|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del***
29.7.2009 12:35:03   
majči22
IZVIRNO SPOROČILO: nell

Čisto nahitro sporočim bolj slabo novico od Neže

Neža je od 25. julija v porodnišnici in bo tam do poroda (december), zaradi ekstremno nizke posteljice - če pride do hude krvavitve, lahko izgubi otroka in maternico user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa vse lepo pozdravlja in misli na nas
Nežika - js držim pesti, da se bo konec koncev vse dobro izteklouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ojoj! Neža drži se.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sploh ni težko doseči, kar si želiš,
samo želeti si moraš dovolj močno!!!

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 3426
29.7.2009 12:38:50   
majči22
Sm vidla, da imate debato okoli spanja. No jaz našo privajam na spanje tako kot bo v vrtcu - okrog 11.30! Spi mi okrog 2 do 2,5 uri. Popoldne ne gre več spat in še vedno zdrži do 21-21,30.
Če je šla dvakrat spat je potem tudi do 23 ure skakala in norela po postelji.

S temle Bledom ste me pa sedaj čist....bi šla pa mi je mal prevroče se potem nazaj vozit lih v vročini.

Sploh ni težko doseči, kar si želiš,
samo želeti si moraš dovolj močno!!!

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 3427
29.7.2009 13:39:45   
Tamy30
dober dan mamice,
pa je napocilo ze eno leto odkar so mi pripeljali Martina:) Ja nas korenjak je danes za rojsnti dan dobil tudi pikeca, tokrat v roko, ne v nogo. Sva imela sestematskega in so ga tudi izmerili, tako da ne vem ce se masete tisti seznam (Erin, Matejchi?), v glavnem sporocam, da vidite kako velik je nas Martin. V dolzino je velik 80cm, tako da je se komaj pasal v tisto skatlo:))) Na tehtnico ono, za dojencke pa vec ni slo, oz. tehtnica ni vec pokazala, tak da je sel sedet na veliko, ki je pokazala 13,300g. Teste je opravil dobro, kar pomeni da se je s sestro igral s kockami, se zogal....

Praznovali se rojstnega dneva ne bomo, smo se z domacimi pogovorili, da bomo praznovali skupaj z bratrancem ki bo 2 leti. Manj stroskov isti ljudje:)

Hvala za cestitke:)

Sem prebrala da je Neza v bolnici, ajaja, bogica, drzi se, pa mislim nateuser posted image user posted image user posted image

Cestitke Erin za sluzbo, tebi Daja28 pa da ti tudi uspe.
Jaz tudi posiljam prosnje, pa dobim zaenkrat same zavrnjene. Tolko otrok, vzgojiteljic pa se ocitno prevec...

Martin user posted image spi, je bil tako zaspan, ko sem ga reveza morala zjutraj zbuditi za sistematskega, pa se tako sva bila prepozna...tak da je zaspal brez mojih uspavank, koma....

Grem se malce pocivat....

Lep soncen danuser posted image

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 3428
29.7.2009 14:38:14   
anita goitan
Nežauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image drži se!!!!

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu Tamy30)
Neposredna povezava do sporočila: 3429
29.7.2009 14:38:17   
Krysia
Danes je spet en dan za praznovanje, a ne?

FILIP (miškolinček) in MARTIN (tammy30) - obema čestitke za 1. rojstni dan in da bi še naprej razveseljevala vse okrog sebe! user posted image user posted image user posted image user posted image Pa čestitke tudi mamicama, a ne?

Neža7, ojoj! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image en kup pikapolonic za srečo. Mislim nate in držim pesti, da bo vse ok. Kako pa to zgleda, da bo do decembra v porodnišnici? Kaj pa mala Neža? Men take stvari niso čist jasne ...

Tammy, Martin je pa res konkreten fant! Mi pa še 9 kg nimamo ... no, jih bomo že nabrali ... enkrat ...

a mi lahko ena pove, kaj vse obsega pregled pri enem letu? Mogoče smo o tem že govorile, ampak se ne spomnim ... če se kateri da takole na hitro opisat ...

