|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: december 09
21.7.2009 21:30:53   
ShopGirl
Hey nosečke user posted image

Danes pa sm mela tok dela v službi, da sploh nism utegnila do foruma pridt. No sej to, da mam delo mi je bolj všeč kot če ga ni user posted image
Lepo vas je blo brat, končno se je nabralo nekaj postov. Sem šla gledat na teme drugih nosečk, pa majo full več postov, res so klepetulje, ... Pa si včasih zaželim da ble me tut bolj zgovorne, sploh kadar mi je malo dolgčas pa visim na netu user posted image
Čestitke vsem, ki ste izvedele za spol user posted image  a ni to en izmed najlepših trenutkov ko izveš kaj raste pod tvojim srčkom? Sigurno so tut 3D in 4D pregledi super izkušnja in lep spomin - zdej ko sm prebrala vaše izkušnje mi je mogoče malo žal da ne grem. Samo mam res full enih stroškov v naslednjih dveh mesecih; dopust plus plačilo faksa, kar je res kr konkreten znesek tko da NO GO!

Uh sm šla gledat samo kok naju bo rent-a-car prišel za 13 dni - 500 eur! Samo kaj češ, če hočeš kaj vidt in met od dopusta na otoku, pač rabiš avto.
Bo pa to najin zadnji dopust v dvoje, vsaj za neki časa, tko da je vredno vsakega eura, hi hi user posted image

Po službi sem si privoščila eno njami ledeno kavo, pa me je tako nasitila da zgleda tut večerje ne bom rabila - pa sm kr mal jezna, ker mam full lušte po hrani, pa sm čist polna. Grrrr user posted image

Fajn bodite punčike - papa!

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
21.7.2009 22:09:56   
*nivea
živjo

da se še javim, preden odidem na morje user posted image

danes me je naš mali/mala tak brcnil/a, da mi je blo tak lepo.. tak, da naš/a se je tudi zbudil/a.

nič grem v posteljo, da bo čim prej jutro, pa da šibava proti morju...

mejte se in uživajte. jaz bom user posted image
pa-pa

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
21.7.2009 22:26:26   
ShopGirl
Lepo se imej na morju nivea!

(odgovor članu *nivea)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
22.7.2009 7:22:39   
tintara
Dobro jutro!
JAz se tudi že par dni nič ne oglašam. Mal preberem, pol pa mam dost.
Se moram zatožit, da smo šli včeraj se kopat na bazen. Mal sem mutila, pol so me pa otroške očke čist prepričale in mi zaenkrat ni žal. Smo se ohladili, ta mala dva sta se navozila po toboganu, jaz malo naplavala, zdaj pa čakam in upam, da ne dočakam kakih glivic. Je pa vse skupaj tok na hitr prišlo (mož je šel nenapovedano prej iz službe in prijavil doma, a se gremo kopat?), da nisem uspela kupit niti tistih tamponov, ki ste jih omenjale. No, kopalke sem pa preoblekla, če to kaj šteje. To sem se navadila v prvi nosečnosti in mi je zdaj to kar nekak ostal.
Ostalo: brce so že kar konkretne, čutijo se tudi na ven, čeprav jih ta velik še ni čutil, ker ponavadi smo najbolj živahni zvečer (ko se mami uleže), takrat pa naš mulček že spi. Čez dan pa se ne uležem, kar tko stoje se mi pa zdi, da se težko čuti čez trebuh.
Še kaj? Nič, fajn je, da je spet sonček in da je nehal deževat. Upam, da zdrži se vsaj drug teden, ko imamo namen kampirat (očitno zdaj na Kolpo, ker je baje v Moravskih total noro s komarji), pol pa še mal na svež zrak na Roglo in smo zaključili z letošnjim dopustom (potovalni del).

Bodite lepo, T

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
22.7.2009 7:23:00   
tintara
Nivea, pa uživajte na morju.

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 1455
22.7.2009 8:43:29   
terida
Živjo, punce!

