|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske in okoliške mamice
24.7.2009 10:04:47   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: katja_p

Tole bom dans nardila za kosilo zame in za Tjašo, I pa najbrž kr testenine.

http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=11461

Namesto svaljkov bom zraven nardila polento. Bi tud moglo pasat.

mmm, tale golaž pa super zgleda!! Bi js tud to naredla. user posted image user posted image Pa še kruhovi cmoki bi pasali zram, ha? Jih imam še v skrinji...

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3126
24.7.2009 10:08:31   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: katja_p

Pa še neki za naše male:

http://www.kulinarika.net/recept/otroska_hrana/Makaroncki_z_zelenjavo_in_smetano-6893.html

Tile makarončki tud fajn zvenijo, sam nekak bi jih bilo treba zmiksat, ali pretlačit, da bi jih lahko dojenčki pogoltnili... Sem jih enkrat probala s paličnim, pa jih je sam napacalo med rezila...

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3127
24.7.2009 10:16:47   
katja_p
Kruhovi cmoki: itak! Ful dobro! Pa še tamala lahk mal tega poje.

Makarončki: ko bom js to nardila, bom kr z vilco, pol ji pač čist male koščke dajem.

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3128
24.7.2009 15:57:20   
martka
brez veze tu gor kaj napisat, ko smo tu sam tiste, ko se tud drugač slišmo...

fajn bodite.

gajo vročina zdeluje, bi sam spala.
pa vaše?

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3129
24.7.2009 18:02:33   
katja_p
Naša tud sam spi ... zdle npr. ... tk da ne vem, kdaj misli it zvečer spat ... Js pa tak plan mela, da grem na bicikl ... user posted image

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 3130
24.7.2009 18:45:16   
suzy124
Dober dan

Elina vse naj naj za osem mesecev in hvala za tortico in sladoled.user posted image

Danes sem imela kontrolo pri dermatologu z Majem zaradi alergije in ne vem več kaj naj si mislim o tej dohterciuser posted image user posted image . Na začetku je govorila da ima ful visoko alergijo, danes pa po istih izvidih reče pa saj ni tak huda alergija, mogoče bo tak izvenela.

Naj mu kr probam dat za jest kake stvari kjer so jajce not(testenine, kekse)user posted image

Skratka zadnjič je vse drugače govorila kot danes, jaz sam upam da mu alergija resnično izgine. Morama pa it na tisto cepljenje, ki je pri enem letu v bolnico na cepljenj, ker je cepivo narejeno na jajčni osnovi in bo na opazovanju.

Zdaj pa grema mal še ven, ko se je vsaj malo shladilo, čeprav je še vedno ful vroče.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3131
24.7.2009 21:42:36   
Lolita23
Živjo!!!

Najprej Elina  vse najboljše, ma kak raste hiter, se še spomnim, ko nam je mala zamujala in smo tolažile in navijae za Bethany, da bo mala čimprejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Drugače pa smo danes se odpravili z taščo in tastom na izlet na dolenjsko najprej k tastovi nečakinji, ki ima tudi osemesečnega fantka, mali je pravi velikan, user posted image user posted image user posted image to resno mislim, ker poznam veliko fantkov starih leto in malo več pa jih mirno dol gledauser posted image user posted image user posted image , no potem pa še k mojim domačim.

Jutri se pa mi trije odpravljamo na piknik k dvema kolegomauser posted image user posted image user posted image ma vam povem, da sem že čist sita te hrane predvsem mesa in če ne bi dojila, bi zdajle užgala tako dietno kuro, da se mal prečistim, ker po resnic mi niti paše ne več jest pa se mal posilimuser posted image

18.3.2009

(odgovor članu suzy124)
Neposredna povezava do sporočila: 3132
25.7.2009 20:46:11   
Lolita23
živjo!!

Ja tu se pa pozna, da je vikenduser posted image

Bethany kdaj planiraš it po ribice???

18.3.2009

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3133
26.7.2009 8:02:41   
Bethany
Jutro!

Ej, en cel dan ni nobena nič napisala!! user posted image user posted image Ja, vikend... dopusti... lenoba... pol pa ostane forum nenapisan, hehe!! user posted image user posted image

Ribice, planiram v četrtek it po njih, tam okol 12ih. Da jih v petek spečemo. Verjetno pridema s Katjo in tamalima skupaj.

Alergije: joj, Suzy, tole je pa res kr neki. user posted image user posted image Najprej reče eno, pol pa drugo... dejansko si prepuščen svojim občutkom, kako ravnati...