Kaj je s to oranžno barvo? Čist nič mi ni všeč, mi je premočna ...

Mi imamo danes spet nek čuden urnik spanja - je spal zjutraj do pol sedmih, pa potem od 10-12:30 pa zdej spet od 13:30 in še kar spi ... user posted image Upam, da se nas ne loteva kakšna bolezen. Je pa res, da mu zobki rastejo, samo ne vem, če ima to kakšno zvezo s spanjem user posted image Nam raste ena zgornja enkica in obe zgornji dvojki, pa mislim, da se tud spodnje dvojke počasi hočejo prebijat na plan ...

Nič ... pridne bodite, pa še kaj napišite ... smo res nekaj začele štrajkat user posted image

(odgovor članu Tamy30)
Neposredna povezava do sporočila: 3430
29.7.2009 14:39:04   
Krysia
grrr, najprej mi noče objavit, pol mi pa dvakrat objavi ... eh, tile računalniki s ečist po svoje obnašajo ...

(odgovor članu Tamy30)
Neposredna povezava do sporočila: 3431
29.7.2009 15:29:51   
gajka
IZVIRNO SPOROČILO: Krysia
a mi lahko ena pove, kaj vse obsega pregled pri enem letu? Mogoče smo o tem že govorile, ampak se ne spomnim ... če se kateri da takole na hitro opisat ...

Tehtanje, merjenje, testi pri sestri (najprej je dobil v roke svinčnik in papir, da je ''narisal'' ene 3 krace, potem je sledila naša preljuba rozina, pa tolčenje z dvema kockama eno ob drugo, dajanje kock v lonček, metanje žogice, stanje na 2 nogah, pa še en kup vprašanj, če kaj govori, maha, ploska, posnema gospodinjska opravila, posnema kihanje...), pregled pri P in na koncu še cepljenje v rokico.

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 3432
29.7.2009 17:05:50   
bella02
Neža7, Neža, oči in mala pikica, držite se!!! Mislimo na vas in vam pošiljamo goro user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Več zvečer, če mi likalnik ne bo pobral preveč moči in voljeuser posted image  

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3433
29.7.2009 21:43:26   
K_a_t_j_a
IZVIRNO SPOROČILO: nell

Čisto nahitro sporočim bolj slabo novico od Neže

Neža je od 25. julija v porodnišnici in bo tam do poroda (december), zaradi ekstremno nizke posteljice - če pride do hude krvavitve, lahko izgubi otroka in maternico user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa vse lepo pozdravlja in misli na nas
Nežika - js držim pesti, da se bo konec koncev vse dobro izteklouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ojej!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Me je tak šokiralo, da sem obstala brez besed in me je kar stisnilo pri srcu!
Neža želim ti, da se vse dobro izteče. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Boga Neža, bo mogla bit tako dolgo brez mamice. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 3434
29.7.2009 21:46:47   
K_a_t_j_a
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

Pa Filip (miškolinček) in Martin (Tamy30): vse najboljše!
user posted image

Se pridružujem čestitkam!

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3435
29.7.2009 21:48:09   
nell
Pozdravček!

Punce Neža sporoča, da je zdaj za 2 tedna vzel dopust njen mož, da bo lahko z Nežiko, potem gre Neža z babico in dedijem na morje, kako bo pa potem, pa še ne ve.

