Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 29.7.2009 17:20:14
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 JOGURTOVO PECIVO: 1 jogurt 2 jogurtova lončka moke 1 jogurtov lonček sladkorja 1 jogurtov lonček olja 2 jajci 1 pecilni prašek 1 žlica ruma sadje Vse sestavine zmešaš (razen sadja) v gosto zmes, posipaš s sadjem, daš v visok pekač in pečeš pri 180˙40-45 minut.To je to, enostavno kot pasulj... Dober tek! bere se dobro.. no, mogoče pa bom to jutri nardila, če bo mami prišla zjutraj v Mb. Olja mora bit en lonček ja, ma pride fino vseeno Poznaš recept? ja... to je edino pecivo ki sm ga sama v celoti nardila
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 29.7.2009 17:24:38
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Kr neki. kaj spet tebi dogaja? kdo bi vedel? Čistila so mi stopla v glavo. Sem sredi čiščenja kopalnice. Čakam, da se tla posušijo. Saj potem pa si tak verjetno končala s kopalnico, če si že tla pomila? Al ti to prvo narediš? ja, sam je treba še vse nazaj pospravit... ja, končala sem.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 29.7.2009 18:05:44
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
Mi gremo še enkrat k zdravnici... verjetno tudi na pregled v bolnico... pikapoke prosim
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 29.7.2009 19:08:19
|
|
|
|
mama_milchy
|
ZA LEONA,
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 29.7.2009 19:08:30
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* Hvala vsem za pika poke... jih bo rabu a so vas domov poslali? al ste mogli v bolnici ostat? bogi Leon nismo še bli v bolnici... samo pri zdravnici.. če se bo širlo bomo mogli v bolnico... upam, da ne... aja, samo da mine; držimo pestke za Leona
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 29.7.2009 19:08:37
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Sem pa sedaj na seznamu ugotovila, da so prikazani tudi prvi ZOBKI...sem že enkrat prej pri Helimaši to videla, pa nisem zaštekala slikice...no, potem mi je potegnilo...SUPERCA! Tasa- je pecivo je ratalo. Saj ni moglo, da ne bi, ker je bilo preenostavno...Samo skupaj zvrneš vse sestavine in po vrhu borovnice posipaš..pa je...sva se s tastom basala, ker drugi tak ne jedo sladkega. Pa ti? Si spekla kaj? kaj pa slikca? recept? Za slikico je prepozno! Recept...jogurtovo pecivo...pa kaj naj jaz tebi recepte gor lepim, če pa ti razturaš.... da poskusim še to tvoje speč; dej no, prosiiimmmm sej za eno jogurtovo imam, ma mogoče je pa recept drugačen Dej ji no recept. Da bomo še druge probale. hecam se. Mili, jaz se spet bašem. Aha KOKICA vidim, da si že napisala. Pridna. Najaa, a je dobro?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 29.7.2009 19:08:48
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 JOGURTOVO PECIVO: 1 jogurt 2 jogurtova lončka moke 1 jogurtov lonček sladkorja 1 jogurtov lonček olja 2 jajci 1 pecilni prašek 1 žlica ruma sadje Vse sestavine zmešaš (razen sadja) v gosto zmes, posipaš s sadjem, daš v visok pekač in pečeš pri 180˙40-45 minut.To je to, enostavno kot pasulj... Dober tek! Tega pa še nimam; bomo poskusli; a sadje je lahko sveže al iz konzerve?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 29.7.2009 20:26:37
|
|
|
|
Najaa
|
Majale mi je javla, da sta z Leonom ostala v bolnici. za Leona.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 29.7.2009 20:32:04
|
|
|
|
ema tiara
|
ZA LEONA
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 29.7.2009 20:39:20
|
|
|
|
ema tiara
|
kjeee steee?moj gleda nogomet
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 29.7.2009 20:44:54
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* Mi gremo še enkrat k zdravnici... verjetno tudi na pregled v bolnico... pikapoke prosim milijon za vaju
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 29.7.2009 20:57:04
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy ZA LEONA, še od mene
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 29.7.2009 20:58:11
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 JOGURTOVO PECIVO: 1 jogurt 2 jogurtova lončka moke 1 jogurtov lonček sladkorja 1 jogurtov lonček olja 2 jajci 1 pecilni prašek 1 žlica ruma sadje Vse sestavine zmešaš (razen sadja) v gosto zmes, posipaš s sadjem, daš v visok pekač in pečeš pri 180˙40-45 minut.To je to, enostavno kot pasulj... Dober tek! Tega pa še nimam; bomo poskusli; a sadje je lahko sveže al iz konzerve? Po moje je vseeno...če bo iz konzerve po pač bolj sočno....
