|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske in okoliške mamice
22.7.2009 16:54:03   
martka
IZVIRNO SPOROČILO: suzy124

So se pa nam pojavili taki drobni mozolčki po rokicah in po nogicah in ne vem ali od sončnee kreme ali od sončka.user posted image

tudi gaji po nogah od kolena navzdol, po piščali in po mečah. po rokah..2,3 na vsaki, pri pregibu komolca...

danes sva bili pri kolegici decemberki v mb. smo bile 4. gaja edina puža. fajn je bilo, res.

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

(odgovor članu suzy124)
Neposredna povezava do sporočila: 3076
22.7.2009 16:56:48   
martka
od kreme jih gaja nima, ker je ne mažem

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 3077
22.7.2009 18:39:54   
suzy124
Bethany sem ti odgovorila na zs.

martka jaz pa sem ga prejšnji teden prvič namazala z sončno kremo in zdaj ima te pikice, ne vem kaj je krivo, imama pa itak full probleme z kožo.
Upam da mi bo v petek pri dermatologu kaj lahko povedala.user posted image

Pri nas pa tak piha ko user posted image je fulll smotano zunajuser posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3078
22.7.2009 18:45:58   
urška13
Katja_p ja, v kranjski gori je blo luštno, tak da smo še kar za en dan podaljšali.user posted image
res škoda, da ste morali odpovedati, ampak važno je le, da je Tjaša zdrava. sva se z Bethany dogovorile, da vam z Dali poročava na kavici.
ja, Dali je trenutno na primorskem. mi smo se pa včeraj zvečer vrnili iz kg, vmes smo se ustavili še na Bledu.
V KG je res super za sprehajanje z vozičkom, pa še toplo je in se hkrati da fajn dihat, ken ni takšne sparine kot v ce. narava pa itak krasnauser posted image bom dala nekaj fotk na fb, ko bom imela kakšno minutko več časa.
aja, naš mali je pa tak zapečkaruser posted image najraje je doma...nič po mamici, kar se tega tiče. no, danes je užival, sva bila samo pol urce zunaj, da si je odpočil od poti in "dopusta".
pa 2 x se je kopal v bazenu v hotelu (moram povedati, da se doma ne kopa najraje, čeprav je ribica). no, prvič je zdržal kar nekaj časa v bazenu in sva bila ful vesela, da se je končno navadil vode, a se je drugič jokal. ...saj bo

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 3079
22.7.2009 20:35:16   
Bethany
Mislim, da sma imele danes zadnje večerno dojenje oz. nisma ga mele. Ker je bila samo priklopljena in pri miru, nič vlekla. Pol ji pa dam flaško, pa tudi ni hotela, očitno ji po obilnem kosilu in večerji ni več mlekec pasal... user posted image user posted image

Je pa to naše dete danes taaakoooo zaspano. Je dve uri spala popoldne od štirih do šestih, pa je bila ob osmih že spet čist hin. Zdele že spi... Verjetno bo tale vročina razlog za to, ane?? Spi pa v pižamici s kratkimi hlačkami in rokavčki, pa nič pokrita. Danes zjutraj je bila prav prijetno topla... Sklepam, da je ne zebe ponoč. Sploh pa je tak slab luft vsako noč ... da se komaj diha. user posted image Čist odprtega okna pa ne morem met, ker je preveč hrup od ceste pa še vsa žuželkarska golazen pride not...

Urška13, super da vam je bilo fajn v Špiku!! Pa vreme je tudi kr zdržalo, čeprav je v soboto deževalo in bilo kr hladno. Mi smo hoteli priti na obisk k tastu in tašči, ko sta počitnikovala v Larixu, pa se zaradi vremena nisma odločila. Smo pa šli popoldne, ko se je zjasnilo, peš na Celjsko, na štrudel. Je blo super. user posted image user posted image Zdej ponavadi moj Elino v rukzaku nese v hrib, js pa dol, hehe. user posted image user posted image

Blue eye, pridemo drug teden po ribice, js ji ta teden ne bom uspela pripravljat. Da nas ne boš jutri pričakovala.

