|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del
30.7.2009 21:53:48   
piskot
witto se spomnim pri martinu je tako delal z glavico po postelji, kot bi se mu utrgalo. je trajalo kak mesec, potem se je pa nehal tako obnašat. ne vem menda se nekater otroci tudi tako uspavajo.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 351
30.7.2009 22:02:58   
witto
Simonakruser posted image user posted image user posted image ,za novo službouser posted image .
Ma sej jas ne bi zganjala panike,ampak mi je moj začel prigovarjat, da če je to naormalno......?

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 352
30.7.2009 22:09:20   
witto
Timy, to je zoprno, jas bi Matijo tudi najraje videla vsaj do 2 leta,lepo doma v topli posteljici,pri tašči, da mi ga nebi bilo potrebno budit za v vrtec, ali kam drugam, ga zgodaj jutraj pozimi vozit ven,se mi kar srce lomiuser posted image ,ko pomislim. Ampak kaj,mami mi živi daleč, oče ravno tako, tast je med user posted image , v vrtcu ni mesta,torej ostane tudi meni varuška.

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 353
30.7.2009 22:09:42   
Onasiss
piskot-a tako ješ še vedno zaradi dojenja???? A to zaradi diete oz. tako kot tanci - alergija???

So what....

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 354
30.7.2009 22:11:10   
BarbaraGS
zivjo punce :)

birdy ja kako lahko tako naredijo? user posted image

mlea kaj tvoja mala kobacacka tudi ze sedi sama?

ajvy da bi bilo cimboljse spet. Mi smo imeli eno noc vrocine in
je bilo grozno, tak da user posted image

witto eh, nasa pa vedno krili z rokami ko obsedena...pac faze razvoja. Jaz sem se odlocila ne se vec sekirat, ker je sam se slabse

moj enozobi aka-chan (po japonsko dojencek) je danes bil priden in se jutri bova sami, pol pa bo boljse. Zdaj ta teden je mozek rihtal staro stanovanje, da dobimo nazaj varscino. Je mogu prepleskat vse, pa pocistit...ni da ni. Pa se sam je bil, ko vsi kolegi potujejo ali pa pisejo diplomo.

Joj danes sem glih brala fb od kolegice ki je na japonskem in zdaj grejo tja se 3 - studirat in sem jim tolkkk favs. Komaj cakam, da bo nasa tamala dovolj velika in jo peljem v to mojo sanjsko dezelo. Zal mi je samo, da ne morem it studirat tja. Ne morem povedat kako sem zaljubljena v to dezelo in kako me privlaci. user posted image
Ce dobim kaksnega japonskega ali se boljse juznokorejskega zeta (korejci so najlepsi od azijcev) ne bom imela nic proti. Sam naj bo lep, dober do moje Eli in bogat hahahahahaha

(odgovor članu timy)
Neposredna povezava do sporočila: 355
30.7.2009 22:11:20   
Onasiss
witto-kaj imate na obali tudi probleme z vrtci??? Sem mislila, da je samo v Lj tako. Groza..... tale zakon bi morali spremenit tako kot včasih, prednost bi morali imeti otroci zaposlenih staršev.

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 356
30.7.2009 22:13:44   
piskot
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

piskot-a tako ješ še vedno zaradi dojenja???? A to zaradi diete oz. tako kot tanci - alergija???

ja brez mleka, svinjskega mesa, breskev, medu in cokolade. Anina alergija. Avgusta upam da bomo na vrsti za ponovno testiranje. Pobozne zelje da je ze prerasla user posted image .

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 357
30.7.2009 22:15:38   
Onasiss
Joj Barbara---user posted image user posted image user posted image user posted image  tole z zeti.....Jaz imam prijateljico iz osnovne šole, ki živi in dela na Japonskem. Je najprej začela na filo faksu to študirat, potem pa je študij zaklučila tam in je za povrh tam še fino službo dobila tako, da zdaj uživa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Sicer p nam tu nič ne manjka, ampak jaz bi šla pa na Novo Zelandijo raje živet.

