|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del
27.7.2009 22:27:26   
khurde
ulla, matr si ti ena zloba user posted image user posted image user posted image user posted image sem lih brala tvoj odgovor glede nošenja pokonci user posted image

aja. pa k smo pr tem... zanč mi tamala neki čudn nazaj glavo vleče, medtem ko pase kravce, tko da ji kar omahne nazaj, nekak nekontroliran je vse skupi zgledal... pa jaz - itak paničar glede nje - kličem P, da bi vprašala za info, k je REEES čudn zgledal user posted image mi sestra pove, da je na dopustu itd., pa pač, če je kaj nujnega... ji povem in pazi to... mi je sicer rekla, da če se bo stopnjevalo, naj jo prinesem pokazat, ampak... medtem naj jo pa dajem sedet, da vadi držanje glavice in ravnotežje ter naj jo dam na kavč ali nekam naslonim, pa s povštri založim, da ne pade user posted image

itak sem pol naslednji dan ugotovila, da je najdla strop user posted image in da še ni znala kontrolirat glave, ko jo je tok nazaj dala, da je vse prečekirala. tko da zdej ne omahuje več in je vse ok... sam tistga nasveta o sedenju pa ne upoštevam user posted image

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 3151
27.7.2009 22:36:11   
Anonimen
ulla, matr si ti ena zloba

he, to sploh ni blo zlobnouser posted image

kar se pa sestre tiče - user posted image OMG pa kak lahk tak folk dela v zdravstvu, matr no....

(odgovor članu khurde)
  Neposredna povezava do sporočila: 3152
27.7.2009 23:05:15   
khurde

IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

ulla, matr si ti ena zloba

he, to sploh ni blo zlobnouser posted image

sej vem, sam zlo direktno razloženo user posted image

imam eno vprašanje glede uvajanja GH... ta teden bo dopolnila 6 mesecev in sem poooočaaaasiiiiii mislila začeti z uvajanjem. samo so se ji pa naredile neke rdeče pikice po spolovilu in a bi bilo verjetno bolje, če prestavim ta projekt in da se najprej rita povsem pozdravi?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3153
27.7.2009 23:13:03   
Anonimen
khurde odvisno - če je to od vrčine, al pa plenični izpuščaj, pol nima veze, če pa ma drisko, pa rdečo, pikasto itd. rit., pol je pa boljš ne še dodatno obremenjevat prebavil.pr ns tud ne vem kva je, zanč sm mu ono bučko dala, sam zdej masta pa oba drisko, pa čakam da mineuser posted image

(odgovor članu khurde)
  Neposredna povezava do sporočila: 3154
27.7.2009 23:41:32   
khurde
pomoje da je zarad vročine. danes je bila v plenici še manj kot ponavadi, tam nekje dve ali tri ure čez dan, pa je precej bolje. samo tko se mi zdi, da če je že zdaj pikast, pa če ima še kakšno reakcijo na hrano in je še slabše, je pol bol mal počakat, ne vem...

kako pa veš, da ma dojeni otrok drisko? sem tok enih različnih mnenj o tem prebrala, da nimam pojma na konc user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3155
28.7.2009 8:55:20   
snikolina
Dobro jutro. Je že cajt, da se malo oglasim. Tu pa nikjer nobene. Uživate, a ne? Pri nas vse po starem, še kar dojim ponoči, malenkost bolje spimo. Odvisno od dneva user posted image

Uvajanje GH nam ne gre dobro. Sicer odpira usta takoj ko mu kaj ponudim OZIROMA KO ZAGLEDA ŽLIČKO ampak potem začne pa kašljat, se navidezno dušit in podobno. Sokci še grejo prvič, v drugo ista zgodba. Pač probavam,haha. Korenček, bučke, jabolko-vse je bljak. Moram probat kakšno riževo kašico-A ŽE LAHKO? Pa spet sem pozabila na vaflje-A TO TUT ŽE LAHKO?? Aja, danes mu bom ponudila krompir, me prav zanima, če bo vsaj tokrat kaj bolje. Ma katera kako idejo, kako rešit ta problem?

Lepo se mejte pa spravite se kaj sem gor pisatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

PAPA

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 3156
28.7.2009 10:31:21   
Zvezdica
orčula je zelo lepa - sam če samo mesto gledaš ni za otroke - se moraš hodt stran kopat

saša pa kje se ti skrivaš? user posted image

gremo v neko selo, zraven vele luke, plaža pesek - kamenčki, ampak itak je bazen pred hišo, tko da liam bo verjetno skoz tam.