Joj me kr srh spreletava - res ji želim, da se vse dobro izteče...verjamem,da ji mora biti grozno hudo, ker je stran od Nežeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No vidim, da se je po dolgem času, kar nekaj pogrešanih oglasilouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   - krasno vas je brati

Hja našga Tiborja je pa danes pozno popoldan pičila osa - v mezinček na roki. Mi je kr dih zastal, ampak kakorkoli obrneš, so to neizbežne stvari - na sprehodu okoli sosednjih hiš, pa še na rokah, ga je tašča nosila. Je rekla, da je kr naenkrat začel grozno glasno jokat, ga je hitr obrnala in jo je stiskal v roki. Pa te ose so letos itak čist prsmuknjene - kr vate se zaletavajo. Mah js sem prejšn teden, skor vsak dan eno domov v lasah prineslauser posted image . V glavnem malo je jokal, prstek normalno rdeč in malo zaotekel - tašča mu je takoj z ice gelom namazala - potem sva se pa šla v mrzlo vodo igrat - je po parih minutah že opletal okol, šprical in tolkel - sem mu dala še obkladek iz jabolčnega kisa in peteršilja za pol urce gor. Bil je za otenek bolj sitkan k sicer, ampak je pa res, da je bil že tudi zaspan, tko da ne morem tega kakšni reakciji prepisovat - sigurn mu pa ni blo fajn. No ampak, ko sem ga spravila spat, je rdečina že zginla, tud otekl ni blo več - je obkladek zgleda pomagal - sem mu pa še enkrat z ice gelom namazala. Upam, da ponoč ne bo preveč otekl.

Js pa komi čakam, da mi avtoček popravijo - sej bp dobim taščin avto, kadar ga rabim, ampak mi je tok smotan skos neki fehtart.

aja pa da rečem, kako je danes uspela igrica "mami gre v službo" - je no, nekak. Zjutri sem ga js zrihtala in mu dala potem zajest, pol je itak nazaj zaspal, k se je zbudil, sm gas js previla - pol je pa ati stopuna sceno - no ampak se je mačkin in ta vlki mačkin skos nekje okol mene smukal - tko da, je uspelo bolj tko - ampak jaz sem si vseeno veliko naredila, mogoče že zavest pomaga (da zdej moram delat, da se bomo pol crkljal) - mi je pa roko na srce zloo pasal, da sem vmes tud Tiborja šla cartat in spat spravljat. Jutri je še en dan in poskus se znova začneuser posted image user posted image user posted image

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 3436
29.7.2009 22:12:36   
K_a_t_j_a
Nell, Erin user posted image user posted image user posted image za službo!! Pa Daja28 zate tudi držim pesti, da dobiš službo. user posted image user posted image user posted image Je pa res smotano, da ti to ne morejo povedat.
Nell user posted image user posted image user posted image za vašo igrco "mami gre v službo". Imam že skoraj polno DM-ovo vrečko pločevink zate. Pa upam, da bo s Tiborjem vse vredu. Ti ti tečne ose!!  user posted image

Spanje - Jan spi ponavadi nočno spanje od 19.30 ali 20.00 ure (mogoče včasih celo ob 21.00, vendar to je malo kdaj) pa do 6.30 ali 07.00 ure. Potem ima pa podnevi še eno spanje okoli 11.15 aali 11.30, to spanje ponavadi traja od 1,5  do 2 ure.

Tamy vaš Martin je pa res ptavo korenjak. user posted image user posted image user posted image

bambi14 super slikice! Se vidi, da ste res uživali. In kako je bilo danes na NS?

Ryssa tudi jaz kupujem za Jana čeveljčke za jutrišnjo 1. rojstni dan. In spolh ne vem kakšne naj vzamem. Ima kar drobno nogico št. 19. Sem gledala v CE Dechmanu pa splon nimajo št. 19 in tudi ibire ni nobene. So mi pa zelo všeč tele od Pediped. Sam me je en mal strah jih naročit, ker ne veš kako so otroku na nogi.

Zoja Miša tudi jaz še nebi Kaji Lini na tvojem mestu spreminjala ure spanja. Se strinjam z Rysso, da se potem to v vrtcu itak samo poštima.

