|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI
30.7.2009 10:31:13   
Reby
Goldy, Obi - Kaj, kaj levčki? Mi smo tanarbol pridni in sploh super user posted image
Kruce - a tvoja je tak boga, da si niti modrca reva ne more it kupit?
Se* - jaz še kr skačem okrog po Barju in upam, da me bo kej zagrabl, pa nč, jaz mislim, da bo naš mulc še kr po roku noter user posted image  Aja, na CTG še nisem bla, drug teden ga imam prvič, ampak grem kr k svojmu, sem včiri brala, da je šla ena v P na CTG in da je bla ob 8 tam in šele ob enih fertik user posted image  Sem rekla, da teh 2x me bo pa že možek v CE pelu.
mikla - dej pust tist peglanje, je prevroč

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3826
30.7.2009 10:37:42   
Reby
user posted image

user posted image
tobika (25.08.2009)
KruceFiks (04.09.2009)
Oktavija (07.09.2009)
pupa-b (15.10.2009)
efika (25.10.2009)
Lu33 (22.12.2009)
a.jrad1 (14.01.2010)
Miklarom (14.01.2010)
kimsy (16.01.2010)
reni70 (21.01.2010)
Andreja 07
Punsha
Lana08 (03.02.2010)
filip in jovana (07.03.2010)
lana70 (18.03.2010)
n74

user posted image

Sempervivum (28.07.2009)
Reby (20.08.2009)
Obayifo (30.08.2009)
spelka12 (23.10.2009)

user posted image

Serendipity (18.08.2009)
jona3 (06.11.2009)

user posted image

Miška73  user posted image   user posted image  (10.11.2009)
hummer user posted image user posted image  (08.01.2010)
Gapiii27 user posted image  user posted image  (17.02.2010)

user posted image
user posted image   RODILI SMO:user posted image

sayuri user posted image Lovro&Zara , pf user posted image Lana , Gloria user posted image Nik , Amelia user posted image Kaja , Goldfish  user posted image Jaka , Anime  user posted image Uroš&Tjaša , Mijavček    user posted image Tristan&Ema , Konina  user posted image user posted image Gašper&Erazem , barchy81  user posted image   user posted image    Jakob&Domen,  Hope2 user posted image Lovro , Abrauser posted image  Pinky36user posted image   Sabina,  Sonček33user posted image   Lovro,  Nokes   user posted image Vitan&Ivana,  Zvezdica  user posted image    Patrik,  Hedviga user posted image    Miha&Špela,  Dakec  user posted image   Isabella,  Shuka   user posted image  Maj,  Jadrnica  user posted image    Katarina, Dobrovoljčica   user posted image Maj&Eva,    Sonček85  user posted image   Aleksander, LaraLight  user posted image Izak&Zarja,  Ledenka user posted image  Maks, Kalina  user posted image   user posted image   Nikolaj&Maksim, Kicsi  user posted image   user posted image   Lovro&Tilen,  Mojsonček user posted image Zoja, Stijan user posted image   Jakob&Florjan,  Sabsa user posted image Sara 
Goldy user posted image Alja, Blanč user posted image   Lara&Bernard ,  Mandreja user posted image Tara , Mlinčkovi user posted image user posted image  Taja&Anja, Rubin user posted image user posted image   Gaja&Zoja,  Lučka25 user posted image  Neža, Lsica user posted image   Maja,  anci banci  user posted image   Svit, Jazzz27 user posted image    Boris, Bumo user posted image   Lana, Shadow user posted image    Ajda&Simon

Objemčkometer:

user posted image user posted image        loremi          user posted image user posted image