Barba WB. Grčijo sem odpovedala, ker je taka panka zarad te gripe, sicer vem, da je panika itak brezmejnih rasežnosti...vse vem, vendar na svojih otrocih ne bi merila moči te gripe.
Je pa predvsem problem letačlišče, skupno fijakanje do hotela in v končni fazi hotel.

jancci, so že vse povedale okoli umivanja. pa jast sem malemu vseeno kupila tisto krtačko, tko da si sam mal drgne... user posted image

khurde za fizloško ne vem, ma pa tud zanimauser posted image Koliko časa lohka to stoji?

je šlo tkole nekak - sem vidla kačo cesti. čist boga je bla.avto vozu, k ni počniku fodla

tamala pa user posted image user posted image user posted image bemti vi vsak tretji dan vidite kačo....brrr mene je groza.. Sem se enkrat nek na štajerskem peljala in me je zkor kap k sem goža povozila.........sicer je bil že povožen, jast sem sam dokrajčila, pa je bil kr mrcina.

NIIA... meil:)...sem t pisala na zs, pa me skoz neki ven meče.

Grem, Liam mi ukazuje, da se pridem igrat.

Jast grem pa jutr na krajši dopust. Tko da če ne drgač si pišemo naslednji teden.

Lepo se mejte.

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 28.7.2009 10:32:13 >

i belive i can fly....

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 3157
28.7.2009 10:54:33   
Anonimen
kako pa veš, da ma dojeni otrok drisko?

ma ful bl smrdi, pa tko sluzasto je, peni se lohk, bolj zelene barve....sej ko enkrat ma drisko, pol točn veš, da je to touser posted image

aja, fiziološka je kul tko, poravnana žlička na pol litra vode. stoji lohk kr neki časa, ni panike. je rekla dohterca, da tud če že mal grenka rata, nau nobenmu nč od tegauser posted image

snikolina lohk mu daš riževo kašico, najboljš je tako, k se meša z mlekom in jo zmešaš s svojim mlekom. lohk tud tako, k že ma mleko notr, pa z vodo zmešaš, v vsakem primeru nej bo adaptirano mleko al pa tvojo. lohk tud sama riž na vodi skuhaš pa pol z mlekom ( svojim al pa adapt.) zmešaš pa zmiksaš, vaflje (riževe) tud lohk že počas, pa ajdo, proso. drgač pa nč se sekirat, če je vse bljekuser posted image ti sam ponujaj, valjda je mleka navajen, ti mu pa zdej neki čudnga tam turiš, pa po grlu ne gre, kot je navajen itd. sej bo, more se navadit novih okusov, ti sam ponujaj.

zvezdica uživaj na dopustuuser posted image a grčijo si zarad gripe odpovedla? no, če boš bolj mirna, oz. če te je skrbelo, pol je kul tko.user posted image

(odgovor članu khurde)
  Neposredna povezava do sporočila: 3158
28.7.2009 11:02:23   
Zvezdica
zvezdica uživaj na dopustu a grčijo si zarad gripe odpovedla? no, če boš bolj mirna, oz. če te je skrbelo, pol je kul tko.

ja, je patrik res tolk mali, da zakaj bi tko, če lahko drugač.

Ti, kako so otroc danes tečniuser posted image

Niia, imaš ZS. ratalo jeuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3159
28.7.2009 17:13:51   
sonček33
Ojla!

Joj, koliko našega malega matrajo zobki. Tečen niti ni preveč, ampak v usta si tlači, kar mu pride pod roke. Naj že pridejo ven.

