|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI
30.7.2009 17:43:16   
Goldy
semper - zdej še spi....user posted image  Ja, mi že vemo, kak lepi so IVF otročki.user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 3851
30.7.2009 19:24:31   
miklarom
semper - ja kaj pa naj druga k peglam, če pustim vse do zime, bom lahk kar v spodnjicah okol hodlauser posted image user posted image user posted image . Ti bi pa mogla zdej bit fejst aktivna da bi popadke dobla k je pa že skrajni cajt da se ti začne dogajat, pejt hodit v en velik hrib boš vidla kak hiter boš pla v P user posted image user posted image user posted image , sej bi se šla s tabop sprehajat sam p'r men še ni cajt, lahko pa Reby s sabo vzameš pri njej je pa že lahkouser posted image

Goldy - ja res so ti otročki iz epruvete luštni, pravi zakladekiuser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

Neposredna povezava do sporočila: 3852
30.7.2009 19:47:09   
Kruce Fiks
http://3dpregnancy.parentsconnect.com/gender-predictor.html
Pišuka, zdej me pa mal skrbi! Tle prav da bo girluser posted image

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3853
30.7.2009 19:57:28   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

IZVIRNO SPOROČILO: Goldy

zarja - tolk le glej, da ne bodo že kičasti!!!user posted image

Po moje pa pri Zarji ne bo šlo drgač, ko da bojo kičasti.

prava se je oglaslauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3854
30.7.2009 19:58:50   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

zarči - lubika moja, pa kje se ti potepaš, a k'r uživaš kaj, sej prav zdaj se nauživaj pol pa v boje in se nam pridružiš. komaj čakamuser posted image
Miklarom jaz tudiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, pa vse le kaže na september, pride user posted image tam proti koncu avgusta.

Horny Teddy

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3855
30.7.2009 20:02:54   
Kruce Fiks
35 tedenuser posted image

user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3856
30.7.2009 20:30:34   
Goldy
kruce - men ven vrže, da bo fant, sam naša nima nobenega dodatka spodaj!user posted image user posted image

mikla - se vsi strinjamo glede lepote naših user posted image , a ne?

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 3857
30.7.2009 20:44:01   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

IZVIRNO SPOROČILO: miska73

zarja - tolk le glej, da ne bodo že kičasti!!!user posted image

Po moje pa pri Zarji ne bo šlo drgač, ko da bojo kičasti.

prava se je oglaslauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image jst že vem

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3858
30.7.2009 21:11:10   
Reby

kruce - men ven vrže, da bo fant, sam naša nima nobenega dodatka spodaj!user posted image user posted image

Men pa, da bo punčka, no bom povedla čez 3 tedne user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3859
30.7.2009 21:33:38   
Sempervivum

semper - ja kaj pa naj druga k peglam, če pustim vse do zime, bom lahk kar v spodnjicah okol hodlauser posted image user posted image user posted image . Ti bi pa mogla zdej bit fejst aktivna da bi popadke dobla k je pa že skrajni cajt da se ti začne dogajat, pejt hodit v en velik hrib boš vidla kak hiter boš pla v P user posted image user posted image user posted image , sej bi se šla s tabop sprehajat sam p'r men še ni cajt, lahko pa Reby s sabo vzameš pri njej je pa že lahkouser posted image

user posted image
Jest sem že zdej, v tej vročini drastično spustila merila za peglanje, ko bomo pa imeli otročka, jih bom pa še bolj user posted image Če bo imel kdo kaj proti, lahko pa mirne duše prevzame user posted image

Drugače sem pa danes popolnoma ne-aktivna. Samo spim, edino kosilo sem naredila. Mogoče bi res mogla na kakšen hrib user posted image Samo se bojim, da ne bom potem samo ful utrujena in fertik, za v P pa ravno toliko, kot prej user posted image user posted image user posted image . Reby ne vem, če bo zato, da bi šla z mano, ona bolj po ravninah hodi user posted image

Zarja, ti se nam pa kar čimprej pridruži. Sej si že takoalitako na pol naša user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3860
30.7.2009 21:35:04   
obayifo
kruce, za nas so pa prou skalkuliral, da bo fant user posted image

pr nas se pa peglajo samo stvari za user posted image , za naju se izjemoma spegla sem pa tja kakšna srajčka, pa lanene stvari, vse ostalo, ni šans!

semper, kolk časa ti pa že otrdeva trebuh? moj je tut skos trd, sm se komej prvlekla do dekompresije včerej in pol babici povem, da grem zato bl počas, pa me je prec napadla če otroček dost miga, da nej bom ful pozorna, ker jih baje tile 'krči' tut zmatrajo. a tvoje dete je tut velko? no ja, vsi bojo pršli ven. mene je tut mal stisnlo, ko mi je rekla, da je velik in težak... zdej se pa le naspi, dokler še gre

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3861
30.7.2009 21:41:52   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

ja men tud pride, da bi naj mali M bil pupa user posted image user posted image user posted image pri previjanju tega še nisem opazla!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

Neposredna povezava do sporočila: 3862
30.7.2009 22:05:43   
Kruce Fiks

kruce - men ven vrže, da bo fant, sam naša nima nobenega dodatka spodaj!

