khurde
|
čer, WB dopustnice! Sonček, pol torte za pol leta! Naša je bila pa včer stara pol leta... to gre tooooook hitr... neverjetno. Niia, iščem kje sem najdla naribano milo, sem mislila, da sem shranila, pa ne najdem... ko najdem, ti napišem. Kiara, jaz še nisem začela z uvajanjem, ker ima nekaj vneto rito in bom počakala, da se do konca pozdravi. Drugače sem mislila začeti jutri ali pojutrišnjem (da smo vsi doma in da moj lah slika ). Imam pa namen it res počas, ker se mi nikamor ne mudi in zaenkrat nama čist paše tko. Glede tega, da hoče sedet, bi pa jaz pustila, če se sama usede. Ker eni bojo že sedem mesecev stari in moja se bo verjetno takrat že sama usedla. Zaenkrat se iz vseh štirih usede samo na kolena, pa samo eno nogo spodvije in se opira na roke in ji pač pustim, da dela, kar dela, je očitno dovolj močna in spretna. Je pa nikol ne popravljam al pa probavam kej "naučit" (čeprav me kdaj ma, da bi, ker ji res čist mal manjka). Zob pa še nimamo, ponoči pa je, kolikor ji paše... Zadnjič enkrat nič do petih zjutraj, včeraj pa vsaj petkrat (sam v bistvu ni jedla, ampak se sam k meni stisnila). Mah, nej se preserava, še prekmal bom nostalgijo za tem zganjala.