|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del***
27.7.2009 0:16:41   
daja28
JP, mi smo tudi z morja. Smo po eni strani komaj čakali, da se mal naspimo. Je blo preveč novega in prevroče za našega malega. Spat hodil okrog pol desetih, auf že ob šestih (enkrat celo ob štirih), čez dan pa 2x spal (1,5 ure pa enkrat pol urce).
Drugače je pa užival v morju in v Rokovi družbi, no ja bolj je užival, ko se je lahko z njegovimi igračami igral. user posted image Če bi se zmenile, se nebi tako hitro našle, a ne Krysia. Sem pa tud jaz parkrat pogledala (pa nimam očal), če prav vidim.
Leona je bilo povsod dosti. Bili smo v apartmaju s teraso in sva morala vrata non stop zapirat, ker je Leon takoj ušel ven na beton pa 15s je rabil do ceste (sploh ni bila tako blizu). V glavnem, prvi dan se je naučil, kako se pride čez prag, drugi dan je ugotovil, da lahko kobaca po betonu (ima čisto obšlesana kolena in prstke, pa ene strgane hlače), tretji dan je vstal v posteljici (Erin za seznam, 21.7.), zadnji dan pa je že plezal po stopnicah - 5 stopnic navzgor in navzdol (in to z glavo naprej). Je pravi plezalec in hiter tudi. Nama je že prvo jutro doma padel s tavelike postelje. Oba zraven, prepočasna... user posted image
Počasi se vračamo v stare tirnice dobrega spanca, samo ne vem, zakaj še tako pozn visim tle.user posted image
Čakal me je kup pošte - obvestila neizbranim kandidatom. Sem vedno slabše volje zaradi tega. V torek imam že peti razgovor, tako da punce mal pesti držte ob 8.30.

Nisem tako pridna s komentiranjem kot Krysia, samo tisto kar mi v uč pade pa tud mene najbolj teži... Bom drugič, ker po pravici povedano, nisem na tekočem z branjem. Vidim pa, da je nekam manj čvekanja.

Mejte se in se smejte, pa lahko noč.

levček Leon 2. 8. 2008

(odgovor članu čipka)
Neposredna povezava do sporočila: 3401
27.7.2009 11:52:32   
Krysia
Dan vsem skupaj.

Kaj je zdej, bomo kaj čvekale al ne? Nekam sumljivo navzol se pomika tale naša tema ...

Seveda sem zadnjič pozabila pohvalit nell za reševanje mucka! (ja, vem ... sem 100 let za časom, ampak vseen - pohvala vedno paše, a ne?)

Včeraj smo se potepali - smo šli k moji babici ... se mi zdi, da ne bo več dolgo z nami  user posted image - še pred enim mesecem je lahko sedela in se tudi sama več ali manj rihtala, zdej pa samo leži pa ful je shujšala ... ima že častitljivih 92 let, sam vseen ... nisem je navajena tkole v postelji ...

V soboto mi je potekla porodniška, danes sem šla na zavod za zdravstveno zavarovanje zrihtat zadeve. En nasvet: tiste, ki boste šle to urejat na Miklošičevo v LJ, vzemite otroka s seboj - vas bodo vzeli preko vrste ... men ni blo nč jasno - sem se postavla v (precej dolgo) vrsto, pa pride varnostnik in reče "stopte z mano" in me pelje do šalterja, pride ena gospa, odpre šalter samo zame, urediva zadeve in to je blo to ... pol sem lahko šla pa s sestrco na sladoled, ker sem mela preveč časa user posted image Jutri grem še na ta drug zavod - un za zaposlovanje ... tm bom po moje čakala kot norc ...

Daja28, ne obupat, jst upam, da dobiš eno fajn službo blizu doma ... pa bi blo fajn, če te ne bi obvestil glih zadnjega avgusta!

Včeraj je bilo en kup slavljenčkov, ki so dopolnili 11 mesecev: NELI (anaya), MARK (clara23), LANA (pf) in LARA (veveričica) - čestitke!