Po dolgem času se spet malo oglašam. Vmes smo bili na morju (ravno takrat, ko je bilo slabo vreme, a kaj se če). Sicer pa dnevi minevajo tako hitro, da komaj sledim. Sem že v 21. tednu in drug teden imam morfologijo. Moj najverjetneje ne bo šel zraven user posted image Ima gužvo v službi, pa bi mu cca. 1,5h vzelo in si bo težko vzel toliko časa. Saj sva oba malo žalostna zaradi tega, po drugi strani pa je pri mojem G itak tako, da moški pride pogledat UZ šele potem, ko G že vse pregleda, tako da bi v bistvu videl pikico le za par minutk na koncu. Bom pa za kakšno slikco več prosila.

Otročka že močno čutim. Zvečer brca kot nor in se sploh pritožuje, če se postavim v kak položaj, ki mu ne paše preveč. Še zunaj ni, pa me že komandira user posted image

Vidim, da vas kar nekaj že ve za spol. Jaz bom na morfologiji vprašala. Mi je pa res vseeno - doma imamo že eno punčko in če bo še ena, ne bo nič narobe. Če pa dobimo fantka, bomo imeli parček, kar je spet ok. Imam pa skozi občutek, da bo fant. Ne vem zakaj, no, saj bom kmalu videla. Sicer pa je itak edino važno, da bo dete zdravo.

Ne vem koliko se da vam ugibat glede spola, moja sodelavka, ki ima dva fantka in dve punčki, je po lastnih izkušnjah naredila naslednjo "napoved": FANTKA pričakuješ, če si čustvena in pohotna, PUNČKO pa, če si sitna in nisi pohotna user posted image Evo, zdaj pa lahko ugibate kaj bo user posted image

Sicer pa bi vas rada nekaj vprašala: A kateri še dela slabo (oz. spet dela slabo)? Jaz sem bila glede slabosti prava srečka, ker nisem imela problemov s tem ne prejšnjo ne to nosečnost, zdaj, ko bi moralo bit že vse mimo, mi je pa slabo user posted image Včeraj mi je delalo slabo cel popoldan in večer in sploh nisem mogla nič jest od kosila naprej. Ko sem se danes zbudila, je zgledalo že bolje, zdaj pa mi je spet slabo. A je to normalno?

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 1456
22.7.2009 13:13:28   
zalbi
Hej hej!

Sem glih dobro iz malice prišla,, zdele pa sem pojedla še eno nektarino... sem tolk sita, da se mi je začelo spat... joj pa še tolk časa moram bit v službi... grozaaaa.

shopgirl - a ti tudi študiraš. jst se mam namen na podiplomca vpisat septembra, bomo vidla kako bo to šlo.

nivea - uživajjjjjjj!

danaes popoldne pa grem jaz k sosedi v domači bazen.... men je že vroče ko samo sedim tukaj v službi, groza, tako da srao pelja tja da bo malo počogfotala, pa še jaz se bom namočila... če je pa tolk vroče. Danes sem čist neproduktivna, se mi nič ne da, pomojem mi je še prtisk ful padel... Jutri zjutraj pa morfologija... jeeee.

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 1457
22.7.2009 20:36:00   
ShopGirl
Hej hej user posted image

Uuuu vidim da ste nekatere uživale na morju/bazenu - superca. Jst sm se letos samo enkrat kopala v morju, pa še to zelo na hitrco ker je bila mrzla voda. Zdaj pa že res komaj komaj čakam da spet malo počofotam user posted image

terida, prejšnji teden sem bruhala po dolgem času...slabo mi je že takoj zjutraj in morm takoj neki pojest, drugače je štala. Pa sploh lačna nism, ampak želodček hoče material za prebavljat user posted image  In tako jem, vsako jutro, že navsezgodi...2 kosa kruha namazana s topljenim sirom plus velik kozarec navadnega jogurta. Jp Jp user posted image  Do kosila mi še kakšna štručka zapaše user posted image  Ampak zgleda da to kar poješ zjutraj ne vpliva na povišanje telesne teže. Bolj je tricky tisto kar ješ popoldne in zvečer...no pa sej je logično.

