|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
21.7.2009 9:39:14   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mimi30)
  Neposredna povezava do sporočila: 3026
   RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del
21.7.2009 9:44:19   
snikolina
MIMI pa si rekla, da te ni, da greste na morje? Al sem pa površnauser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3027
21.7.2009 10:28:47   
petra88
ojla punce! enkrat ste govorile, da se lahko da otroku sladko vodo pit, da gre kakat. koliko cukra na kakšno količino pa? pri nas že od sobote ni nič in me začenja malo skrbet..

(odgovor članu snikolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3028
21.7.2009 10:33:58   
snikolina
Mislim, da so govorile o tem, da sladkaš z glukozo kupljeno v lekarni. user posted image user posted image

(odgovor članu petra88)
Neposredna povezava do sporočila: 3029
21.7.2009 10:37:42   
Anonimen
..ulla s čim si pa delalal ptiča gor?

nardila sm si maso iz mleka v prahu in cukra, pol pa pobarvala z jedilnimi barvamiuser posted image je bla kr pacarijauser posted image
mimi a nis ti na morjuuser posted image

kar se tele gripe tiče - men je kr neki, zarad navadne gripe vsako sezono umre na miljone ljudi, pa noben nič, kle se pa zdej neki panika ustvarja - je treba ljudi mal v strahu držat. sploh pa če vemo podatek, da je prvi rundi tamifluja potekel rok julija 2009, druga runda po poteče 2010, a veste kolk denarja gre v nič. pa cepili bojo samo ljudi med 18. in 60. leti, pa nosečnic ne - valjda - delovno silo, ki nosi v blagajno denar in ni fajn da so na bolniškiuser posted image za ostale je pa tko vseen, ko ni kake koristi za državo od njihuser posted image drgač pa - gripa kot vsaka druga, samo da se še mal hitrej širi ( al pa tud neuser posted image ), valjda da kdo tud umre, sploh v mehiki in državah kjer je katastrofalno higiensko stanje, pa starejši in taki k majo porušen imunski sistem itd. sam kot sem rekla - taki tud zarad navadne gripe umirajo vsako leto, pa se noben glih ne sekira. tko da po moje je panika odveč, ni pa odveč previdnost sevedauser posted image

za kakat pa glukozo, najboljš, al pa laktozo. v lekarni povejo kako in kaj.

(odgovor članu mimi30)
  Neposredna povezava do sporočila: 3030
21.7.2009 12:34:41   
khurde
dan,

sej ne vem, kaj naj napišem... edin to, da sem popolnoma okupirana, ker se je moje dete odločilo, da hodi spat takrat ko jaz in da vstajamo tudi skupaj user posted image v glavnem, nič časa za nič, razen malega superaktivnega čmrlja user posted image

sej sploh ne vem, kaj naj napišem, brala sem malo sprot, pa nimam nič za povedat, verjetno user posted image

glede obračanja ponoči je meni edina rešitev ta, da se otroka pač obrača nazaj. čeprav moja to zdaj večinoma že sama naredi, pa včas tut 10 minut na trebuhu spi, prej je pa zmer mene za obrat poklicala user posted image

glede gripe se pa strinjam z ullo, v bistvu... navadna gripa v sezoni, ne v enem letu, pobije tam okoli 30.000 ljudi po svetu, pa če bi bila ta tok zelo nevarna, kot se piše o njej, bi zdravstvo verjetno precej drugače reagiralo. tko so pa mediji pač ustvarili eno paniko, ki verjetno komu še zelo prav pride. mi smo enkrat na faksu, se mi zdi, da takrat, ko je bila na tapeti ptičja gripa, kot zanimivost malo gledali kaj se s tem, ko pride ta gripa na naslovnice, z naslovnic umakne in kako je bilo npr. v aferi watergate vse drugo pomembno, le sama afera ne... v bistvu so jo mediji zakrili, tko nekak... in v bistvu je bil point ta, da pri takih panikah ni pomembno, kaj je na naslovnicah, ampak kaj zaradi panike potone v "pozabo", se skrije ipd.