Nič, sam da sem se mal oglasila, da ne bomo na drugo stran padle ... se tipkamo

(odgovor članu daja28)
Neposredna povezava do sporočila: 3402
27.7.2009 14:13:37   
Zoja Miša
Mislim, sramota! Ura je skoraj dve, pa še nobena ni niti jutranje kavice postregla! Packe, na FB pa ste, ne?!user posted image
No, jaz vam postrežem eno jutranjo in eno popoldansko user posted image user posted image

Punce, saj vem, da so dopusti, ampak te ki smo doma...to bi lahko malo bolj laufalo! user posted image

No, saj tudi jaz nisem ne vem kakšen vzgled, ampak vseeno!

Naj vam povem, da smo bili v soboto na poroki in da je Kaja Lina prava žurerka. Smo bili do 23h in je uživala, plesala, ploskala, gledala...v glavnem je tapravi mali falot! Je bilo res luštno!
Včeraj smo počivali, danes pa nič posebnega. Malo se k sebi spravljam, ker me nehod noče zapustiti in kar neka mala vročina skos 37,3. Potem se pa cel dan počutim, kot satelit.user posted image Aspirini so zakon! Zdej jih ne neham jesti, dokler ne bo bolje! Kaja Lina še tudi malo smrka, drugače pa je o.k. HB.

Erin, sem ti že na FB omenila. Če se še Krysia strinja (petki so drugače najiniuser posted image ), bi jaz šla v petek na Bled, malo na izlet. Če bom bolje, seveda. Pa saj do petka bom že! Javita obe kaj menita!
Krysia, dobro si zrihtala tole! No, očitno so nekje še normalni in te z otrokom spustijo naprejuser posted image  In super za morje, da ste le uživali!!! Pa bodyji so nam super! Nam pašejouser posted image , tako da še enkrat hvala!!!!

Tejkaz, vem da že uživaš na morju, ampak vseeno hvala za opozorilo, sem danes poslala vlogo.

Daja, držim pesti, da se najde kaj pametnega!user posted image

Naty, tale tvoj Jošta bi lahko Kaji Lini kaj o spanju povedal! Mi spimo nekje od 20.30-do 5.30huser posted image  niti minuto dlje.

Ali mi lahko katera vzgojiteljica (Erin, Nell...) pove, kako v vrcu otroci spijo? Ali je to od vrtca do vrtca različno? Mi spimo dopoldne še nekje 1,5h in popoldne tudi, pa me zanima....Vrtec se približuje jaz vsak dan večjo kepo v želodcu. user posted image

Za seznamčke (Matejchi, Erin) pa še jaz 2 stvari:
14.7. - vstane sama brez opore
25.7. - 4. zobek

Imejte se lepouser posted image in kaj več napišite, nooooooooooooooooooooooooooo!!!!

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 3403
27.7.2009 16:06:12   
clara23
Dober dan!

Mi smo z morja! Bilo je super in Mark je bil zelo zelo pridenuser posted image . Ga sploh iz vode nismo spraviliuser posted image user posted image .
Zadnje čase postaja pravi mali požerušček in poje vse kar vidi. Je tako smešen ko hodi okoli in dela "am am am am am" (kao "jaz bi pa jedel"user posted image ). Na  morju sem  mu prvič naredila zmešanega jajčka in je vsega pospravil!! Dali smo mu tudi pizzo in je cel kos zmlatil.
joj, včeraj smo dopolnili 11 mesecev in me kar malo stiska..še 1 mesec pa bo moj mali dojenček star že 1 leto!!! 1 letoo!! Madona, kako čas beži..se še živo spomnim kako me je 24.8.2008 zjutraj začelo šraufati. Ah ja..

Krysia, vidim da se ti kar spoznaš na tole..ko bo meni potekla porodniška bom tudi brezposelna. No ja, v bistvu bom študentka..kaj se potem moram tudi jaz it prijavit na zavod za zdravstveno varstvouser posted image user posted image . Jaz nimam pojma kaj vse moram naredit in kam moram vse it..vem samo, da moram do konca meseca oddat vlogo za otroške dodatke..