Zalbi, ja jaz še študiram. Nism tko pridna kot ti, ki boš že podiplomca vpisala, ampak se trudim. Upam da mi septembra rata nardit 4 izpite, mal bo kriza, ker mam takoj po dopustu izpite - bo treba stisnt. Pa ne vem še čist kako bo potem, ko bo še otroček...upam da bo punčka pridna in da bom lahko študirala zravn. Itak vem da bo težko ampak nimam izbire user posted image

Uhh dons sm mela spet velik dela. Sploh nimam časa za forum... ampak sej pol zvečer nadoknadim. Tkole kšne dneve ko sm sama doma mi prav paše it sm gor prečekirat kaj kej pišete user posted image

Fajn bodte...pa čimveč pište user posted image  bajbaj

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 1458
22.7.2009 21:03:01   
*katika*
Dober večer!user posted image
Upam da vas ni vročina preveč zdelala...jaz sem bila večino dneva kar v stanovanju, šele zvečer sem malo pokukala ven.
Tudi jaz sem še študentka, do konca imam še 4 izpite, upam da mi jih bo uspelo narediti, še preden bom rodila. Pa diploma je tudi že na 3/4 končana.user posted image Me pa naslednje leto čaka še pol leta prakse, potem pa v lov za službo.

Kaj pravite na ta voziček?
http://www.otroski-vozicki.com/si/otroski-vozicek-implast-bolder-3-i271.shtml
Midva sva si ga šla včeraj ogledat, pa nama je ful všeč...ga bova verjetno kar vzela. Samo za barvo se še morava odločiti...jaz bi imela tega

(http://www.otroski-vozicki.com/si/otroski-vozicek-implast-bolder-3-i273.shtml), moj pa rdečega, kot je zgoraj. Kateri vam je lepši?

Drugače pa jaz tudi že kak teden čutim brcike, samo na začetku nisem bila čisto prepričana...sem mislila, da me prebava matra. Je pa res lep občutek...

Pa pa

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 1459
22.7.2009 21:18:42   
ShopGirl
Uuu oba sta full lepa. Težka odločitev. Pa cena mi je tut všeč...pa še torbo boš dobila zraven - hudo.

(odgovor članu *katika*)
Neposredna povezava do sporočila: 1460
23.7.2009 7:06:33   
tintara
Man je zelen lepši. Kok je to enih vozičkov, še dobr, da mi ni treba razmišljat še o tem. Sam moram pa starega na popravilo mal peljat, pa se mi kar ne da. Mislim, da če dam gor košaro, da bo vse ok, je pa nekaj narobe s sedalnim delom (en fedrček je šel). Sicer pa imamo kar dva vozička (enega peg perega - pliko al kaj je že - ta bo za pol, pa quinnyja - freestyle mislim, da se mu reče. Ne vem, važno, da bo vozno.

Meni se zdi, da so tele brce postale par dni nazaj veliko bolj intenzivne in večkrat dnevno. Zdaj ne mine dan brez njih, pred časom je še. In bi jih že kamot 10 dnevno naštela, tolk kot jih more bit v zlatih časih brc. Sam takrat so vseen močnejše in občasno tudi malo zabolijo, ko te tam pod rebra špikne. Jih pa, tako kot pri prvih dveh čutim naprej in nazaj (v rit nekam). Ful čuden občutek, ampak če se prav spomnim, to potem neha. Ma kaj jaz vem, ko je pa že tolk dolg nazaj.

Moj me spet prepričuje za bazen. Ma ne vem, danes se mu bom pomoje odpovedala, pa bomo raje v KAmniško špricnil, k bo čist fajn hladno (k vodi seveda). Bo pa vroče sicer, ampak saj je prav. Kdaj bo, če ne zdaj. Ah, če smo leto 2003 preživel (isto noseča seveda) bomo pa tudi tole.

Aja, a katera ve, kje se dobijo tisti tamponi za v vodo? DM? In kako se jim reče. Verjetno to niso običajno tamponi, al se motim?

Lepo se imejte, T

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 1461
23.7.2009 7:53:29   
anaj22
dobro jutro

zabil poročak kako je blo na MF in dobro opravi

katika meni osebno je bol všeč zelen voziček, je pa luštkam model

HB me ni popadla kašne idja o novem vozičku ker bi me drgi kr kam poslal, če bi omenila da bi ga menjali

zdenje dni me grabi lakota se moram kar mal nazaj držat da ne bodo kg prehitro rasli

pa ponoči že dva dni ne spim se skoz neki premetavam

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 1462
23.7.2009 8:49:56   
tulpika
jutroooouser posted image

pa bo spet lep dan (kar se tiče vremena).