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 3437
29.7.2009 22:26:11   
K_a_t_j_a
No zdaj pa še mal napišem kako smo mi.
Jan dela zmeraj več samostojnih korakov. Se kar sam spusti od opore in naredi po 3 korakce, včasih tudi 4. user posted image user posted image
Zna že tudi ornk zatrmarit, če kaj ni po njegovo. Je pa tudi veliiiiiko lepih trenutkov, zadnjič se je tako lepo nasmejan zbudil in začel čebljat v njegovem jeziku user posted image , da sem bila tako veselauser posted image . Zelo lepo že sam prime hrano in jo nosi h ustam, pa tudi za žličko že rad prime. Jema ponavadi tako, da imam jaz eno žličko in eno on in potem se uči jest z žličko.
Začela sem tudi malo eksperimenirat z recepti posebej za Jana. Danes sem delala palačinke brez jajc in KM, sam to moreš bit mojster za peko palačink.user posted image Pri vlivanju mase v ponev še že gre sam pol to obrnat, ko je tako rahlo, je kar problem. Mu jih je potem moja mama do konca naredla, ker sma danes pri naših jedla, ker men je potrpljenje minilo.user posted image Pojutrišnjem mu bom pa spekla posebej za njega tortico brez jajc in KM. Upam, da vsaj to rata.
V soboto bomo imeli piknik za Janov 1. rojstni dan, tako da zdaj z mojim urejama na zelenici pod balkonom plac za stole in mizo. Bomo imeli en mal čevapčičev, pa ražnjiče, šopska solata, pečena paprika, tortico bo pa imel iz hotela v Zrečah.

Ne morem verjet, kako mine cajt. Kar spomine obujam, kako je bilo lani okoli 01.00, ko se je začelo. Ob 07.58 pa je posijal naš sonček v najino življenje. Mah sem kr solzne oči dobila...

< Sporočilo je popravil K_a_t_j_a -- 29.7.2009 22:30:04 >

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 3438
29.7.2009 22:57:36   
andrejaboris
Neža ojoj , upam, da se bo stanje malo popravlo in boš lahko šla malo vsaj domov , ker do decembra so ja še 4 polni meseci. Joj, no pa držim pesti, da bo na koncu vse vredu!!!!!!!

Tamy lepo da si se oglasila. Martin je pravi korenjak. Ja Bambi pa je noseča!

Gajka, pr nas ni 3/4 tega na pregledu za 1 leto. NIč kock nič risanja.... NI blo niti pri Lanu.

Saj ne vem več kaj je kera napisala, me dolgo ni blo. Bom morala nadoknadit!

Lepo mi bodite in se tipkamo!

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

Neposredna povezava do sporočila: 3439
29.7.2009 23:06:25   
Erin
Filip & Martin - VSE NAJBOOOLJŠE!!!

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3440
29.7.2009 23:08:54   
Erin
Neža user posted image user posted image user posted image upam da bo vse uredu... me je stisnilo pri srcuuser posted image user posted image user posted image Boga...

user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3441
29.7.2009 23:18:38   
bella02
Hej!
Spet ista zgodba. Berem še, sam komentarji ... user posted image
Kar srh me spreletava, ko pomislim, kaj mora prestajati Neža7. Prvo SS, potem sreča ob rojstvu Neže, nato neplanirana user posted image , odhod mame in sestre v Australijo, zdaj pa še to. Meni je hudo, ko sam pomislim, da bo Teja šla v vrtec in nekaj ur na dan ne bom z njo. To, kar se pa dogaja neži7 ... Bogica, bom res držala pesti, tako kot vse ostale tukaj gor. V teh trenutkih moramo držati skupaj.

Ryssa, saj ne vem, a si ti spraševala za čeveljčkeuser posted image ? Midve imava cicibanove supergice in so fajn, niso trde. Je pa notri skoz bosa, pa tudi zunaj včasih. Je blo prav hecno, ko je prvič stopila na travo, jo je kar zatrokiralo, po pesku pa ni bilo panike. Bo pa za v vrtec treba nekaj kupit.

