khurde
|
uf, kok čvekamo zadnje čase, komi berem liam, vse najboljše! drugač pa jaz tut probam čim manj časa zgubit... ne vem, včas, ko mi kaj res ni in k bi najraje šla spat za tri dni in moja dva poslala nekam stran za ta čas, si zmer rečem, da zdej mi je kej odveč, čez par let mi bo pa dolgčas. in pol je nekako takoj vse lažje. res, tile tok hit rastejo, da je joj. men se zdi, k da sem se začela zavedat časa šele v zadnjih parih mesecih, ne vem. dons je tamalo čebela pičla, vsaj zdi se mi, da je bila, ker je imela še želo na uhlju, ose ga pa ne "pustijo". je spala v vozičku v senci, nikjer nobenega čebeljnaka, nič takega, kar bi jo privabilo, kar naenkrat začne jokat, se zbudim (sem spala zraven, na armafleksu), jo vzamem v naročje, neha takoj, pol pa vidim uno želo grdo... mene pol kar panika zagrab, če ni alergična al karkol, sam je ušesek ratal mal rdeč, pa mal otekel, pol čez eno uro pa že nič več. kr neki... sanja se mi ne, kako je to čebeli ratal? k žuželke pa pol tut nisem nikjer najdla, vsaj v vozičku je ni bilo.