Katika..lep voziček. Man je rdeč full lep! tak energičen mi deluje.
jaz imam tud že izbrano kombinacijo in bo po vsej verjetnosti (upam, da se ne premislim zarad kakih nosečniških muh) temno sivo/rdeč.

grem mal sadja pojest pa se vam potem še kaj oglasim.

Uživatje!

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 1463
23.7.2009 11:54:27   
marantz
Men so ti vozički tud všeč, sam če prav razumem košare ne dobiš zraven? Se bolj nagibam k takim, ki majo košaro zraven.

(odgovor članu tulpika)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
24.7.2009 7:50:41   
anaj22
dobro jutro

user posted image

user posted image

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu marantz)
Neposredna povezava do sporočila: 1465
24.7.2009 8:26:41   
tulpika
jutrooooooo user posted image ,

upam, da bosta kavica in vafelj zbudili vse decembrke.

hmmmm......zdej pa ne vem a je muca jezik popapala user posted image , a so vse na dopustu, a so se preselile na drug forum, al pa spijo ?

dejmo mal življenja od sebe user posted image .

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 1466
24.7.2009 8:33:05   
ShopGirl
ooooo zajtrk :))) hvala!!!!

jst sm že prkrat hotla post napisat, pa me neki internet heca - al so nam pa kako "motenje" povezav nardili, da ne morm na netu viset med službo user posted image

Punce, a vam kej noge otekajo? Včeri popoldne sm opazla full zatečene gležnje, pa drugač nimam težav z otekanjem. No, sej pri tej vročini ni čudno da zatekam, samo sm takoj pomislila na preeklampsijo - ampak tam so znaki tudi beljakovine v urinu, visok pritisk in povečana telesna teža. Teh ostalih znakov pa zaenkrat nimam no... Vsaj za težo vem da ne user posted image
No pol sm šla takoj pod hladen tuš...mela noge cel večer dvignjene nad glavo - brez rezultata. Tko da...kaj se dogaja z mojimi nogcami user posted image  ni všeč...

Upam da ste ostale OK, da uživate v lepem vremenu in da se vmes kej pohladite s sladoledom ali limonado user posted image

(odgovor članu tulpika)
Neposredna povezava do sporočila: 1467
24.7.2009 8:48:09   
Zibka
Da se še jaz oglasim.
Čakam, da bo ura dovolj, da grem na morfologijo. Se veseeeeeeeeliiiimmmmmmmmmmmm  user posted image
Meni tudi otekajo noge, že kr kaka dva tedna opažam, da so mi čevlji in natikači popoldne  preozki, tako da sem si sedaj kupila Alpinine take ultra udone, čeprav ne ravno moderne. ShopGirl, mislim, da gre pač za navadno otekanje,  ki spremlja veliko nosečnic in ne za kako bolezen. Pa če jem kej bol slanega (kake slane prigrizke) se pri meni takoj pozna.
Komaj čakam, da mi zdravnik danes reče, da je vse ok. Pa da vidim al me brca sinček, ali je sinček od NS postal mogoče hči user posted image   Javim..
Lep dan!

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 1468
24.7.2009 8:57:31   
zalbi
HEj!

anaj22 - Uuuu hvala za zajtrk - odlično je blooo - mmm vaflji...

Včeri sem mela čist noro v službi, tako da se nisem uspela javit, pol popoldne pa je bla najprej ena prijateljica na obisku, pol pa še druga, skartka zvečer pa sem itak padla dol.