Kdaj pa se Dali vrača? Predlagam, da se en dan drug teden dobimo na kavici. Pridema midve s Katjo in tamalima do MCC-ja na najboljšo belo kavo v mestu, hehe. Js ta teden verjetno ne bom več po mestu hodila, sem bila v pon. tor in danes tam... je dost za nekaj časa, hehe. user posted image

(odgovor članu urška13)
Neposredna povezava do sporočila: 3080
22.7.2009 21:00:58   
urška13

IZVIRNO SPOROČILO: Bethany

Mislim, da sma imele danes zadnje večerno dojenje oz. nisma ga mele. Ker je bila samo priklopljena in pri miru, nič vlekla. Pol ji pa dam flaško, pa tudi ni hotela, očitno ji po obilnem kosilu in večerji ni več mlekec pasal... user posted image user posted image

že večkrat sem pomislila, kdaj bo konec tega dojenja...ampak, ko sem pa tole prebrala, me je pa stisnilo. res je to čisto posebna vez med mamico in malčkom. ampak ni strahu, še naprej nas bodo imeli radi radi radi

Je pa to naše dete danes taaakoooo zaspano. Je dve uri spala popoldne od štirih do šestih, pa je bila ob osmih že spet čist hin. Zdele že spi... Verjetno bo tale vročina razlog za to, ane?? Spi pa v pižamici s kratkimi hlačkami in rokavčki, pa nič pokrita. Danes zjutraj je bila prav prijetno topla... Sklepam, da je ne zebe ponoč. Sploh pa je tak slab luft vsako noč ... da se komaj diha. user posted image Čist odprtega okna pa ne morem met, ker je preveč hrup od ceste pa še vsa žuželkarska golazen pride not...

naš in spanje podnevi...uf, ja, zaspi med dojenjem in potem ga moram ponavadi držat, če ne se zbudi,ko grem stranuser posted image

Urška13, super da vam je bilo fajn v Špiku!! Pa vreme je tudi kr zdržalo, čeprav je v soboto deževalo in bilo kr hladno. Mi smo hoteli priti na obisk k tastu in tašči, ko sta počitnikovala v Larixu, pa se zaradi vremena nisma odločila. Smo pa šli popoldne, ko se je zjasnilo, peš na Celjsko, na štrudel. Je blo super. user posted image user posted image Zdej ponavadi moj Elino v rukzaku nese v hrib, js pa dol, hehe. user posted image user posted image

mi smo prišli v soboto okrog 13h in tam ni več deževalo, tudi prehladno ni bilo. smo se pa itak šli kopat, kot je bil plan, ko smo videli napoved.
vi ste pa pridni peš na Celjskouser posted image joj, jaz si ne predstavljam, kako bo to pri nas zgledalo, če bo tako pridno pridobival kg...ati bo imel še več mišicuser posted image user posted image

Blue eye, pridemo drug teden po ribice, js ji ta teden ne bom uspela pripravljat. Da nas ne boš jutri pričakovala.

Kdaj pa se Dali vrača? Predlagam, da se en dan drug teden dobimo na kavici. Pridema midve s Katjo in tamalima do MCC-ja na najboljšo belo kavo v mestu, hehe. Js ta teden verjetno ne bom več po mestu hodila, sem bila v pon. tor in danes tam... je dost za nekaj časa, hehe. user posted image

ne vem točno kdaj pride Dali, je rekla, da gredo za nekaj dni. saj se bo javila, ko pridejo, pa se takrat dobimo, če ne prej. naš mali se mora itak spočiti in priti nazaj v ritem, jaz pa moram prat in pospravljat, lika k sreči babiuser posted image
pa še vroče je...
no, ampak v petek pa se znam kaj do mesta sprehodit navsezgodaj, saj ne bom zdržala cel teden brez dobre kaviceuser posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3081
22.7.2009 21:02:56   
urška13
joj, se opravičujem, nisem neki v redu označila...Bethany, ti boš pa itak takojj našla moje komentarje

