|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del
30.7.2009 13:37:26   
snikolina
Evo en primer naskakovanja povštra:

user posted image

Bolj tako tako je slika, ker je cel cajt skakaluser posted image

< Sporočilo je popravil snikolina -- 30.7.2009 13:38:15 >

(odgovor članu snikolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3176
   [Brisano sporočilo]
30.7.2009 14:35:48   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 3177
30.7.2009 16:56:01   
kiara24
ojla,

no sem se bala da boste več naklofale samo trenutno res nimam časa pisat, ker moram še vse razpakirat.

Na morju je bilo super,vreme krasno vse dni. Klara je uživala v vodici in v senčki. Ful je bila pridna dopoldan je šla najprej v vodico pol je pa zaspala in spala 1uro in pol, pol smo šli pa gor kosilo kuhat ob 17tih ko se je najedla in naspala smo šli pa nazaj na plažo še mlao čofa no in ona je pol vedno kravice pasla in to tudi po uro je bila tam na tleh in lazila naokrog. Kot da je nebi bilo. Vsi so jo občudovali ker je bila tako pridna.

Ja od Chiccota za komarje ful pomaga mi nismo imeli okrog Klare nobenega drugače jih je bilo pa ful.

Joj pa da vam povem kaj se nam je zgodilo na morju sem mislila da bomo morali domov jaz sem bila čisto aut. user posted image Vedno sem jo dajala ležat na veliko postelji in okrog povštre in ko se je zbudila je zajokala no enkrat pa ne inja padla pol metra dol iz postelje pribila v radiatro in an kamnita tla. mene je gorza meni je ratalo slabo... katastrofa panično smo klicali P pa je rekel da če ne bo hudega joka in drugih znakov ko jih je naštev da je Ok. To je pa res groza.user posted image

Saj res kdaj naj bi otork zamnjal celoten onrok brez dodatka mlekauser posted image in kako je z meskom jaz sem ji ga na morju dala malo v zelenjavo in ga je ful rada jedla. Koliko krat na teden je priporočljivo ga dat?!

Uživajte grem delat je ful. Ko bo čas vam napopam kako slikico kako ona sama čiča in kako se pelje v vozičku tako da se drži za sprednjo štango in sedi noče več ležatuser posted image .

Glede zobrok še vedno samo 2.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3178
30.7.2009 21:12:58   
Anonimen
čeruser posted image

(odgovor članu kiara24)
  Neposredna povezava do sporočila: 3179
30.7.2009 22:02:35   
khurde
čer nazaj

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3180
30.7.2009 22:08:03   
Anonimen
kva zdej, a ste kleuser posted image

prej sm jedla, pa tamalga mela na joškiuser posted image zdej sm pa frejuser posted image

cel dan smo se potepali, je blo fajn, otroka sta bla pridna - itakuser posted image

kiara WB - pa super za dopustuser posted image ja ti padci znajo bit grozljiviuser posted image men je ula padla tko enkrt s postle, neo mi še ni, pa upam da mi ne bo....če v najini postli spi, mu s kovtri in povštri ogradim okoli, k drgač ga je tak povsod polno...rine k buldožeruser posted image meso pa lohk daš dvakrat, trikrat tedensko komotuser posted image

zmatrana smuser posted image

(odgovor članu khurde)
  Neposredna povezava do sporočila: 3181
30.7.2009 22:22:43   
khurde
mah, nobena ne čveka... se bom začela še drugje po rr sprehajat... al pa sama seb odgovarjat... dopustov ne komentiram sploh, ker sem fouš user posted image ... še nisem bila... pa lepo, da se imajo drugi dobr še zame user posted image

bo moj čas še prišel, jajajajajajajajajajaja! user posted image user posted image user posted image

snikolina, tvoj je pa že kr konkreten desc! user posted image

ulla, tamalo pa tut jaz založim, sam me je strah, da bo kr enkrat tut to premal... bo treba ograjo naredit

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3182
30.7.2009 22:27:27   
Anonimen
ma jst sm ulo taprvo naučila kok se dol iz kavča pa iz postle zlezeuser posted image k se je začela na noge postavlat, sma trenirale in je hitr osvojila...do takrat je pa nekak zaleglo, da sem jo fajn založla - sm zrolala kovtre, pa okoli kt eno ograjco, pa povštre, pa itak se je oglašala, k se je zbudila. sam večinoma je pa tko v kinderpetu spala, res zlo redko v najini....tamalga pa tud, če se le da v kinderpet odlagam.

kaj mi je prjavla dons tamalauser posted image k sm se šla tuširat in lezem v banjo in reče : mami, sam da ne boš v bano kakalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu khurde)
  Neposredna povezava do sporočila: 3183
30.7.2009 22:38:06   
khurde
ahahahhahahahahahhaha ji moram kar ploskat user posted image user posted image user posted image vidiš, pa je osvojila novo lekcijo user posted image

grem spat, razmišljam, če bi se še v hladilniku ustavila, sam sem prelena user posted image v tem primeru je lenoba pozitivna stvar user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3184
30.7.2009 23:31:39   
sonček33
Ojla!
Sem prebrala, komenitrat nima kaj veliko.
Bravo za zobke. mi smo še brez.
Jemo na veliko  - no Lovro veliko je -danes cvetača+krompir+korenje

Bila s puncam v kitajski pa na sladoledu. Luštno.