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 3404
27.7.2009 21:40:19   
nell
Tkole na hitr se javim

Zoja Miša - spanje v vrtcu je od vrtca do vrtca različno. Pri nas so otroci odšli spat okoli 12 h pa tja do 13.30-14 - eni dlje, drugi pa ne - se je pa tud kdaj zgodila, da kdo od mačkinov ni mogel zaspati - mi smo prakticirali kakšne bolj umirjene dejavnosti, ali pa samo poležavanje in crklanje - lahko pa rečem, da so bili to zelo redki trenutki, običjano so takrat omagali.

Ti pa predlagam, da se pozanimaš kako oz. kdaj gredo spat v vašem vrtcu in zdaj, ko še imaš čas, poskušaš ritem doma prilagodit ritmu, ki ga boste imeli v vrtcu - tako bo otroku lažje. Vem pa, da vedno tudi ne gre. Jaz lahko povem za povratne izkušnje, ki so mi jih dale mamice mojih otrok - da so si otroci potem tudi doma kar izborili takšen ritem. Zase pa lahko povem, da me tudi malo skrbi kako bo Tibor spal v vrtcu (to me skrbi še najbolj), ker se sedaj resnično prilagajam, vsaj glede spanja, njegovi želji - torej če želi sam zaspati - o.k., če se želi z mano crkljati - je pa tud o.k. - če gre spati kakšno uro kasneje čez dan - je tud še o.k. Konec koncev vem, da se bo lepo privadil vrtca in bo slej kopt prej prevzel ritem, ki ga bo imel tam - vprašanje pa je, če bo preživela mami. Najbolj boli, ker se zavedam, da me ne bo zraven, ko bo odkrival nove stvari, ko se bo kaj novega naučil, rekel kakšno novo besedo ipd.

Ravno zdaj razmišljam, kako fino se mi je včasih zdelo, če je kateri izmed otrok tako zelo užival v vrtcu, da ni želel domov, ko so starši prišli po njega - da pa se sedaj lahkozgodi kaj takšnega tudi meniuser posted image user posted image user posted image user posted image - pa ni več tako fino. V glavnem to so takšne in drugačne stvari, ki se podijo pop glavah nas mamic, vsaj meni, pa sem vzgojiteljica in imam glede vrtca popolnoma razčiščene pojme - ampak razumem mamice, ker gre za vašega otroka.

Js ti priporočam, da vprašaš v vrtcu kako poteka dnevna rutina, kdaj pride na vrsto kaj, kaj ti priporočajo ipd. saj imate menda kakšen uvodni sestanek.

nočko - upam da bo naslednje dni kaj več od mene - jutri še namreč uredim zadnje stvari na zavado 8upam), potem grem še v novo službo malo pokukat in v sredo se začnemo doma igrati igrico "mami gre v službo" - upam, da nam uspe. Js bom dopoldan v "službi" (svoji pisarni) pripravljala stvari za realno službo, moj in Tibor pa se bosta dopoldan ukvarjala drug z drugim, kot se bo to kmalu začelo - da, predvsem moj, vidi če zmore in če rabi kakšen hiter nasvet, ima še vedno klic v sili, ki ga pa kasneje s septembrom ne bo več.

zdaj pa res nočko

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 3405
27.7.2009 21:50:06   
pingo80
Pozdravček še z moje strani.
Nič kaj novega se ne dogaja pri nas. Z Lano se dopoldne potepava okrog, ko pa postane vroče, pa šccc domov in spat. Popoldne mi tud še spi. Mi je nekako ne uspe držat pokonci do večera, ker je preveč sitna. Bomo pa moral kmal začet prej hodit spat, saj se vrtec hitro bliža in pol ne bo več poležavanja do 8-ih in valjanja po postelji še pol ure za tem.
Ponoči še vedno ne spimo celo noč. Se zbudi, hmmm, ne štejem in čaka svojo zizo, da se pocrklja in zaspi nazaj. Jo je pa pred kratkim dala enkrat moja mami zvečer spat, ker nisem pravočasno prišla domov zaradi prometne nesreče, pa je smrkolin brez problema zaspal in je spala celo 4,5 ure v kosu. Pa nisem mogla verjet.
Naslednji teden se gremo spet malo namakat na morje. Gre moja babi, pa bi rada imela malo družbe in greva z Lano zraven.