Zoja Miša, tudi naši se bo urnik spanja malo spremenil, sam otroci prenesejo več, kot se nam sanja. In verjamem, da ne bo kake hude panike, bodo padli v ritem. Pri Teji me bolj skrbi, kako bo sprejela, ko bova midve ločeniuser posted image . Mi je hudo, ko sam pomislim, da bo moj cukerček stran od meneuser posted image , pa čeprav le cca 20 min.

Daja28, upam, da kmalu dobiš delo.

Erin, jeeeeeee! Čestitke!!!

Filip (miškolinček) in Martin (Tamy30): vse najboljše! user posted image user posted image user posted image

Še na kratko, kaj se nam dogaja. Moj user posted image ima 14 dni kolektivnega. V nedeljo in ponedeljek smo bili v Bohinju (Erin, sorry, nam ni zneslo, da bi se zmenili za kavo, bom drugič, obljubim), zdaj smo doma. Možek je zastavil stopnice, da bomo imeli svoj vhod. Ker jih dela prvič, mu gre bolj počas, samo je pa že veliko naredil. Je sam svoj mojster in je ful priden. V najinem fletu je sam naredil vse strope iz knaufa, položil vso keramiko in tudi stopnice bo sam zašolal. Fuuul je brihten in priden. Ja itak, sej je mojuser posted image user posted image user posted image .

V soboto in nedeljo bomo praznovali Tejo. Ne moremo naenkrat, ker nimamo placa, pa še eni so na dopustu, pa kup enih fešt je, tako da bomo pač imel v dveh rundah.
Ja, ne morem verjet, že eno leto bo stara. Pa 8. zobek smo dobiliuser posted image . Že skoraj 2 tedna pa ima rdečo rito in zdaj se končno izboljšuje.

Drug teden bomo za en dan skočili v Čateške, da se Tjaša malo znori, pa tudi Teja je navdušena nad vodo. Morja letos ne bo, bo treba še računalnik kupit. Pa ful sem žalostna, ker nama fotkič dela ful temne slikeuser posted image , pa itak jih ne morem pokazat, ker bi mi ta škatla mlela 1 letouser posted image . Bomo tud to zrihtal. Pa počas se bo treba začet učit. Ah ja ...

A mi lahko katera pripopa link od tiste strani, ko je ful slikc za RD (hit animator al nekej podobnega, ne najdem je). Bo zdaj prav prišlo, bomo imeli kup slavljenčkov!

No, za danes dovolj. Aja, likalnik ni prišel na vrsto, bo moral jutri. Ah ja ... Nočka!!! Še to, čeprav se zadnje čase bolj poredko oglašam, vas mam še vseen rada! En user posted image za vse vas!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3442
30.7.2009 6:20:42   
naty13
Jutro.

user posted image user posted image user posted image user posted image  kuhana.

Mi smo pa danes stari eno leto. No ima še cel dan časa, ker je čakal do 23.50, da je pokukal na svet. Jej kam čas beži. Dobil že prvo darilo, seveda od mamice. user posted image  Ati in bratec ga gresta pa še iskat, ko bom v službi. user posted image

Danes imamo prvo zabavico za rojstni dan - sorodniki. Bomo mal piknika mel. user posted image  V nedeljo pa še prijatelčki. Naredila torto, zgleda kar spravno, še skupaj stoji. user posted image .

Pošiljam vam user posted image , da ne bo user posted image  pregrenka. user posted image
JAN vse naj naj za Rojstni dan. Želim ti čimveč lepih trenutkov z mamico in atijem, veliko razigranosti, živahnosti, veselja in čim več zdravja.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lep dan še naprej, se javim, ko bomo meli vse črno na belem - fotke. user posted image

pa pa

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 3443
30.7.2009 9:27:47   
Krysia
naty13, hvala za kavo ...

Danes imamo 3 enoletnike, pa vsi so na J (mamice, a ste se to zmenile, al kako user posted image ) Skratka:
JAN (K_a_t_j_a), JOŠT (naty13) in JAKA (Tato) - vse najboljše vsem trem za 1. rojstni dan! user posted image user posted image user posted image Še naprej bodite sončki za svoje družine, pa da bi bli zdravi, veseli in razigrani! Čestitke tudi mamicam!

