|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI
31.7.2009 17:09:12   
Reby
mikla - jeeee, super, da ne bo treba cerklaže user posted image  user posted image  user posted image  To je pa res lepa novička. A ste se doble z miško na kavici? Počaki še do morfologije, se bo pa tam mogoč vidl, kaj bo, če ne bo pa presenečenje, glavno, da bo z detecem in s tabo vse ok user posted image
Se* - ja pa dejma začet pobirat stave user posted image  A pol bote mel Zarjo?
A je naša Semper šla v P? Če se tuki ne javi, bom celo noč spala z enim ušesom na preži, če bo zapisku kakšen sms user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3876
31.7.2009 17:09:21   
a.jrad1
Miklarom čestitam za pregled!

SE.... s tabo bomo pa počas dihali....

lp,

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 3877
31.7.2009 17:11:46   
Reby
Semper - zgleda, da sva istočasno tipkali user posted image  Super za prve krivulje s popadki, držim pesti, da bo čez vikend akcija user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3878
31.7.2009 17:18:28   
Reby
user posted image

user posted image
tobika (25.08.2009)
KruceFiks (04.09.2009)
Oktavija (07.09.2009)
pupa_b (15.10.2009)
efika (25.10.2009)
Lu33 (22.12.2009)
a.jrad1 (14.01.2010)
Miklarom (14.01.2010)
kimsy (16.01.2010)
reni70 (21.01.2010)
Andreja 07
Punsha
Lana08 (03.02.2010)
filip in jovana (07.03.2010)
lana70 (18.03.2010)
n74

user posted image

Sempervivum (28.07.2009)
Reby (20.08.2009)
Obayifo (30.08.2009)
spelka12 (23.10.2009)

user posted image

Serendipity (18.08.2009)
jona3 (06.11.2009)

user posted image

Miška73  user posted image   user posted image  (10.11.2009)
hummer user posted image user posted image  (08.01.2010)
Gapiii27 user posted image  user posted image  (17.02.2010)

user posted image
user posted image   RODILI SMO:user posted image

sayuri user posted image Lovro&Zara , pf user posted image Lana , Gloria user posted image Nik , Amelia user posted image Kaja , Goldfish  user posted image Jaka , Anime  user posted image Uroš&Tjaša , Mijavček    user posted image Tristan&Ema , Konina  user posted image user posted image Gašper&Erazem , barchy81  user posted image   user posted image    Jakob&Domen,  Hope2 user posted image Lovro , Abrauser posted image  Pinky36user posted image   Sabina,  Sonček33user posted image   Lovro,  Nokes   user posted image Vitan&Ivana,  Zvezdica  user posted image    Patrik,  Hedviga user posted image    Miha&Špela,  Dakec  user posted image   Isabella,  Shuka   user posted image  Maj,  Jadrnica  user posted image    Katarina, Dobrovoljčica   user posted image Maj&Eva,    Sonček85  user posted image   Aleksander, LaraLight  user posted image Izak&Zarja,  Ledenka user posted image  Maks, Kalina  user posted image   user posted image   Nikolaj&Maksim, Kicsi  user posted image   user posted image   Lovro&Tilen,  Mojsonček user posted image Zoja, Stijan user posted image   Jakob&Florjan,  Sabsa user posted image Sara 
Goldy user posted image Alja, Blanč user posted image   Lara&Bernard ,  Mandreja user posted image Tara , Mlinčkovi user posted image user posted image  Taja&Anja, Rubin user posted image user posted image   Gaja&Zoja,  Lučka25 user posted image  Neža, Lsica user posted image   Maja,  anci banci  user posted image   Svit, Jazzz27 user posted image    Boris, Bumo user posted image   Lana, Shadow user posted image    Ajda&Simon

Objemčkometer:

user posted image user posted image                user posted image user posted image

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V AVGUSTU

Ponedeljek, 03.08. 
Lana70 - UZ
obayifo - CTG

Torek, 04.08. 
Reby - CTG
obayifo - kontrola sladkorja
miska73 - test sladkorja

Petek, 07.08. 
reni70 - AC
Serendipity - CTG

Ponedeljek, 10.08.
Gapii27 - NS

Sreda, 12.08. 
Reby - CTG
Serendipity - UZ

Torek, 18.08. 
jona3 - pregled

Torek, 25.08. 
a.jrad1 - pregled

Sreda, 26.08. 
filip in jovana - pregled

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V SEPTEMBRU

Petek, 04.09. 
miklarom - pregled in morfologija

Ponedeljek, 07.09. 
a.jrad - morfologija

user posted image user posted image  NAŠE NOVE NOSEČKE v AVGUSTU user posted image user posted image

user posted image   ZVESTE NAVIJAČICE:    user posted image

Pija76, Gigi1, Stella Rossa, bbpikica, gold fish, T1979, arneja, zvezdica, MBT1979, bambi75, Zarja1, Sulfinija, marjetka cvetka, Womanpolice, BEBIII, Tanja_Jes, mismis, bit, sapi 

user posted image  

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3879
31.7.2009 17:24:30   
Sempervivum

IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Semper - zgleda, da sva istočasno tipkali user posted image  Super za prve krivulje s popadki, držim pesti, da bo čez vikend akcija user posted image  user posted image  user posted image  

YES user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3880
31.7.2009 18:17:23   
anci banci
pozdravljene

da se na hitro javim in vas pozdravim ... naš svit je že bil pri zdravniku in bo čez 2 dni bo star en mesec... zrastli smo že za 6 cm in zredili že za kilo in 200 g...

kaj vidim da se bo zopt dihalo...

semprevivum ... drži se...

uff katera je že naslednja.. moram malo prebrat za nazaj

nič dekleta lepo se imejte

Neposredna povezava do sporočila: 3881
31.7.2009 19:01:22   
Serendipity

Se* - ja pa dejma začet pobirat stave user posted image  A pol bote mel Zarjo? (psssst)

Ma, jaz stavim nate in na tvoj datum... 15.8.09 user posted image

semper* - ma ti boš jutri šla kar v akcijo! Čutim na mehurju ...

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3882
31.7.2009 19:08:16   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

Jaz pa zate na 20.8.09 user posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 3883
31.7.2009 19:09:53   
Reby
anci banci - super, ste pa že res zrasli user posted image  A si že dala kakšno novo slikico v album?

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3884
31.7.2009 19:11:10   
Serendipity

Jaz pa zate na 20.8.09 user posted image

user posted image user posted image user posted image

Sicer mi je G danes predlagala:14., 15. ali 16. ... ampak se mi zdi, da si ti bliže user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3885
31.7.2009 19:24:39   
miklarom
Reby - ja itak da sem bla danes pri miški, sem si vzela čas, k sem bla glih kmal gotova, se boma še kdaj dobile user posted image

semper - kaj to vidim, da ti je že zaznalo popadke, jeeeee, zdej bom pa spet lahk dihalauser posted image , že začenjam ker b oš že čez vikend rodilauser posted image
ja še malo pa ga bomo začutli ko me bo začel brcat, komi čakam, je že zdaj tak divjak noter da ga skos lovi po UZ-ju, ne vem če ne bo kak atlet na dolge progeuser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3886
31.7.2009 21:34:29   
Sempervivum

Se* - ja pa dejma začet pobirat stave user posted image  A pol bote mel Zarjo? (psssst)

semper* - ma ti boš jutri šla kar v akcijo! Čutim na mehurju ...

A tko, kot je že mojsonček napovedala? Sej 1. 8. je prav lep datum user posted image

Drugače pa jaz stavim takole:
- Reby, glede na to, da maš fantka in glede na moje izkušnje z njimi user posted image 22. 8.
- Se* pa 16. 8.

Pa da vidimo user posted image

anci banci, lepo da si se javila, obišči nas še kaj ... pa ne pozabi dihat user posted image , ti že veš, kako je treba user posted image

Mikla, naš je bil pa na nuhalni in ostalih UZ vedno bolj pri miru, me je že ful skrbelo user posted image Zdej pa take počne, da mi kar cel trebuh sem pa tja obrača user posted image

Jaz pa mislim, da bi bil počasi že čas, za bi nas tudi naša LISIČKA kej obiskala, kaj pravite???

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 3887
31.7.2009 21:55:33   
Goldy
sabsa - še ne spiš?user posted image

Pa smo 4!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3888
31.7.2009 22:13:23   
spelka12
semper uuuuuuuuu dihamo, dihamo. 1.8. bo, jest tud stavim na jutri.
miklarom jupija, HB, da boš brez cerklaže. Se boš pa malj bolj merkala pa bo.
seki moja luba ti bi tud že počas lahko šla v Rim. A karto že imaš do tja?

V sredo sva bila na 3D UZ in mali ima še 1150guser posted image . Je vse čisto po paragrafih, pa spet je paradiral svojega lulija. Madonca ga rad pokažeuser posted image .

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3889
31.7.2009 22:20:52   
Kruce Fiks
Mi imamo pregled v ponedeljek. G. se pri nama na deleč izogne tem organom, da nebi #bolelo#

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 3890
31.7.2009 22:44:05   
Sempervivum
A veste, dragi moji, da jaz že kar mal diham user posted image Sej ne prav pogosto, samo me pa kar fejst zaštihne na trenutke user posted image

Tko da, mogoče bo pa res že jutri kaj user posted image user posted image user posted image

Če se bo začelo resno, javim Reby, sicer se pa še tu kaj oglasim, velja?

Špelka, tale vaš špelinčko očitno ni prav sramežljiv? No, vsaj dvomov ne bo user posted image Pri nas je bilo tudi že zgodaj jasno user posted image , ravno tako ni nič skrival user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 3891
31.7.2009 22:46:41   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: Sempervivum

A veste, dragi moji, da jaz že kar mal diham user posted image Sej ne prav pogosto, samo me pa kar fejst zaštihne na trenutke user posted image

Hja pišuka, pa dejmo (Ampak glede na uro prav počas! Velja?)

Kam jo boš pa ucvrla?