user posted image  user posted image  user posted image  Vsem, ki ste praznovali (Zara, Lovro, Zara, Neža, Rok) pa želim lepo, nasmejano in zdravo otroštvo. user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu daja28)
Neposredna povezava do sporočila: 3406
27.7.2009 22:53:55   
Erin
daja - srečno na razgovoru!user posted image Jaz ga imam tudi jutri ob 8.15. v našem vrtcu. pa da vidimo kako bo...user posted image user posted image

Zoja Miša, Krysia - za petek velja, se že veselim!!!user posted image user posted image user posted image

Zoja Miša - glede spanja pri nas - kosilo je okoli cc 11 ure potem pa počitek, nekateri prej omagajo drugi rabijo malo dlje.. ponavadi pa je okoli 11.30 že tema v igralnici in okoli 12 ure že vsi spijo.. nisem še doživela da ti mičkeni nebi, edino prve dni ko se še uvajajo in "protestirajo"... nekateri potem spijo samo 30 min, drugi tudi do 14.30, se pravi 3 ure...

nell - si dobro napisala, popolnoma enako se jaz počutim glede vrtca... pa dobro vem kako vse gre, samo sedaj ko bom pa jaz mamica pa...user posted image user posted image user posted image Najbolj hudo mi je zaradi  prvih dni ko bo jok in pa seveda izgubljeni trenutki novih dosežkov...user posted image Ah..saj bo...

clara - naš je tudi nekaj dni nazaj prvič pico probal.. je žical ko je naju videl pa sem mu dala za probat pa kar ni nehal in nehal usta odpirat..kar naenkrat je znal močno odgriznit in kar dol je goltal.. jo je tudi za kak kos zmlatil... očitno bo tak navdušenec kot midvauser posted image Ko ravno obujaš spomine... sem se ravno prej z mojim pogovarjala da je danes 1 leto kar se mi je začel čep luščit.. uf, živo podoživljam vse skupajuser posted image

pingo - živjoooooo!user posted image Sem se že bala da smo te izgubile! Mi2 se tudi valjava zjutraj po postelji, tako pašeeeuser posted image Pa vem da bo treba kar kmalu začet uvajat novo dnevno rutino..nekaj sem jo že, nekaj mi je še ostalo... predvsem moram uvajati ure brez mene.... da se začne "odvajat"... bo moj malo ga k svojim peljal, sam, jaz si bom pa kaj privoščila, če bom še znala sama??...user posted image user posted image user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu pingo80)
Neposredna povezava do sporočila: 3407
28.7.2009 8:50:21   
bambi14
Dan,

dete še spi, je začela nekaj blebetat in se menit s svojimi igračkami ampak jo je zdleda spet malo zmankalo, jaz pa na RR in kofe, pa domač kruh z brusnično marmelado.

Sem se  imela kr fajn v Ankaranu, sama v prikolici,....mala je šarmirala folk okoli sebe in ji ni blo jasno zakaj je tolko ljudi, otrok,...akcije, jaz sem se malo prištulila k sosedom v sosednih prikolicah, drugače sem pa cel dan imela polno dela(kuhanje za miceno, pospravlanje posode,...medtem ko je spala), zjutraj in zvečer pa pakiranje na bazen,...skratka je hitro bil petek in je prišel še ati(mala je kr vriskala), v nedeljo pa domov. Sedaj pa se že 2 dni ukvarjam s cotami,.....kar obožujem,...še v sanjah ne.

Sva pa imeli problem glede popoldanskega spanja v prikolici, ker se je temp. dvignila na 34 stop. in je bilo nemogoče,......naše dete pa noče spat v vozeku, niti v avtu, kar je včasih pravi problem, ker ne ve kaj bi sama z sabo, pa tečka,.....grrrrrrrrr.

Ju3 mam NS pri Pelkičevi(komaj čakam)- mislim POZITIVNO, kam leti ta cajt, se mi zdi, da sem bila na NS komaj za Elonino, ki bo 4.avg. stara 1 leto. Mala bo šla najbrž zraven na NS, ker nimam varstva, pa tudi je zelo priden otrok,...tako da bo lahko vidla bratca ali sestrico.....

Eto, jaz končno prilomastim do RR in sirenaaaaaa; lakotaaaaaa.user posted image user posted image user posted image

papa

-----brala, ko bo cajt dopuščal,..

