|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: december 09
25.7.2009 12:28:19   
Anonimen
hej punce!
mi smo doma iz 1.dela dopusta, ki je zeeelo hitro minil - seveda, imela sva se ful dobr, vreme nama naklonjeno, skratka lušten teden user posted image . zdej pa še za 14 dni mal delat, potem pa za teden dni v Bovec user posted image , pa še kak vikend skok na morje pa bo :)

kako ste drugače? čestitke vsem, ki ste uspešno opravle MF , zvedle za spol in začutile prve brceuser posted image . mene vse to še čaka.. MF = 10.8, naslednji pregled: 19.8. Zdej sem konec 18t, brcik še vedno ni, me prav zanima kdaj bo :/ Čeprav se mi je že 2x nardil (predvsem zjutraj), da sm začutila kokr eno žgečkanje, potem pa konec, pa ne vem, al je to to, al pa spet kaj nagaja:) Pa prej mi je tamal (brat) reku, kje imam sploh kaj trebuha, sem se kar zasekirala!! ga res ni ne vem kaj velik, mogoče nosim zadaj, kaj vem user posted image upam le, da je VSE OK!!!

no skratka, grem mal odpakirat, potem na kosilo in uživat še v zadnjem frej vikendu :)
uživejte, pa božite bušije!!

ps. a ktero kaj matra/skrbi ta nova gripa ?

(odgovor članu ShopGirl)
  Neposredna povezava do sporočila: 1476
25.7.2009 12:49:22   
Netta
dan,

sem vas kar brala te vroče dni, energije za pisat pa je zmanjkalouser posted image  
glede pisanja res nismo pridne tako kot nekatere druge, bo pa potem boljše ko se nam začnejo porodniške in pridejo malčki na svet, ko bo tisoč in sto vprašanjuser posted image

noge - prejšnjič sem rodila poleti in sem skoz do zadnjega mislila, ah saj men pa sploh nič noge ne zatekajo...kakšna srečnica sem...no in potem rodim in naslednji dan stopim iz postelje, pogledam dol in .........uauuuuuuu.... kok mam jaz suhe nogeuser posted image user posted image   upam da bom tudi tokrat prišla tako gladko skozi

brce - jih čutim že precej časa...a kaj ko je to moje dete tako zelo milo in nežno...se spomnim Ane, mi je že od začetka tako delala po trebuhu, da mi ga je kar metalo sem in tja...še na porodni mizi ni dala miru...no in sedaj ko sem navajena takšnega ringelšpila v trebuhu me na momente kar zaskrbi, kaj je vse tako mirnouser posted image

dopustnice - uživajte!!!user posted image

za vse uspešno opravljene preglede - user posted image user posted image

gripa - jap, me pa res en mal skrbi...mi vedno pride na misel ko sem v kakšni gužvi "kaj pa če je kdo okužen?" ne vem no...sicer nisem paničar in če nebi bila noseča bi šlo toel verjetno čisto lepo mimo mene...tako mi pa ni vseeno in samo upam, da bomo vse zdrave prigurale do decembra

terida - meni je slabo samo občasno, ko sem že zelooooooooo lačna...sem opazla, da sedaj sploh ne čutim lakote in tako kar pozabim jest...šele slabost me potem spomni, da bi blo fajn kaj pojest...še vedno sem le na +1,5 kg...ne morem verjeti da je ta nosečnost čisto drugačna kot prva...takrat sem pa samo jedla in jedla...v 20. tednu sem mela že +7kg...no saj mi je zdaj boljšeuser posted image

vozički - nebi znala preveč svetovati, ker sem ga podedovala in se seveda šenkanemu konju ne gleda v zobe...prijateljica pa je kupla quinnyja in je baje super...ima bremzo, ročaj se prestavi naprej in nazaj, fajn strehco, da tudi v vetru ali soncu fajn prekrije otročka, je na tri kolesa in baje še kar ugodna cena

drug teden gremo zopet malo na morje pogledat, pridno pišite, da bom mela kaj za brat, ko pridem domov.

uživajte!!!!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1477
25.7.2009 15:52:23   
Zibka
ShopGirl,
ja, maš prov- verjetno bi mogla kr mal znoret. Monitor je imel nekak nad mojo glavo, sam obrnjen proti sebi. Je bil tko nasajen, da ga nisem mogla nič vprašat... Moja G je pa fajna in z njo se pa vedno vse poeniva, tko kot me zanima.
Sem se pa danes odločila, da če je MF ok, da lahk začnem kupovat opremo user posted image user posted image user posted image
Sva se z mojim odločila, da bova poskusila najti dobro ohranjeno rabljeno opremo. In greva danes gledat Maxi cosi lupinico, za 80E. Pa da vidim...

Brce fino čutim- to je res nekjlepšega...

Uživajte vikend.

