od Vita, ko je bil dojenček in en šopek lask za spomin. Eviti pa moram še vse to narediti. To je lep spomin otroka. Lase-jaz sem imela full bele lase in mi jih je mama tudi en čopek odstrigla in spravila in mi je lep spomin.

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 401
31.7.2009 19:13:49   
črticaa
IZVIRNO SPOROČILO: Deja

Ne grem se več!!!!

Zalotila sem ga da se mečka z eno drugo,
pa še da je prava mačka mi je rekel.......user posted image user posted image user posted image

poglejte si same....

http://www.youtube.com/watch?v=ZvXTk1YQnxs

Pa če to ni višek.... pa v moji postelji......

hzahahha men odpre
res dobra fora

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 402
31.7.2009 19:13:57   
Onasiss
Kolumbo-upam, da kej fotografirate....user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 403
31.7.2009 19:15:36   
timy
Deja user posted image user posted image user posted image user posted image  joj, kako sta fajnauser posted image user posted image user posted image

Črticaa ni panike, bom restavracijo prepoznala po rdečih povšterjihuser posted image

Sunny bosta delali odtiseuser posted image  To pa bo en lep spominekuser posted image user posted image  Ja, jaz moram tudi tako paziti, ko imam Evo zraven sebe pri mizi. Vse odmaknem, da nima na dosegu roke, ker drugače vse leti vame in vanjouser posted image

Ajvy user posted image user posted image user posted image user posted image  upam, da gre tole pri Tarji čim prej stran

Katjuša kake luštne slikce, po slikcah sodeč bi človek rekel, da ste fuuul uživali. Res grozno tole! Tudi jaz velikokrat naredim takšno napako in kar vabim, potem pa mi je žal, ker ljudje ne znajo biti hvaležni in ponavadi potem kar nekaj nos vihajouser posted image  Sigurno je pa sploh težko, glede na to, da njihovi otroci niso tako lepo vzgojeni kot tvoj Florjan. Seveda je potem še Florjana težje kontrolirati. Pa ni mi jasno, da starši ne morejo dopovedati toliko starim otrokom, da se naj ne dotikajo Benjamina, ker so prehlajeniuser posted image  če tega ne morejo, jih pa naj vstran držijouser posted image  Upam, da kmalu ozdravite in greste kampirat - sami. Definitivno se boste imeli super.

No, jaz sem danes končno vse spakiralauser posted image user posted image user posted image  Avto sva tako napolnila, da groza, pa še kovček imava na avtu. Sem še par stvari morala doma pustitiuser posted image  Pa bo že, če so včasih lahko šli na morje s fičotom in dvema otrokoma, potem bomo lahko tudi mi trije user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 404
31.7.2009 19:16:22   
SURF
Pozdravčke...

Mlea-še nismo na krompirčku,ampak pri nas vedno svež tudi za nas.

Katjuša-JOJ,eni so res neodgovorni do kraja,mah...še dobr ,da imate popravni izpituser posted image lepe fotkeuser posted image

Kolumbo-Uživaj še zadnje trenutke s polno paro.

Ajvy-Nisi občutljiva,si pač mamicauser posted image ...tudi meni nebi bilo vseeno...vedi pa da otrokom ni tako hudo pri taki stvari kot je nam staršem...v večini se otroci hitro poklopijo,če le ne čuti preveč tvojega strahu.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Tarjo.

Majchy-user posted image user posted image user posted image user posted image Dobr si ga,ja včas jih je kr treba pod "mrzel tuš"postavit...moj bi mi na tole ziher nekaj uštimaluser posted image

Brdy-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...joj...banda mafijskauser posted image

Barbara-user posted image

Sunny-še od zadnjič sem pozabila napisat,da imamo tudi mi takšen bazenčekuser posted image user posted image super k ne pihauser posted image papigauser posted image user posted image

aja...bili na pregledu...nič niso merili,cepili in po želji tehtali:7300g

Danes je Patricija jedla cvetačo in je bilauser posted image ,jutri zopet probava.....

LEP VEČER VSEM SKUPAJuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 405
31.7.2009 19:17:48   
črticaa
evo dons bom po nev kokmu času sama spala,..če nam mogla zaspat,..bom mela kle samogovoreuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 406
31.7.2009 19:18:27   
SURF
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa

IZVIRNO SPOROČILO: Deja

Ne grem se več!!!!