Neposredna povezava do sporočila: 3892
31.7.2009 23:14:45   
Sempervivum

IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

IZVIRNO SPOROČILO: Sempervivum

Hja pišuka, pa dejmo (Ampak glede na uro prav počas! Velja?)

Kam jo boš pa ucvrla?

Počasi jo bom ucvrla spat user posted image user posted image user posted image
Sej se ni treba preveč naprezat, še niso redni user posted image Poleg tega mislim bit čimdlje doma user posted image Sem sam ful vesela, da se je končno začelo neki dogajat user posted image

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 3893
31.7.2009 23:31:34   
Kruce Fiks
Sm mislu rodit

Neposredna povezava do sporočila: 3894
1.8.2009 7:02:35   
Reby
Dobro jutro! user posted image

user posted image
Semper - upam, da bo danes kaj akcije user posted image  Sem si že tisto literaturo z dihanjem prpravla user posted image
Men se pa zdi, da se je naš škrat spet obrnil, ker od včeraj ne čutim več brcik v rebra,no ne vem, upam, da mi bo uspel v torek nafehtat G, da pogleda, ko grem na CTG.

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 3895
1.8.2009 10:29:58   
spelka12
semper hi,hi,hu,hu dihamo z vama. Danes bo, daneeeees.
reby upam, da se ni obrnil in da je glavica še vedno dol. No saj ti bi pa tud počasi lahko že šla dihat.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3896
1.8.2009 11:06:12   
Sempervivum
No, pa smo zamudili julij user posted image

Reby, super kavica je danes, njami ... Pa literaturo praviš, da maš že pripravljeno user posted image - sej je prav, lahko tudi tebi kmalu prav pride user posted image Ti rajši privoščim malo presenečenja, kot pa tole čakanje, veš! Drugače pa ni rečeno, da se je mali res obrnil - mogoče se je samo tako malo postrani prestavil ... ne po tem, ko smo tako navijali, da gre na glavo user posted image Moj je sicer že dolgo na glavici, ampak vmes se je čist zasukal ... je imel prej po levi strani hrbteničko, pa je gledal na mojo desno stran, zdaj je pa tako nekako postrani, da ima rito pod mojo desno joško, gleda pa na levo, moj trebuj je pa itak čist nesimetričen user posted image In je ful boljš tako, me ne rine več tok gor, v pljuča. Sicer pa je možno tudi to, da se je malo spustil, pa te zato ne brca več tako močno! Zdaj bi bil ravno primeren čas, da se še malo spusti user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 3897
1.8.2009 17:48:19   
Reby
Oj nosečkice, vam je kaj vroče? Men se dnevi tako vlečejo... Dopoldan še kam grem, kaj naredim, potem pa se do večera prekladam po kavču.
Semper - vsakič, ko dobim sms, hitr letim gledat, pa še nč novičk, zdej bi pa že lahko kaj blo user posted image
Špelka - ja, sej bi že blo fajn met štručko, bi se vsaj s čem zaposlila, enih 14 dni še nej bo kr pr men, pol pa lahko pride. Po eni strani komaj čakam, po drugi je pa kr fino met trebušček, ga bom pogrešala. Ti si še daješ injekcije?

Neposredna povezava do sporočila: 3898
1.8.2009 17:55:39   
Serendipity
Semper* - pa nena ga nori zdaj. Ka še te tu delaš? Gasa po stopnicah nooooo. Da se potem lahko hvalim z jasnovidnostjo user posted image user posted image user posted image user posted image . No, še vedno lahko prideš k meni stanovanje spucat user posted image : sama vožnja do Prekmurja je že ena stvar več za pospeševanje akcije, pucanje in ribanje stanovanja itaq (če bom jaz v nadzoru je to še samo potenčno), pa še pesjana lahko pelješ na sprehod potem. Ne sekiraj se poznam eno full (oz kar dve) dobro babico, imamo novo P, pa pobalinček bo prekmursko gučal brez problema, pa... no... se še kaj najde user posted image user posted image user posted image
Tvoj datum stave mi je pa všečen. user posted image

Lsica - ti bi pa res lahko mal nas prišla obiskat in posladkat!

špelči - ma vaš mali je faca! user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3899
1.8.2009 17:57:38   
Serendipity

Oj nosečkice, vam je kaj vroče? Men se dnevi tako vlečejo... Dopoldan še kam grem, kaj naredim, potem pa se do večera prekladam po kavču.
Semper - vsakič, ko dobim sms, hitr letim gledat, pa še nč novičk, zdej bi pa že lahko kaj blo user posted image
Špelka - ja, sej bi že blo fajn met štručko, bi se vsaj s čem zaposlila, enih 14 dni še nej bo kr pr men, pol pa lahko pride. Po eni strani komaj čakam, po drugi je pa kr fino met trebušček, ga bom pogrešala. Ti si še daješ injekcije?

Uh, jaz sem čistak istih misli. Uživam sto na uro kot nosečka, obenem p akomaj čakam tole našo bejbino! user posted image

Vroče? Ah - peklensko vrooočeeeee je. Ampak raje to kot pa tisti dež in mraz, ki nas je v juliju nekaj časa spremljal...

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?