Danes sva pa doma. Zdej se je itak vreme skisalo, tako da bova samo še na kak hiter sprehod šla.

lačna sem. Zmerej. Nič novega.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3160
   [Brisano sporočilo]
28.7.2009 17:29:59   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 3161
28.7.2009 19:57:23   
snikolina
naš 7. zobek.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa sta naju prehitela, mi še kar čakamo 7 zobekuser posted image

Kakšna fajna prenova tegale RRja, super barva!!!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3162
   [Brisano sporočilo]
28.7.2009 21:37:33   
Brisani uporabnik

(odgovor članu snikolina)
  Neposredna povezava do sporočila: 3163
28.7.2009 22:29:42   
spetko
dober večer..
evo mene spet po enem dolgem cajtu...
verjetno sem ogromno tem za čvekanje zamudila..ampak bom nadoknadila za naslednje...
nič nisem pogledala za nazaj...si bom vzela pol kasneje kej cajta..

ne boste verjele kje sem bila na "dopustu"...verjetno mi boste rekle da sem nora..user posted image ..pri tašči in mami..user posted image user posted image user posted image
tako živim v ankaranu...šla sem pa na dopust v koper..si morete zamislit...user posted image ..
no tako...v bistvu šla sem za par dni prespat ker smo na novo prepleskali stanovanje in smo šli tam dokler se ni zrihtalo..:)

kako ste kaj?kaj sem zamudila novega?

lp

9.1.2009 ob 02.31 se nama je pridružil sonček Tian
10.7.2011 ob 00.50 pa še en sonček z imenom Gael

Neposredna povezava do sporočila: 3164
29.7.2009 7:35:28   
sasa78
IZVIRNO SPOROČILO: snikolina

naš 7. zobek.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa sta naju prehitela, mi še kar čakamo 7 zobekuser posted image

Kakšna fajna prenova tegale RRja, super barva!!!

Pa ve to resno o 7 zobku????  Naš je dobil pri 4,5 prvega - pa se mi je zdelo ful hiter - tud če primerjam (pa ne bi smela) s prvim dvema Ja če je to res lepo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zvezdica - uživaj na dopustu!!!

Ostale pa tudi - zdej k hodim ta teden delat mam čas za vas - k doma ga nimam niko

Aja neki sem pozabila povesat - avgusta dobimo novega člana v družino -  PUNČKO - zlato prinašalko z imenom AJŠAuser posted image user posted image user posted image   Da bom mela vsaj malo ženske družbe - zezam user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsak dan mi družbo delajo prelepi sončki
JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

Neposredna povezava do sporočila: 3165
29.7.2009 7:40:38   
sasa78
IZVIRNO SPOROČILO: snikolina

Uvajanje GH nam ne gre dobro. Sicer odpira usta takoj ko mu kaj ponudim OZIROMA KO ZAGLEDA ŽLIČKO ampak potem začne pa kašljat, se navidezno dušit in podobno. Sokci še grejo prvič, v drugo ista zgodba. Pač probavam,haha. Korenček, bučke, jabolko-vse je bljak. Moram probat kakšno riževo kašico-A ŽE LAHKO? Pa spet sem pozabila na vaflje-A TO TUT ŽE LAHKO?? Aja, danes mu bom ponudila krompir, me prav zanima, če bo vsaj tokrat kaj bolje. Ma katera kako idejo, kako rešit ta problem?

Pri nas pa sam da je žlica - rižolino, gresolino, kuham kosilo zanj - krompir, koren, bučke, ,,,,,   to mu gre najbolj - zelo rad ma tud riž in kus kus - pa belo meso sem mu tud že dala ampak za grahov zrnček - je bil čist v luft - je pa res da sem ga nehala dojit pri 5 mesecih - sam se je nehal - ni več maral od mene je raj flašo vlekel - pa mi je blo tako hudo  k me je on odstavil user posted image user posted image user posted image  - 

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

Neposredna povezava do sporočila: 3166
29.7.2009 11:44:45   
sasa78
k ste vse na dopustu?   allooooooooooooo???

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 3167
29.7.2009 15:18:27   
Anonimen
Kdaj pa pridejo na vrsto jogurti in skuta, kdaj boste ve dale ta živila?

po 8. mescu enkrt.