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3408
28.7.2009 8:59:06   
bambi14
pa malo počitniških fotk:

user posted image

user posted image
mi3, z bebiko v trebuščku

user posted image

no to je nekaj za pokušino,
user posted image user posted image user posted image
gremo še enkrat na morje v septembru, komaj čakam,....

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 3409
28.7.2009 10:03:26   
Ryssa
bambi lepa družinica ste user posted image

Jaz se še vedno ubadam s čevlji. Ne vem kaj mu naj kupim user posted image Zdaj ima cicibanove sandalčke, ki pa so pretrdi in hodi tako kot da bi bil podkovan. Sploh ne more hodit, pa kr po prstih. Pa ker se podplat ne upogne, si potem predstavljajte kako po prstih hodi, v bistvu sploh ne po prstih ampak po sprednjem delu sandala user posted image
Glede na to, da mu očitno ciciban ne ustreza, sem razmišljala o čem mehkejšem, npr. pediped.... A ima katera pediped? Na tejle strani so http://www.malamasa.si/catalog.php?c_id=1

Najbolj se nagibam k pediped flex ampak na žalost ni številke za našega fakina. pediped originals so pa celi usnjeni z usnjenim podplatom in dvomim, da so primerni za  zunaj. Ker pa rabimo nekaj, da lahko zunaj hodi, npr. po makadamu.
Preostane nam še edino tipsie toes, imajo gumijast podplat http://www.malamasa.si/catalog.php?c_id=3&p_id=7

Ali kaj naj vzamem?

Kakšne so pa ciciban softi, a so to mehke?

Dajte mi malo povedat kaj imajo še vaši obuto.... V čem hodijo tisti, ki že hodijo?
Kje se pa teva sandalce kupi?

Ker naš ne bo nikoli shodil, če bo moral imeti te trde cicibanke gor. Sicer jih ima samo za zunaj, ampak vseeno.

tejkaz na kakšen način crocsi ne ustrezajo Jaši? Se mu sezuvajo?

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 3410
28.7.2009 10:51:40   
Zoja Miša
Nimam časa letim na kavo, ampak vidim da Rysso resno skrbi, pa naj ti povem iz lastnih izkušenj.
Kaja Lina je shodila v navadnih Cicibankah. Sedaj ima pa navadne in softy, pa ti moram priznati, da so softy res veliko boljše, mehkejše in udobnejše. Imamo tudi ene Elephantke (opankice), pa niso ravno posrečene, ker jo okoli gležnjev preveč žulijo. Zelo dobro pa hodi v Tevah!
Jaz bi na tvojem mestu softy vzela.
Sem pa tudi jaz gledala pediped in morajo biti kar fajni. Če jih boš kdaj vzela, ali če jih katera ima, naj sporoči kakšni so.

Upam, da ti uspe nakup!

pa-pa

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 3411
28.7.2009 10:57:24   
Zoja Miša
Ryssa, še tole poglej http://copatki.si/index.php?productID=678

Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3412
28.7.2009 11:47:14   
Krysia
Dan.

Zoja Miša in Erin, jst moram petek odpovedat user posted image - imam un butast seminar na zavodu in "miting" s svetovalko ... bom spet slišala tisto, kar sem že pred 6 leti ... (še dobro, da so mojo bivšo sodelavko naročili isti dan ob isti uri - bom vsaj mela s kom čvekat ...) V glavnem, vi4 ful uživajte na Bledu, jst vam bom pa fovš ...

bambi14, ful ste fletna družinica user posted image Pa bravo za samostojen dopust!

Ryssa, mi imamo cicibanke - navadne, pa Rok čist lepo mašira v njih ... no, ampak še ne hodi sam, tako da mogoče nisem glih ta pravi naslov za nasvete ... upam, da najdeš kaj primernega za svojega srčka!