Ja včeraj sem imela MF - in imeli bomo user posted image , je naš korenjak pokazal, tako da je rekla G, da je zihr. Vse je OK, rok so mi prestavili tako da zdaj sem padla na 9.12. - je bil user posted image  že skoz večji, tako da je rekla, da boljše da prestavimo, kot da bi tolk čez rok čakala... Tako da bom popravila seznam, Naslednji kontrolo imam čez 4 tedne...Sicer me sploh ni tehtala in merila pristiska, tako da je očitno vse ok.

shopgirl - zatekanje nog, no meni se to sicer ne dogaja, em pa zelooo bolijo noge, posebej zvečer, komi še stopim na njih, tako da jih imam zmeri gor. Lani so se mi avgusta vnele podkožne žile, (vaskulitis) bolelo je grozna, pa na bolniški sem bla, sploh hodit nisem mogla, tako da zdej imam skoz gor noge, da ne bi spet do česa takega  prišlo. Tako da ti lahko le predlagam, noga v luft, kjer koli boš, jst mam še v službi jih gor...

Jutri smo mislili malo na morje pobegnit... sam nevem, k je neki kislo vreme. Na štajersko tut ne vem če bi šli, če bo spet kr neki vreme, se mi ne da bit gor, sem raje doma, bi mogla malo reda naredit, mamo čisti razsul, k ta teden popoldne sploh nisem nič pametnega naredila, sva se S saro raje malo potepali... tako je to...

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 1469
24.7.2009 10:14:04   
zalbi

user posted image               user posted image           user posted image

user posted image PDP~NICK(starost)~(?.user posted image ,?.user posted image )~KRAJ~PREGLED ~ MF ~SPOL

user posted image 1.12.      
~  BeeBee (26) ~ (1.user posted image  0.user posted image ) ~ Maribor ~ 9.7. ~ user posted image   
~ robika (?) ~ (3.user posted image  2.user posted image )~ 28. 8. user posted image
~  Nelly08 (?) ~ (?user posted image   ?user posted image )

user posted image 2.12.
~ anonimnauser posted image (?) ~ (?.user posted image  ?.user posted image )  
~ pikapolonica8 (?) ~ (?.user posted image  ?.user posted image )       
~ terida  (31) ~ (2.user posted image 1.user posted image ) ~ Ljubljana 

user posted image 3.12.
~ neanja duo (31) ~ (3.user posted image   2.user posted image ) ~ 4.5.

user posted image  5.12.
~ maychi17 (?) ~ (2.user posted image  1.user posted image )
~ tamala88 (?) ~ (?.user posted image   ?.user posted image )

user posted image  6.12.
~ sasi_M  (29) ~ (?.user posted image  ?.user posted image ) ~ Novo mesto ~ 7.5.

user posted image 7.12.
~ martinca  (24) ~ (2.user posted image 1.user posted image ) ~ Jurovski dol ~ 15.7.  user posted image    
~ jenny17(28) ~ (1.user posted image  0.user posted image ) ~ 17.6.    
~ Luna2008 (?) ~ (2 user posted image    1user posted image ) ~ Komenda  30.7.  

user posted image 8.12
~ bejbibu  (22) ~ (1.user posted image  0.user posted image ) ~ Celje  ~ 20.7. user posted image                       
~ anaj22   (25) ~ (2.user posted image 1.user posted image ) ~ Medvode    ~ 1.7.  
~ lana24  (?) ~ (?.user posted image  ?.user posted image ) ~ Ljubljana ~ 7.7.
~ dvojčica83 (26) (1.user posted image  0.user posted image )
~ zibka   (26) ~ (1.user posted image   0.user posted image ) ~ Celje  ~ 11.8. ~ user posted image    

user posted image  9.12.
~ zalbi (29) ~ (2.user posted image   1.user posted image ) ~ Ljubljana ~ 21. 8. ~ user posted image

user posted image 10.12.
~ kaja13 (?) ~ (3.user posted image    2.user posted image )                          
~ anonimna (?) ~ (?.user posted image    ?.user posted image ) ~ 15.5
~ timchy(28) ~ (2.user posted image  1.user posted image ) ~ Velike Lašče
~ *katika* (23)~ (1.user posted image  0.user posted image ) ~  Maribor ~ 10.7.
~ *nivea    (28) ~ (1.user posted image   0.user posted image~ 4.8.
~ ShopGirl (24) ~ (1.user posted image  0.user posted image ) ~ 12.8. user posted image

user posted image  11.12.
~ summer725 (25) ~ (1.user posted image    0.user posted image ~ Ljubljana ~ 5.6.   
~ mirjam80 (28) ~ (4.user posted image  1.user posted image ) ~ 16.7.