Zalotila sem ga da se mečka z eno drugo,
pa še da je prava mačka mi je rekel.......user posted image user posted image user posted image

poglejte si same....

http://www.youtube.com/watch?v=ZvXTk1YQnxs

Pa če to ni višek.... pa v moji postelji......

hzahahha men odpre
res dobra fora

user posted image

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 407
31.7.2009 19:32:00   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: SURF

Majchy-user posted image user posted image user posted image user posted image Dobr si ga,ja včas jih je kr treba pod "mrzel tuš"postavit...moj bi mi na tole ziher nekaj uštimaluser posted image

moj je pa ves cukrast zdej do meneuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 408
31.7.2009 19:33:00   
Čebel@
timy.........uživajte na dopustuuser posted image user posted image user posted image .......upam da boste imeli lepo vremeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 409
31.7.2009 19:38:17   
Ajvy
dan je bil za pop..pa nimam kaj...utrujena sem...znervirana.....in boj še ni končan....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 410
31.7.2009 19:43:41   
Ajvy
mlea...jst večino kuham na zalogo...kar pomeni ,da eno merico poje danes...ostalo pa naslednji dan..tko da veliko stvari roma v zamrzovalnik...med njimi tudi krompir...

Kolumbo.....the best ,da vam je tako fino......

deja...dej kolk si me ustrašla....dobra fora...filmček je pa krasen....

BArbara....ne vem...bomo videli kako bo...čakam tretji dan..takrat se itak pokaže kaj iz tega cvrenja nastane...

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 411
31.7.2009 19:45:41   
timy
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

timy.........uživajte na dopustuuser posted image user posted image user posted image .......upam da boste imeli lepo vremeuser posted image user posted image user posted image

hvalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 412
31.7.2009 19:50:08   
Ajvy
mlea....sumim ledvica ker smo imeli že dvakrat čudne izvide.....čakam pa slinovko al pa norice, ki razsajajo...sej pravim...bomo videli jutri kaj bo iz tega....

Timy..dobr si to napisala glede pakiranja....he he.....

Surf.
..hvala......sem se pozanimala kolk je otrokom hudo in se kar ene par sočnih zgodb slišala....samo nimaš kaj..uprava je tu večja in močnejša in jst lahko samo pomagam Tarji razložit...zakaj sta njena dva prjatlčka v sosednji sobi...

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 413
31.7.2009 20:25:56   
reckova
Maychi23 jaz sem tuuuuuuuuu! ej, malo preberem RR pol pa itak pozabim kaj sem prebrala. Še vedno nosečniška pozabljivost:)
No, kaj je novega:
-šli na morje, prišli po enem tednu domov ker je doli prav prevroče za moja dva fanta, ki se full potita
-jemo že GH (danes smo jedli pire in paradižnikovo omako)
-non- stop se obrača na trebuh, pol pa se ne zna nazaj obrnit pa se dere (tudi ponoči)
-imamo nov, večji avto (Ford S-max)

Drugo pa nič kaj......lp

Zdaj pa grem iskat po netu enega pametnega zdravnika da si prenesem kartoteko. pozna katera kakšnega v mb?
lp

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 414
31.7.2009 20:52:08   
simonakr
Čer!

Deja - user posted image user posted image user posted image kolk sta dobra!

Kolumbo in vsi ki greste in ste na morju - UŽIVEJTE!

Špinačka k sva jo jedle dons ni mela kosti, tko da jo jutr še enkrat probava, ampak krompirčej je pa še vseeno bljak!

Mlea - jest največ sama kuham kašce, pa dam v hladilnik vse kar nima krompiraj - tega nikoli ne pogrevam!

grem mal gledat tv

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu reckova)
Neposredna povezava do sporočila: 415
31.7.2009 20:52:59   
Maksi1
Čeeeer!

Nam je še vedno vroooče. Hočem dež...en tak prijeten dežek, pri katerem kaplje prijetno ropotajo po oknih in pada celo popoldne. Nč vetra, samo prijetna toplota zraka in vonj po mokri zemlji.
No sanja svinja kukuruz...

Reckova lepo, da si se oglasila. Imejte se dobro še naprej.

Ayvi - držim pestke...naj bo izvid čim ugodnejši.

Birdy - sori za službo od tvojga.

Katjuša - lepe fotke. Se vidi, da o mali kljub kihanju uživali.

Sunny - vidiš, drugič pa naroči granito še za Gajo! user posted image  No sej, pr nas je isto. Radovedna je ku ena stara baba.

Timy - želim vam lep dopust!

Deja -  user posted image  user posted image  user posted image  az filmček. Kok sta carta. Muc je pa prav krotek.

Kayica - user posted image  za uživaško čofotanje v bazenčku.

(odgovor članu reckova)
Neposredna povezava do sporočila: 416
31.7.2009 21:28:16   
sunny24
Čer!
Evo, mi2 z Gajčiko smo pred pol urce pršle domov s pijačke in sprehoda, zdej pa čakam, da bo zaspala...

deja, full dobr filmček! user posted image user posted image user posted image

surf, bazenček sm kupla že maja...Pa nism vedla da ga maste tudi vi tazga. Je pa fajn, ja...Je lepo čofat notr! user posted image user posted image user posted image

Pol k Gaja zaspi bom okvirček delala-barvala in okrasila...sliko in odtis rokce bom dodala pa naknadno.