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 1478
26.7.2009 17:32:20   
ShopGirl
Hello user posted image

Danes pa sem imela aktiven dan - sva šla okrog Bleda na sprehod (kar se hoje tiče no problem, sam križ pa no comment, boli ko .........), potem pa se še kopat na Zako. Luštno je blo user posted image  Sem se namazala s faktorjem 25 od Eucerina in morm reč da sm s kremo res zadovoljna, super je. Nič opečena. Punčka je full brcala, ko sm se sončila, po moje ji je bla premočna svetloba (sm brala, da zdej že čuti/vidi močen snop svetlobe in da jo to moti, pa začne brcat). Pa še sonček mi je bušija grel, tko da ni čudno da je brcala bolj kot ponavadi. Sm si pol kr z brisačko mal pokrila trebuh, da je bil mir user posted image

Mam pa tak hecn trebuh... zdej mi je v dveh tednih full zrastel (še vedno je mejhen napram tistim fotkam ki ste jih dale gor ostale), in opažam da če ležim na hrbtu da je na desni strani bolj izbočen...in jo mam na sumu, da ji je na desni strani bolj všeč - ker tut tam čutim brce user posted image  pa mi je tko smešno. Če dam roko na trebuh je tko izbočeno in trše kot na drugi strani in mam filing da tam rito gor tišči user posted image  al pa glavo...itak jo je sama glava user posted image

Ja ja Zibka, **** je treba - morš mal nosečniške hormone ven dat in se sprostit, sej ne upajo kej dost bit pametni nazaj ker jih je strah da te v jok spravijo user posted image  hec hec... Rabljena oprema - to more bit super stvar. Sploh če so jo čuvali. Večina staršev kupi kakšno stvar ki jim ne odgovarja in pol hitr prodajo, tko je moja kolegica prodala voziček, ki ga je uporabla samo parkrat. Pa je takoj občutno ceneje kot če ga kupiš v trgovini. Midva dobiva rabljeno previjalno mizico z banjico, od znanke. Upam da mi bo všeč user posted image  Sam...če neki dobiš podarjeno se najbrž niti ne smeš spraševat če ti je všeč al ne ampak bit hvaležen - al kako? user posted image  Enako bo z lupinico. No bo pa vsaj voziček po moji izbiri, tut če ga kupijo drugi... pa košara! Ja košaro bom pa čist sama izbrala in kupila...komi čakam. Uh, učeri sm se komi uprla, da nism kupila eno tok kjut oblekico za punčkico...Taka pletena je bla, topla. Sam ko vem da mi bo do decembra še tok enih oblačil všeč da res ne smem zdele kupovat. ShopGirl ne sme shoppingirat user posted image

Gripa: Ja, midva sva mela mal pomisleke, greva v Grčijo avgusta. Glede na to da sm noseča itak ne bova žurala in popivala, ne bova v zaprtih nagnetenih prostorih, tko da računam da mam zdej ko zaužijem tok vitaminov in mineralov več kot sem jih prej, še močnejši imunski sistem in da se ne nalezem...
Se pa loh nalezeš že na letališču, tam je full ljudi na kupu. Ampak če se ne motim je bla BeeBee nedolg nazaj v Londonu, pa je čist zdrava nazaj pršla user posted image

(odgovor članu Zibka)
Neposredna povezava do sporočila: 1479
26.7.2009 20:44:49   
*Mojca*
Heeeej punce!

Evo, zdaj si bom pa tudi jaz vzela čas in napisala en 100km post. Upam, da ne bom preveč dolgočasna user posted image
Od kar sem v službi se je življenje za 100% obrnilo. In verjele ali ne, meni na boljše. Se mi zdi da je vse skupaj bolj organizirano, ni več tistega feelinga da se prekladam doma in ne vem kaj bi sama s sabo počela. Zjutraj ustanem, porihtam Lukca, grem v službo, 8urc mine kot bi mignil in ob 15h sem doma in celo popoldne imava z malim žurko. Ali gremo v bazen, ali v živalski vrt, ali v kak parkec in je res super. Zdaj šele vidim da človek rabi tudi malo časa zase, stran od otroka. Ok, mogoče sem čudna ali motena, ampak meni je res fajn. Pa ne da Lukca ne bi pogrešala, sploh ni to. Fulkrat se na njega spomnim, ampak imam tolk druzga dela da takoj mine in sem pri njemu doma. In ko bom konec leta spet doma si bom privoščila eno rekreacijo ali nekaj, da se bom vsaj 1x na teden za 2 urci odklopila od vsega. Tudi sama nisem več tolk nardkana kot prej. Je moj reku da sem bila desperate housewife user posted image user posted image user posted image
Trebuh...ufff ja, sem si obljubila, da se bom od 20.tedna naprej vsaka 2 tedna slikala, da bom potem naredila albumček. Hmmmm bomo videli, če se bom držala. Kar se tiče brcik se mi včasih zdi da nekaj čutim, ampak se mi zdi da je bolj kot ne samo domišlija. Sem pa v 19.tednu, tako da imam še čas.
Moram tudi povedati, da od kar sem v službi kile stagnirajo. Torej, v 2.tednih nisem dobila nič. Pa ne da se neki pretirano pazim, ampak pač nosim s sabo sadje in smootije, doma pa pojem kosilo, zvečer kako solatko in to je to.
Rabljena oprema...hmmm...meni je stric ponujal (beri vsiljeval) njihov voziček. Naj povem, da ima tamali bratranec 11let, torej jih ima voziček vsaj tolk. Še povdaril je, da se težko zloži za v avto. Lupinic takrat skoraj da ni bilo. In sem do konca cincala, potem pa rekla sorry, bom novega. Tolk me je buzeriral s tem vozičkom, da sem imela prav slabo vest, ampak sorry, kaj naj delam z vozičkom ki se ga ne da dat v avto? Pri temu da živim v 4.štuku bloka brez lifta....ehhh whatever. Je prenesu...Isto je bilo s cunjami. Oba bratranca januarčka, Luka pa juniček. Kaj naj si sred poletja pomagam s plišastimi pajacki?? No, to sem vzela in je pač še vedno v škatlah. Bo prišlo prav pa zdaj user posted image Sem pa dobila en kup cunjic od kolegice, ki so mi res prišle prav. In mislim da je super če ti kdo kaj posodi. Ker se dejansko te cunjice nosijo ful malo. Jaz imam stvari od Lukca, ki jih je oblekel samo 1x, pa to tud Bennetton, okaidi in podobne cunje user posted image
Gripa: mah ne vem, meni se zdi tole vse skupi pretiravanje. Virus gripe itak non stop mutira in nobeno cepivo ne pokrije vseh sevov. Zakaj je zdaj tak pomp okol tega N1H1 ne vem, mislim pa da bo ena določena skupina ljudi fajn mastno zaslužila...
Tako, me imate že dovolj? Verjetno ja user posted image user posted image
Se grem zdaj počasi zrihtat za jutri. Pa pejmo v nove delavne zmage user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 1480
27.7.2009 13:46:50   
zalbi
Hejjj!

