|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI
28.7.2009 15:46:48   
miska73
Sempre kaj zdej... ti maš rok... bo kej al ne bo nič

Mikla ma glih poceni tudi ni. Je pa res fantastika tale postlca. Pa obvezno fotke, ko bo sestavljena.
Kaj zdej? Prideš kej v Trbovlje na nove počitnice?

Drgač pa sončla bolj malo, senčila toliko več. Nakopala sem se pa kar.

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 3776
28.7.2009 18:17:01   
miklarom
sempre - ja itak bodo fotke, ko jo boma imela doma in bo sestavljena, sam sma rekla da je ne boma prej naročevala kot nekje novembra ko bom iz kriznih tednov mimo in da bo vse vredu.

miska73 - no meni se ne zdi tak draga glede na to da ima vse v kompletu s previjalno vred, če kupim vsak posebej me pride ziher dražje.
a ti bi rada da pridem spet v tvoje konce na počitniceuser posted image , veš kaj nočem več noter pred porodom, mi ni blo glih fajn, pa še hrano ki bi mogla dobiti samo malo manj slano, sem dobivala čist neslano, sploh ni blo za jest, grozauser posted image tak da takih počitnic si ne želim več, pa še cewl oddelek zdaj prenavljajo, je zaprt, in so vse začasno preselili na oddelek kirurgije, do konca avgusta. zdaj pa si zamisli kirurgija...... tam so še deciuser posted image , k na takem oddelku pa res ne bi rada bila, kaj veš kaj lahko počnejo, me še keri napadeuser posted image

sem pa vesela da si se nakopala in nasenčila, skratka uživala. Jaz bom svojga G. vprašala če se lahko grem vsaj za en dan malo n amočit v morje, k me tak mika.

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3777
28.7.2009 18:52:48   
miska73
Mikla kako pa je zdej s tvojo cerklažo?

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3778
28.7.2009 18:53:31   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Shadow

Drage moje IVF-ovke! Lepa hvala za čestitke!
Čeprav zadnje čase nisem pisala na ta del foruma, sem vas velikokrat prebirala.

Porodno zgodbo bom napisala, ko bom utegnila, na Dvojčkih 2009.
Še vedno držim pesti za vse, ki še čakate na svoje pluske. Dan, ko ga boste ugledale, je itak samo še vprašanje časa. user posted image user posted image user posted image
ČESTITKE SRČICA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 3779
28.7.2009 18:54:55   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Zarja, živjouser posted image

ŽIVJO moja Lučka. Poljubčka Neži-btw fantastično ime.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3780
28.7.2009 19:08:13   
Serendipity
Zarjica - hehe, to ime mi je user posted image . Kak si? Si pridna, da nas prideš kaj pogledat, tale tvoj kissing medi mi vedno pridela nasmeh na obraz ( seveda v kombinaciji z imenom je le-ta zagotovljen)

miši - kwa dogaja? Kak sta naša tamala?

mikla
- posteljica je svetoooovnaaaaa!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3781
28.7.2009 19:23:09   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

Zarjica - hehe, to ime mi je user posted image . Kak si? Si pridna, da nas prideš kaj pogledat, tale tvoj kissing medi mi vedno pridela nasmeh na obraz ( seveda v kombinaciji z imenom je le-ta zagotovljen)

jaz sem vedno pridnauser posted image , samo drugi me jezijo...user posted image . Ti pa še čisto čisto malo....ufff vas je zdaj že v čakalni preveč. To bo dihanja za polno luno!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mišek ratatujski helov.

Horny Teddy

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 3782
28.7.2009 19:55:33   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

jaz sem vedno pridnauser posted image , samo drugi me jezijo...user posted image . Ti pa še čisto čisto malo....ufff vas je zdaj že v čakalni preveč. To bo dihanja za polno luno!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mišek ratatujski helov.

He he he - ma so packi, kaj majo tebe jezit! Bodo že videli svoje. Ja, veš no.. bi bilo pametno da malo potreniraš dihanje, drugače nas ne boš vseh ''folgala''  

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3783
28.7.2009 20:09:49   
miska73
Zarjek lubek, enga vlkiga lubčka zate.