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

ja men tud pride, da bi naj mali M bil pupa user posted image user posted image user posted image pri previjanju tega še nisem opazla!

Hvala bogu!user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3863
30.7.2009 22:18:02   
miska73
No, tolk o temle napovedniku...
meni pravi, da bom imela punčko.

Neposredna povezava do sporočila: 3864
31.7.2009 1:07:13   
Sempervivum

IZVIRNO SPOROČILO: obayifo

semper, kolk časa ti pa že otrdeva trebuh? moj je tut skos trd, sm se komej prvlekla do dekompresije včerej in pol babici povem, da grem zato bl počas, pa me je prec napadla če otroček dost miga, da nej bom ful pozorna, ker jih baje tile 'krči' tut zmatrajo. a tvoje dete je tut velko? no ja, vsi bojo pršli ven. mene je tut mal stisnlo, ko mi je rekla, da je velik in težak... zdej se pa le naspi, dokler še gre

Obi, meni trebuh otrdeva že kar nekaj mesecev. Otrdevanje jest doživljam tako, da trebuh otrdi za dalj časa, ne samo za hipec ali minutko. Sem se že kar navadila na to, ampak zadnje čase se mi pa to dogaja kar naprej. Večkrat na dan. Samo ta mali se istočasno tudi ful premika, tako da ne delam ene panike iz tega user posted image Me pa zato vse skupaj še toliko bolj boli, ker mam trd trebuh, ta mali se pa še kobaca notri user posted image Moje dete je veliko, ja user posted image V ponedeljek je imelo v ponedeljek že preko 4 kile user posted image jest mam pa meter 62 user posted image

Kruce, pri nas tale tvoja tarča tudi kaže girl, jaz sem pa na zadnjem UZ tako lepo videla moda in lulčka od ta malega, da sem popolnoma brez dvomov user posted image o kakšni napačni interpretaciji s strani G user posted image

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 3865
31.7.2009 6:09:21   
Reby
Jutro! user posted image
Danes bo pa vroče, že zdej je zuni prav soparn, tak da še bajte preluftat ne morm.

user posted image

Danes pa je gužva, navijam za vse, še posebi za Semper, da jo kr v P obdržijo user posted image  user posted image  user posted image
Petek, 31.07. 
miklarom- pregled
Serendipity - CTG
Sempervivum - CTG

Neposredna povezava do sporočila: 3866
31.7.2009 8:36:50   
Sempervivum

IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Danes pa je gužva, navijam za vse, še posebi za Semper, da jo kr v P obdržijo user posted image  user posted image  user posted image
Petek, 31.07. 
miklarom- pregled
Serendipity - CTG
Sempervivum - CTG

Tudi jaz navijam user posted image user posted image user posted image
V P me ne morejo obdržat user posted image , ker mam CTG pri svoji G, lahko me pa čimprej pošljejo tja - upam, da jutri. Bom še glede otrdevanja malo pojamrala user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3867
31.7.2009 8:41:09   
a.jrad1
Jutro!

Miklarom in SE... in še ena SE...... veliko sreče danes!

lp

Neposredna povezava do sporočila: 3868
31.7.2009 13:49:23   
sabsa
Evo spet mene ... lovim minute, ko miška ne spi. Bi dala kakšno fotko gor, pa ne vem kako. Mi lahko katera pomaga?

Miška73 ali Moj sonček poznam euro next oblekice in so mi zelo všeč. Ampak plačevanje je preko Vise ali pa Mastercarda, ne? Jaz pa tega nimam, zato ne morem nič kupiti preko spleta. Če se lahko kateri pridružim pri naročanju in plačam stroške pošiljanja (5 evrov), bom zelo vesela. Oglasite se tiste, ki nameravate kupovati v naslednjem mesecu. Na spletu je že nova kolekcija.

Mojsonček katera pa je to firma tape a l'oei?