Danes je pa res zatišje tukaj - ste že vse čist dopustniške:)

jst mam ful gnečo v službi, je čist noro, ni nas veliko, zato pa pol uni k smo v službi delamo na polno...tko da mam bolj malo časa...

Trebuh mi iz dneva v dan raste  - fullll - res...

Drgač pa vikend itak prehitr mine... smo bli na štajerskem... včeraj pa malo doma in jeprou pasal... sva z mojim user posted image  malo gledala kako bova uredila zdej otroško sibo začasno, dokler ne kupiva novega pohištva za dva otročka... pa malo sem gledala, kaj morva stran pospravt, da bo dovolj prostora za oba malčka... jah pestro ni kej.

Mojca - to kar si napisala, jst ti čist vrjameme, prou paše imelati malo časa zase, predvsem takrat ko si skoz doma z user posted image . Jst sem si ko sem bila na porodniški s Saro omislila orientalski ples in sem enkrat na teden hodila zvečer, pa mi je pasal da sem mela večer samo zase in predvsem to, da je tudi moj mož vedel, da je to moj večer... paše se malo na off dat, tako da si čisto normalna, no tudi jaz sem bla taka. In vsekakor imam namen nadaljevat s plesom, čim prej po porodu ko bom lahko se bom vrnila v plesno skupino - sej pravim čim prej ko bo mogoče.

Tako, zdej pa imam en sestanek...letimmm...

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 1481
27.7.2009 18:24:48   
Anonimen
hej punce!
danes sem bila v BC in kupila voziček user posted image (queeny spedy, ki je v akciji 90€ cenej kot ponavad!!)+ dobila sem še bon za 40€. Skratka prav fino user posted image Bomo veselo koristili vse te dinarčke (še kako bodo prišli prav)
pa ve, kako kaj? Upam, da ste vse ok, da so vaši malčki veselo aktivni in da uživate :)

grem malo ven!
lp,N

(odgovor članu zalbi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1482
27.7.2009 18:35:32   
ammam
VOZIČEK- Tudi midva sva že kupila voziček Peg Perego, Pliko Switch in mi je zelo všeč, ker je izjemno funkcionalen. Vendar sem ga morala takoj reklamirati, ker je bila napaka na blagu na strehici user posted image . No, v Pikapolonici niso delali nikakršnih težav in ga bodo brez problema zamenjali v enem tednu. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1483
27.7.2009 19:46:44   
Zibka
Čestitam za kupljene vozičke!
Jaz zaenkrat še nisem kupila nič. Ampak sem v akciji. Sej ko bom pa prvo stvar, se bo pa na veliko začelo user posted image

(odgovor članu ammam)
Neposredna povezava do sporočila: 1484
28.7.2009 9:43:26   
vagica
ojla, nosečke

mi smo prišli s 3-tedenskega dopusta, kjer sem uživala na polno, plavanje je res super, vreme je bilo idealno
mal sem prebrala vaše poste, ene ste že prav pridne glede nakupovanja opreme za dojenčke
sama bom počakala še do morfologije, ki jo imam danes teden

upam, da uživate v user posted image
na morju sem ravno izvedela za angel sound, ki je namenjen poslušanju otročka preden ga začutiš, potem sem ga pa pred cca. 2 tednoma itak začutila in se nehala sekirat, ker si ga nisem kupila, občutek je res krasen in vsak dan komi čakam, da me user posted image  mal brcne in spomni, da je stalno z mano user posted image

mal me skrbi tale gripa, pazite se in vaše sončke....iz tega razloga ne bova šla na koncert Madonne (20.08.2009, Hipodrom STožice - Ljubljana) in če bi katera kupila karte oz. kdo, ki ga poznate, mi prosim javite čimprej (Golden Circle - desno, prvotna cena vstopnice je 110,00 eur, torej 220,00 eur za obe - PRODAM CENEJE!!!)

aja, na seznamu nosečk imam 2 vprašaja, zato sporočam da imam PDP med 17. in 19.12., gre za prvo nosečnost, stara sem 28

javite se kej

papa

(odgovor članu Zibka)
Neposredna povezava do sporočila: 1485
28.7.2009 10:42:22   
Emili1
ojla..res je malo zatišja tukaj, se vidi da je čas dopustov.

Materinska šola: punce, kdaj imate namen it. Jaz bi šla septembra ali oktobra. A bo šla katera v porodnišnico Lj? Me zanima ob kateri uri je pa datumu, ker na spletu nič ne piše, ali pa jaz ne najdemuser posted image

Zibka. jaz tudi nisem nič kupila, ko pa bom..se bo vsul plazuser posted image user posted image .

Nezy. kako pa veš, kdaj imajo te akcije v BC. A si članica kluba pa dobiš sms?

