Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 29.7.2009 16:35:07
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* Ej punce... js sm bla pa zdej z Leonom pri zdravnici.. je dobil ene čudne VIJOLA( ) izpuščaje po celem telesu...smo bli pri zdravnici pa je rekla, da naj gremo dat kri.. smo šli dat kri, pa pridemo nazaj pa je rekla, da je kri ok, da pa takšnih izpuščajev še ni vidla in da se ji sanja ne kaj naj bi blo če se danes še kaj širijo, gremo v bolnico rabim pikapoke... Ma nehaj. Kaj pa če je od kakšne hrane? Bogi Leon. Tisoč za vaju. je rekla, da definitivno niso izpuščaji od hrane.. tiste bi prepoznala... fora je v tem, da ko pritisneš na izpuščaj- zgine... in pol pride čez nekaj časa nazaj. So sumli podkožne krvavitve... ma glede na to, da je kri ok, so izključli to možnost.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 29.7.2009 16:35:14
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* !!išče se kandidatka za sezname!! jaaaaaazzzzz NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE jaz tudi NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 29.7.2009 16:42:56
|
|
|
|
KOKICA32
|
Sem pa sedaj na seznamu ugotovila, da so prikazani tudi prvi ZOBKI...sem že enkrat prej pri Helimaši to videla, pa nisem zaštekala slikice...no, potem mi je potegnilo...SUPERCA! Tasa- je pecivo je ratalo. Saj ni moglo, da ne bi, ker je bilo preenostavno...Samo skupaj zvrneš vse sestavine in po vrhu borovnice posipaš..pa je...sva se s tastom basala, ker drugi tak ne jedo sladkega. Pa ti? Si spekla kaj?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 29.7.2009 16:44:01
|
|
|
|
MalaČebelica
|
MaJaLe - o kristus - krvavitve evo za Leona: držite se. pa sporoči kako je stanje...
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 29.7.2009 16:44:20
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Sem pa sedaj na seznamu ugotovila, da so prikazani tudi prvi ZOBKI...sem že enkrat prej pri Helimaši to videla, pa nisem zaštekala slikice...no, potem mi je potegnilo...SUPERCA! Tasa- je pecivo je ratalo. Saj ni moglo, da ne bi, ker je bilo preenostavno...Samo skupaj zvrneš vse sestavine in po vrhu borovnice posipaš..pa je...sva se s tastom basala, ker drugi tak ne jedo sladkega. Pa ti? Si spekla kaj? kaj pa slikca? recept?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 29.7.2009 16:44:25
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa tasa, eno super slikco sem naredila zate danes. Jo bom kasneje dala na fb, ko se mi baterija od fotiča nafila. mmm, že vem kaj je..sploh če ste se primorke dobile se mi že sline cedijo, če pravo stvar mislim. o čem ti to? ja mama, ti si ziher nekaj spekla in pol to prnesla na srečanje. Najaa pa je to slikala. Ali ne? Kaj pa vem... Te bom pustila v nevednosti. Baterija je že polna, sam zdaj nimam časa... malo kasneje.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 29.7.2009 16:44:41
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Lija pa spi že 2,5 urce Danes podira rekorde! Očitno ve da mora bit spočita, da pol ko grema dojenčici na obisk, da ne sme bit ona tista "taglavna" Nika tud spi že skoraj 2 urci. Ma ona vsak dan rabi en tak daljši spanec.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 29.7.2009 16:45:00
