terida
|
Živjo, punce! Po dolgem času se spet malo oglašam. Vmes smo bili na morju (ravno takrat, ko je bilo slabo vreme, a kaj se če). Sicer pa dnevi minevajo tako hitro, da komaj sledim. Sem že v 21. tednu in drug teden imam morfologijo. Moj najverjetneje ne bo šel zraven Ima gužvo v službi, pa bi mu cca. 1,5h vzelo in si bo težko vzel toliko časa. Saj sva oba malo žalostna zaradi tega, po drugi strani pa je pri mojem G itak tako, da moški pride pogledat UZ šele potem, ko G že vse pregleda, tako da bi v bistvu videl pikico le za par minutk na koncu. Bom pa za kakšno slikco več prosila. Otročka že močno čutim. Zvečer brca kot nor in se sploh pritožuje, če se postavim v kak položaj, ki mu ne paše preveč. Še zunaj ni, pa me že komandira Vidim, da vas kar nekaj že ve za spol. Jaz bom na morfologiji vprašala. Mi je pa res vseeno - doma imamo že eno punčko in če bo še ena, ne bo nič narobe. Če pa dobimo fantka, bomo imeli parček, kar je spet ok. Imam pa skozi občutek, da bo fant. Ne vem zakaj, no, saj bom kmalu videla. Sicer pa je itak edino važno, da bo dete zdravo. Ne vem koliko se da vam ugibat glede spola, moja sodelavka, ki ima dva fantka in dve punčki, je po lastnih izkušnjah naredila naslednjo "napoved": FANTKA pričakuješ, če si čustvena in pohotna, PUNČKO pa, če si sitna in nisi pohotna Evo, zdaj pa lahko ugibate kaj bo Sicer pa bi vas rada nekaj vprašala: A kateri še dela slabo (oz. spet dela slabo)? Jaz sem bila glede slabosti prava srečka, ker nisem imela problemov s tem ne prejšnjo ne to nosečnost, zdaj, ko bi moralo bit že vse mimo, mi je pa slabo Včeraj mi je delalo slabo cel popoldan in večer in sploh nisem mogla nič jest od kosila naprej. Ko sem se danes zbudila, je zgledalo že bolje, zdaj pa mi je spet slabo. A je to normalno?
|