Drugače pa naša skoraj res že sedi. Malo se še z rokicami opira ampak da bo čisto sama ji pa še malo manjka. Kakokaj vaša????

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 358
30.7.2009 22:19:36   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

ja brez mleka, svinjskega mesa, breskev, medu in cokolade. Anina alergija. Avgusta upam da bomo na vrsti za ponovno testiranje. Pobozne zelje da je ze prerasla user posted image .

Uh tole pa je dieta.... No brez breskev, mleka, medu in čokolde bi pri meni še šlo, ampak BREZ MESA.................. GROZA mam tok rada šnicle, da je groza.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Sem kar agresivna, če ga ne jem vsaj 2 x na teden, pa zdaj ko je čas žara, njami...........

So what....

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 359
30.7.2009 22:27:33   
witto
Mlea, Matija je imel 1,5mesec,ko sem nesla prošnje v vrtec,vsak vrtec ima 4-5 enot. In so mi že takrat rekli, da "mogoče" bo prišel na vrsto,septembra 2010user posted image . Ja,ok, in do takrat,kam naj dam otroka????? Ja gospa,privat varstvo si boste mogla uredit, so mi rekli. Aha, torej naš ljubi župan,da rajši po 5000 e,za eno usr......o mestno svetilko,(te svetilke,so postavljene po celem kopru),kot pa, da bi dvignil gor še kakšen vrtec, ali pa v enotah naredili še dodatne oddelke,če vidijo,kakšna je kriza.In po celem Kopru sadi palme, tak kot, da smo kje v Beverly Hillsu. Sej ne rečem,je urejeno......ampak kaj to pomaga nam staršem?????? Malo sem pop.....auser posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 360
30.7.2009 22:29:11   
BarbaraGS
mlea hehe nasa se je vrgla bolj v grizenje kot pa plazenje user posted image , z unim enim zobom me gloda ko kotlet - salo na stran. Nasa ima full mocne nogice in premalo mocne rokice (baje malo hipotona mah...). Hoce se ze plazit, sam se ne ve da mora z rokicami tudi kaj naredit, tak da se rita in krili z nogami in od jeze joce, ker ji nic ne rata. Tak da zdaj je postalo biti na trebuscku prava nocna mora, ker je takoj jok, ko ji ne rata. Pa se sama se non stop obraca nanj user posted image Drugace pa je postala pravi smejko in se samo smeji - vse ji je smesno in zabavno. 

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 361
30.7.2009 22:33:07   
BarbaraGS
witto, kaj svetilke... palme je mogu iz amerike pripeljat, ker istranske niso dovolj dobre. Zdaj pa imamo palme vredne ulalala in se ogrevanje rabijo pozimi. Pa uni vodomet na rondoju, ko las vegas dej...brezveze in se ne pase tja

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 362
30.7.2009 22:33:41   
Onasiss
Barbara-a si že kupila ribežen??? Kje pa si zdaj???

witto-kaj pa tisti člen zakona, ko se najde kao za en oddelek staršev in mora potem župan zagotoviti varstvo????
Katerega župana imate? Popovića???

So what....

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 363
30.7.2009 23:04:31   
witto
Mlea,ja zakoni ja..... kdo pa od vodilnih se jih drži? Mislim no comentuser posted image . To me tako podžge, da me kar v želodcu stiska. Ja, imamo Popovičauser posted image . Sej ne rečem, res je uredil Koper,promenade,krožne promete.......bla,bla,bla. Ma kot je rekla Barbarags,palme,svetilke in "famozna fontana" ki je vredna 400.000 e?????????? To je pa preseravanje,in potem bereš v časopisih, da je občina Koper na robu bankrota. A res??? Poznam eno mamico, ki je bil njen sinček 3 krat zavrnjen za vrtec, in je rekla, da se bodo zbrali starši z otroci,in bodo 1.septembra peljali otroke pred županovo pisarno,in jih tam pustili, in bodo šli v službe,pa naj jih on čuva. Mislim,400.000e za fontano ja, a za širitev vrtcev,ne? Pa to je sramota,in potem slišiš po tv, da v Sloveniji upada rojstvo otrok,hja. Pa naj kaj naredijo,za družine. Ufffff sem jezna user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 364
31.7.2009 8:06:18   
TAMIKA3
jutro, klepetulje.a še vse spite?
user posted image
fantje še spijo, pa grem cunje obesit
vas še pridem kaj prebratuser posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 365
31.7.2009 8:22:56   
Čebel@
user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 366
31.7.2009 8:23:51   
Ajvy
Jutro....kako smo kaj....