TIBOR (nell), čestitke za 11ko! user posted image Sam gre res hitro tale cajt ... se mi zdi, da smo jih glihkar iz porodnišnice prinesle ...

clara23, žal ti ne znam pomagat, ampak če boš imela status študenta, po moje ne rabiš it na zavod za zdravstveno zavarovanje ... najboljš, da pokličeš pa vprašaš, da ne boš brezveze tja hodila ... upam samo, da boš naletela na koga, ki ti bo znal povedat - mene so enkrat skoz vezal od enih h drugim in so me hoteli prepričat, da ne more bit otrok zavarovan po meni, če nisem zaposlena in sem pač samo na porodniški user posted image pol so mi pa na CSD-ju povedal, da je lahko ... kr neki ...

Neposredna povezava do sporočila: 3413
28.7.2009 11:54:18   
Ryssa
Zoja Miša in Krysia hvala za nasvet. Bom šla še potem te softi pogledat. Saj naš še tudi ne hodi, samo hoče biti pa skoz na nogah, pa vsepovsod tudi ne moreš ravno bosega pustit.
Zdaj sem tudi ugotovila da imajo pediped flex številko za njega (22), dolžino podplata ima Lan ca 13 cm, čeveljčki so pa 14,4 cm, to je še vredu a ne?
So mi pa tele v oči skočile http://www.malamasa.si/catalog.php?c_id=2&p_id=203

Sandalov ne vem če se mi še splača kupovati. Drugače so tile še kr ok http://www.malamasa.si/catalog.php?c_id=2&p_id=258

< Sporočilo je popravil Ryssa -- 28.7.2009 11:58:06 >

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 3414
28.7.2009 14:10:51   
nell
IZVIRNO SPOROČILO: Ryssa

bambi lepa družinica ste user posted image

Jaz se še vedno ubadam s čevlji. Ne vem kaj mu naj kupim user posted image Zdaj ima cicibanove sandalčke, ki pa so pretrdi in hodi tako kot da bi bil podkovan. Sploh ne more hodit, pa kr po prstih. Pa ker se podplat ne upogne, si potem predstavljajte kako po prstih hodi, v bistvu sploh ne po prstih ampak po sprednjem delu sandala user posted image
Glede na to, da mu očitno ciciban ne ustreza, sem razmišljala o čem mehkejšem, npr. pediped.... A ima katera pediped? Na tejle strani so http://www.malamasa.si/catalog.php?c_id=1

Najbolj se nagibam k pediped flex ampak na žalost ni številke za našega fakina. pediped originals so pa celi usnjeni z usnjenim podplatom in dvomim, da so primerni za  zunaj. Ker pa rabimo nekaj, da lahko zunaj hodi, npr. po makadamu.
Preostane nam še edino tipsie toes, imajo gumijast podplat http://www.malamasa.si/catalog.php?c_id=3&p_id=7

Ali kaj naj vzamem?

Kakšne so pa ciciban softi, a so to mehke?

Dajte mi malo povedat kaj imajo še vaši obuto.... V čem hodijo tisti, ki že hodijo?
Kje se pa teva sandalce kupi?

Ker naš ne bo nikoli shodil, če bo moral imeti te trde cicibanke gor. Sicer jih ima samo za zunaj, ampak vseeno.

tejkaz na kakšen način crocsi ne ustrezajo Jaši? Se mu sezuvajo?

Js ti priporočam pediped - res so mehki, podplat se lepo upogiba - tko da hoja ni tista lesena - je pa res, da enim otročkom odgovarjajo, drugim pa ne. Sicer pa ti priporočam, kot so tudi že druge punce omenile, imej ga čimveč bosega - tudi zunaj. Naš Tibor je že pravi pogumnež, pa sem se tudi najprej obremenjevala češ, pa pesek pa to, pa pika itd. Ga čisto nič več ne moti - najprej stopica previdno, potem pa na juriš. Še najbolj uživa k je bos - zakaj bi ga že zdej obremenjevala s čevlji, veš kolk jih bo še prenosil. Zvečer pa lepo nogice umiješ in je.

Bambi - oprosti, ampak nismo nič v Koper hodili - mamo namreč avto na popravilu in se zdej s taščinim vozim - pač tisti nujni, neizbežni opravki. Pa krasne slikice.