Zdej pa flaške prekuhat pa cunje obesit pol pa v mižule.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 3185
31.7.2009 8:07:46   
krtekxx
Mi smo pa doma. Bilo je kratko, a sladko. Enkrat sem šla na kolo proti P. Falzzarego - v dveh urah sem morala bit nazaj, zato Passota nisem videla. In enkrat sem punco nesla ene 400 vm na Chinque Torri - drugi so šli z žičnico. Za 4 dni to ni tako malo. No, sva se dol peljali z žičnico in ji je bilo precej všeč.
Mi grejo pa na živce te vožnje, ker postane punca po kakih 2 urah zelo sitna, fanta pa tudi in potem smo počasi vsi sitni.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3186
31.7.2009 9:21:09   
farfala
Ojla punce, kako kaj?user posted image user posted image Mi smo nazaj z morja, zdaj pa gremo na cepljenje.
Ste me kaj pogrešale?user posted image user posted image

Otroci zdravi? Verjetno je dosti novega, če bo čas, kaj preberem za nazaj....

Kaj več napišem kasnejeuser posted image

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3187
31.7.2009 9:46:04   
sasa78
dan!!!

Krtekxx- dan!!  Kako pa vi kaj? Lepo napredujete? Se imate fino?

Kje je pa nina116? 

No naš Anže je en falot - noče spat - misli da bo pote4m vse zamudil - moram rečt da pa skače in preskakuje ovire za hec - mi je zlezu med mojo posteljo in svojo - k ni nič prostora pol se je pa kregal k ni mogel nikamor - ampak je na nogah stal user posted image user posted image . Je pravi smrkolino -

Kolikokrat vaši falotki jejo ponoči? Naš 2x pa se mi zdi da je to kr preveč. Ma skoz ponoč ustajam. Pol sem pa  user posted image . Se komi v red spravim - mo ta teden pa še v službi delam tako da nimav ček kot 4 ure spanca. Po vrh tega bi šel pa moj spet rad na morje za vikend pa se mi ne da!!!!

Moram pa priznat da zadnje čase mislim še na enga člana - rada bi mela še enga user posted image . Kaj je z menoj narobe? Ma sej bo boljš user posted image user posted image user posted image

No čez 14 dni dobimo pa AJŠO - našo zlato prinašalko - komaj čakamo

Vsak dan mi družbo delajo prelepi sončki
JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 3188
31.7.2009 10:44:16   
PAJO
še jaz se hitro malo oglasim,smo super žana je pridna,
zdej imam še tamavga doma tko da je kr pestro,no sej sta oba pridna.

kako ste kej bejbe??a uživate ob tem vremenu??

lp vsem

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 3189
   [Brisano sporočilo]
31.7.2009 10:58:29   
Brisani uporabnik

(odgovor članu PAJO)
  Neposredna povezava do sporočila: 3190
31.7.2009 11:11:02   
sasa78
IZVIRNO SPOROČILO: niia

Kako je z morjem in otoki, mi razmišljamo da bi šli  na Hrvaško na kakšen otok, pa ne vem? Mi je rekla P, pejte nekam blizu...

ni vandramo kjer pač moremo - hrvaška do korčule - pelješča - nič problema   ne se sekirat in nič komplicirat - sam zdravstveno uredi pred tujino pa pejte -

moj Anže uživa v vodi- sem kupila obroč za plavanje pa ga sploh iz vode ne dobim, k ga vzamem vn se tako dereeeeeeeeeeeeeee  - Jan in Enej pa tud - sam očka ga neki sračka češ da je voda mrzla user posted image user posted image user posted image

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

Neposredna povezava do sporočila: 3191
31.7.2009 11:13:46   
sasa78

sasa, a še enega user posted image bi. Čaki mal to pa zdaj niso več hormoni zaradi dojenja?

Na žalost ga ne dojim več - po moje ni to ampak pravijo da 3 otrok potem lahko povzroči to! user posted image user posted image

Prelomnica je pri prvem otroku, pol da maš druzga je le še vprašanje časa - da greš v tretje je pa že neki več - pa do 4 ni več daleč user posted image user posted image user posted image

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

Neposredna povezava do sporočila: 3192
   [Brisano sporočilo]
31.7.2009 11:30:07   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sasa78)
  Neposredna povezava do sporočila: 3193
31.7.2009 11:35:29   
kiara24
Ojla!