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* !!išče se kandidatka za sezname!! jaaaaaazzzzz NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE jaz tud ne; no če ne bi blo slik, bi še sam tako je pa preveč dela; pa še zdaj bom en teden odsotna tak da ne bo nič..... Da ne boš misla. Če bo seznam pod mojim okriljem, ne bo tolko slik. Nosečnice letijo ven. Kaka odločnost! p.s. Upam, da danes s tvojim ugotovita napako, ki ti prikazuje hieroglife, ker bomo drugače še javni razpis za novo sestavljalko seznamov imele.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 29.7.2009 16:46:01
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* Ej punce... js sm bla pa zdej z Leonom pri zdravnici.. je dobil ene čudne VIJOLA( ) izpuščaje po celem telesu...smo bli pri zdravnici pa je rekla, da naj gremo dat kri.. smo šli dat kri, pa pridemo nazaj pa je rekla, da je kri ok, da pa takšnih izpuščajev še ni vidla in da se ji sanja ne kaj naj bi blo če se danes še kaj širijo, gremo v bolnico rabim pikapoke... Ma nehaj. Kaj pa če je od kakšne hrane? Bogi Leon. Tisoč za vaju. je rekla, da definitivno niso izpuščaji od hrane.. tiste bi prepoznala... fora je v tem, da ko pritisneš na izpuščaj- zgine... in pol pride čez nekaj časa nazaj. So sumli podkožne krvavitve... ma glede na to, da je kri ok, so izključli to možnost. Bogi. Držta se.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 29.7.2009 16:46:46
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Sem pa sedaj na seznamu ugotovila, da so prikazani tudi prvi ZOBKI...sem že enkrat prej pri Helimaši to videla, pa nisem zaštekala slikice...no, potem mi je potegnilo...SUPERCA! Tasa- je pecivo je ratalo. Saj ni moglo, da ne bi, ker je bilo preenostavno...Samo skupaj zvrneš vse sestavine in po vrhu borovnice posipaš..pa je...sva se s tastom basala, ker drugi tak ne jedo sladkega. Pa ti? Si spekla kaj? kaj pa slikca? recept? Za slikico je prepozno! Recept...jogurtovo pecivo...pa kaj naj jaz tebi recepte gor lepim, če pa ti razturaš....
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 29.7.2009 16:47:33
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* Ej punce... js sm bla pa zdej z Leonom pri zdravnici.. je dobil ene čudne VIJOLA( ) izpuščaje po celem telesu...smo bli pri zdravnici pa je rekla, da naj gremo dat kri.. smo šli dat kri, pa pridemo nazaj pa je rekla, da je kri ok, da pa takšnih izpuščajev še ni vidla in da se ji sanja ne kaj naj bi blo če se danes še kaj širijo, gremo v bolnico rabim pikapoke... Ma nehaj. Kaj pa če je od kakšne hrane? Bogi Leon. Tisoč za vaju. je rekla, da definitivno niso izpuščaji od hrane.. tiste bi prepoznala... fora je v tem, da ko pritisneš na izpuščaj- zgine... in pol pride čez nekaj časa nazaj. So sumli podkožne krvavitve... ma glede na to, da je kri ok, so izključli to možnost. Bogi. Držta se. Se podpišem!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 29.7.2009 16:48:25
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* Ej punce... js sm bla pa zdej z Leonom pri zdravnici.. je dobil ene čudne VIJOLA( ) izpuščaje po celem telesu...smo bli pri zdravnici pa je rekla, da naj gremo dat kri.. smo šli dat kri, pa pridemo nazaj pa je rekla, da je kri ok, da pa takšnih izpuščajev še ni vidla in da se ji sanja ne kaj naj bi blo če se danes še kaj širijo, gremo v bolnico rabim pikapoke... Ma nehaj. Kaj pa če je od kakšne hrane? Bogi Leon. Tisoč za vaju. je rekla, da definitivno niso izpuščaji od hrane.. tiste bi prepoznala... fora je v tem, da ko pritisneš na izpuščaj- zgine... in pol pride čez nekaj časa nazaj. So sumli podkožne krvavitve... ma glede na to, da je kri ok, so izključli to možnost. Bogi. Držta se.