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V JULIJU

Petek, 31.07. 
miklarom- pregled
Serendipity - CTG
Sempervivum - CTG

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V AVGUSTU

Ponedeljek, 03.08. 
Lana70 - UZ
obayifo - CTG

Torek, 04.08. 
Reby - CTG
obayifo - kontrola sladkorja

Petek, 07.08. 
reni70 - AC

Ponedeljek, 10.08.
Gapii27 - NS

Sreda, 12.08. 
Reby - CTG

Torek, 18.08. 
jona3 - pregled

Torek, 25.08. 
a.jrad1 - pregled

Sreda, 26.08. 
filip in jovana - pregled

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V SEPTEMBRU

Ponedeljek, 07.09. 
a.jrad - morfologija

user posted image user posted image  NAŠE NOVE NOSEČKE v JULIJU user posted image user posted image

lana70 (LJ)
filip in jovana
n74 (N)

user posted image   ZVESTE NAVIJAČICE:    user posted image

Pija76, Gigi1, Stella Rossa, bbpikica, gold fish, T1979, arneja, zvezdica, MBT1979, bambi75, Zarja1, Sulfinija, marjetka cvetka, Womanpolice, BEBIII, Tanja_Jes, mismis, bit, sapi 

user posted image  

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3827
30.7.2009 11:08:46   
mojsonček
O, jutrčkauser posted image

Mi smo dons spal do pol 9 user posted image  valda smo se vmes mal priklapljal na zizo ampak to napol v sanjah, obeuser posted image ...

GOLDY mah vem, da si me že spraševala, če gremo na morje pa sem kura, k pozabim odgovorit... ja, jutr gremo za 5 dni, ker ma v sredo Zoja 2. posvetovalnico... če tole dobr preživimo bomo šli še konec avgusta... sej, odkar sem na dieti je Zoja veliko bolje in tut prdi veliko, veliko  manj... no, edino kakamo še vedno neuser posted image  v dveh mesecih in pol je spontano kakala 4xuser posted image , vse ostalo pa po glicerniski svečki, če v 5 dneh ni blo v plenički kupčka... tko mi je svetovala pediatrinja pa še to samo zato, ker je bogico tko zvijal, ker je samo dojena in dojeni dojenčki ne morejo bit zaprti, tko pravijouser posted image

KRUCE evo info iz prve roke ali joškeuser posted image  jst sem v milerju kupila 1. modrc za dojenje... pred nosečnostjo sem nosila cifro 75C no in pol sem si za dojit vzela 85C... takoj po porodu ni blo variante, da požokam vse notr, ker v času navala mleka sem imela take balone, da je blo groza... zdej, k sta se ponudba in povpraševanje uskladila pa mi je modrček čist ok, najboljši za spanje, ker je ful mehak. tisti iz h&m, k sta dva skupaj (črni in beli) sta men še zdej mal premajhna pa sem vzela cifro 80D... drgač jih majo v baby centru od znamke ALISA, so tut ful fajni, tist mi je pa 80D k ulit, pol pa ti vedi... najbolj fino je, če lahko probaš, če ne se pa da tut zamenjat

REBY sej bo kmalu boljš... sem se spomnila, kaj mi je napisala MIŠMIš, ko sem pisala, da brojim sitno : SITNO BROJIM, JEDVA STOJIMuser posted image

MIKLA prideš še men mal pomagat, jst mam za dva stroja cot za zlikatuser posted image  pa me tut še je..jo hormoni in švicam k konj tut brez te vročine...

OBI tale avgust bo hitro minil, spedenaš še malenkosti za tamaučka pol bomo pa že dihali skupajuser posted image

SEKI  pozdravi BUMO pa čim prej naj gresta domov, doma je najlepšeuser posted image  a ste avgustovke kaj čekirale lunco, mogoče katero od vas usekauser posted image

SEMPER samo preverjam, če si še 2 v 1?

SENČKA čestitke za AJDO in SIMONA, uživajte!

LUČKA kako ste?

SHUKI pa vi, kako je Maj?

ZARČI ne se pustit je...

Aha, še glede cotk sem hotla napisat... men so res fuuuul lepe na next-u, cena kulturna, poština samo 5 €, jst sem dobila naročeno v 4-ih dneh in bom sigurno tam še naročala...

Nove nosečke, čim manj skrbi in mirno nosečnost vam želimuser posted image

Grem registrirat avto, da bomo sploh lahko kam šliuser posted image

Lep dan vsem!

