urška13
|
no, upam, da se bodo sedaj videli moji komentarji IZVIRNO SPOROČILO: urška13 IZVIRNO SPOROČILO: Bethany Mislim, da sma imele danes zadnje večerno dojenje oz. nisma ga mele. Ker je bila samo priklopljena in pri miru, nič vlekla. Pol ji pa dam flaško, pa tudi ni hotela, očitno ji po obilnem kosilu in večerji ni več mlekec pasal... že večkrat sem pomislila, kdaj bo konec tega dojenja...ampak, ko sem pa tole prebrala, me je pa stisnilo. res je to čisto posebna vez med mamico in malčkom. ampak ni strahu, še naprej nas bodo imeli radi radi radi Je pa to naše dete danes taaakoooo zaspano. Je dve uri spala popoldne od štirih do šestih, pa je bila ob osmih že spet čist hin. Zdele že spi... Verjetno bo tale vročina razlog za to, ane?? Spi pa v pižamici s kratkimi hlačkami in rokavčki, pa nič pokrita. Danes zjutraj je bila prav prijetno topla... Sklepam, da je ne zebe ponoč. Sploh pa je tak slab luft vsako noč ... da se komaj diha. Čist odprtega okna pa ne morem met, ker je preveč hrup od ceste pa še vsa žuželkarska golazen pride not... naš in spanje podnevi...uf, ja, zaspi med dojenjem in potem ga moram ponavadi držat, če ne se zbudi,ko grem stran Urška13, super da vam je bilo fajn v Špiku!! Pa vreme je tudi kr zdržalo, čeprav je v soboto deževalo in bilo kr hladno. Mi smo hoteli priti na obisk k tastu in tašči, ko sta počitnikovala v Larixu, pa se zaradi vremena nisma odločila. Smo pa šli popoldne, ko se je zjasnilo, peš na Celjsko, na štrudel. Je blo super. Zdej ponavadi moj Elino v rukzaku nese v hrib, js pa dol, hehe. mi smo prišli v soboto okrog 13h in tam ni več deževalo, tudi prehladno ni bilo. smo se pa itak šli kopat, kot je bil plan, ko smo videli napoved. vi ste pa pridni peš na Celjsko joj, jaz si ne predstavljam, kako bo to pri nas zgledalo, če bo tako pridno pridobival kg...ati bo imel še več mišic Blue eye, pridemo drug teden po ribice, js ji ta teden ne bom uspela pripravljat. Da nas ne boš jutri pričakovala. Kdaj pa se Dali vrača? Predlagam, da se en dan drug teden dobimo na kavici. Pridema midve s Katjo in tamalima do MCC-ja na najboljšo belo kavo v mestu, hehe. Js ta teden verjetno ne bom več po mestu hodila, sem bila v pon. tor in danes tam... je dost za nekaj časa, hehe. ne vem točno kdaj pride Dali, je rekla, da gredo za nekaj dni. saj se bo javila, ko pridejo, pa se takrat dobimo, če ne prej. naš mali se mora itak spočiti in priti nazaj v ritem, jaz pa moram prat in pospravljat, lika k sreči babi pa še vroče je... no, ampak v petek pa se znam kaj do mesta sprehodit navsezgodaj, saj ne bom zdržala cel teden brez dobre kavice
|