Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 29.7.2009 16:56:59
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 JOGURTOVO PECIVO: 1 jogurt 2 jogurtova lončka moke 1 jogurtov lonček sladkorja 1 jogurtov lonček olja 2 jajci 1 pecilni prašek 1 žlica ruma sadje Vse sestavine zmešaš (razen sadja) v gosto zmes, posipaš s sadjem, daš v visok pekač in pečeš pri 180˙40-45 minut.To je to, enostavno kot pasulj... Dober tek! enostavno ,vendar okusno Jaz nisem med tistimi, ko bi radi pol dneva preživwli v kuhunji ;D
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 29.7.2009 16:57:11
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Sem pa sedaj na seznamu ugotovila, da so prikazani tudi prvi ZOBKI...sem že enkrat prej pri Helimaši to videla, pa nisem zaštekala slikice...no, potem mi je potegnilo...SUPERCA! Tasa- je pecivo je ratalo. Saj ni moglo, da ne bi, ker je bilo preenostavno...Samo skupaj zvrneš vse sestavine in po vrhu borovnice posipaš..pa je...sva se s tastom basala, ker drugi tak ne jedo sladkega. Pa ti? Si spekla kaj? kaj pa slikca? recept? Za slikico je prepozno! Recept...jogurtovo pecivo...pa kaj naj jaz tebi recepte gor lepim, če pa ti razturaš.... da poskusim še to tvoje speč; dej no, prosiiimmmm sej za eno jogurtovo imam, ma mogoče je pa recept drugačen Dej ji no recept. Da bomo še druge probale. hecam se. Mili, jaz se spet bašem. Aha KOKICA vidim, da si že napisala. Pridna.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 29.7.2009 16:57:34
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Kr neki. Kaj si hotla?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 29.7.2009 16:57:48
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* !!išče se kandidatka za sezname!! jaaaaaazzzzz NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE jaz tudi NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE bilo pa prošlo Sam jaz sem tak glupa, ne? Sam priznajte, da je fajn seznamček pogledat.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 29.7.2009 16:58:21
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Kr neki. Kaj si hotla? Ma ne, nekaj sem narobe citirala. Pa sem popravla.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 29.7.2009 16:59:27
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* !!išče se kandidatka za sezname!! jaaaaaazzzzz NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE jaz tudi NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE bilo pa prošlo Sam jaz sem tak glupa, ne? Sam priznajte, da je fajn seznamček pogledat. res je..samo pri nosečnicah mi je bilo to ful všeč, ker je bil vedno na istih straneh..ker smo čvekale kot nore...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 29.7.2009 16:59:38
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* Hvala vsem za pika poke... jih bo rabu a so vas domov poslali? al ste mogli v bolnici ostat? bogi Leon nismo še bli v bolnici... samo pri zdravnici.. če se bo širlo bomo mogli v bolnico... upam, da ne...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 29.7.2009 16:59:47
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Kr neki. kaj spet tebi dogaja?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 29.7.2009 16:59:51
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* !!išče se kandidatka za sezname!! jaaaaaazzzzz NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE jaz tudi NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE bilo pa prošlo Sam jaz sem tak glupa, ne? Sam priznajte, da je fajn seznamček pogledat. Fajn je že fajn, sam zdaj zame ne bi blo dobro ,da ga urejam. včasih sem bila tečna,zdaj sem še pa bolj
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 29.7.2009 17:01:12
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps Fajn je že fajn, sam zdaj zame ne bi blo dobro ,da ga urejam. včasih sem bila tečna,zdaj sem še pa bolj poporodna depresija...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 29.7.2009 17:01:35
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Kr neki. kaj spet tebi dogaja? kdo bi vedel?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 29.7.2009 17:01:38
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 JOGURTOVO PECIVO: 1 jogurt 2 jogurtova lončka moke 1 jogurtov lonček sladkorja 1 jogurtov lonček olja 2 jajci 1 pecilni prašek 1 žlica ruma sadje Vse sestavine zmešaš (razen sadja) v gosto zmes, posipaš s sadjem, daš v visok pekač in pečeš pri 180˙40-45 minut.To je to, enostavno kot pasulj... Dober tek! bere se dobro.. no, mogoče pa bom to jutri nardila, če bo mami prišla zjutraj v Mb. Olja mora bit en lonček
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 29.7.2009 17:02:15
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Sam jaz sem tak glupa, ne? Sam priznajte, da je fajn seznamček pogledat.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 29.7.2009 17:02:37
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 JOGURTOVO PECIVO: 1 jogurt 2 jogurtova lončka moke 1 jogurtov lonček sladkorja 1 jogurtov lonček olja 2 jajci 1 pecilni prašek 1 žlica ruma sadje Vse sestavine zmešaš (razen sadja) v gosto zmes, posipaš s sadjem, daš v visok pekač in pečeš pri 180˙40-45 minut.To je to, enostavno kot pasulj... Dober tek! bere se dobro.. no, mogoče pa bom to jutri nardila, če bo mami prišla zjutraj v Mb. Olja mora bit en lonček ja, tisti lonček v katerem je jogurt ti je merilo za vse ostale sestavine...se dosti sliši ja, samo se potem sploh ne okusi...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 29.7.2009 17:03:04
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps Fajn je že fajn, sam zdaj zame ne bi blo dobro ,da ga urejam. včasih sem bila tečna,zdaj sem še pa bolj jaz nič ne opazim..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 29.7.2009 17:03:10
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps Fajn je že fajn, sam zdaj zame ne bi blo dobro ,da ga urejam. včasih sem bila tečna,zdaj sem še pa bolj poporodna depresija... sam zgleda,da ne bo kar tako minila mogoč pa čez dober mesec....