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 3828
30.7.2009 12:03:46   
miklarom
Reby - sem že speglalauser posted image

mojsonček - ni blema ti pridem pogat, pa boma hiter gotoveuser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 3829
30.7.2009 12:17:36   
miska73
MojSonči jst sem tudi že naročila prek nexta. In sem bila zelo zadovoljna z vsem, kar sem dobila.
Sem kar pogledala, ko se je poštar samo ene 3-4 dni po izvedbi naročila prikazal na vratih z ene 15 vrečkami.
So pa ful hecni. So mi skoraj vsako stvar dali v svojo vrečo.
Sem pa med drugim naročila brisače za novo kopalnico in so res super.

Mikla se slišiva po telefonu za napotke, kako priti do mene... oziroma ti bom zdle po ZS poslala. Je pa čist simple najdit.

Goldika sem včeraj bila v Paronu. Pa ni blo časa, da bi se zmenle za kak kofi.

Jst sem pa dobla pravkar pošto iz ZD, da imam malo povečan cuker. Sem bila namreč v torek na obremenitvenem testu s 50g. Zdaj me pa naslednji torek čaka 100g test. Sploh nisem pričakovala tega. Res upam, da nimam sladkorne.

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 3830
30.7.2009 12:18:26   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

Reby - sem že speglalauser posted image

mojsonček - ni blema ti pridem pogat, pa boma hiter gotoveuser posted image

Jst mam tud cele gore perila user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3831
30.7.2009 12:25:09   
miklarom
miska73 - o.k. velja se čujema. Ti daj mi pošlji ta link za next, da vidim kaj imajo jest bi tud kaj melauser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3832
30.7.2009 12:35:29   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

miska73 - o.k. velja se čujema. Ti daj mi pošlji ta link za next, da vidim kaj imajo jest bi tud kaj melauser posted image

http://www.nextdirectory.eu/

Jst sem zaenkrat nabavljala brisače pa ene par cotic za dojenčke - ampak vse za darila. Zase še nič.
Vse kar sem dobila, je pa bilo brezhibno.

Je pa tko, da tole pošiljajo iz Anglije in če bi rad kej reklamiral, moraš poslat nazaj na svoje stroške (kar pa je tam okoli 25€).
Tak, da ne priporočam naročanja kakšnih kavbojk zase ali kaj podobnega...user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3833
30.7.2009 13:48:17   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

horny teddy user posted image še malo, pa boš ti tud na tej temi user posted image
a misliš?
Mišek 73 bojni plan je je*be*n*i....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čim bolj, kolk se da.user posted image

Lana enkrat pa mogoče res pridem za vami, mogoče jeseni.user posted image

Mojsonček
helov, kako prinčipesa Zoja?user posted image

Serendipity
a bo tvoj zaklad Zarja?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Goldy Alja je lepotička!!!!!!!user posted image user posted image

Reby pa kaj zdaj, a še ne dihamo? Pa Serendipity ti si tud tu že na knap.user posted image user posted image

Vsem mojim lepim trebušarkam enega velikega cmoka od Teddya pinkiča pohotnega!!!!!

< Sporočilo je popravil zarja1 -- 30.7.2009 13:50:46 >

Horny Teddy

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3834
30.7.2009 13:48:40   
obayifo
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Goldy, Obi - Kaj, kaj levčki? Mi smo tanarbol pridni in sploh super user posted image

itak ste najbolši, če ne ne bi bli za skup user posted image . me pa zanima, kako bo moj prenašou pleničke, k če pogledam njegovga fotra, se mi zdi, da bi šou takrat najrajš bruhat pa za kakšno uro ven pobegnt. sicer prav, da on pa ne bo tako...

mojsonček, kam pa greste na morje? blizu? želim velik prijetne senčke user posted image

miska73
, nč se kej dost ne sekirej, k sm šla jaz na 100g, nas je blo tam 12 in smo ble sam 4 cukraste, jaz sem mela glih vsako vrednost 0,1 čez tisto mejo. lahko, da je blo slučajno tko. lahko pa kakšn dan dva prej mal dietke udariš, da ne bo nepotrebne panike. men sicer ni bil problem, ampak večina si pa nese kakšno limonco s sabo, k ti jo pol sestra not stisne, dolgčas je edin pol tam 3 ure sedet... mam pa jaz glih u tork ob 8.h kontrolo pr diabetologu na polikliniki, se mogoče kej vidmo user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3835
30.7.2009 13:50:28   
zarja1
Ajsi kaj pa tvoj podpis...ZAKON!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3836
30.7.2009 13:51:27   
obayifo
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Vsem mojim lepim trebušarkam enega velikega cmoka od Teddya pinkiča pohotnega!!!!!

