uršika***
|
ojla!!!! Mi smo bili pa letos samo dva dni na morju- pri mojih starših- mi ni nekak tole všeč, ker našem tamalem hladna voda ne odgovarja, po vročini čez dan itak ni pametno naokrog lazit, pa smo kar hitro pobegnili domov. se je pa ati prehladil in sedaj je začel še Alen nekaj šmrkat in včeraj sem pri njem prvič videla šmrkeljček, danes smo pa že v formi z aspiratorjem in fiziološko. se pa dere kot norc, ko mu poizkušamo očistit nosek. eden ga drži, drugi operira . božček je, no, vročine pa hvalabogu ni, so pa težave z zobki. zelo ga matra. nekaj odgovorov na hitrco: Nimamo še nobenega zobka- pričakujemo vsak čas kaj. Ponoči tudi mi jemo še enkrat. za ponoči imam še dovolj mleka na eni zizi, okoli 4 pride k nama v posteljo, potem seveda zavzame celoten prostor, kot avion, zjutraj poje pa še drugo ziziko, pa je z mojim mlekom dober do 10.30. več pa nimam mleka. jaz sem pa kar vesela, da se pride cartat k nama v taveliko posteljo, bi mi bilo menda kar dolgčas, če nebi hotel več zizat Z uvajanjem smo že kar daleč, ker naš korenjak kar veliko in rad je. meso mu dam vsak drugi dan, ga ima zelo rad. ponavadi mu ga dam v kombinaciji z razno zelenjavo z domačega vrta: korenje, krompirček, stročji fižol, malo čebulice, paradižnik, papriko - nekajkrat sem mu dala že kar več sestavin skupaj in je bil seveda ves happy. glede peteršilja in pora- seveda mu lahko daš, saj to je isto zelenjava, pa še zelo zdrava. itak da ne celo porcijo samega peteršilja- toliko za okus pa ja. por je pa tako zelo fajn zelenjava, samo jo premalo uporabljamo že v vsakodnevni kuhinji. sadje sedaj jemo že surovo, je vse okidoki aja!! kako je pa z limono??? in ostalimi agrumi?? ali se sme dati že svež ananas??? lubenico ima rad, samo nisem prepričana, če je sploh kaj pojedel, ker mu je vse ven steko. danes sem prvič za kosilo dodala malo rumenjaka Saša ti si faca srečno s tačetrtim !!! kaj pa očka pravi na to tvojo idejo???? Potem pa kar pohiti z nakupom kakšnega avtobusa vsaka čast!!! aha, smo se zbudili. lp
|