Nč, moje dete se neki jezi, pridem bol pole še počekirat! user posted image

btw, kje je pa claud???

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 417
31.7.2009 21:28:26   
SURF
Patricija še ne aja...se moj trudi z njo...tako čeblja ,da nevem ,če bo kej....user posted image

Ajvy-ja res žalostno,da imajo take posege in delujejo po principu številkuser posted image user posted image ...vendar naj ti nebo preveč hudo,Tarja bo hitro našla nove prijatelje,nočem biti tečna in vsiljiva..vendar pomaga če starši ne pokažejo tega strahu in negotovosti otroku....upam,da nisem preveč vsiljivauser posted image

.......

moj me kliče...no kar obauser posted image

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 418
31.7.2009 21:32:15   
sunny24
Aja, kaj sm jst pozabla napisat...

Danes sm bla na fitnesu in je Gajo mel moj dragi...In se je naša madam konkretno pokakala in jo je moj prvič previl oz je prvič previl pokakano rito od Gaje in ni šou bruhat! user posted image user posted image user posted image

Bravo moj dragi! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 419
31.7.2009 21:58:03   
tanci29
čer

sunny-dons je pa sralni dan...moja hana je pokakala babi k jo je zgleda tko pestvala da je šlo vse ven iz oplenice...se je mogla komplet prreoblečt...si je oblekla od mojga trenerko pa majco pol je mela pa ene sandalče...prava bosanka k smo šli na sprehoduser posted image user posted image user posted image

drugač pa -otroc spijo...

reckova a ste zadovoljni z s maxon men je ful dober mi ga mamo tuduser posted image user posted image user posted image

katjuša- ojoj a nisi rekla da greste za dva tedna...me je kar fršlok kaj delajo tvoje slikice tukile...škoda da ste se morali vrniti

ajvy-kako gre...si vidim danes ful utrujena..kako je tarja kaj bolje

mlea-jest tud krompirja ne pogrevam in tudi načeloma kuham za otroke vsak dan sveže....

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 420
31.7.2009 21:59:24   
tanci29
tole mi je ostal v spominuuser posted image ...

aja še to črtica -zakaj boš sama spala..

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 421
31.7.2009 22:26:25   
Deja
No me veseli da vam je bil filmček všeč....

Glede mucke pa je tako - naša dama Lili bo septembra stara 3leta, je sterilizirana,
in svoje dneve preživlja samo v stanovanju.
Redno ji strižemo krempeljčke, zato naju ni strah kadar pride h otročku. Je zelo plaha in nežna.

No zdaj pa grem jaz delat bedarije po postelji... v upanju na user posted image .....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nočko

21.6.2008-najlepši dan mojega življenja-postala sem gospa!!!
22.1.2009-smo dočakali našega princa...

http://www.ringaraja.net/sn/personalpage_user.asp?show=3&memID=1108329586

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 422
31.7.2009 22:29:29   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: SURF

Patricija še ne aja...se moj trudi z njo...tako čeblja ,da nevem ,če bo kej....user posted image

Ajvy-ja res žalostno,da imajo take posege in delujejo po principu številkuser posted image user posted image ...vendar naj ti nebo preveč hudo,Tarja bo hitro našla nove prijatelje,nočem biti tečna in vsiljiva..vendar pomaga če starši ne pokažejo tega strahu in negotovosti otroku....upam,da nisem preveč vsiljivauser posted image

.......

moj me kliče...no kar obauser posted image

sploh ne...hvala za predlog....
vem ,da moram bit trdna...sam še ne vem kako user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 423
31.7.2009 22:39:56   
Balonchy
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

MATICU  vse najlepše za mini rojstni dan

user posted image

HVALA!!! user posted image user posted image user posted image

Mi počasi stopamo v osmi mesec! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 424
31.7.2009 22:46:13   
Balonchy
Zdaj berem počasi za nazaj... Upam, da mi uspe danes user posted image user posted image user posted image

Mi smo na morju... In zdaj se šlepam na nekem "odklenjenem" omrežju user posted image  user posted image
Dela sicer počasi, ampak dela!!! user posted image

Danes sem spekla Maticu torto za obmesečnico (za foro)... Sej je bla užitna... Sam za vidt je bla pa user posted image !!! user posted image
Se pa lahko pohvalim, da sem prvič v življenju pekla torto na barki user posted image user posted image user posted image  - dobrodošla improvizacija (ker nisem imela tako velikega podstavka, sem jo nardila kar na steklenem pokrovu od štedilnika user posted image user posted image user posted image

Upam, da uživate... Jaz sem na palubi in prav lepo pihlja user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?