(odgovor članu a.jrad1)
Neposredna povezava do sporočila: 3869
31.7.2009 13:55:42   
Serendipity
Eto, po obilnem in super sproščujočem kofetkanju se vam javim in poročam s pregleda. Vse po starem. Smo še v ravni, enakomerni črti popadkov... (torej ni še akcije user posted image ), naslednji CTG je v petek 7.8., UZ pa v sredo 12.8 (sem upala, da bo UZ naslednji teden, ampak je moja G optimistična da bomo takrat itaq še dva v ena... user posted image )

zarjaNo1 - se je moj odločila za tole ime v sekundi, ko sem ga omenila user posted image user posted image user posted image user posted image
Semper* - zakaj man jaz kar nek feeling, da bo najina zgodba podobna (se bomo mi načakali te naše pupe (če je pupa user posted image )). Uh, na tvojo velikost maš pa res oreng fantiča pr seb... Ma, zdaj ga že pri kolenih nosiš user posted image user posted image user posted image user posted image
miška - Uh, majo na tem linku dobre cunje! Yeah - že vem kje bom šopingirala v prihodnje...
sabsa - pojdi na npr: www.shrani.si - naloži slikico, kopiraj drug link in nalepi v svoj post... Pa hitro, da vidimo lepotičko user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 31.7.2009 13:57:31 >

(odgovor članu a.jrad1)
Neposredna povezava do sporočila: 3870
31.7.2009 14:07:55   
Reby
sabsa - super, komaj čakam slikic tvoje lepotičke user posted image  
Firma, ki jo omenja sonček je http://www.t-a-o.com/
Se* - jaz imam isti filing kot ti, da bo naš mulc še dolgo užival v toplem hotelčku user posted image  

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 3871
31.7.2009 14:19:29   
miklarom
ojla, eve mene s pregleda. Vse je vredu mali/a raste, in je pravi navihanček, noče pa se pokazati kaj je , k mi je spet hrbet kazaluser posted image , imam tudi slikico iz UZ-ja pa jo bom zvečer ali pa jutri pripopala v album. Naslednji pregled imam 4.7.2009, in še to, cerklaže mi ne bo delal ker je danes pregledal in je vse vredu MV dosti dolg in zelo močno čvrstuser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

Neposredna povezava do sporočila: 3872
31.7.2009 14:22:33   
Serendipity

ojla, eve mene s pregleda. Vse je vredu mali/a raste, in je pravi navihanček, noče pa se pokazati kaj je , k mi je spet hrbet kazaluser posted image , imam tudi slikico iz UZ-ja pa jo bom zvečer ali pa jutri pripopala v album. Naslednji pregled imam 4.7.2009, in še to, cerklaže mi ne bo delal ker je danes pregledal in je vse vredu MV dosti dolg in zelo močno čvrstuser posted image

Super za cerklažo! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa da je vse OK! Jupi! To so ene najlepših novičk! user posted image user posted image user posted image user posted image
ps: pregled bo pa v avgustu, mar ne? user posted image

reby - ma, bove skupaj čakale. Lahko ustvarive stavnico. Kera bo prej. user posted image Torej - glasovanje se lahko začne kar zdaj! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3873
31.7.2009 14:25:39   
miklarom
mater sem zdejle vidla da sem napisala za julijuser posted image , pje me daje ta nosečnost, datum je 4.9.2009 pregled in morfologija

Neposredna povezava do sporočila: 3874
31.7.2009 17:05:42   
Sempervivum
Še zadnje poročanje za danes:

Prvič sem lahko videla, kako izgleda CTG s popadki user posted image , čeprav jih nisem čutila, pa tudi neki hudi niso bili, ampak sprememba je očitna user posted image JUHUHU! Na CTGju sem ležala neskončno dolgo, najprej je mali spal, kasneje se je k sreči zbudil. Dobila sem napotnico za v P za ponedeljek, na njej piše, da G prosi za mnenje o načinu poroda. Bomo videli, kaj bodo rekli. Lahko se pa še tudi čez vikend še kaj zgodi user posted image Tudi MV je menda že malo zmehčan user posted image K moji G se ne vračam več, no, vsaj do prvega pregleda po porodu ne.

Se*, praviš, da imaš občutek, da se bo tudi takole vleklo, kaj? No, zdej lahko vsaj spremljaš, kakšen je protokol v takih primerih user posted image Čeprav jaz sem ves čas mislila, da se bo mali pač roka držal ... prej mu itak nisem dovolila prit ven, ko smo meli še toliko dela doma user posted image Glede velikosti pa res kar ne morem verjeti ... gledam malo podatke o novorojenčkih (pri julijkah in npr. ljubljančankah), mater, čez 4 kile je le redkokdo user posted image Se mi zdi, da se še kar dobro držim ... user posted image Drugače je pa kar fino, da imaš še UZ napovedan, takrat bo najbolj fino, k ti bo povedala mere user posted image , pa spet boš lahko gledala svojo sončico user posted image

Mikla, tvoj tikerček pravi, da te bo otrok kmalu začel brcati, če te že ni user posted image No, da ne bo panike, jaz sem brcanje zelo pozno čutila, tako da ni za vse enako ... Super za pregled, še bolj pa, da cerklaža ne bo potrebna user posted image

Reby, fantom je res očitno tako zelo luštno pri mamicah, da se čist zna zgodit, da malo podaljšajo bivanje user posted image , tako da sta s Se* res tam nekje ...

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?