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 29.7.2009 17:04:04
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 JOGURTOVO PECIVO: 1 jogurt 2 jogurtova lončka moke 1 jogurtov lonček sladkorja 1 jogurtov lonček olja 2 jajci 1 pecilni prašek 1 žlica ruma sadje Vse sestavine zmešaš (razen sadja) v gosto zmes, posipaš s sadjem, daš v visok pekač in pečeš pri 180˙40-45 minut.To je to, enostavno kot pasulj... Dober tek! bere se dobro.. no, mogoče pa bom to jutri nardila, če bo mami prišla zjutraj v Mb. Olja mora bit en lonček ja, tisti lonček v katerem je jogurt ti je merilo za vse ostale sestavine...se dosti sliši ja, samo se potem sploh ne okusi... OK hvala! Bom jutri nardila ker imam gozdne sadeže doma ki jih bilo treba porabit!! Nič grem, alarm se je zbudil po 3,5 urah
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 29.7.2009 17:04:31
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 JOGURTOVO PECIVO: 1 jogurt 2 jogurtova lončka moke 1 jogurtov lonček sladkorja 1 jogurtov lonček olja 2 jajci 1 pecilni prašek 1 žlica ruma sadje Vse sestavine zmešaš (razen sadja) v gosto zmes, posipaš s sadjem, daš v visok pekač in pečeš pri 180˙40-45 minut.To je to, enostavno kot pasulj... Dober tek! bere se dobro.. no, mogoče pa bom to jutri nardila, če bo mami prišla zjutraj v Mb. Olja mora bit en lonček ja, ma pride fino vseeno
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 29.7.2009 17:05:01
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 JOGURTOVO PECIVO: 1 jogurt 2 jogurtova lončka moke 1 jogurtov lonček sladkorja 1 jogurtov lonček olja 2 jajci 1 pecilni prašek 1 žlica ruma sadje Vse sestavine zmešaš (razen sadja) v gosto zmes, posipaš s sadjem, daš v visok pekač in pečeš pri 180˙40-45 minut.To je to, enostavno kot pasulj... Dober tek! bere se dobro.. no, mogoče pa bom to jutri nardila, če bo mami prišla zjutraj v Mb. Olja mora bit en lonček ja, tisti lonček v katerem je jogurt ti je merilo za vse ostale sestavine...se dosti sliši ja, samo se potem sploh ne okusi... OK hvala! Bom jutri nardila ker imam gozdne sadeže doma ki jih bilo treba porabit!! Nič grem, alarm se je zbudil po 3,5 urah to so pri meni lahko samo sanje čez dan... ALARM še pri meni!!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 29.7.2009 17:08:11
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 JOGURTOVO PECIVO: 1 jogurt 2 jogurtova lončka moke 1 jogurtov lonček sladkorja 1 jogurtov lonček olja 2 jajci 1 pecilni prašek 1 žlica ruma sadje Vse sestavine zmešaš (razen sadja) v gosto zmes, posipaš s sadjem, daš v visok pekač in pečeš pri 180˙40-45 minut.To je to, enostavno kot pasulj... Dober tek! bere se dobro.. no, mogoče pa bom to jutri nardila, če bo mami prišla zjutraj v Mb. Olja mora bit en lonček ja, ma pride fino vseeno Poznaš recept?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 29.7.2009 17:08:44
|
|
|
|
KOKICA32
|
Je bla samo žeja....spi naprej...še kakšno minutko...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 29.7.2009 17:12:14
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* !!išče se kandidatka za sezname!! jaaaaaazzzzz NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE jaz tudi NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE bilo pa prošlo Sam jaz sem tak glupa, ne? Sam priznajte, da je fajn seznamček pogledat. res je..samo pri nosečnicah mi je bilo to ful všeč, ker je bil vedno na istih straneh..ker smo čvekale kot nore... Ko sem ga jaz urejala, je bil pa vedno zvečer. Če ste pa tak mal pisale.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 29.7.2009 17:12:21
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Kr neki. kaj spet tebi dogaja? kdo bi vedel? Čistila so mi stopla v glavo. Sem sredi čiščenja kopalnice. Čakam, da se tla posušijo.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 29.7.2009 17:14:19
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Kr neki. kaj spet tebi dogaja? kdo bi vedel? Čistila so mi stopla v glavo. Sem sredi čiščenja kopalnice. Čakam, da se tla posušijo. Saj potem pa si tak verjetno končala s kopalnico, če si že tla pomila? Al ti to prvo narediš?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 29.7.2009 17:19:08
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 JOGURTOVO PECIVO: 1 jogurt 2 jogurtova lončka moke 1 jogurtov lonček sladkorja 1 jogurtov lonček olja 2 jajci 1 pecilni prašek 1 žlica ruma sadje Vse sestavine zmešaš (razen sadja) v gosto zmes, posipaš s sadjem, daš v visok pekač in pečeš pri 180˙40-45 minut.To je to, enostavno kot pasulj... Dober tek! bere se dobro.. no, mogoče pa bom to jutri nardila, če bo mami prišla zjutraj v Mb. Olja mora bit en lonček ja, ma pride fino vseeno Poznaš recept? ja... to je edino pecivo ki sm ga sama v celoti nardila
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o novembrskih otrocihPričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?