Lepo se imejte, jaz šibam delatuser posted image

(odgovor članu vagica)
Neposredna povezava do sporočila: 1486
28.7.2009 10:56:51   
Anonimen
oj!

mi spet delamo, dans sm si prvošla mal pizze za malco, zdele se pa "bašem" z grozdjem :D

Emili1: jaz sem članica BC že neki časa; že pred časom sem šla v BC nekaj kupit za kolegico, pa mi je prodajalka dala možnost, da se lahko včlanim, pa sem se. Ja in ker sm članica dobivam abc novičke, (tiskovina), kjer so objavljene kšne akcije pa to - včeri za bone pa sploh nisem vedla, da jih so, je pa v ponedeljkih baje tako user posted image  na 50€ bon za 10eur!

član, pa lahko postaneš na spletni strani: http://b2c.baby-center.si/register.asp (po pošti dobiš kartico, pa pol redno tut te novičke, k majo popuste- mislim da 1x mesećno)

no, grem zj mal še delat
N

(odgovor članu Emili1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1487
28.7.2009 11:06:31   
tintara
Hojla punce!
Včeraj sem po dolgem čakanju (sem zabluzila eno uro in prišla prezgodaj - moja krivda) dočakala morfologijo.
Z dojenčkom vse v redu, dobimo fanta. No, saj v bistvu sem nekako tako čutila, sam en mičken sem pa vseen upala na punco. Ma, OK, to se zdej ful grdo sliši in imam slabo vest, sam... Ma, kriza, grda sem. Ampak včer sem si mislila, ma pa tok neponošenih cunj imamo doma od naše punce (problem je v tem, da ji sicer kupujemo bolj punčkasto, ona se pa raje oblači v tiste ponošene fantovske stvari. Sem mal mami pojamrala in me je takoj zabila, da če mislim, da sem bila jaz kaj drugačna, Je rekla, vse tri ste bile glih, tudi jaz imam še dobre neponošene obleke za punce, pa ste bile tri.
Tko, da zdaj moram še mal premislit, al bomo pri treh zaključil, sicer pa predajam stvari za punce - kakšnih bundic in pajacev za zimo mi je najbolj škoda. Ma enega je oblekal glih dvakrat!!! Pa fuuuuuuuul je lep, vsaj meni.

Edini problem je bil v nizko ležeči posteljici, pa je G ful nezakomplicirana in pravi, da se bo verjetno dvignila, da ni panike treba delat do 30 tedna, pač bomo še enkrat kontroliral. Na dopust grem kamot, o kaki bolniški mi tudi ni nič govorila, tako da se sploh nisem nič sekirala, dokler.... nisem šla brat z interneta sveeda. Ma sem kar mal jezna nase.
Zalbi: ti si imela podobno situacijo, kajne. Mi lahko prosim opišeš, kako je bilo. Samo to sem našla, da seti je zdaj dvignila.
No, dost bo. Sem se pa odločila, da bom mal bolj na izi, do dopusta (še jutri delam), pa kak dan ga bom več vzela, ker da mi bo pa potem ostal, jaz pa na bolniški zaradi posteljce, ma to pa tud ne gre.
Tako, lepo se imejte. T

(odgovor članu Emili1)
Neposredna povezava do sporočila: 1488
28.7.2009 11:19:58   
zalbi
Hej hej!

pridne ste z nakupovanjem... jst še nič ne mislim na nakupe... predvsem za cunjice se mi ni treba sekirat - mi jih bo dala ena kolegica k je lani decembra rodila fantka... tko da super.

tintara - super za user posted image , sicer pa te razumem, tudi sama sem malo bolj upala na punčko, ampak mi je moj user posted image   takoj reke, da fantki so zmeri mamine maze...Kar pa se tiče posteljice - nisem ta prava, se pa tut ne spomnim katera je pisala o tej nizkoležeči posteljici.

Drgač pa ja - šla bi še na dopust... še en mesec, pol pa res grem. Se mi zdi da je naš dopust že takooo daleččč... pa smao 14 dni nazaj se je končal:)... eh sej bi hitr mesec naokoli.

šola za starše - men je pomojem ni treba še enkrat obiskovat - une k ste drugič noseče a li kaj veste kako je s tem?

tako, zdele pa grem malo vn na zrak, pa mal v mullerja, pa calcedonio... malo si oči napast:).

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 1489
28.7.2009 12:10:39   
zalbi

user posted image               user posted image           user posted image

user posted image PDP~NICK(starost)~(?.user posted image ,?.user posted image )~KRAJ~PREGLED ~ MF ~SPOL

user posted image 1.12.      
~  BeeBee (26) ~ (1.user posted image  0.user posted image ) ~ Maribor ~ 9.7. ~ user posted image   
~ robika (?) ~ (3.user posted image  2.user posted image )~ 28. 8. user posted image
~  Nelly08 (?) ~ (?user posted image   ?user posted image )

user posted image 2.12.
~ anonimnauser posted image (?) ~ (?.user posted image  ?.user posted image )  
~ pikapolonica8 (?) ~ (?.user posted image  ?.user posted image )       
~ terida  (31) ~ (2.user posted image 1.user posted image ) ~ Ljubljana 

user posted image 3.12.
~ neanja duo (31) ~ (3.user posted image   2.user posted image ) ~ 4.5.

user posted image  5.12.
~ maychi17 (?) ~ (2.user posted image  1.user posted image )
~ tamala88 (?) ~ (?.user posted image   ?.user posted image )

user posted image  6.12.
~ sasi_M  (29) ~ (?.user posted image  ?.user posted image ) ~ Novo mesto ~ 7.5.

