mojsonček
|
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy ledenka - jap, se počasi odpovedujem izdelkom iz kravjega mleka, mleku sem se že. Sam ko jih imam tako rada. Je pa grozno, ko jo vidim, ko joka. A misliš, da sojino ali riževo mleko bi pa lahko? lana - me muči pozabljivost, samo tebe sem si pa zapomnila. Vidiš je pa sedaj uspelo. Držimo pesti. Grem spat, ker bo itak kmalu budnica za jest, jaz pa že komaj gledam. evo mene... še zmer strašim okrog... vsi že spijo, jst sem imela pa še neke obveznosti za zrihtat, itak, da sem morala še sm mal pokukat GOLDY pri nas je blo od 6. tedna do 2. meseca nevzdržno... men se je dobesedno mešal, ker je tamala jokala po cele dneve... pa napenjanje pa vetrovi pa krči... ma ni da ni... res... k grozljivka... gledaš svojega otroka, ki se joče tako, da že lovi sapo in mu ne znaš in niti ne moreš pomagat... pri nas je bla prelomnica, ko je Zoja fasala še izpuščaje po obrazu za katere me je zdravnica skušala prepričati, da so zavoljo čiščenja kože... tolk o strokovni usposobljenosti nekaterih... v bolnici sva preživeli tri dni in po 10 dneh nege z antibiotično kremo in še neko zmešano po receptu v lekarni ter jemanjem fenistil kapljic je njena koža spet taka, kot jo imajo dojenčki, lepa, nežna... in upam, da tko ostane... seveda sem jst že dobra dva tedna na dieti in sem izločila vse v vezi s kravjim mlekom in jajci (po navodilu pediatra v bolnici)... ne bom rekla, da krčev ni več, vendar niso po cele dneve in niso več tako hudi, da je ne bi mogla potolažiti... prej sva obe tulili k mal zmešani jst sem tut mislila, kako bo hudo, adijo jogurti, sir, omlete, palačinke, pecivo in še milijavžnt drugih stvari ampak tkole se vsaj nazaj držim pri sladkarijah sojinega mleka se jst izogibam, ker mi sploh ne potegne pa še soja zna bit pri alergijah problematična tko da uporabljam riževo mleko (ki ga btw lahko pripraviš sam), riževo smetano in rižev puding, sladoled si pa na svete cajte privoščim, ker je sojin... zaradi mene tut če tega ne bi smela, sam da bo malčica brez problemov... SABSA pri vas je pupa tut pohitela za cel mesec, tko k naša in tut prou fino napreduje pa s krči borbate tko k mi... eh ja, sej bo boljš pa pol vmes sigurno tut spet kej slabš ampak človek ne sme obupat... cotke so meni najlepše v tape a l'oei (večina oblačil na fotkaj je od tam ) pa v osh kosh-u ah pa v zari pa v h&m-u pa okaidi-ju pa stric kej prinese od vsepovsod po svetu pol se pa nabere... naša ma res čist preveč cot sam jst na prste rok lahko preštejem, kar sem ji kupila.... tko da nimam slabe vesti REBY a roke še bubajo? SEMPER čakaš prvi avgust, a? sej vem joooj, če zdele ne spokam sem ga naj... jutr nočkoooo
< Sporočilo je popravil mojsonček -- 30.7.2009 0:00:05 >