user posted image  14.12.
~ Emili1    (?) ~ (1.user posted image   0.user posted image ~ Ljubljana ~ 1.7. 4.8.

user posted image  15.12.
~ tintara (32) ~ (3.user posted image   2.user posted image )
~ elly79 (29) ~ (1.user posted image   0.user posted image )

user posted image  16.12.
~  vijolca (28) ~ (1.user posted image  0user posted image Ljubljana
~ Neža7  (28) ~ (3.user posted image 1.user posted image ) ~ Celje ~ 14.7., 10.8.
~ tf (31) ~ (1.user posted image  0.user posted image )    - Kranj ,  22.04, 26.05

user posted image  17.12.
~ Anuš (29) ~ (2.user posted image   2.user posted image ) ~ Ljubljana ~ 19.5.
~ dreamz  (29) ~ (2.user posted image    1.user posted image ) ~ Obala  ~ 7.7.  

user posted image  18.12.
~ riba83 (26) ~ (1.user posted image  0.user posted image ) ~ 15.7.

user posted image  19.12.
~ tulpika (33) ~ (2.user posted image  0.user posted image ) ~ 17.8.
~ kajkakr (20) ~ (1.user posted image   0.user posted image ) ~ Kranj
~ vagica (?) ~ (?user posted image   ?user posted image )

user posted image   21.12.
~ ANKOM (?) ~ (2.user posted image   1.user posted image )

user posted image  22.12.
~ cv3rklic4 (?) ~ (2user posted image    1.user posted image )
~ tami2212 (29) ~ (2.user posted image 0.user posted image ) ~ Idrija ~ 9.7. 
~ nEzY (24) ~ (1.user posted image   0.user posted image ) ~ Kranj ~15.7. ~ user posted image

user posted image 23.12.
~ Tinča1 (?) ~ (2.user posted image  1.user posted image )

user posted image 24 12.
~ babysuprise (?) ~ (3user posted image     2user posted image ) Celje  
~ Sončeek (?) ~ (1.user posted image  0.user posted image )

user posted image 25.12.
~ anonimna user posted image (?) ~ (?.user posted image  2.user posted image ) ~ 6.5.
~ marusi (31) ~ (1.user posted image  0.user posted image ) ~ 12.5.  20.7. ~ 30.7.
~ moniz (38) ~ (1.user posted image  0.user posted image )
~ natasa28 (29) ~ (3user posted image    0user posted image ) okolica Mb. ~2.7. 19.6.

user posted image    30.12.
~ METULJ1 (28) ~ (1.user posted image   0.user posted image~ Novo mesto  ~23.7.

user posted image  31.12.
~ zmajči25 (32) ~ (2.user posted image    1.user posted image ) ~ Koper   
~ *Mojca* (27) ~ (2.user posted image  1.user posted image ) ~ Ljubljana  ~ 30.7.

user posted image xx.12.    
~ evangelie (27) ~ (1.user posted image  0.user posted image ) ~ 20.5.                         
~ SAFIRA (?) ~ (?.user posted image  ?.user posted image )
~ ammam (?) ~ (3.user posted image  2user posted image ) ~ 6.5.

TRENUTNO NAS JE 55 SREČK user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:  
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi v nosečnosti:
    PREGLEDI  
  •             

• Še nekaj uporabnih strani:

NUHALNA SVETLINA 
          SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
    OTROČARIJE                   ŠOLA ZA STARŠE
    NOSEČNIŠKI KALK.            VSE O NOSEČNOSTI
    MAMA.SI                        NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

BABY BOOK   

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo:

TUKAJ                                      TUKAJ  

• urejanje dokumentacije:
    Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
    vloga S-1/1
    priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
    vloga S-1/2
    Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
    Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
    Priznanje očetovstva
    Kako do otroškega dodatka?

• [/quote]

(odgovor članu *nivea)
    Neposredna povezava do sporočila: 1470
    24.7.2009 11:22:33   
    METULJ1
    Hoj,

mi imeli včeraj redno kontrolo. Vse ok. Zdej pa že komaj čakam morfologijo.
    Šeleeeeeeeeeeee 21.08.09. Upam, da bo hitro minilo. Počutje zaenkrat OK,
    samo kile gredo pa počasi že gor, pa trebušček tud.