Midve sva spali od 21tih pa do 7.30 ob pol devtih sva pojedli pol sva šlipa ven k ni bilo tolk vroče še sedaj je pa že malo soparno. Zaspa je notri in evo jaz mam cajt bit na rr-ju. Grem brat za nazaj in bom malo kometirala, če mi rata.

Saša- naša nič ponoči ne je. že od začetka ne mislim, da lahko preštejem na eno roko kolkrat sem ustala ponoči zaradi tega. Mislim, da imam kar srečo glede tega.

Ulla- ja res so strašni ti padci sploh pa še to vse skupaj potrojijo k si v tujiniuser posted image . Ampak na sreočo nibilo hujšega. Drugače je bila pa založena in ji je nekako ratalo mimo priti, vedno je jokala ko se je zbudila a takrat se ni... samo da je bilo vse kul. Na začetku ko je padla je bil tak histeričen jok po 5 minutah pa se je umirila samo jaz sem se začela jokat ker me je bilo tolk strah za mojga srčka.

Kje ste kaj pri uvajanju?

Niia- meni je bilo ful všeč k smo šli v Umag v SV.Pelegrin ker je res senčka malo bolj smotan je za v vodo ker so kamni samo je pa plaža kul, ker je dovolj sence ali pa Stelamaris je tudi dober za otorke tam je pa mivka. No jaz bi šla blizu ker če otork ne spi se po uri in pol naveliča vožnje vsaj naša se je.

Joj vidim da vas že malo daje še za enega. Mi smo pa mislili da smo že kaj zakuhali pa nismo.

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 3194
31.7.2009 12:01:48   
kiara24
Vidim, da nekatere dodajte že malo začimb kot je npr. petršilj, por... a lahko kaj takegauser posted image

Zvezdica- v kolkem času si pa zamenjal mleka? meni ni bilo nikoli problem glede tega kar sem ji dala glede mleka vse je pila samo flaška je bila problem na začetku sedaj je pa kul imam jo pa še vedno on NUKa ker mi je ful dober cucelj.

krtexx- službauser posted image jaz moje čisto nič ne in bi bila raje še doma pri klari kot pa da bom ogla it nazaj delat!user posted image

Ulla- to sem pa jaz že probala glede kozarca, ker je mene videla da sem pila in je ona tudi hotla, pa sem ji dala vodo notri pa je probal pa kar gre no težko je ker tako naprej sloni vendar je lepo počasi pila malo je mimo teklo saj to tudi pri flaški samo vseeno imama pa to varianto že doma od tapreverja mi je  mami kupila. Naša flaško sedaj že itak čist sama drži in se afna včasih ful t njo.user posted image

Khurde- ulla- naša pa noče več ležat v vozičku in se drži sama za sprednji ročaj pri vozičku ko jo naslonim nazaj se jočeuser posted image . To je sedaj pogruntala na morju, je pa res da sama čiča tako da je sp. naslonjena na soje rokice.

Liam vse naj naj.user posted image

Snikolina- bravo ful je velik tvoj korenjak in pa ful lepa slikcauser posted image .

Evo to vse se spomnim kar ste pisal za nazaj sedaj grem pa malo pofruštkat. Pol moram pa v nabavo je prazen hladilnik.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3195
31.7.2009 12:30:09   
snikolina
http://spalnica.dormeo.net/index.asp?tn=friendhome&parent=7635328&sid=46914

ena nagradna igra   kr neki hahaha

kiara, khurde hvala

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 3196
31.7.2009 12:42:08   
krtekxx
Kako je z morjem in otoki, mi razmišljamo da bi šli na Hrvaško na kakšen otok, pa ne vem? Mi je rekla P, pejte nekam blizu...

Sovražim P, ki strašijo! Jaz bi šla na Hrvaško. Tudi tam imajo ljudje otroke, so otroci bolni in imajo P, ki jih pozdravijo, kajne? Moja prijateljica je ful navdušena nad Lošinjem in njihovo zdravniško oskrbo za otroke.

Saša78-lepo, da si se oglasila. Velikokrat pomislim nate. Razmišljaš o četrtem? Zakaj ne? Če imaš v družini podporo, potem ga imej. Ma dobra si s to službo in vsakotedenskim vandranjem.
Dojenje ponoči: jaz tudi to počnem precejkrat, pa mi vsi govorijo naj jo ponoči odstavim. Menda to zaposli očeta za 2 noči, da otroka boža, miri itd. potem je pa mir. No, ne vem...a ma katera kako mnenje, izkušnjo?

Neposredna povezava do sporočila: 3197
31.7.2009 12:46:06   
snikolina
Dojenje ponoči: jaz tudi to počnem precejkrat, pa mi vsi govorijo naj jo ponoči odstavim. Menda to zaposli očeta za 2 noči, da otroka boža, miri itd. potem je pa mir. No, ne vem...a ma katera kako mnenje, izkušnjo?