LUKA (barbarinha) in URŠA (karmar) pa praznujeta 11ko. Čestitke!

Gajka, hvala za opis pregleda, bomo videli, kako bo pri nas ... rozine me je pa itak groza ... tam jo bo spet s prstom bezal, doma mi pa vsako smetko prinese pokazat - seveda prime s pincetnim prijemom ... najboljš, da ga posnamem, pa bo mir ....

Joj, mene tud ful stiska, ko berem, kaj se z Nežo dogaja ... in držim pesti, da bo vse OK. Neža, drži se! user posted image user posted image

Naty, maš kakšen recept za torto za prvi rojstni dan? Jst že cel mesec razmišljam o tem, kako naj jo spacam, da ne bo preveč cukra pa brez čokolade pa ... eh, kompliciram - taka sem po naravi, kaj moremo ...

Bella, zate isto vprašanje kot za naty - ti si stručko za te stvari, pa če maš kakšno idejo, se priporočam ... nameravam naredit eno sadno torto, pa ne vem, a testo naredim kr klasično al grem kaj izumljat, da ne bo tko sladko pa jajca me skrbijo pa ... ne vem, a bi kr plazma kekse dala namest testa al kaj ... Aja, pa pridnega user posted image maš - pri nas je blo tud tako - vse stene iz knaufa pa strope pa vse je sam delal pa ploščice v kopalnici polagal ... so za pohvalit tile naši moški, ni kaj ... V čateških si pa le dajte duška - mi tud razmišljamo, da bi še kakšen dan v izkoristili za kopanje ... moj si je neki zamislu, da bi šli na Kolpo ... bomo vidli ...

Aja, končno je na dan prikukala še ta druga zgornja enkica ... dvojke so pa tud že na pohodu ... pa zjutraj smo imeli "presajanje rož" user posted image - sem mu sam ovsene kosmiče dala kuhat, pa ga pogledam in evo ga - je že kopal po zemlji od ene rože velikanke (bo kmal zrastla do stropa, pol jo bom mogla pa likvidirat oziroma nekak skrajšat ...).

V glavnem, grem pogledat, če se še kje skriva kakšna smetka, da jih ne bo potem Rok pobiral user posted image
Se tipkamo ...

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3444
30.7.2009 9:48:00   
Ryssa
Martin in Filip vse najboljše za včerajšnji rojstni dan!
Jan, Jošt in Jaka vse najboljše za današnji rojstni dan!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Na hitrco... Katja jaz mu zaenkrat ne bom jemala pedipedk, pa ravno iz tega razloga ker ne moreš probat prej. Lan ima ful široko in visoko nogico, večina čevljev mu ne ustreza, sandalčke lahko nosi samo te, ki imajo paske za nastavljat. Sicer so kr široki pediped, samo ne vem če so dovolj. Mi bomo tako imeli velik problem pri iskanju čeveljčkov (zaprtih), ker ima res zelo široko in visoko nogico.
Moram it en dan v cicibana pogledat če imajo kaj pametnega, če ne mu bom pa kakšne sandalčke še vzela za zdaj (teva ali kaj podobnega).
Moram mu pa tudi naročiti ta mehke usnjene copatke, so mu stari že premajhni.

Pridne punce ko pečete torte, jaz jo še nikoli nisem in tudi ne vem če bi si upala packat za Lanov rd. No ja, mogoče me pa prime.

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 3445
30.7.2009 10:30:20   
Tato
DAN, Dan !!!

po dooooooooooooolgem času se vam oglašam punce. No hvala za ČEstitke, MOj Jaka pa danes praznuje svoj 1. rojstni dan, Jaz pa v službi.user posted image Prvi teden mineva, pa sm se kr dobr vklopla.