Vročina: pri naši nič kaj posebej ne vpliva na spanje, spi kot običajno... nič več, nič manj. Na spanje pri Elini vpliva edino njena velika radovednost. Je lahko res grooooznoooo zaspana, pa če bo kdo ali kaj zanimivega zram, se bo tak pomatrala, da bo ostala budna. Tak je bilo recimo v petek, ko je popoldne namesto ure in pol spala samo pol urce, jo je nek hrup zbudil, pol smo pa šli na tortico k Evropi in je bila seveda fejst zaspana, ampak je preživela cel popoldan dobre volje in tudi v avtu, ko bi jo drugač takoj zmanjkalo, je tokrat ni, ker je imela zadaj družbo babice in dedija. Hecna je, res!! user posted image user posted image Včeraj isto, dokler se je dogajalo, je bila dobro razpoložena, ko smo prišli domov in sem jo odložila v posteljo, pa je zaspala, pa prej sploh ni kazala znakov...

Izlet: danes planiramo it peš na Celjsko. Pa si gor neki malega za kosilo privoščit. Upam, da se nam tudi Katja in njena dva pridružita. Bomo mal reklame za rukzak delali, haha!!

Lepo nedeljo vsem!!

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3134
26.7.2009 21:11:21   
Lolita23
Živjo!!!

Ribice zmenjeno potem pa še medve takrat, da se končno spoznamo, upam le da ne bomo v napoto blue eyeuser posted image user posted image user posted image

Drugače pa smo mi šli danes tudi v  hribe in sicer na Robanov kot in to kar z kengurujčkom, user posted image naša Tjaša je čist ponorela, ko je srečala se z teličkom, mu je hotela par stvari povedatuser posted image user posted image user posted image , pa je ni šmrglal, jah tak smo pa potem vsi poslušal njeno veselo pogovarjanje z drevesi konji, ja naša je kar očarljivauser posted image user posted image user posted image Mamin ponos, kater otrok pa niuser posted image user posted image user posted image Je pa gor bilo polno otrok in dojenčkovuser posted image

No zdej pa še jaz resno razmišljam o nakupu nahrbtnika, ampak prvo stolček za hranjenje, kar spremljam akcije če bo kajuser posted image

18.3.2009

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3135
27.7.2009 7:59:31   
Bethany
hoj hoj,

včerajšnji pohod na Celjsko je uspel. Bilo je super. user posted image user posted image Danes me celo malo noge bolijo, ko sem dol hodla z Elino v rukzaku in je glih dremala, sem probala ful nežno hodit, da je ne bi preveč guncalo, no, danes imam pa misklfiber. user posted image user posted image

Zdaj imam že lušte po novih izletih, tudi v Robanov kot se mi lušta it, sploh na golaž in kislo mleko. Ali pa na Golte, gor z gondolo, pa potem peške po vrhu sem in tja. Pa na Krvavec bi bil tud kul izlet... Ma, idej kolikor češ, hehe...

Tako, zdaj pa že mi počasi odštevamo dneve do morja, drug teden v torek zjutraj krenemo, torej danes teden pakiram cel dan.

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3136
27.7.2009 10:51:23   
Lolita23
Živjo!!!

Izleti jaz imam tudi polno idej, sam uresničitev je težka.user posted image user posted image user posted image A opažate da se začenja že skoraj avgust nekaj vas bo kmalu iskalo službe oz. se vrnilo, mene kar trese od pomisliuser posted image user posted image

Mi pa vem, da letos gremo še na Veliko planino,za kaj drugega pa je bolj v oblaku,seveda pakiramo pa mi v petekuser posted image

18.3.2009

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3137
27.7.2009 11:10:52   
suzy124
Hojla

Včeraj smo se imeli prav lepo, Maj se je kopal v svojem bazenčku in je prav uživaluser posted image user posted image . Skoz je bil dobre volje, še posebej ko sta se nečaka igrala z njim, saj ima otroke fulll rad, sam če jih vidi je ful vesel.

Danes pa že počiva ker je neki tečen, pa jest noče se kr dereuser posted image , mislim pa da bota zgornja zobka prišla ven ker ima zgornjo dlesen ful napeto.

Alergija dohtarca se mi že prvič ni dopadla ko sem bila pri njej, zdaj pa itak ne vem kaj si naj mislim.user posted image user posted image
Zdaj bom počakala do enga leta pa do tistega cepljenja ko je pri enem letu in potem tak vidim ali je še alergija, drugače bom pa verjetno šla na bio resonanco z njim pa da še tam vidim kaj je.

Drugače pa ni nič kaj novega raz da že zdaj kr hitro letimo po vseh štirih in začel je "sklece" delat, ker bi se rad postavil na noge pa ne gre je prav posrečenuser posted image

Bethany super da ste se imeli lepo na Celjski in da sta user posted image uživalauser posted image user posted image user posted image

Lep dan vsem, danes bo menda spet vroče

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3138
28.7.2009 0:40:07   
_kathy_
Ojla! Mi smo back!
Malo sem vas brala, pisat pa žal nisem uspela.