user posted image 7.12.
~ martinca  (24) ~ (2.user posted image 1.user posted image ) ~ Jurovski dol ~ 15.7.  user posted image    
~ jenny17(28) ~ (1.user posted image  0.user posted image ) ~ 17.6.    
~ Luna2008 (?) ~ (2 user posted image    1user posted image ) ~ Komenda  30.7.  

user posted image 8.12
~ bejbibu  (22) ~ (1.user posted image  0.user posted image ) ~ Celje  ~ 20.7. user posted image                       
~ anaj22   (25) ~ (2.user posted image 1.user posted image ) ~ Medvode    ~ 1.7.  
~ lana24  (?) ~ (?.user posted image  ?.user posted image ) ~ Ljubljana ~ 7.7.
~ dvojčica83 (26) (1.user posted image  0.user posted image )
~ zibka   (26) ~ (1.user posted image   0.user posted image ) ~ Celje  ~ 11.8. ~ user posted image    

user posted image  9.12.
~ zalbi (29) ~ (2.user posted image   1.user posted image ) ~ Ljubljana ~ 21. 8. ~ user posted image

user posted image 10.12.
~ kaja13 (?) ~ (3.user posted image    2.user posted image )                          
~ anonimna (?) ~ (?.user posted image    ?.user posted image ) ~ 15.5
~ timchy(28) ~ (2.user posted image  1.user posted image ) ~ Velike Lašče
~ *katika* (23)~ (1.user posted image  0.user posted image ) ~  Maribor ~ 10.7.
~ *nivea    (28) ~ (1.user posted image   0.user posted image~ 4.8.
~ ShopGirl (24) ~ (1.user posted image  0.user posted image ) ~ 12.8. user posted image

user posted image  11.12.
~ summer725 (25) ~ (1.user posted image    0.user posted image ~ Ljubljana ~ 5.6.   
~ mirjam80 (28) ~ (4.user posted image  1.user posted image ) ~ 16.7.

user posted image  14.12.
~ Emili1    (?) ~ (1.user posted image   0.user posted image ~ Ljubljana ~ 1.7. 4.8.
~ ammam (?) ~ (3.user posted image  2user posted image ) ~ Murska Sobota ~ 21. 8.

user posted image  15.12.
~ tintara (32) ~ (3.user posted image   2.user posted image ) user posted image
~ elly79 (29) ~ (1.user posted image   0.user posted image )

user posted image  16.12.
~  vijolca (28) ~ (1.user posted image  0user posted image Ljubljana
~ Neža7  (28) ~ (3.user posted image 1.user posted image ) ~ Celje ~ 14.7., 10.8.
~ tf (31) ~ (1.user posted image  0.user posted image )    - Kranj ,  22.04, 26.05

user posted image  17.12.
~ Anuš (29) ~ (2.user posted image   2.user posted image ) ~ Ljubljana ~ 19.5.
~ dreamz  (29) ~ (2.user posted image    1.user posted image ) ~ Obala  ~ 7.7.  

user posted image  18.12.
~ riba83 (26) ~ (1.user posted image  0.user posted image ) ~ 15.7.

user posted image  19.12.
~ tulpika (33) ~ (2.user posted image  0.user posted image ) ~ 17.8.
~ kajkakr (20) ~ (1.user posted image   0.user posted image ) ~ Kranj
~ vagica (28) ~ (1user posted image    0user posted image ) user posted image

user posted image   21.12.
~ ANKOM (?) ~ (2.user posted image   1.user posted image )

user posted image  22.12.
~ cv3rklic4 (?) ~ (2user posted image    1.user posted image )
~ tami2212 (29) ~ (2.user posted image 0.user posted image ) ~ Idrija ~ 9.7. 
~ nEzY (24) ~ (1.user posted image   0.user posted image ) ~ Kranj ~19. 8. ~ 10. 8. user posted image

user posted image 23.12.
~ Tinča1 (?) ~ (2.user posted image  1.user posted image )

user posted image 24 12.
~ babysuprise (?) ~ (3user posted image     2user posted image ) Celje  
~ Sončeek (?) ~ (1.user posted image  0.user posted image )

user posted image 25.12.
~ anonimna user posted image (?) ~ (?.user posted image  2.user posted image ) ~ 6.5.
~ marusi (31) ~ (1.user posted image  0.user posted image ) ~ 12.5.  20.7. ~ 30.7.
~ moniz (38) ~ (1.user posted image  0.user posted image )
~ natasa28 (29) ~ (3user posted image    0user posted image ) okolica Mb. ~2.7. 19.6.

user posted image    30.12.
~ METULJ1 (28) ~ (1.user posted image   0.user posted image~ Novo mesto  ~23.7. ~ 21. 8. 

user posted image  31.12.
~ zmajči25 (32) ~ (2.user posted image    1.user posted image ) ~ Koper   
~ *Mojca* (27) ~ (2.user posted image  1.user posted image ) ~ Ljubljana  ~ 30.7.

user posted image xx.12.    
~ evangelie (27) ~ (1.user posted image  0.user posted image ) ~ 20.5.                         
~ SAFIRA (?) ~ (?.user posted image  ?.user posted image )

TRENUTNO NAS JE 55 SREČK user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:  
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi v nosečnosti:
    PREGLEDI  
  •             

• Še nekaj uporabnih strani:

NUHALNA SVETLINA 
          SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
    OTROČARIJE                   ŠOLA ZA STARŠE
    NOSEČNIŠKI KALK.            VSE O NOSEČNOSTI
    MAMA.SI                        NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

BABY BOOK   

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo:

TUKAJ                                      TUKAJ  

• urejanje dokumentacije:
    Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
    vloga S-1/1
    priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
    vloga S-1/2
    Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
    Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
    Priznanje očetovstva
    Kako do otroškega dodatka?