Krysia - jao meni - hvala, da si me spomnila na Tiborjevo 11ko - tolk mam laufanja okol razno raznih uradov, da sem sicer pogledala na datum, ampak se nisem zavedala. Čas je pa res šel prehitro okoli. Joj tole glede zavoda pa kr ne govor, js sem se tud prejšn petek razburjala - mislim so tud mal mim - js tud morm na sestanek in to tisti zadnji teden v avgustu, ko si bom že itak igralnico urejala - halooo - zdej mi bo ravnateljica šla tolk na roko, da mi bo ali dala predpogodbo al pa kr pogodbo, da mi ne bojo več težili.

Aha - pa ja zdej uradno imam novo službo - ravno včeraj sem se poslovila od sodelavk v Zrečah, sem sprejela službo v Hrastniku.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 3415
28.7.2009 16:06:37   
Tamy30
ojla mamice,
se po dolgem casu malce javljam. Smo se vedno "zivi".
Martin je ze velik, kako velik je pa bom sporocila jutri ko imamo sistematskega, in sicer ravno na njegov rojstni dan.
Martin se ne hodi, se pa je zdaj zacel polaziti naprej, kar je meni zelo vsec, cetudi ga moram iskati in loviti po vsem stanovanju, in se niti zajtrka ne morem vec pojessti v miru:) Ves ta cas se je plazil naprej, in posedal in se stegoval z njegovimi dolgimi rokami naprej:)
V tem casu imamo samo se 2 zobka(spodaj), venda sem tako slini, da pricakujemo zobke od zgoraj.

Zdaj trenutno imam vso kuhinjo po tleh v samih igracah, ker je spraznil vse skatle, in se z vsako igraco pogovarja, si jo ogledauje:)))

Jemo ze tudi vse, razen svinjeskega mesa, in ostale hrane ki se ni primerna zanj.

Bambi ne vem ce sem te prav razumela a si ti slucajno 2. noseca?

Dneve prezivljala tako da greva zgodaj ven, obcasno k babi na kosilo(njegovim ali pa mojim starsem). Mi stanujemo v bloku, in je ful vroce cez dan, tak da izkoristim vsako priloznost in se odpravim hladit v hiso mojim ali od dragih starev. Pa vec je prostora za igranje, in plazenje.

Bom jutri porocala kako so namerli MArtina,

zelim vam lep popoldan.

Tamara

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 3416
28.7.2009 21:24:08   
Erin
Ku kuuuuuuc!

Kje ste vse?user posted image

Kako so nam pooranžili debate heheuser posted image

Eh, vidim da ste bolj malo zgovorne, po pravici se meni tudi ne da kaj preveč pisat zato samo ČESTITKE vsem obmesečnikom..jutri imamo pa še 2 slavljenca, ki bosta upihnila prvo svečko.... vsak dan se mi je jezik bolj do tal stegne kolk je šlo hitro in dejstvo da že pihamooo..

Aja, službo sem doblauser posted image user posted image user posted image .. daja..je tebi šlo?

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu Tamy30)
Neposredna povezava do sporočila: 3417
28.7.2009 21:58:41   
daja28
Mah, tole iskanje službe se pa letos res vleče. Danes sem bila na razgovoru pri ravnatelju, prišla v ožji izbor, v ponedeljek pa še drugi krog razgovorov, takrat s pomočnico. Še enkrat boste morale pesti držat...Kr neki. Mori me zato, ker bom zadnje dneve izvedela, kje bom delala. Bom živčna razvalina, ker ne bom pripravljena.

Joj, kolk grem sama sebi na živce, ko sem tako brezvoljna.user posted image

levček Leon 2. 8. 2008

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3418
29.7.2009 7:36:53   
nell
Dobro jutro in po dolgem času jaz pripravim kavicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image -

No men je blo danes kr grozna muka dvignat svojo rito ob 6.30 v luft in se spravit delat - veliko bolj všeč mi je poležavanje in igranje s sinkom polovinkom...ampak ta se je odločil, da bo še rajš mal spančkal.

No sm pa kr mal jezna nase, ker smo se to leto že itak skos lovili glede tega našega dopusta - k da prej ne bi meli časa it... v glavnem ne mi hočmo it avgusta - in potem, da končno vsi skupaj uskladimo datume (greta še tašča in tast) in najdemo še prost termin v našem apartmaju - se vse dogovorimo in se že valjda veselimo - pa js ugorovim, da sem spregledala datum za Tiborjev pregled pri P -GROZA. Pokličem, da bi poskusila datum prestavit, so pa tud oni na dopustu - in do druzga tedna, se še nobenemu ne bo svetil al gremo al ne gremo.