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 29.7.2009 16:48:34
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Sem pa sedaj na seznamu ugotovila, da so prikazani tudi prvi ZOBKI...sem že enkrat prej pri Helimaši to videla, pa nisem zaštekala slikice...no, potem mi je potegnilo...SUPERCA! ja.. sem iskala kakšno bol pametno sliko, pa je nism našla so ble use prevelike in so kvarle seznam
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 29.7.2009 16:49:15
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Sem pa sedaj na seznamu ugotovila, da so prikazani tudi prvi ZOBKI...sem že enkrat prej pri Helimaši to videla, pa nisem zaštekala slikice...no, potem mi je potegnilo...SUPERCA! Tasa- je pecivo je ratalo. Saj ni moglo, da ne bi, ker je bilo preenostavno...Samo skupaj zvrneš vse sestavine in po vrhu borovnice posipaš..pa je...sva se s tastom basala, ker drugi tak ne jedo sladkega. Pa ti? Si spekla kaj? kaj pa slikca? recept? Za slikico je prepozno! Recept...jogurtovo pecivo...pa kaj naj jaz tebi recepte gor lepim, če pa ti razturaš.... da poskusim še to tvoje speč; dej no, prosiiimmmm sej za eno jogurtovo imam, ma mogoče je pa recept drugačen
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 29.7.2009 16:49:57
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* !!išče se kandidatka za sezname!! jaaaaaazzzzz NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE jaz tudi NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE bilo pa prošlo
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 29.7.2009 16:50:49
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Sem pa sedaj na seznamu ugotovila, da so prikazani tudi prvi ZOBKI...sem že enkrat prej pri Helimaši to videla, pa nisem zaštekala slikice...no, potem mi je potegnilo...SUPERCA! ja.. sem iskala kakšno bol pametno sliko, pa je nism našla so ble use prevelike in so kvarle seznam Vredi je! p.s. Kaj se meni zdi ali je res, da ta oranžna barva danes ni več tako agresivna? So spremenili ali sem se navadila?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 29.7.2009 16:51:29
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Tasa- je pecivo je ratalo. Saj ni moglo, da ne bi, ker je bilo preenostavno...Samo skupaj zvrneš vse sestavine in po vrhu borovnice posipaš..pa je...sva se s tastom basala, ker drugi tak ne jedo sladkega. Pa ti? Si spekla kaj? Nisem nič spekla. Pa če mi ni. Sem glih danes kolegici pravla, da se mi rižev narastek lušta že ko sem bila , pa še ga nisem naredila. Te veš kake priprave imam jaz, če je Lija že stara 5. mesecev
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 29.7.2009 16:51:46
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
Hvala vsem za pika poke... jih bo rabu
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 29.7.2009 16:52:22
|
|
|
|
spps
|
za Leona ;D
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 29.7.2009 16:52:54
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Vredi je! p.s. Kaj se meni zdi ali je res, da ta oranžna barva danes ni več tako agresivna? So spremenili ali sem se navadila? verjetno smo se samo navadli
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 29.7.2009 16:53:35
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* Hvala vsem za pika poke... jih bo rabu a so vas domov poslali? al ste mogli v bolnici ostat? bogi Leon
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 29.7.2009 16:53:39
|
|
|
|
tasa_m
|
tak ja spps prikaži koliko mu želimo!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 29.7.2009 16:53:54
|
|
|
|
Najaa
|
Kr neki.
< Sporočilo je popravil Najaa -- 29.7.2009 16:56:28 >
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 29.7.2009 16:55:20
|
|
|
|
KOKICA32
|
JOGURTOVO PECIVO: 1 jogurt 2 jogurtova lončka moke 1 jogurtov lonček sladkorja 1 jogurtov lonček olja 2 jajci 1 pecilni prašek 1 žlica ruma sadje Vse sestavine zmešaš (razen sadja) v gosto zmes, posipaš s sadjem, daš v visok pekač in pečeš pri 180˙40-45 minut.To je to, enostavno kot pasulj... Dober tek!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 29.7.2009 16:56:16
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Tasa- je pecivo je ratalo. Saj ni moglo, da ne bi, ker je bilo preenostavno...Samo skupaj zvrneš vse sestavine in po vrhu borovnice posipaš..pa je...sva se s tastom basala, ker drugi tak ne jedo sladkega. Pa ti? Si spekla kaj? Nisem nič spekla. Pa če mi ni. Sem glih danes kolegici pravla, da se mi rižev narastek lušta že ko sem bila , pa še ga nisem naredila. Te veš kake priprave imam jaz, če je Lija že stara 5. mesecev
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o novembrskih otrocihPričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?