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3031
21.7.2009 13:02:46   
krtekxx
Jaz sploh nimam več časa bit na spletu. In tudi tele naše januarčke brat ne. Na obisku sta moja mama in nečak, pa fanta nista šla v vrtcu, punca je še mal sitna od bolezni...TAKOOOOOO POGREŠAM MOJO PRIJETNO OHLAJENO PISARNO. In mir v njej, okoli mene pa ljudi z IQjem večjim od 100.

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 3032
21.7.2009 14:37:26   
mimi30
ne, nismo še na morjuuser posted image ....jutri gremouser posted image , danes popoldan baje pakiramo, ker jutri dop. hitro štartamouser posted image , pravi dragiuser posted image

tale prašičja gripa je pa tak kot pravita khurde in ulla....neka namerno povzročena panika, vprašanje pa zakajuser posted image ....pazit se je pač treba, tako kot se pazimo pozimi, da se od koga ne nalezemo česa....glede cepiva pa tud vprašanje kolk je sploh o.k.user posted image , moja mami pravi, da se čeprav je zdr.delavec, verjetno ne bo cepila....in ja danes so končno uspeli sporočiti, da je test za virus pozitiven

niia, user posted image da ste se naspali...tako naprej....nam tudi uspeva tole večerno samouspavanjeuser posted image , samo še en nočni obrok spustimo in bomo na konjuuser posted image

snikolina, sem kar mislila tja prituser posted image user posted image ....pol smo jo pa kar v knjižnico in park mahniliuser posted image ....pač pol ko pridemo nazaj fino obarvani in odpočitiuser posted image

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3033
21.7.2009 15:54:57   
snikolina
No, ok, potem pa se kar oglasite ko se vrnete. Pa lepo se mejte na morju.user posted image

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 3034
21.7.2009 15:56:45   
sonček33
Ojla.
Lep dan je.
Super smo spali.
Kosilo pri mami.
Zdej doma počivamo. Lovro spi, midva pijeva kavo.
Za večerjo bodo lisičke z jajci.
Lovro je jedel bučko+malo blitve+malo peteršilja - če vprašate njega - njami.

Ulla pa sva našli Marinko!user posted image Nostalgija.

Krtekxx  a ti bi pa šla v službo že?

Mimi fajn se imejte na morju.

Niia user posted image  za spanje. Kaj kuhaš?

Rezka ja, ene tašče in mame ne razumejo, da so časi drugi... da mi tudi mislimo da delamo prav...da nismo kar nekaj naumile, ampak smo tudi mal "načitale" pa pamet uporabile. Itak da želimo svojim malim vse najboljše.

Ulla tole milo diši ko vrag, komja čakam, da skuham gel. kaj boš ti mene vse navadla. A maš še kej tazga v rokavu? Ven stresi.user posted image

Kaj ve podarjate mamicam in dojenčkom?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 3035
21.7.2009 18:27:25   
krtekxx
Krtekxx a ti bi pa šla v službo že?

Ja, res bi rada šla. Častna. Da bi se znebila vnetja ene mišice na podlakti, če drugega ne. Športnih poškodb prav nikoli nisem utrpela, takih materinskih pa mi ne zmanjka.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3036
21.7.2009 21:18:13   
sonček33
Krtekxxuser posted image

Vprašanje: Obračanje iz trebuha na hrbet. Kako ima pri tem otrok notranjo roko? OB telesu?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3037
   [Brisano sporočilo]
21.7.2009 21:33:13   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 3038
21.7.2009 22:21:49   
Anonimen
sonček a veš da ne vem kak točno drži rokicouser posted image verjetno jo spodvije, drgač se tak nebi mogu obrnituser posted image

krtekxx men se tud nič ne mudi v službouser posted image jst prov uživam doma, mi nič hudga tkoleuser posted image

jst sm pa sladoled nardila donsuser posted image sam še ni, jutr bo....k mam tolk breskev, pa mi gnijejo, k jih ne folgamo pojest, neki sm jih spasirala, neki na koščke narezala + vanilijev cukr, pa sladko smetano stepeno, pa mal pomarančne marmelade in nekaj kesov sem nadrobila notri. aja pa mal evrokremauser posted image zdej pa hodim previdno mešat vsake tolk, previdno zato, da se vse to čist ne premešauser posted image pa vsakič ga mal pojem in je ful doberuser posted image tko da parkrat še grem premešat, pa nau več kejuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3039
21.7.2009 22:25:25   
Zvezdica
čer...