Seki tvoja princeska je pa če se ne motim danes uradno donošena user posted image user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3784
28.7.2009 20:27:41   
Reby
Seki - a se ti je Bumo kaj javla, kdaj bo šla domov?
Miška - se medota še kr ritata? user posted image
zarja - ti že kr začni z dihalnimi vajami, da boš potem v formi user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3785
28.7.2009 20:35:02   
miska73
Reby ti tudi brojiš sitno.
Ja, bo res treba začet vadit tole dihanje.

Tamalih dveh so pa itak sam ritke user posted image ... po mami user posted image user posted image
Tak da pri nas je ritanje še vedno aktualni šport.

Kako pa vaš kej? Bo fuzbaler?

Pupe mormo počasi najdit novo skrbnico za kuhanje kavic in urejanje seznama. Se bojim, da ko nam Rebika pobegne v P, da bomo čist neurejene in neorganizirane tle gor.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3786
28.7.2009 21:00:06   
Serendipity
Jep mišika - 37. teden je danes. Naša pupa je uradno donošenka. Kar verjet ne morem kak leti ta čas. Komaj čakam našo prinčipeso (sicer zadnje čase sanjam, da ji je lulek zrastel - sam ni panike - itaq nismo na roza stvari (preveč) udarili user posted image ). hehe, tvoja pobalinčka sta itaq po mojem čist po tebi user posted image

Reby - ji jutri sms pošljem kak sta user posted image Jo kar pogrešam tu gor...

Semper* - lubika - držim pestke za jutri. BTW - baje bi naj vaje medeničnega dna še kaj pomagale zdaj na koncu, pa pucanje, sprehajanje, pa sedenje po turško, pa neka kopel znevemčim, S*E*X* user posted image user posted image user posted image user posted image (ma tega bi tak ali tak mogla na prvo mesto dat), tople kopeli in ananas user posted image user posted image user posted image user posted image Obvladam zadeve (prijateljica imela probleme, ker je rodila 9 dni čez rok user posted image )

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 28.7.2009 21:01:48 >

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3787
28.7.2009 23:10:33   
Sempervivum
Waw kok je RR lepa danes user posted image

Semper* - lubika - držim pestke za jutri. BTW - baje bi naj vaje medeničnega dna še kaj pomagale zdaj na koncu, pa pucanje, sprehajanje, pa sedenje po turško, pa neka kopel znevemčim, S*E*X* user posted image user posted image user posted image user posted image (ma tega bi tak ali tak mogla na prvo mesto dat), tople kopeli in ananas user posted image user posted image user posted image user posted image Obvladam zadeve (prijateljica imela probleme, ker je rodila 9 dni čez rok user posted image )

user posted image user posted image user posted image

No, pa poglejmo: vaje medeničnega dna kar delam, že ves čas user posted image ; ravnokar sem se čist prešvicana vsedla za računalnik, ker sem posesala in pomila celo bajto, kljukica torej user posted image ; dopoldan sem se sprehajala po Supernovi in po Rudniku, k je bilo treba v nabavo user posted image , sem komaj domov prišla user posted image ; OK, sedenje po turško bom sedaj začela (upam, da bo šlo, se je mal težko naštimat user posted image ), kopel bo kriza, ker nimam banje, S*X pa tudi user posted image , ker smo že tolko časa brez, da se moramo spet privadit na to, pa zaenkrat si še kar ne upava user posted image Bojo pa potem spet metuljčki in počasno privajanje, juhej!

K temu prištej še malinov čaj, pa reč, če se ne trudim user posted image spravt tega mulca ven. Presneto!

Vsekakor jutri poročam, kako je šlo! Imejte se skrajno lepo user posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 3788
29.7.2009 5:23:33   
Kruce Fiks
Ahoj, kam pa hodite modrce za dojenje kupovati?

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 3789
29.7.2009 6:11:07   
Reby
Dobro jutro! user posted image

user posted image

Semper - držim pesti za danes, loh pa pol prideš k men v bano, če še vedn ne bo nč user posted image
Kruce - jaz sem si kupila v H&M, majo komplete črne + bele, so res fajni, bombažni, pa še poceni
Miška - kaj pa vem, bolj navijam za kakšnega kolesarja, kr naprej krči in steguje nogice user posted image