Drugače pa smo se imeli super, 21. 7. smo dopolnili 6 mesecev in na ta dan je prikorakal na plano 3. zobek. Sedaj pa nam ven kuka ža 4.!user posted image
Zadnjih par dni se mi ponoči zbuja na 1, 5 ure. Me je strah, da mi mleka primankuje!user posted image user posted image   Na morju je ful malo jedel, samo pil bi. Na dan mi je zagotovo spil 1, 5 l čaja. Jedel pa švoh čez dan, bolj mu je pasalo zvečer. Ampak to noč ni hotel ne jesti, ne piti, jokal je od pol 5 h dalje. Lubi pravi, da je kriv zobek.user posted image user posted image

Končno si se nama pridružil!

(odgovor članu suzy124)
Neposredna povezava do sporočila: 3139
28.7.2009 0:59:53   
_kathy_
Suzy, mi smo imeli tudi zelo močno alergijo. Pa so krvni testi pokazali, da je negativen na jajca-rumenjak in beljak, sojo, kr. mleko, pšenico. Na začetku meseca smo imeli kontrolo, pa je dermatologinja u B celo rekla, da mogoče pa je mu je samo imunski sistem takrat tako padel (par dni prej je še imel virozo). Nič več mi ni bilo jasno?!!

Katja, sem videla, da si začela razpravo o kr. mleku. Men je dermatologinja rekla, da že lahko pije mleko, ker je negativen. Problem je, da ga prej ne priporočajo, ker je zelo alergeno živilo. Seveda pa ga rečiš z vodo. Jst sem ga baje pila že od 3. meseca, saj mami ni imela nič mleka in sem bila 3 mesece na humani, potem pa na rečenem mleku in sestra enako. Pa nama nič ne fali (moj bi reku, da to pa ne držiuser posted image user posted image user posted image ).
Pa na morju sem se pogovarjala z gospo, s katero smo veliko skupaj in ima dva sina. En dela v Zagrebu v bolnici in je dermatolog, drug pa v Londonu v bolnici. Pa je rekla, da prej so že pri 4. mesecih otroci jedli juhice. Kaj pa danes? Čim kasneje! To je sam neka modna muha. Halo? Kak smo pa potem mi lahko ok? Pa je danes več alergij, kot pa nekoč (ja luft je onesnažen ... to drži, samo to ni vse)!

Končno si se nama pridružil!

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 3140
28.7.2009 11:35:24   
Bethany
Lolita, midve pridema po ribice k Blue eye v petek, ker mam js neki drugega v četrtek. Blue eye, če boš kaj brala - se vidimo v petek okoli 12ih, rabila pa bi ribice za v petek, 10 kom očiščenih. Ti pa ne bomo preveč časa vzele, da ne boš spet kaj pripravljala, a prav? user posted image user posted image

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 3141
28.7.2009 11:44:40   
Bethany
Danes sta pa Elina in Gaja sprobale dvojni voziček, ker bosta od oktobra dalje skupaj v varstvu. Plus Katjina Tjaša. Najprej sta bile začudene, sploh Elina, Gaja se je pa hitro adaptirala in kmalu začela Elino bockat in ščipat, hehe. Hecne sta bile. In kako se je naš kratek izlet zaključil? Elina v naročju pri Martki, Gaja v naročju pri men, voziček pa je Martkin sine porival. user posted image user posted image

Pa še fotka... nič ne bo! user posted image Ne dela niti shrani.si, niti slikomat... barabe!! user posted image user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3142
28.7.2009 11:48:03   
Bethany
Kravje mleko: pomoje, če najprej malo probaš dat in ni opaziti kake alergije, bi ga že lahko pili... Sam ni pa tako hranljivo kot materino ali adaptirano. Tako, da js ji bom do 1. leta kar adaptiranega devala. Dojima se skoraj ne več, samo zjutraj se malo priklopi, bolj cartanje in malo šlukanja. Potem po dopolnjenem enem letu pa bo dobila kravje mleko, in to razredčeno in sveže oz. prekuhano, ne alpskega ali kakega drugega trajnega... se mi zdi preveč obdelan in še manj koristnih snovi ostane v njem...

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3143
28.7.2009 11:52:15   
Bethany
Zdaj pa gre:

Torej, Elina in Gaja v double-deckerju:
user posted image

Pa še ena iz nedeljskega izleta na Celjsko, Elina in Tjaša na hrbtu pridnih atijev, ki sta jih nosila v hrib. Mamice pa dol. user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3144
28.7.2009 12:43:24   
blue eye
super. se vidimo v petek. Kdaj vam pa pripravim ribice, v četrtek ali v petek. Ker je dobr da so en dan prej zuni predno jih pečete. Sam povejte ob kolkih pa kolko vas pride.

se vidmo.