Tudi jaz še dojim ponoči in bom še verjetno kr en lep čas. Mi bo že sam "povedal", ko ne bo več hotel. Eni  jedo ponoči, eni pa ne. Tako pač je. Ne vem, zakaj bi to bil problem?user posted image

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3198
31.7.2009 14:40:04   
Nea
IZVIRNO SPOROČILO: sasa78

sasa, a še enega user posted image bi. Čaki mal to pa zdaj niso več hormoni zaradi dojenja?

Na žalost ga ne dojim več - po moje ni to ampak pravijo da 3 otrok potem lahko povzroči to! user posted image user posted image

Prelomnica je pri prvem otroku, pol da maš druzga je le še vprašanje časa - da greš v tretje je pa že neki več - pa do 4 ni več daleč user posted image user posted image user posted image

Svaka čast!
Meni so trije čisto OK. Noseča tudi ne bi več bila. Zdaj sem lepo na svoji stari teži in sem sama sebi ful lepa. Se ne predstavljam več z velikim trebuhom in zatečenimi nogami user posted image  
Ampak tako kot krtekxx pravi: če imaš podporo in če sta oba ZA, potem pa zakaj ne.

snikolina - vau, tvoj je pravi akrobat. Naš je končno odkril da ima prstke na nogah. Njami, kako so sladki.

Včeraj je jedel breskvo, danes hruško.

kiara, krtekxx, farfala - WB

Ponoči se Erik kar naprej zbuja in velikokrat je. Odstavljat ga še ne mislim in ne vidim razloga zakaj bi to naredila. Obe pupi sem dojila do 13m. Enako bom probala tudi z Erikom. Samo, da že enkrat začne spat in se ne 10x zbujat user posted image

Moji sončki
24.1.2004 Ema
06.8.2006 Lara
31.1.2009 Erik

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 3199
31.7.2009 17:48:13   
uršika***
ojla!!!!
Mi smo bili pa letos samo dva dni na morju- pri mojih starših- mi ni nekak tole všeč, ker našem tamalem hladna voda ne odgovarja, po vročini čez dan itak ni pametno naokrog lazit, pa smo kar hitro pobegnili domov.
se je pa ati prehladil in sedaj je začel še Alen nekaj šmrkat in včeraj sem pri njem prvič videla šmrkeljček, danes smo pa že v formi z aspiratorjem in fiziološko. se pa dere kot norc, ko mu poizkušamo očistit nosek. eden ga drži, drugi operirauser posted image . božček je, no, vročine pa hvalabogu ni, so pa težave z zobki. zelo ga matra.

nekaj odgovorov na hitrco:

Nimamo še nobenega zobka- pričakujemo vsak čas kaj.

Ponoči tudi mi jemo še enkrat. za ponoči imam še dovolj mleka na eni zizi, okoli 4 pride k nama v posteljo, potem seveda zavzame celoten prostor, kot avion, zjutraj poje pa še drugo ziziko, pa je z mojim mlekom dober do 10.30.
več pa nimam mleka.
jaz sem pa kar vesela, da se pride cartat k nama v taveliko posteljo, bi mi bilo menda kar dolgčas, če nebi hotel več zizatuser posted image

Z uvajanjem smo že kar daleč, ker naš korenjak kar veliko in rad je. meso mu dam vsak drugi dan, ga ima zelo rad. ponavadi mu ga dam v kombinaciji  z razno zelenjavo z domačega vrta: korenje, krompirček, stročji fižol, malo čebulice, paradižnik, papriko - nekajkrat sem mu dala že kar več sestavin skupaj in je bil seveda ves happy.
glede peteršilja in pora- seveda mu lahko daš, saj to je isto zelenjava, pa še zelo zdrava.
itak da ne celo porcijo samega peteršilja- toliko za okus pa ja. por je pa tako zelo fajn zelenjava, samo jo premalo uporabljamo že v vsakodnevni kuhinji.
sadje sedaj jemo že surovo, je vse okidokiuser posted image

aja!! kako je pa z limono??? in ostalimi agrumi?? ali se sme dati že svež ananas???
lubenico ima rad, samo nisem prepričana, če je sploh kaj pojedel, ker mu je vse ven steko.user posted image
danes sem prvič za kosilo dodala malo rumenjaka

Sašauser posted image user posted image user posted image user posted image ti si facauser posted image srečno s tačetrtim !!! kaj pa očka pravi na to tvojo idejo????
Potem pa kar pohiti z nakupom kakšnega avtobusauser posted image vsaka čast!!!

aha, smo se zbudili.

lp

(odgovor članu Nea)
Neposredna povezava do sporočila: 3200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.