zarja, tut teb cmoka, pa s polno paro naprej, da nas hitr zamenaš, me bomo šle med mamice, ti pa prideš med nosečke

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3837
30.7.2009 13:52:52   
Goldy
Reby - sej nisva z Obi nič rekli čez leve, sam da sta najina leva. user posted image  Ste pa najboljši itak. user posted image user posted image  Poznam kar neki levov, sam si boj različni ne bi mogli biti.

mojsonček - naša je bila zaprta samo 1x, da ni kakala 4 dni, drugače pa večino 1x na dan, včasih večkrat, ali pa da kakšen dan ne. Je pa mal dojena 1/3, ostalo pa AM.

miška - o ti, ti...pa je šla kava v franžeuser posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3838
30.7.2009 13:54:32   
Goldy
zarja - lubica, kaj vroče v vaših koncih? Naša je lubika kajne???user posted image user posted image  To so pa IVF  otročki. Kar pripravi se, da bo tvoj user posted image tudi tako cukrasto lep!!!

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3839
30.7.2009 13:55:19   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: obayifo

zarja, tut teb cmoka, pa s polno paro naprej, da nas hitr zamenaš, me bomo šle med mamice, ti pa prideš med nosečke

ooooo, pa saj me boste še obiskale in svetovale, a ne?

Horny Teddy

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 3840
30.7.2009 13:56:45   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy

zarja - lubica, kaj vroče v vaših koncih? Naša je lubika kajne???user posted image user posted image  To so pa IVF  otročki. Kar pripravi se, da bo tvoj user posted image tudi tako cukrasto lep!!!
moji bodo taki sex in the city made all ready.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3841
30.7.2009 13:58:15   
miska73

Mišek 73 bojni plan je je*be*n*i....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čim bolj, kolk se da.user posted image

He, he... a bojo spet omarice pa postle poškodvane po hotelih user posted image .
Ne, dej resno... Kdaj startaš na zamrznjenčke?

Enga ogromnga cmoka nazaj. Kdaj se prideš mal podrgnat ob mojo veliko bušo?

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3842
30.7.2009 14:01:01   
Goldy
zarja - tolk le glej, da ne bodo že kičasti!!!user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3843
30.7.2009 14:01:28   
obayifo

ooooo, pa saj me boste še obiskale in svetovale, a ne?

itak!! se razume!!! sej vidš, kolk nas je, pa vsaka s svojimi izkušnjami, brez skrbi, bomo še prepametne user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3844
30.7.2009 14:03:01   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: obayifo

miska73
, nč se kej dost ne sekirej, k sm šla jaz na 100g, nas je blo tam 12 in smo ble sam 4 cukraste, jaz sem mela glih vsako vrednost 0,1 čez tisto mejo. lahko, da je blo slučajno tko. lahko pa kakšn dan dva prej mal dietke udariš, da ne bo nepotrebne panike. men sicer ni bil problem, ampak večina si pa nese kakšno limonco s sabo, k ti jo pol sestra not stisne, dolgčas je edin pol tam 3 ure sedet... mam pa jaz glih u tork ob 8.h kontrolo pr diabetologu na polikliniki, se mogoče kej vidmo user posted image

Ko sem bla v torek na obremenilnem 50g testu, so ble še dve čvekljive nosečke... in je tko hitro minil, da res ni blo...
Si pa moram en poušter za pod rit vzet, ker so zici v čakalnici tolk trdi.

Drgač sem pa jst mela s sabo stisnjen limonin sok. Pa mi niso v laboratoriju pustili, da bi si z njim izboljšala okus tiste cukrane vode.

A ti si potem pristala na inzulinu ali samo na dieti?