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 29.7.2009 20:58:36
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Majale mi je javla, da sta z Leonom ostala v bolnici. za Leona. ojoj,.. za Leona!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 29.7.2009 20:58:59
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara kjeee steee?moj gleda nogomet jaz sem tu, pa tud gledam fuzbal
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 29.7.2009 20:59:17
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Majale mi je javla, da sta z Leonom ostala v bolnici. za Leona. Ojoj...Če se še kaj javi ji sporoči, da marčevke mislimo nanju!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 29.7.2009 21:04:54
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Majale mi je javla, da sta z Leonom ostala v bolnici. za Leona. Ojoj...Če se še kaj javi ji sporoči, da marčevke mislimo nanju! se podpišem pod to!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 29.7.2009 21:20:17
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Majale mi je javla, da sta z Leonom ostala v bolnici. za Leona. ojoj,.. za Leona!
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 29.7.2009 21:28:14
|
|
|
|
tasa_m
|
ma kje ste vse??? te pa nič, pa grem spat iz protesta!!! lahko noč!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 29.7.2009 21:35:24
|
|
|
|
ema tiara
|
navijajo fuzbal
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 29.7.2009 21:46:02
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Majale mi je javla, da sta z Leonom ostala v bolnici. za Leona. Ojoj...Če se še kaj javi ji sporoči, da marčevke mislimo nanju! Bom.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 29.7.2009 21:48:48
|
|
|
|
Najaa
|
Kam boste zdej pobegnile? Jaz nisem mogla prej, ker sem Niko uspavala. Zelo dolgo. Mogoče čuti, da je njen mali prijateljček v bolnici in je žalostna. Ma res kar ni in ni mogla zaspat. Ko sem ji misla naredit še mal dodatka, mi je pa na rami zaspala. Pol sem jo pa dala v posteljico na trebušček. zdaj bomo pa vidli. Sam preden bom šla spat, jo bom verjetno obrnila na hrbet. Ne vem, me je kar strah jo pustit na trebuščku. Čeprav zdaj ni več nevarnosti, a ne? tasa nikakor ne morem dat slike na fb.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 29.7.2009 22:07:21
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* !!išče se kandidatka za sezname!! jaaaaaazzzzz NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE hvala ne!!!
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 29.7.2009 22:08:23
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* Ej punce... js sm bla pa zdej z Leonom pri zdravnici.. je dobil ene čudne VIJOLA( ) izpuščaje po celem telesu...smo bli pri zdravnici pa je rekla, da naj gremo dat kri.. smo šli dat kri, pa pridemo nazaj pa je rekla, da je kri ok, da pa takšnih izpuščajev še ni vidla in da se ji sanja ne kaj naj bi blo če se danes še kaj širijo, gremo v bolnico rabim pikapoke... sem šele zdaj prišla do compa da sem razvozlala tvoje sms sporočil... ubošček..upam da bo vse uredu ... PIKAPOKE ZANJ IN ZA TEBE
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 29.7.2009 22:11:02
|
|
|
|
NoBady
|
TOLE PECIVO BOM PA TUT JAZ SPEKLAAA JU3...PORČAM KAK BO RATALO...ups caps spet... mi2 sma bla pa dans na bazenu... je mela voda 26 stopin? a to je dovlj za malega? jst sm ga kr dala notr, samoo nisma bla dolgo...itak je že malo prehlajen... da mi ne bo ornk zbolel.. jao alarm (samo ne pri Taju ampak pri mojmu dragemu...tok časa že tipka in RR in FB da sem mu dobesedno dokur*čila .... morm res it... upam da bo z leonom vse uredu... nočko
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?