No zdej pa šibam delat naprej...

(odgovor članu daja28)
Neposredna povezava do sporočila: 3419
29.7.2009 7:51:19   
Zoja Miša
Nell in Erin, hvala za vajine odgovore. Nell imamo uvodni sestanek, ampak nekje konec avusta, kar je pa že malo poznouser posted image . Tako da ne vem kako narediti. Ne bi ji rada na silo spanja odvzela, ker ji sedanji ritem odgovarja, ampak nekako pa jo moram privaditi, da ne bo spala ob 9huser posted image  ima katera idejo, kako lahko to narediš na bolj umirjen način?user posted image user posted image user posted image

In glede dopusta, Nell, upam, da se le uskladite!

Krysia, škodauser posted image  Erin, če bo vreme zdržalo se vidiva, ne? Pa nič takšnih, da se ti ne da pisati več, prosim!!!! Pa jupi za službouser posted image user posted image user posted image

Mi2 se greva danes potepati k mojim na Štajerski konec. Lepo se imejte!

Nell, hvala za kofe!user posted image

Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3420
29.7.2009 7:51:49   
Zoja Miša
Zakaj smo pa oranžni? Saj še ni jesenuser posted image

Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3421
29.7.2009 10:08:52   
nell
Čisto nahitro sporočim bolj slabo novico od Neže

Neža je od 25. julija v porodnišnici in bo tam do poroda (december), zaradi ekstremno nizke posteljice - če pride do hude krvavitve, lahko izgubi otroka in maternico user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa vse lepo pozdravlja in misli na nas
Nežika - js držim pesti, da se bo konec koncev vse dobro izteklouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3422
29.7.2009 10:11:49   
Ryssa
Zoja Miša za našega isto ne vem kako bo zdržal da ne bi spal do 12h user posted image Sploh če bo pokonci od šestih user posted image Ker zdaj če vstane ob osmih, pred enajsto ponavadi že spi. Jaz ga ne bom nič navajala na to, da bi zdaj že doma tako spal kot bo vrtcu. To pa zato, ker tam bo vse drugače in si bo itak svoj ritem ustvaril. Tudi zdaj doma je zvečer zaspan že ob osmih ali pa še prej, če pa kam gremo zvečer pa zaspi tudi kakšno urco kasneje, ker se mu kaj zanimivega dogaja.

Bolj od tega mene skrbi, da ne bo mogel spati tam, ker bo sigurno kakšen hrup. Naš ko zaspi, ne sme nič niti zaškripati, ker se takoj zbudi user posted image Jaz ga bom mogla bolj v tej smeri navajat, da ne bo vse tiho ko bo spal. No, saj dopoldan mu radio prižgem.

Neposredna povezava do sporočila: 3423
29.7.2009 10:12:45   
Ryssa
Ojojoj Neža user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 3424
29.7.2009 12:12:18   
gajka
IZVIRNO SPOROČILO: nell

Čisto nahitro sporočim bolj slabo novico od Neže

Neža je od 25. julija v porodnišnici in bo tam do poroda (december), zaradi ekstremno nizke posteljice - če pride do hude krvavitve, lahko izgubi otroka in maternico user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa vse lepo pozdravlja in misli na nas
Nežika - js držim pesti, da se bo konec koncev vse dobro izteklouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image So se pa tele neprijetne novičke hitro začele! Neža7, držim pesti! user posted image user posted image user posted image

Ryssa - naš tudi zunaj hodi bos (po travi, tlakovcih, betonu, makadamu...) in se ne sekira kaj dosti. Včasih ima tudi za zunaj gor tiste navadne usnjene copatke, čevljev pa še nismo nabavljali - čakamo na jesen, ko bodo čevlji pač postali nuja. user posted image

Pa Filip (miškolinček) in Martin (Tamy30): vse najboljše!
user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 29.7.2009 12:13:58 >

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 3425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?