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 3845
30.7.2009 14:09:46   
obayifo
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

A ti si potem pristala na inzulinu ali samo na dieti?

samo na dieti, ker sem mela čisto malo povišanga. to pa zgleda tko, da te naročijo na predavanje o zdravi hrani, tam dobiš knjigico in tabelce, v lekarno si greš testne trakove iskat in pol doma vagaš in kombiniraš kaj in kolk boš jedla.. nič posebnega, razn tega, da gre ful časa za vse skup. pa če greš na polikliniko, ti bo sestra zihr dala limonco not.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3846
30.7.2009 14:19:29   
miska73

zarja - tolk le glej, da ne bodo že kičasti!!!user posted image

Po moje pa pri Zarji ne bo šlo drgač, ko da bojo kičasti.

Obi
jst na žalost vse skupaj delam v ZD Trbovlje in tle je pač tko kot je.
Si me pa kr potolažla s tem, da je dost verjetno, da fašem kvečjemu kako dieto user posted image ali pa še to ne.

Sem pa tako šele danes zvedla, da je moja mami imela probleme s cukrom, ko je bla z mano noseča. Sem ji mimogrede tudi povedala, da sem prebrala, da je v takem primeru večja verjetnost, da faše starostno sladkorno.

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3847
30.7.2009 15:26:02   
miklarom
miska73 - kolk si pa mela povišan cuker? a si prejšnji dan ali pa tisti dan kaj sladkega jedla? Sej veš da so ga men tudi delali zdej v bolnici, k sem imela cukra tisti dan ko sem noter šla 9,3, sam sem jedla čokoladni rogljiček z vanilijevo kremouser posted image , pol so me pa isto testirali in mi je tam sestra rekla da ne smem jest nič sladkega niti ne sadja in nič sladkega piti za naslednji dan za test 100g, ekola pa sem imela izvide o.k. cukra pa 3,2 skoraj premalouser posted image , tak da ne prejšnji dan nič kaj takega uživati pa boš vidla da bo vreduuser posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3848
30.7.2009 15:31:48   
miklarom
zarči - lubika moja, pa kje se ti potepaš, a k'r uživaš kaj, sej prav zdaj se nauživaj pol pa v boje in se nam pridružiš. komaj čakamuser posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3849
30.7.2009 16:39:27   
Sempervivum

IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Goldy, Obi - Kaj, kaj levčki? Mi smo tanarbol pridni in sploh super user posted image

Jaz sem pa ravno te dni študirala, da ne poznem nobenega levčka user posted image Zdej sem pomirjena ... me je že zelo skrbelo user posted image Me že sedaj dost zeza tale naš mulc user posted image

Sonček, super za spanje user posted image , pa uživejte na morčku user posted image
Tale next me pa mal zanima ... a tole je ta prava spletna stran user posted image http://www.nextdirectory.eu/ Mi mal razložiš princip naročanja, pa te stvari, jest sem bolj laik za to user posted image

Mikla, ti si faca res user posted image Taka vročina, ti pa še peglaš ... jaz mam za peglanje rezervirane noči user posted image

Miška, ti pa tudi sladkorno? Ti pa povem nekaj - pri meni je bila tudi sladkorna v igri, sem šla 2x na testiranje, ampak so bili izvidi obakrat negativni. Pa bi rajši vidla, če bi bili pozitivni, veš. V tem primeru bi me že poslali v P in bi že zibala, garantirano. Ker pri sladkorni ti porod takoj na rok sprožijo ... jaz pa glede na izvide sladkorne nimam, vse ostalo pa kaže nanjo (veliko plodovnice, velik otrok ...). Drugače so pa sestre tam pri vas očitno mal čudne, k meni je že moja pri G svetovala, naj s sabo prinesem stisnjeno limonco user posted image
Aha zdej vidim, da si že ti napisala nekaj o tem nextu. Vračilo bi nas torej drago prišlo user posted image

zarja - lubica, kaj vroče v vaših koncih? Naša je lubika kajne???user posted image user posted image To so pa IVF otročki. Kar pripravi se, da bo tvoj user posted image tudi tako cukrasto lep!!!

user posted image user posted image user posted image Blagor ti, k že veš user posted image

V glavnem, mene tale vročina ubija, trebuh mi nonstop otrdeva, da me kar boli, najrajši bi kar spala ves čas user posted image Edino to mi je še lušten user posted image Joj, kok bom vesela, k me bodo popadki začeli dajat, juhuhu user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?