Bethany - najmanjši problem mi je kaj pripravit za po zob, za takšne fajn obiske user posted image user posted image user posted image user posted image

21.01.2009 ob 5:57 uri naju je razveselil sinček Jernej

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3145
28.7.2009 12:47:43   
blue eye
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Živjo!!!

Ribice zmenjeno potem pa še medve takrat, da se končno spoznamo, upam le da ne bomo v napoto blue eyeuser posted image user posted image user posted image

lolita - nikoli mi niste v napoto, sem ful vesela če se ker najavi na obisk, da lahk mal počvekam, res pa da nism velik na RR - u ker sma z jernejem velik zuni v senčki, ker imamo v stanovanju savno in se bi skuhali, zvečer pa postorim stvari ki jih čez ne morem zarad vročine, zato tako zatišje z moje strani tuki.

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3146
28.7.2009 15:20:43   
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: blue eye

IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Živjo!!!

lolita - nikoli mi niste v napoto, sem ful vesela če se ker najavi na obisk, da lahk mal počvekam, res pa da nism velik na RR - u ker sma z jernejem velik zuni v senčki, ker imamo v stanovanju savno in se bi skuhali, zvečer pa postorim stvari ki jih čez ne morem zarad vročine, zato tako zatišje z moje strani tuki.

Ok pridem pol jest tudi v petek, jaz pa rabim sam 2 veliki.

18.3.2009

(odgovor članu blue eye)
Neposredna povezava do sporočila: 3147
28.7.2009 15:26:02   
blue eye
mi smo pa zdle dobil prvega zobeka.....a se spomnete k sem par dni nazaj pisala da je neki z našmu malemu k ni nč spal nč jedu in sma že bla čist obupana, no zdj vsaj vema zakaj!!!!! jupi zobek je tuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa smo ga dočakal, zdj pa hit po fotkota da ga slikam.

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3148
28.7.2009 17:30:18   
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: blue eye

mi smo pa zdle dobil prvega zobeka.....a se spomnete k sem par dni nazaj pisala da je neki z našmu malemu k ni nč spal nč jedu in sma že bla čist obupana, no zdj vsaj vema zakaj!!!!! jupi zobek je tuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa smo ga dočakal, zdj pa hit po fotkota da ga slikam.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu blue eye)
Neposredna povezava do sporočila: 3149
28.7.2009 23:59:05   
sahary
ahoj še od mene
smo z dopusta, tokrat po dolgem času da mi je bilo takoo fajn da bi bila kar ostala

jaz sem moji pupi začela razen jajc in mesa kar dosti različne hrane dajat, počasi bo stara 5m tam nekje okol 6 pa dobi še kaj z jajčke in kak košček mesa, danes sem ji ravno zmučkala krompir ki se je kuhal v slani vodi (ene ne solite ane) pa sem dodala 2 žlici navadnega kravjega alpskega 3,5mm mleka in ji je prav pasalo pa tud nobenih težav ni mela
je pa res da ima raje sadne kašice ki so bolj sladke vodijo pa absolutno fruchtzwergi, kar 4 tamale naenkrat mazne!!!

kar se gibanja njenega tiče je še vedno zelo počasna, razen da strašno peha s nogicami v ležalki in se s tem posledično guga,...ne počne nič.
še zdaj jo lahko komot pustim na previjalni in se ne premakne ma za mm ne
še ponoči, oziroma zujtraj je na istem mestu kot jo dam spat
igračko bi rada prijela pa ne ve kako, potem ji dam v roke pa prime in spusti, sploh ne nadzoruje gibov

no nocoj pa sem jo po kopanju dala pod tiste loke z igračkami kjer je ponavadi ležala in jih samo opazovala in vriskala ko sem ji jaz majala da je cingljalo...no pa grem kopalnico pospravit...pa čujem zvonček...sem mislila da je kateri od fantov pri njej -pa grem pogledat, pa je saaamaaa stegnila rokice gor in poskušala prijet, čez čas ji je že prav fajn šlo in strašno zabavno se ji je zdelo
jaz pa v jok...tako sem bila srečna

nič me ne moti če je počasna, lena , v bistvu pozna, samo strah me je bilo da ni kaj resnega ampak očitno se njej enostavno ne da
no fantje so te veščine ki jih bo ona imela pri 5m osvojili nekje med 2-3m

pregled imava danes teden, torej v torek in prav nestrpno že čakam kaj mi bo rekel pediater

kako slikco pa jutri
nočko

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj tako obožujemo buckasta lička pri do...
Preberite, zakaj so buckasta lička normalen in zdrav pojav pri dojenčkih ter zakaj starši v večini primerov ne bi smeli ...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.