o sašauser posted image ma kaki dopust, gagamo v tej vročiniuser posted image

moj sine je pa dons korenčka dobiluser posted image sej ni glih vedu, kaj bi z njim počel, ga je valjal po ustil in se režal zraven ko zmešan, da je vse ven letelouser posted image nekaj je sicer pojedu, sam bl tko, po nesreči se mi zdiuser posted image mi je pa zanimivo, k res nima več nič unga refleksa z jezičkom ( da bi hrano ven porival), je pa hec, k na veliko žveči, kao grize, ma prov smešn jeuser posted image mogoč mu dam jutr spet, bom vidlauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3168
29.7.2009 21:49:05   
khurde
joj, dečve, na drugo stran smo padle!!! dopusti delajo svoje... zgleda, da sam jaz še nikamor nisem šla. user posted image

mala je ravno zaspala. upam, da bo kej bol, k včer, k je zaspala ob devetih, pred tem mela mal vročine, pod 38°C, pa še to sam kako uro... pol se je pa ob enajstih zbudila in neki jokala in tulila... sam ne lih tist ta prav jok, bolj jamranje. bomo videl, kako bo dons... a je možno, da kak zob več dni "ven hod"? k tut po licih se je tolkla, pa za ušesa vlekla. čez dan pa vse ok. user posted image revež mali. user posted image

no, predvčerajšnjim smo mel pa ravno obratno noč... zaspala ob devetih, se zbudila ob pol šestih user posted image jaz sem se zbudila 5 minut pred njo, k da bi me en s kolom po glav, kar naenkrat, pa nič mi ni bila jasno, k nisem mela nič majce dvignjene user posted image pol je pa zaspala nazaj do devetih... sam nisem si mislila, da ena noč, k se ne zbudi sploh, men tako šok terapijo spusti user posted image ... pa sploh ker se je prej zbujala tut po večkrat, včas tut na dve uri, pa sam zato, da se je stisnila zraven

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3169
29.7.2009 21:50:27   
khurde
kok čvekamo user posted image ... sem zdele opazila, da je prvi post na tej strani moj... in to izpred 2 dni! user posted image

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 3170
   [Brisano sporočilo]
29.7.2009 22:06:20   
Brisani uporabnik

(odgovor članu khurde)
  Neposredna povezava do sporočila: 3171
29.7.2009 23:09:36   
Anonimen
čeruser posted image

pa lahko nočuser posted image

jutr se potepamo cel dan, pa v petek tud....

pa dejte se že z dopustov prmigat, k je čist dohcajt kleuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3172
30.7.2009 0:50:31   
VRTNICA84
Vecer!

Danes smo bli na posvetovalnici in je nasa pupa zdrava in vse ok!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ima 6600 g in 66 cm. Se mi zdi tak drobna proti ostalim user posted image user posted image
Pa veliko je.

Fajn bodite! Se cujemo! Papa!

Ko se otrok rodi, si ne moremo kaj, da ga ne bi ljubili in skrbeli zanj.
Epictetus

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3173
30.7.2009 8:57:26   
Nea
Vrtnica - bravo za pupiko! Glavno da je vse OK!

Pri nas je zadnje dni končno lepo vreme tako, da smo veliko časa na bazenih. Glede na to, da je moja mami še vedno pri nas si bazen lahko privoščimo, ker sama s tremi otroci namreč ne morem it. Mami pazi Erika, jaz pa na Laro in Emo, ki bi ves čas bili v vodi. Ema zdaj že super plava, se potaplja, skače na glavo. Neverjetno kako se je v tako kratkem času vse to naučila.
Lara še vedno plava z rokavčki in se je včeraj prvič malo tunkala. Ful je bila važička user posted image

Erik - ta je postal tako živahen da ga komaj krotimo. Dva tedna nazaj se je znal prevalit samo s hrbta na trebuh, zdaj pa vse živo počne. GH hrana nam je en teden šla super, zdaj že dva dni zavrača vse kar je na žličko. On bi najraje mamino zizo. En teden bom počakala potem pa spet probala.
Spanje ni nič boljše kot je bilo, kar pomeni da se zbujamo 4-5x na noč user posted image   Voziček - katastrofa. Vožnja v avtu - še hujše.
Enkrat bo že boljše.
Uživajte v poletju!
Nea

Moji sončki
24.1.2004 Ema
06.8.2006 Lara
31.1.2009 Erik

(odgovor članu VRTNICA84)
Neposredna povezava do sporočila: 3174
30.7.2009 13:35:11   
snikolina
Heiiii, no pa smo dočakali tudi mi 7 zobek-dvojka spodaj levo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Anže!!!

Niia zasledujeva vaju user posted image

In kaj počnete kej danes, tiste ki niste na morčku, seveda?? Mi2 čakava, da bo ura 18h in greva lahko malo ven. Vročina ubija, lepotec pa ima ogromno energije!

(odgovor članu Nea)
Neposredna povezava do sporočila: 3175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.