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 3790
29.7.2009 6:52:26   
Reby
user posted image

user posted image
tobika (25.08.2009)
KruceFiks (04.09.2009)
Oktavija (07.09.2009)
pupa-b (15.10.2009)
efika (25.10.2009)
Lu33 (22.12.2009)
a.jrad1 (14.01.2010)
Miklarom (14.01.2010)
kimsy (16.01.2010)
reni70 (21.01.2010)
Andreja 07
Punsha
Lana08
filip in jovana (07.03.2010)
lana70 (18.03.2010)
n74

user posted image

Sempervivum (28.07.2009)
Reby (20.08.2009)
Obayifo (30.08.2009)
spelka12 (23.10.2009)

user posted image

Serendipity (18.08.2009)
jona3 (06.11.2009)

user posted image

Miška73  user posted image   user posted image  (10.11.2009)
hummer user posted image user posted image  (08.01.2010)
Gapiii27 user posted image  user posted image  (17.02.2010)

user posted image
user posted image   RODILI SMO:user posted image

sayuri user posted image Lovro&Zara , pf user posted image Lana , Gloria user posted image Nik , Amelia user posted image Kaja , Goldfish  user posted image Jaka , Anime  user posted image Uroš&Tjaša , Mijavček    user posted image Tristan&Ema , Konina  user posted image user posted image Gašper&Erazem , barchy81  user posted image   user posted image    Jakob&Domen,  Hope2 user posted image Lovro , Abrauser posted image  Pinky36user posted image   Sabina,  Sonček33user posted image   Lovro,  Nokes   user posted image Vitan&Ivana,  Zvezdica  user posted image    Patrik,  Hedviga user posted image    Miha&Špela,  Dakec  user posted image   Isabella,  Shuka   user posted image  Maj,  Jadrnica  user posted image    Katarina, Dobrovoljčica   user posted image Maj&Eva,    Sonček85  user posted image   Aleksander, LaraLight  user posted image Izak&Zarja,  Ledenka user posted image  Maks, Kalina  user posted image   user posted image   Nikolaj&Maksim, Kicsi  user posted image   user posted image   Lovro&Tilen,  Mojsonček user posted image Zoja, Stijan user posted image   Jakob&Florjan,  Sabsa user posted image Sara 
Goldy user posted image Alja, Blanč user posted image   Lara&Bernard ,  Mandreja user posted image Tara , Mlinčkovi user posted image user posted image  Taja&Anja, Rubin user posted image user posted image   Gaja&Zoja,  Lučka25 user posted image  Neža, Lsica user posted image   Maja,  anci banci  user posted image   Svit, Jazzz27 user posted image    Boris, Bumo user posted image   Lana, Shadow user posted image    Ajda&Simon

Objemčkometer:

user posted image user posted image        loremi          user posted image user posted image

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V JULIJU

Petek, 31.07. 
miklarom- pregled
Serendipity - CTG

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V AVGUSTU

Ponedeljek, 03.08. 
Lana70 - UZ

Torek, 04.08. 
Reby - CTG
obayifo - kontrola sladkorja

Petek, 07.08. 
reni70 - AC

Ponedeljek, 10.08.
Gapii27 - NS

Torek, 18.08. 
jona3 - pregled

Torek, 25.08. 
a.jrad1 - pregled

Sreda, 26.08. 
filip in jovana - pregled

user posted image user posted image  NAŠE NOVE NOSEČKE v JULIJU user posted image user posted image

lana70 (LJ)
filip in jovana
n74 (N)

user posted image   ZVESTE NAVIJAČICE:    user posted image

Pija76, Gigi1, Stella Rossa, bbpikica, gold fish, T1979, arneja, zvezdica, MBT1979, bambi75, Zarja1, Sulfinija, marjetka cvetka, Womanpolice, BEBIII, Tanja_Jes, mismis, bit, sapi 

user posted image  

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3791
29.7.2009 7:54:19   
a.jrad1
Dobro jutro vsem!

Reby hvala za kavico; paše že zjutraj zgodaj, ko eni ne moremo spat;
sem vsak dan že ob 5.30 pokonci in se potem do 6.15 mučim na postelji, da vstanem in grem delat 4 urce!

user posted image user posted image user posted image  za preglede!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3792
29.7.2009 8:05:35   
a.jrad1
Za seznam; sem se včeraj naročla na morfologijo pri. dr. Reš-Muravec in dobila termin 7.9.2009!

lp

(odgovor članu a.jrad1)
Neposredna povezava do sporočila: 3793
29.7.2009 8:40:58   
Goldy
Ojla!

kruce - jaz sem modrc kupila v Lisci, je pa cena tu nek, moj je bil misilim da 25 eurov.