Zaenkrat z otekanjem nog še nimam težav. Mam pa težave s krčnimi žilami.
    Od začetka pa do zdej se mi je pojavil že ogromno novih malih razpokanih kapilar.
    Če bo šlo tko do konca, ne vem, kakšne noge bom mela. Katastrofa. Pa nimam kej.
    Mami mi je edin rekla, da naj pol k bo mal hladnej začnem nost nogavice proti krčnim žilam.
    Zgleda, da bo to edina rešitev, da vse skupaj mal upočasnim.

Pozdravčki vsem pa čim manj nevščenosti vam želim

(odgovor članu zalbi)
    Neposredna povezava do sporočila: 1471
    24.7.2009 11:40:34   
    anaj22
    pa vas imam, sam harno vam je treba srvirat pa se pojavite user posted image

superca za pregledeuser posted image user posted image user posted image
    jaz moram drug teden pokilca G in se naročit za MF

noge mi malenkostno otekajo, po vsej verjetno zaradi vročine, so mi pa pri jeku na koncu gul noge zatekale sem mela take kot slon

dons je svinsko vroče, se mi sploh ne da v službo, pa bo treba še dva dni zdržat pol sem pa 3 tedne doma

hladite, bodite v senčki in lep dan vam želim

user posted image

Mi mamo se fajn
    NJJP

(odgovor članu METULJ1)
    Neposredna povezava do sporočila: 1472
    24.7.2009 11:53:35   
    Zibka
    Jaz sem iz MF:
    zdravnik je rekel da je vse ok. To je pa tudi vse kar je povedal- sem malo razočarana, ker mi ni nič povedal- nobenega podatka kako je velik ali karkoli, nič pokazal, nobene slikice naredil. Je bil jezen, da me je moja ginekologinja poslala k njemu in je bil menda zato tak. Pa sem mu potem rekla, da naj pogleda še maternični vrat in mi je rekel, da ni napisano na napotnici user posted image
    Edino za spol sem ga še vprašala in je rekel, da se ne vidi. Tako da... Malo sem razočarana, ker user posted image nisem videla niti na ekranu... Pa to naj bi bil kao nek lep al pa poseen pregled user posted image user posted image user posted image user posted image Mogoče bi bilo drugače, če bil moj zraven, ampak žal ni nikakor mogel.
    No, pa važno da je vse ok user posted image Upam, da je vsaj to natančno pogledal.

(odgovor članu anaj22)
    Neposredna povezava do sporočila: 1473
    24.7.2009 12:18:33   
    tintara
    Oh, Zibka, mi je res žal, da ni bil bolj zgovoren ter, da bi kaj več pokazal. Ampak glavno je, da je vse v najlepšem redu, ane. Ta mi je mimo, ni napisano na napotnici. MA se človek potem še boji kaj vprašat (recimo za spol, slikico ali kaj kar ni bistveno za zdravje).
    Če imaš kmalu pregled, lahko mogoče pojamraš G. da ni bilo pravega pregleda ali kaj takega in ti morda odobri še en pregled nekaj kasneje, ampak težko verjetno. Je pa seveda možnost it samoplačniško še na eno morfologijo (dva ali triD), ampak najbrž se splača nekaj počakat, da ne boš imela dveh pregledov v enem tednu, pol pa spet polovico nosečnosti nič. Je pa to strošek, takoda sem zdaj, ko tole pišem, tudi jaz jezna na tvojega zdravnika. Mislim, saj december bo hitro tu, ampak tako zelo hitro pa tudi ne.

Ja, jaz priznam da včasih sam preberem, ker je vmes premalo odgovora, pol se mi pa ne da skoraj sama sebi odgovrajat. No, ste bile pa zdaj dopoldne kar pridne, ane.

noge mi ne otekajo, k sreči, ker če ne bi bila pri mojem oritisku že v bolnici. V prvih dveh nosečnostih mi niso nikoli zatekle in upam, da bo tudi zdaj tako. Se pa redim..... Hmmm, pa ne dolgo nazaj sem se hvalila, da se ne. Joj, ponedeljek imam tehtanje pred morfologijo. Ma, bo že, saj zadnjič me je še spraševala, če nič ne jem.

lp, T

(odgovor članu Zibka)
    Neposredna povezava do sporočila: 1474
    25.7.2009 11:33:34   
    ShopGirl
    Živjo!!!