Vsem današnjim slavljencem in mamicam, ki so rodile, tudi jaz iz srca čestitam.user posted image user posted image

Lepo se imejte.

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 3446
30.7.2009 11:11:31   
Krysia
IZVIRNO SPOROČILO: Ryssa

Pridne punce ko pečete torte, jaz jo še nikoli nisem in tudi ne vem če bi si upala packat za Lanov rd. No ja, mogoče me pa prime.

Ryssa, nisem tko pridna, kot zgleda - dosedanja praksa je bla, da sem kupla narejen in narezan biskvit za torto user posted image , pol sem pa sam sadje pa smetano vmes nafilala pa oblila s čokolado, tko da ni blo nič peke ... letos sm pa rekla, da bom probala ... sam lahko me še mine v teh 15 dneh ... user posted image

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 3447
30.7.2009 11:42:23   
Ryssa
Aha, to je pa fajn ideja, da kr kupiš biskvit user posted image Se bom jaz kr tega poslužila.
Brezveze se mi zdi kupovati torto samo za nas točno tisti dan ko bo imel rojstni dan, potem za vikend pa še eno za več ljudi. Se mi pa zdi, da mora imeti tortico točno na rojstni dan. Ker Lan ima rd na ponedeljek, praznovali pa bomo potem konec tedna.

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 3448
30.7.2009 12:32:42   
bella02
user posted image &lt;img src="http://www.smeski.com/razni/praznovanja/8746.gif" border="0" alt="www.Smeski.com\">');MM_setTextOfLayer('copytext2','','user posted image ');MM_goToURL('parent','#vnos')" width="121" height="67"> user posted image &lt;img src="http://www.smeski.com/razni/praznovanja/8746.gif" border="0" alt="www.Smeski.com\">');MM_setTextOfLayer('copytext2','','user posted image ');MM_goToURL('parent','#vnos')" width="121" height="67"> user posted image &lt;img src="http://www.smeski.com/razni/praznovanja/8746.gif" border="0" alt="www.Smeski.com\">');MM_setTextOfLayer('copytext2','','user posted image ');MM_goToURL('parent','#vnos')" width="121" height="67">

JAN (K_a_t_j_a), JOŠT (naty13) in JAKA (Tato) - vse najboljše vsem

user posted image &lt;img src="http://www.smeski.com/razni/praznovanja/2235.gif" border="0" alt="www.Smeski.com\">');MM_setTextOfLayer('copytext2','','user posted image ');MM_goToURL('parent','#vnos')" width="49" height="36">user posted image &lt;img src="http://www.smeski.com/razni/praznovanja/2235.gif" border="0" alt="www.Smeski.com\">');MM_setTextOfLayer('copytext2','','user posted image ');MM_goToURL('parent','#vnos')" width="49" height="36">user posted image &lt;img src="http://www.smeski.com/razni/praznovanja/2235.gif" border="0" alt="www.Smeski.com\">');MM_setTextOfLayer('copytext2','','user posted image ');MM_goToURL('parent','#vnos')" width="49" height="36">

Krysia, jaz spečem rolade in dam potem vmes nadev. Uporabljam pol rastlinske in pol alpske smetane, sadje pa je po želji. Za čokoladno pa imam en prašek, pa če greš malo na kulinariko, boš verjetno našla kaj takega, da daš v smetano čokolado. Nisem tega nikol delala. Če te zanima kaj več, pa napiši.

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 3449
30.7.2009 12:51:08   
buhtlčk
Martin in Filip vse najboljše za včerajšnji rojstni dan!
Jan, Jošt in Jaka vse najboljše za današnji rojstni dan!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neža user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  grozno mi je vsakič ko pomislim....pa da bo brez tamicene tolko časa user posted image user posted image user posted image
Držim pesti, da se bo vse ok izteklo, pa da bo lahko šla vmes tudi kaj domov.

Zdej se pa ''šverckomerc iz službe'' vrača na delo..

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 3450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?