Tisa je ravnokar pojedla in se je revca tako zmatrala ,da je malo zaspančkala...
Tarja spet kuha...je bilo popoldne kul...zdej pa spet kuhamo...me prav zanima kaj se dogaja v njej.....voolje je čist krasne..kar me še najbolj fascinira nad vsem....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 367
31.7.2009 8:34:31   
Čebel@
MATICU  vse najlepše za mini rojstni dan

user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 368
31.7.2009 8:36:04   
Čebel@
ajvy.......jutro........a ji mogoče še kakšen zobek ven rine?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 369
31.7.2009 8:55:37   
Čebel@
reckova......zakaj se ne oglasiš?user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 370
31.7.2009 9:18:48   
Onasiss
Zakaj smo zašli v recesijo....

user posted image

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 371
31.7.2009 9:19:15   
Onasiss
Aja dobro jutro...user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 372
31.7.2009 9:22:56   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

MATICU  vse najlepše za mini rojstni dan

user posted image

Se podpišem....

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 373
31.7.2009 9:30:54   
Čebel@

Zakaj smo zašli v recesijo....

user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image pa še kako je resnična......1 dela,15 jih pa gledauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 374
31.7.2009 9:33:02   
črticaa
učer sm poj šla k zdravniku in sm dubla antibiotike,...no ja res morm 2 uzet,...in zdj natepavam ta čaj k mal naumnauser posted image user posted image   aja poj pa ni blo moje, in ona men ja kdaj ste mel zadnjo menstruacijo, pa jz nj da ne vem ker mam mireno,..pa ona mene bukov gleda "ja vseen kdaj ste jo mel" pomoje da ni prebrala eno vrstico viši da sm rodila,...jz sm še kr na šolski(da vm bo jasno zzakaj je bla zbegana)

z mojmu sva se učer na smrt skregala, no ubistvu se je on skregal,.. in 1 u življenju nism jzb ke letela in se hotla pogovort, tokrat je on začel, sam kaj ko mu nism mela nčza povedat,....
tamauga sm kopala u kuhinji, k je kopalnica res majhna,..in je vse zalil, sam še z nogam šprica,...
no sj nima veze to s kopanjem ampak poj sm bla jz tok živčna da nism mogla tamauga pomirit in poj je ob 8 zaspal,..šele ob 11 jedu in poj še ob 5ih pil,..sva mu čist ritem sesula,...joj sploh ne vem kva nj, kva bo k pride domov, al pa bo tko naredu kokr zmer kao nč ni blo,...al pa bo šu kuj iz šihta u tržič po tamauga, ker pred otroci se ne kregavauser posted image user posted image user posted image user posted image

aja nš tamau ma čez dan obdobje k sploh noče jit na rit,sam na nogah hoče bituser posted image user posted image sploh ne vem kaj nj

timy ne vem kako je ime,..sam u biograd prideš po eni cesti (glavni) in na konc je morje,..pa hoteli,..so na levo,... restavracije in trgovine so pa na desno,.... no k greš desno je 1 restavracija,..mal bl not je zamaknena,... uzun majo eno skrinjo s svežimi ribami,..pa take rdeće povštre majo,...joj če bi se spomnila kako se rečeuser posted image user posted image user posted image

saimonauser posted image user posted image user posted image bravo za službo

piškot,..joj sj se mi kr smilš s to dijeto,..upam da bo prerasla

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!
Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?