• _____________________________

(odgovor članu zalbi)
    Neposredna povezava do sporočila: 1490
    28.7.2009 12:32:52   
    tintara
    Uf, Zalbi, oprosti. Sem šla še enkrat pregledat in ugotovila, da je bila Zibka in ne ti. Ne vem zakaj, vajina nicka sta mi ful podobna in vaju kar mal mesam. Se bo treba kdaj dobit, da potem vidis zraven obraz in imas neko predstavo.
    Ja, glede spola: ma sama sebi sem smotana, ampak tako je. Zraven vsega je se nasa punca se odlocila, da ona hoce sestro in je kar jokala vceraj. Pa nic ji ni jasno, da to ni od nas odvisno (no, vsaj zdaj ne vec). Sicer pa, po drugi strani. Tudi ona je bolj fantovska in se bodo verejtno lahko kar fajn po fantovsko spilal. Ne bo noben ful out ali kaj takega, vsaj za zdaj ne. Kako bo ko bo starejsa, bomo pa videl. Lahko je piči se marsikaj in se spremeni v trenutku. Trenutno se noče niti počesat oz če jo, potem se sama takoj skuštra, kiklce so za fante, da boste vedele, tega ne bo nosila ona, ker je punca... Špangice tudi...

Materinska, jaz pri drugem nisem šla, pa zdaj tud ne mislim it, Za mame je itak vse OK, očkati naj bi pa obnavljali znanja: na 5 let kolkor jaz vem. No, pri nas jih bo 6 od tečaja, pa ga ne mislim še enkrat poslat. Itak bom mela CR in ga tako ne bo pri porodu. Hočem pa, da takoj po rojstvu dojenček pride k njemu v naročje in ne da ga pustijo nekje ležat. Brrrr, me kar strese, da pomislim, da bi v natežjih trenutkih (ko se moraš res čisto vsega navadit, pa iz toplega trebuha v mrzel svet) nekje ležal na neki vagi ali pultu (no, saj mal je potencirano, sja bi ga dali v psoteljco, ampak tako predstavo imam).

A sem vam ime že zaupala? Saj ne vem, če bi vam sploh ga. K me vsi mal čukast gledajo, k ga povem. Ma kaj morem, meni je ful k srcu prirasel in glede tega sem pa vesela, da bo fant. Torej, torej: Vane bo. Pa da vidim komentarje.

LP, T

(odgovor članu zalbi)
    Neposredna povezava do sporočila: 1491
    28.7.2009 13:46:36   
    vagica
    oj

Vane je lepo in redko ime, dobra izbira...midva pa zaenkrat še skrivavauser posted image

vsega pa nočeva povedat, naj jih mal firbec matra

glede materinske šole še ne razmišljam, bom 4.8., ko imam MF G vprašala

šla bova pa verjetno v Lj, porodnišnico, glede na to, da sva iz Lj

(odgovor članu tintara)
    Neposredna povezava do sporočila: 1492
    28.7.2009 14:13:29   
    zmajči25
    Da se še jaz na kratko oglasim....
    Služba - vse po starem, sploh se ne pozna, da je čas dopustov, skozi imam gužvo uhhhhhhhhh....
    Voziček - ga imam še od prvega user posted image  (Quinny Buzz), dokupiti moram samo še lupinico in globoko košaro, ki sem ju prodala. Lupinico bom kupila novo, košaro pa bom kupila rabljeno, samo moram prej izvedet, kaj pričakujemo, da jo barvno prilagodim spolu otroka (če bo punčka bo itak roza user posted image )
    Spol otroka - ne vemo še, me pa blazno zanima, želimo si še eno punčko (sploh na moževi strani imajo same mulce in bi bili veseli še ene ženskice), tamala sploh ne razume, da pa bo mogoče bratec in da mi na to ne moremo vplivat, je prav smešna, ko razglablja o tem...
    Nakupovanje - večinoma imam vse stvari od tamale (razen seveda potrošnega materiala, plenic, robčkov, kremic,....), nekatere stvari ni nosila niti enkrat, da ne govorimo o obutvi (se pač vidi, da je mama mahnjena na čevlje user posted image ). Če pa bo fantek bo pa treba vso robo in obutev kupit na novo, ker nekih nevtralnih stvari (rumenih, zelenih, rdečih,...) nimamo, vse je skoraj izključno roza, pink, lila, na rožice, metuljčke, pikice, Hello Kitty, Winx... skratka vse punčkasto. Upamo na pupico user posted image !

To je zaenkrat vse, šibam nazaj delat, uživajte!

(odgovor članu vagica)
    Neposredna povezava do sporočila: 1493
    28.7.2009 15:17:31   
    Emili1
    Punce:

Trgovino Baby Center v BTC-ju v Ljubljani (Hala 11) bomo pomladili, zato vam v prihajajočih tednih  pripravljamo posebne ugodnosti. V tednu od 27.7. do 1.8.2009 boste za vsakih 50 EUR nakupa otroške opreme prejeli bon za 10 EUR. Samo ta teden v Baby Centru v BTC v Ljubljani!
    Akcija velja od 27.7. do 1.8. 2009 in velja tudi za akcijske artikle.Darilni bon prejmete na blagajni po opravljenem nakupu.
    http://portal.baby-center.si/PortalSLO//AnnouncementsAdvanced.aspx?ModuleID=183&TabIndex=0&TabID=62&ItemID=219

To se mi zdi zelo ok. Če kupiš npr. voziček dobiš saj nekaj dinarčkov nazaj, pa lahko nabaviš druge stavar.

