khurde
|
dan, sej ne vem, kaj naj napišem... edin to, da sem popolnoma okupirana, ker se je moje dete odločilo, da hodi spat takrat ko jaz in da vstajamo tudi skupaj v glavnem, nič časa za nič, razen malega superaktivnega čmrlja sej sploh ne vem, kaj naj napišem, brala sem malo sprot, pa nimam nič za povedat, verjetno glede obračanja ponoči je meni edina rešitev ta, da se otroka pač obrača nazaj. čeprav moja to zdaj večinoma že sama naredi, pa včas tut 10 minut na trebuhu spi, prej je pa zmer mene za obrat poklicala glede gripe se pa strinjam z ullo, v bistvu... navadna gripa v sezoni, ne v enem letu, pobije tam okoli 30.000 ljudi po svetu, pa če bi bila ta tok zelo nevarna, kot se piše o njej, bi zdravstvo verjetno precej drugače reagiralo. tko so pa mediji pač ustvarili eno paniko, ki verjetno komu še zelo prav pride. mi smo enkrat na faksu, se mi zdi, da takrat, ko je bila na tapeti ptičja gripa, kot zanimivost malo gledali kaj se s tem, ko pride ta gripa na naslovnice, z naslovnic umakne in kako je bilo npr. v aferi watergate vse drugo pomembno, le sama afera ne... v bistvu so jo mediji zakrili, tko nekak... in v bistvu je bil point ta, da pri takih panikah ni pomembno, kaj je na naslovnicah, ampak kaj zaradi panike potone v "pozabo", se skrije ipd.