U kok ste se razpisale - naaajsss user posted image  hvala bogu da je vikend, pa da sm se loh vsaj dons naspala mal...sva ta tedn bolj zgodi vstajala, sem že pozabila kako to zgleda ker sm bla prej tok dolg na bolniški. Hmmm bomo vidl kakšna bo tale plača, po  moje katastrofalna.

Otekanje nog; ma ja, sej otekajo še tistim ki niso noseče, tko da no worries. Če bi blo kaj narobe bi mi pa na naslednjem pregledu itak povedale, tko da bom dala skrbi na off in uživala v teh "middle months", ko nas buši še ne moti tok. Pol zadnje tri mesece bomo itak mele tisoč in eno težavo tko da bojo zatekle noge lanski sneg user posted image
    Drugač pa bi znale te nogavice proti krčnim žilam res omilit težavo, samo res pridejo pa v poštev šele ko bo hladneje. Zdej ko je tko vroče mi je še spodnje perilo odveč user posted image

Zibka; sem prov jezna postala ko sm prebrala tvoj post. Ne vem zakaj mene take stvari tok vržejo iz tira, ampak takle odnos zdravnika do pacienta je pa res za popiz....! A ti je kej vpisoval v materinsko knjižico? Dobr, sej ne vem če se od MF sploh kej vpisuje notr, ampak glede na to da se od nuhalne vpisuje, me zanima če ti je še od MF. Ni mi pa čist jasno, kako niti otroka nisi vidla na ekranu - a nima monitorja nekje v višini tvoje glave? user posted image  
    Veš kaj, jst ti predlagam da gre tvoj fant drugič s tabo na pregled k tvoji G, povej da si bla nezadovoljna s pregledom in odločno zahtevajta da naj vama naredi UZ in naj pokomentira otroka. Zdej je že tako velik, da se spol vidi - razen če se otrok obrne v tak položaj da zakrije "it" user posted image  In obvezno nej ti pogleda maternični vrat. Men zaenkrat še ni blo treba bit zoprna, ampak glede na to da se je v našem zdravstvu treba kr postavit zase in se ne pustit utišat, sem pripravljena tut bit bitchy če je treba. Jst vedno full sprašujem na vseh pregledih, res pa je da je tut moja G zgovorna in me pol tut ni strah spraševat. Je pa res, da nam more pridt v zavest, da morm bit me tiste ki pazmo nase in se ne zanašat da bojo to zdravniki - taki so redki. Vedno več je pa takih ki so površni. Tko da je treba full vztrajat in težit z vprašanji.
    Men se je pred nosečnostjo zgodilo, da sm mogla na pregled k eni drugi G. Full sm mela močno bolečino v sp. delu trebuha in jo  niso znal pojasnit. In grem k tej G, čist naveličani, sicer mladi in taki luštni. Jst full prijazna in ponižna, itak full utrujena od konstantne bolečine, una pa vsa nadrkana. Na konc me pošlje na drug konc bolnice na drug pregled in reče da sicer ni sigurna ali zdravnik dela ampak naj kr grem. Pa jo jst vprašam, če bi bla tok prijazna pa preverla po telefonu (telefon je mela zravn sebe), če ta zdravnik dela. In me pogleda v smislu "a si normalna?" in prbije: "veste kaj, to pa res ne vem zakaj bi naredila, to vendar ni moje delo!" No, če bi mi en klinčev zdravnik to dons reku ne bi ostalo pri tem da bi tiho odšla iz ordinacije! Sm si prisegla da bom vedno glasna ko se bo šlo zame. Na konc sm pristala na dr.Petra Deržaja v Lj. Tam so bli pa zelo prijazni in profesionalni user posted image

zalbi: čestitke za fantička - zdej bo pa parček... Sara in ? user posted image  Kok lepo.

(odgovor članu tintara)
    Neposredna povezava do sporočila: 1475
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
    Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
    Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
    Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Kajenje med nosečnostjo.
    пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.