Sam ne vem kako je s tem, če npr. naročiš voziček Musty (nimajo jih na zalogi) a ga plačaš takoj in dobiš bone, al se šteje za nakup pol ko plačaš celoto. user posted image

Sicer pa NeZy: hvala, sem bom tudi jaz včalnila.

(odgovor članu zmajči25)
    Neposredna povezava do sporočila: 1494
    28.7.2009 16:08:09   
    lana24
    hej vagica!berem da imas 4.8. MF v porodnišnici,ob kateri uri pa?ej pa zanima me če si dobila napotnico?mislim da jo je meni sestra pozabila datuser posted image

(odgovor članu vagica)
    Neposredna povezava do sporočila: 1495
    28.7.2009 16:18:40   
    ShopGirl
    Punce pozdravljene user posted image

Otroška imena: za ime Vane še nisem slišala, kako pa sta prišla do tega imena? Se mi zdi da je za fantka težko izbrat, velik težje kot za punčko. Tintara, ljudje bodo vedno komentirali in imeli kaj za pripomnit pa ne samo čez ime - sej veš. Glej, najina bo Kaja, pa sej sem že napisala kakšni so bli komentarji: "kje sta pa to ime najdla...a to sta si ga sama zmislila?". Človek ne vzame za slabo, sam ni pa fajn občutek ane?user posted image  Kaj čmo, men je važno samo neki - da ne zaznamuješ otroka s kakšnim res freaky imenom, pa da se pol norčujejo iz njega. Mene so zafrkaval full, pa ne zarad imena ampak priimka user posted image  Tega pa starši ne morjo spremenit user posted image

Punčka/fantek: morm reč da si me full nasmejala, tintara - a tako fantovsko punčkico maš? Hudo user posted image  Full simpatično, ni kej. Ja pol bosta pa z bratcom fajn družba - kaj češ lepšega? Če bi zdej dobila bolj punčkasto punčko, bi šle ena drugi na živce user posted image  Morm reč da se mi fajn zdi če maš to srečo da dobiš parček - tko da čestitke za fantka!

Informacije z interneta: Včasih te loh napisano na netu full prestraši, tko da je vedno dvorezen meč tale net. Po svoje je fajn kr full info dobiš, sam kaj ko si pol ves prestrašen. Se spomneš kako je blo s tamponi za v vodo? user posted image  

Jst sm tut članica v Baby centru...samo men je ta baby center drag. Ma vem da bom na konc vsseen pustila neki keša tam, sploh za bodije ker slišim da so zelo kvalitetni. Drugač pa nimam namena tam oblačila kupovat...škoda denarja res.

Nism vedla, da če maš že v naprej napovedan CR da očka ne more bit zraven - a če izraziš željo d aje zraven res ne more bit? Ker pol bi mu ga pa takoj dali v naročje.

(odgovor članu Emili1)
    Neposredna povezava do sporočila: 1496
    28.7.2009 20:42:33   
    *Mojca*
    Cunje in baby center: ja, res je svinjsko drag user posted image Kar se tiče bodijev so fullll ampak res ful kvalitetni v c&a, pa še 2.9e je eden. Meni so res super, perem jih non stop ker imamo mini pujska doma in so še vedno kot novi. Me pa v BC jezi tudi to, da imajo določene čisto nesposobne prodajalke. Npr. na njihovi strani najdem Aventov magični lonček za 3 mesece, pa še kolegica mi reče da ga ima. Potem pa pridem tja in mi prodajalka pol ure serje po glavi da to ne obstaja in da ona to ve. Halooooo kako če je na njihovi strani??? Isto mi ena govori da ne obstaja avtosedež ki bi bil isofix in na pase hkrati. Valda kupim sedež na pase, potem menjam avto in če je avto isofix je fajn da je tud sedež. In pol ugotovim da to obstaja in da imajo to tudi v Baby centru...skratka škoda besed. Tam samo vnovčujem bone, ki sem jih dobila ko se je Luka rodil.

CR: moj je bil prvič zraven in tudi tokrat bo. Je pa to bilo v Postojni. 

< Sporočilo je popravil *Mojca* -- 28.7.2009 20:47:04 >

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
    Sara, 26.12.2009

(odgovor članu ShopGirl)
    Neposredna povezava do sporočila: 1497
    29.7.2009 7:19:15   
    Zibka
    Tintara,
    jaz sem imela nizko ležečo posteljico. Tkole so men razložili: če je posteljica samo nizko ležeča, to še sploh ni problem. Problem je, če je tako nizko, da popolnoma prekriva maternični vrat ali se vanj "vleze". No, jaz sem bila v bolnici in na bolniški zato, ker je moja posteljica popolnoma prekrivala maternični vrat in ker se mi je na enem deluodluščila, posledično nastane hematom. Zato sem mogla strogo počivat. In v tem primeru seveda ne moreš rodit, ker je porodnapot zaprta, in greš direktno na cr. Meni se je sedaj posteljica toliko dvignila, da ne prekriva materničnega vrata  v celoti, čeprav je še vedno zelo spodaj- ampak to ni več kritično.
    Tako da če nisi dobila počitka, si lahko brez skrbi! Uživaj!

Z materinsko šolo mi začnemo 1.9. ob 14.30 ali 13.30- moj bi ful rad šel, ampak takale ura je čist mim- če bi jaz še delala, še jaz ne bi mogla hodit. Kolikokrat pa mora bit fant prisoten, da jepotemlahko zraven pri porou?