na hitro se oglasim. mi smo bli cel dan okoli, dopoldne na kavici, potem malo doma, kuhali, pospravljali, spet šli ven, prišli dam jedli in otroci spat.
naš mali čez dan ne je flaške pod nobenim pogojem, danes sem ga pustila hudo lačnega, pripravila tri različna mleka, NIŠTA :(. enostavno noče.
tko da čez dan 3x jemo mlečne kašice, vmes 1 zelenjavni obrok, pa vmes en sadni. Ponoč pa še flaško, da se ti zrola.user posted image
je pa res da obožuje korenje, tko da zelenjavni obroki morajo vsebovat korenjeuser posted image

mimi, mej se na morčku.

krtexx ne omenjaj službeuser posted image

Sonček, vsem kolegicam do zdaj sem podarila baby vac, pa kako knjigo, pa tudi cotko oz igračo. Kako kaj lovro? je priden?

ulla, kako milo? Jast iščem pa ne najdem kje si to pisalauser posted image . Bi probalauser posted image

grem, končujem un del, pa bi rada daje že konc. mejte se.

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 21.7.2009 22:26:06 >

i belive i can fly....

Neposredna povezava do sporočila: 3040
21.7.2009 22:30:59   
Anonimen
zvezdica TULEuser posted image

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3041
21.7.2009 22:48:20   
khurde
ulla, draga naša user posted image kaj če bi ti en šnel-kurz nardila za so-januarčice, glede eko pranj in sploh gospodinjstva... pa ne napisat, da je najbolj eko negospodinjiti sploh, ker ne pride v poštev, na žalost user posted image

do zdaj sem prebrala en kup zanimivih uporab kisa, okej, kot mehčalec vem že od prej, nisem pa vedela, da se lah npr. pomiva okna user posted image in s čim to pol zbrišem? ker enkrat se bom mogla vržt v to... user posted image in za kaj lah še kis uporabim? pa sodo? kaj naj z njo delam? in kako spraviš vodo iz wc-ja? to sem vse brala zadnjič, pa kaj, ko pol ne vem, kje sem brala in nič user posted image mislim, že tko me kdo gleda k enega pol-usekanca, k perem s kisom in porabim 6 kil praška v skor enem letu (pa precej perem) user posted image sam zdej bi pa rada še to mal kenslala... tisto o milu sem brala, pa bom probala. k mi je prav škoda (z ekološkega vidika), kok se je pozabilo to čiščenje z domačimi zadevami

dej mi, prosim, mal razlož te alternativne tehnike pranja, pomivanja, umivanja, gloncanja, pa vsega kar obstaja. al pa vsaj kak uporaben link pripopaj. sej bi iskala, pa sem prelena, v skrajni sili tudi bom, sam upam, da mi ne bo treba user posted image

grem počas spat, mam filing, da bo moja noč kratka user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3042
21.7.2009 22:58:46   
Anonimen
khurde jst vse čistim s kisomuser posted image okna pol kisa pol vode, pol pa s cajtngi zbrišem, se svetjo k novauser posted image tla deci kisa v ajmer vode, kopalnco si našpricam s kisom, pol pa na gobico sodo in zdrgnem - gre vse dol, pa peni se taka kombinacija. za odtoke isto - notri nasujem sodo, pol pa kis čez, pa ene dvakrat ponovim, pol pa vročo vodo čez in lepo požira spet. lohk namest kisa tud citronko, si narediš raztopino, če ti kis smrdi. včasih tud to. aja iz veceja pa vodo tko spravim, da notri naekrat zlijem ajmer vode, pa un šus kr potegne skor vso vodo venuser posted image kar pa ostane pa s kako cunjo popivnam, pol pa akcijauser posted image
men je tole kul, čisto je in tko, pa še brezskrbi sem zaradi otrokuser posted image   pa zakaj bi kupovala čistila itd., ki čistijo z močjo kisa al pa sode, če pa lohk čistim s kisom in sodouser posted image

(odgovor članu khurde)
  Neposredna povezava do sporočila: 3043
21.7.2009 23:14:58   
khurde

IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

pa zakaj bi kupovala čistila itd., ki čistijo z močjo kisa al pa sode, če pa lohk čistim s kisom in sodouser posted image

haha, sam res user posted image

hvala, si bom kar nekam zapisala... zadnje čase sem bolj pozabljive sorte... user posted image

ja, sej tla že čistimo s kisom... ker se dete prisesa na parket user posted image in mi ni všeč, da bi pol tiste kemikalije jedla... itak ji ne morem vedno preprečit tega prisesavanja user posted image pa je pol kis taka bolj zdrava opcija

sej kis mi ne smrdi, mi je velik lažje kis vohat kot pa druga čistila, k mam včas filing, da se mi kar vrti po njih (sploh kakšna za wc čistit) user posted image uf, to bo še zabavno... moj tko skeptično ta kis kupuje... user posted image je ravno dopoldne prinesel 3 litrsko kantico domov user posted image sam so ga pa zadnjič oprane plenice prepričale, ko sem kak deci kisa zlila not in so bile res mehke user posted image zdej moram sam kaka eterična olja zanj kupit; pravim, da je hohštapler, ker mora dišat user posted image

sem pa tole najdla o marsejskem milu:
Alternativa čistilom za dom, ki vsebujejo mnogo kemikalij, je marsejsko milo, ki ga izdelujejo iz oljčnega olja. Uporabljamo ga za pranje belega perila, za pomivanje posode, lahko pa tudi za nego stanovanjskih površin. Iz tega mila se nato izdelujejo različni koncentrati, ki so primerni za odstranjevanje različnih madežev. Za čiščenje tal je treba narediti le blago mešanico, na 10 litrov vode se namreč doda le ščepec tega mila, za večje madeže se naredi pasta, za pranje perila zdrobljeno milo, za pomivanje posode pa se naredi gosta mešanica, ki se jo nato uporablja z brizgo.
VIR

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3044
22.7.2009 8:15:15   
PAJO
dobro jutro bejbe za vas user posted image ,jz jo pijem ,žana se igra
včerej je dobila 3 pikica in je dobre volje....neki ima nos zabasan
pa ponoč je kr kašljala.drugač pa mere pri 6m-7,120kg in 66cm.

kako ste kej ??ste se naspali?te dni bo spet vroče zelo
uživejte pa se slišmo,papa grem pit kavicouser posted image

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 3045
   [Brisano sporočilo]
22.7.2009 9:05:37   
Brisani uporabnik

(odgovor članu PAJO)
  Neposredna povezava do sporočila: 3046
22.7.2009 9:16:01   
PAJO
kateri kis pa to uporabljate namesto mehčalca

greva mal vn na sprehod,se slišmo

Neposredna povezava do sporočila: 3047
22.7.2009 12:20:49   
nina166
IZVIRNO SPOROČILO: PAJO

drugač pa mere pri 6m-7,120kg in 66cm.

je pa težki user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu PAJO)
Neposredna povezava do sporočila: 3048
22.7.2009 12:28:37   
krtekxx
Oj, danes se je naša punca zbudila SAMO 1xuser posted image .
Služba: pa meni je res všeč v moji službi. Mal pogrešam možgansko telovadbo.
Vprašanje: naša bogica je po bolezni precej bolj sitna kot prej. Mal sumim, da je dobila SOR v usta, ker ima ene take čudne obloge, doslej takih ni imela. Pa pri dojenju precej jokca. Sem mislila it kar daktrin kupit in mal jezik namazat, ker se mi ne da skoz k P hodit, ker majo strašno gužvo, skoz čakalnico polno bolnih otrok.

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 3049
22.7.2009 12:31:58   
Zvezdica
Vprašanje: naša bogica je po bolezni precej bolj sitna kot prej. Mal sumim, da je dobila SOR v usta, ker ima ene take čudne obloge, doslej takih ni imela. Pa pri dojenju precej jokca. Sem mislila it kar daktrin kupit in mal jezik namazat, ker se mi ne da skoz k P hodit, ker majo strašno gužvo, skoz čakalnico polno bolnih otrok.

Po moje najbolj kr tko, ker vozit jo med bolne ni najbolj. Jast si ravno dajem na žličko to piz...arijo sladko, ker mam afto. Vsakič ko pridem od zobarja jo fašem:(

i belive i can fly....

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.