semper - pa ti si faca, da tolk delaš in okol skačeš. user posted image Kolk čez rok pa vam v Lj sprožijo? Ker naši v CE čakajo celih 14 dni.user posted image

reby - kako kaj srčica? Se približuje, kaj? user posted image  Ti pošljem mail.

a.jrad - user posted image  za včeraj..., super, da si se naročila za morfologijo! IN spat ne moreš revica?! Pol ko bi rada pa ne boš mogla...user posted image

seren* - jaz sem bila na koncu tudi že čisto zmešana, ker so mi govorili, da po obliki trebuha bo fant...mislim. Pa naši prinčipesi ni nič zraslo.user posted image

zarja - lepo, da si nas prišla pogledat! user posted image

mikla - a takle vam v Trbovljah prenavljajo. Boste pa potem imeli bolj fino!

Alja še pridno spi, tako da lahko kaj vmes naredim.
Ostalim pa lep pozdrav!

Pa smo 4!!!

(odgovor članu a.jrad1)
Neposredna povezava do sporočila: 3794
29.7.2009 9:32:14   
Sempervivum
Dobro jutro!

Poslušte, mene pa resno skrbi tole z zamenjavo za našo Rebyco user posted image K take pridne kofetarice ne bomo kar takole dobii, kaj pravte user posted image Če bi jaz prevzela, bi tam do dvanajstih enkrat kakšen malinov čaj postregla, tako da ... bo treba neki narest user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Semper - držim pesti za danes, loh pa pol prideš k men v bano, če še vedn ne bo nč user posted image

user posted image

Pazi, kaj govoriš, zdej imam tvojo telefonsko, če nau nič danes, te kar pokličem in se najavim user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

Ahoj, kam pa hodite modrce za dojenje kupovati?

Nisem mela pojma, kje naj to kupim, pa se ravno na RR se brala, da so ful fajni in najcenejši v Mullerju. In res, so bombažni, perejo se na 95 stopinj, cena je okrog 8 ojrov pa pol. Sam glede velikosti je hudič, ampak to je že druga zgodba ... user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Goldy

semper - pa ti si faca, da tolk delaš in okol skačeš. user posted image Kolk čez rok pa vam v Lj sprožijo? Ker naši v CE čakajo celih 14 dni.user posted image

user posted image Ja kaj pa naj? Zdej itak vem, da ne bo nič ven skočilo user posted image Glede sprožitve je pa ravno največji problem, ker bi bilo treba čakat ... po moje enako kot pri vas user posted image Sej zato je pa moja G rekla, da bo poklicala v P, pa da bo kao uredila. Bomo videli danes, kaj poreče user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3795
29.7.2009 9:35:47   
lana08
Pozdravček vsem,
sedaj bi se pa tudi jaz pridružila, sicer po malem vas spremljam, ampak po slabi izkušnji v prvo sem se nosečniških tem raje izogibala. Včeraj sem bila na NS in je vse ok, mali/a je bil tako živahen, da smo komaj opravili pregled. Sem pa danes v 13 tednu, PDP imam 3.2.2010. Zanima me do kdaj ste jemale utrogestan? Slabosti so minile, energija se počasi vrača, komaj čakam na dopust.
Lep dan vsem user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3796
29.7.2009 9:43:17   
Reby
lana - super za NS, zdej pa le uživaj user posted image  user posted image  user posted image . Utrogestan pa kar lahko nehaš jemati.
Goldy - a veš, da je Alja na enih slikicah cel ati, na drugih pa cela mami. Vidim, da sta bila z možekom usklajena. A ti si imela pa tisto seksi oblekco? user posted image  Ja, mi pa že veselo odštevamo. Ne vem, ampak nekak mam občutek, da bo naš isti mulc kot pr Semper, moj pa pravi, da bo ziher prej.
Semper - ja, če ni druge rešitve, ti tut bano odstopim user posted image  Vidim, da skačeš okrog blizu mene.

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 3797
29.7.2009 10:12:34   
Sempervivum

IZVIRNO SPOROČILO: lana08

Pozdravček vsem,
sedaj bi se pa tudi jaz pridružila, sicer po malem vas spremljam, ampak po slabi izkušnji v prvo sem se nosečniških tem raje izogibala. Včeraj sem bila na NS in je vse ok, mali/a je bil tako živahen, da smo komaj opravili pregled. Sem pa danes v 13 tednu, PDP imam 3.2.2010. Zanima me do kdaj ste jemale utrogestan? Slabosti so minile, energija se počasi vrača, komaj čakam na dopust.
Lep dan vsem user posted image

Dobrodošla lana, mi smo presrečni, ko se nam pridružijo nove nosečke user posted image in ostanejo z nami do konca (ali pa še dlje, ane, mamice).