(odgovor članu *Mojca*)
    Neposredna povezava do sporočila: 1498
    29.7.2009 7:20:52   
    Zibka
    Vane mi je pa lepo ime. Je redko, sploh med otroki, ampak meni simpatično.
    user posted image za slovenska imena!

(odgovor članu Zibka)
    Neposredna povezava do sporočila: 1499
    29.7.2009 7:46:54   
    tintara
    Hu, danes pa imam za odgovarjat. Superca!
    Najprej Zibka: hvala za odgovor, ja meni sega točno do vratu in G res ni delala nobene panike, jaz pa tudi ne, dokler nisem šla brat. Sicer sem si mislila, da punce nekoliko zamenjujejo nizko ležečo in predležečo, ampak vseeno. Od ene 15 punc, je imelo 14 počitek, ena pa ista navodila kot jaz. No, saj k sreči sem vse skupaj brala pozno zvečer in me je morilo sam do spanja, zjutraj sem bolj ko ne že pozabila. No, skrb, ostalega ne. In zdaj, ko odgovarjaš še ti, si me še dodatno pomirila. Edino kak teren bom morda spustila. Na enega še grem po dopustu, potem bo pa dovolj. Mi je bilo že pred 14 dnevi se malo muka skoz sklanjat in nekaj merit, tako da sva potem s sodelavcem zamenjala delo - se je on sklanjal. Pa še nekaj sem opazila takrat, da sem ful bolj utrujena prišla domov kot sicer. Ma, saj 12 ur dela tudi ni tolk malo, sam vseeno. Od tega je nekaj vožnje...
    V glavnem, Zibka, hvala ti za informacijo.

CR: a res, a de se da tudi, da je mož zraven? No, najbrž v Postojni, v Ljubljani so mi zagotovili, da se ne da. Oz, saj ne vem več točno, mojemu se itak utrga, da je zraven, tako da ta varianta odpade. Saj otroka tako ali tako takoj dobi. Ga vzamejo ven in ga odnesejo v drugo sobo (porodno, kjer čaka mož), tam ga stehtajo, umijejo in nimam pojma kaj še, nato ga pa dobi. TAko da ni problema. Mi ga res ni za matrat, ker mu je takoj slabo. Ko si je naša punčara odbila zob, je šel zraven na kliniko. Zob je bil že itak zunaj, tak da niso imel kaj naredit in tudi niso. Trajalo je vse skupaj 5 sekund in na koncu smo mogli čakat, da se moj možek odpočije na postelji, ker je bil čist bled in komaj da ni zlezel skup. Mi je sestra potem še zašepetala na uho (ko smo odhajal) 112 kličite, če bo treba.

Ime Vane: sem vesela komentarjev, upam, da bo še kakšen. Ime je v bistvu preprosta izpeljanka iz čisto domačega Ivana. Logično, kajne. Našla sva ga pač v knjigi imen, nič kaj zakomplicirano. Izbranega sva imela že pri NAdji, sam je bila potem punca. Res pa, da sva takrat že mal iz obupa iskala ime (najprej je bilo mišljeno Matic, pa je imela prijateljica pred menoj rok in si ga je slučajno izbrala tudi ona - potem tudi dobila punco). No in berem, berem, pridem že do črke V: ma kriza, nič ne bo. Pa ga le najdem in celo všeč je bil možu, ker je ponavadi proti kakim za malenkost odstopajočim imenom. Sem si ga še trikrat ponovila in je bil moj. Zdaj pa itak otroka ne govorita o dojenčku, ampak o Vanetu (no, razen Nadja, ki še kar hoče Lučko - tako bi bilo ime punčki).

Shopgirl: v bistvu par že imamo, najprej imamo fanta, potem punco. V družini je precej fantov (moja mami pričakuje 9 vnuka, od tega sta samo dve punci) in bi bilo lepo imeti še kakšno, ampak po drugi strani, NAdja se odlično znajde v svetu fantov, tako da vseeno mislim, da najbrž je res tako čisto prav. Cunje bomo že nekomu predali, saj to obvladam. Bomo pa nove kupovali, ker so fantovske že dokaj znucane. No, tudi to ni slabo, ane. Ja, naša punca je pa res kar divja. Brez zoba, z lasmi, ki ji še vedno niso zrasli dalj kot do fantovske frizure, oblečena ponavadi po fantovsko ali vsaj nevtralno - ma a je čudno, da mislijo, da je fant? Se pa vseeno vidi po obnašanju, ker je ful skrbna. Recimo ona zrihta ta velikega, mu prinese čevlje, pa ga zjutraj zbuja, pa včeraj ga je prepričevala, naj se gre vendar že umit, pa na plavanju ga sleče, da koplake, pospravi obleke v omaro.... Ga pa seveda tudi natepe, on pa njo. Ma saj sta ful lušna in ja, komaj čakam, da dobimo še tega fanta, da bodo trije rasli vkup. Jupi, sem prav ponosna nase, ker me je nehal morit in čakam: Vaneta.

Oh, zdaj sme pa tok naklamfala, da spet ne vem, al bo kakšna brala, al boste raje preskočile.

Jupi, še danes delam, jutri pa dopust..............

Imejte se, morda se še kaj oglasim, sicer pa čez slabih 14 dni. Čau, T

(odgovor članu Zibka)
    Neposredna povezava do sporočila: 1500
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
    Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
    10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
    Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kajenje med nosečnostjo.
    пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.