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 3798
29.7.2009 10:34:50   
mojsonček
O, srčice...

kako ste kaj? vidim, da nekateri otročki prou uživajo v bušijih in se jim nikamor ne mudi... itak, če je pr mamici najlepše, a ne SEMPERuser posted image  sej ti verjamem, da si naveličana bušija in komaj čakaš, da lahko pocartaš bebico ampak boš očitno morala kljub vsemu počakat, da se vaš fantič odloči kdaj bo pravi trenutek... glede na to, da si tko pridna, jst navijam da bo akcija še ta teden, recimo 1. avgustauser posted image

BUMO ČESTITKE ZA PRINCESKO, UŽIVAJTE!

REBY z eno veliko zamudo... vse najboljšejše, veliko zdravja, nasmehov in iskric v očeh... najboljše itak šele pride...

LUČKA kako se rihtate? zadnjič sem na bledu vidla eno, k ti je bla fuuul podobna (sem vidla slikco v albumuuser posted image ) sem jo skor hotla ogovorit pa sem pogruntala, da nima tapravga vozička user posted image

SEKI kaj pa vaša princeska? a bo tut podaljšala rezervacijo v bušiju?user posted image  no, upam, da ne predolgo...

ZARČI prou lepo, da prideš pokukat še sem... avgust je tik pred vrati in jst bom držala pestke, da bo to letos tvoj najlepši mesec, ego, že zdej jih user posted image  šibaš še kam na dopust?

KRUCE a ti pa modrc kupuješuser posted image  ja, v h&m majo čist kulturne in kvalitetne edin srajne je, ker so cifre mal čudne user posted image  al pa jst mogočeuser posted image   pri vas se tut že broji sitno... user posted image

OBI kako kaj? te cukr baše? bemti, sej samo še malo... a za bebico maš že vse naštiman? zmeni se s Krucetom, da bomo za vaju na isti dan dihal, recimo 1. septembra user posted image

GOLDY poljubčka Aljiuser posted image   greste kaj na morje?

Mi imamo vzpone in padce, enkrat smo nasmejani od ušesa do ušesa, drugič smo sitni kr cel dan... me pa pupa okupira na polno, da včasih ne vem, kje mam glavo... včasih sem tko utrujena, da zvečer samo še padem v posteljo... sej se fanta trudita in pomagata ampak zizo lahko samo mami da pa nosit, ko je hudo tut najbolje obvlada ona...sej bo kmalu bolje še s krči in pol smo zmagal... itak me pa nagrajuje s tako lepimi brezzobimi nasmehi, da pozabim na utrujenost in  skrbi...

Vsem želim prelep dan, Zoja pa vam pošilja
user posted image

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3799
29.7.2009 10:52:06   
miklarom
lana08 - dobrodošlauser posted image user posted image user posted image , in čestitke za lepo opravljeno NS - tudi moj mali/a je pravi razgrajaš, mu vedno kaže hrbet pa nagajauser posted image  se vidi da je čist po meniuser posted image . jaz utrogestan počasi prenehavam in zmanjšujem tako da ga jemljem še do nedelje potem pa preneham. Hvala bogu sem že naveličana vsak dan ga not tišatuser posted image

Semper - pa ku je zdaj to s tabo , daj pejrt že rodit, jaz že par dni fejst diham, in mi bo že zmanjkalo sape do takrat ko boš rodilauser posted image

Se - ti pa se tudi začni počasi pripravljati, kmalu bo tvoj dan Duser posted image

Reby - tudi tebi se že bliža kajne, mater bomo v avgustu dihaleuser posted image

miska73 - ej za mojo cerklažo nimam pojma kdaj mi jo bo delal, bom vidla kaj mi bo zdej rekel, me že res malo skrbi, ker se mi že bližajo tisti kritični dnevi in me je kar malo strah, imam še samo tri tedne in pol cajtauser posted image

mojsonček - tale vaša Zoja je pa že prava babika, pa kak lepo se smejčka, luštna je

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 3800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?