(odgovor članu urška13)
Neposredna povezava do sporočila: 3082
22.7.2009 21:06:29   
urška13
no, upam, da se bodo sedaj videli moji komentarji
IZVIRNO SPOROČILO: urška13

že večkrat sem pomislila, kdaj bo konec tega dojenja...ampak, ko sem pa tole prebrala, me je pa stisnilo. res je to čisto posebna vez med mamico in malčkom. ampak ni strahu, še naprej nas bodo imeli radi radi radi

naš in spanje podnevi...uf, ja, zaspi med dojenjem in potem ga moram ponavadi držat, če ne se zbudi,ko grem stranuser posted image

mi smo prišli v soboto okrog 13h in tam ni več deževalo, tudi prehladno ni bilo. smo se pa itak šli kopat, kot je bil plan, ko smo videli napoved.
vi ste pa pridni peš na Celjskouser posted image joj, jaz si ne predstavljam, kako bo to pri nas zgledalo, če bo tako pridno pridobival kg...ati bo imel še več mišicuser posted image user posted image

ne vem točno kdaj pride Dali, je rekla, da gredo za nekaj dni. saj se bo javila, ko pridejo, pa se takrat dobimo, če ne prej. naš mali se mora itak spočiti in priti nazaj v ritem, jaz pa moram prat in pospravljat, lika k sreči babiuser posted image
pa še vroče je...
no, ampak v petek pa se znam kaj do mesta sprehodit navsezgodaj, saj ne bom zdržala cel teden brez dobre kaviceuser posted image

(odgovor članu urška13)
Neposredna povezava do sporočila: 3083
22.7.2009 21:06:44   
Bethany

pa še vroče je...

takole, sem označila z modro urškine komentarje. user posted image user posted image

(odgovor članu urška13)
Neposredna povezava do sporočila: 3084
22.7.2009 21:10:54   
Bethany
ha ha ha!! Urška, obe sma isto naredle, hehe!! user posted image user posted image user posted image

Zdaj bojo pa babnice dvojno brale in so bolj zapomnile vse. user posted image user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3085
22.7.2009 21:13:35   
Bethany
Urška, kako zgodaj pa boš v petek v mestu?? Mogoče se pa pripeljema z Elino na en jutranji sprehod in kavico. Če boš fraj in že kmalu po osmi tam, javi. Pa se lahk zmenima.

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3086
22.7.2009 21:20:54   
urška13

Urška, kako zgodaj pa boš v petek v mestu?? Mogoče se pa pripeljema z Elino na en jutranji sprehod in kavico. Če boš fraj in že kmalu po osmi tam, javi. Pa se lahk zmenima.

ne vem kdaj, vse je odvisno od malega, ponavadi se zgodaj vstanemo, ampak sedaj ima zmešan ritem. če mi bo uspelo, bom okrog 8h štartala od doma. ti pošljem še mojo privat cifro na gsm, ker sem samo na tej redno dosegljiva. se še jutri zvečer kontaktirava

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3087
22.7.2009 21:24:30   
urška13
he he, bravo midveuser posted image
jaz grem pa za par dni na počitnice, pa ne znam več na forumu prav pisat, ah jauser posted image

ha ha ha!! Urška, obe sma isto naredle, hehe!! user posted image user posted image user posted image

Zdaj bojo pa babnice dvojno brale in so bolj zapomnile vse. user posted image user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3088
22.7.2009 21:25:44   
urška13
tako, že imaš sms. sedaj pa grem pod tuš. mirno noč vsem. pa pa

(odgovor članu urška13)
Neposredna povezava do sporočila: 3089
22.7.2009 22:10:23   
katja_p
Dojenje: mi danes nismo imeli večernega dojenja, ni htela. Čaka na nočno user posted image  Sam js bi še kr dojila jo ... vsaj zvečer ... se mi mal toži po tistih začetnih mesecih, ko je lepo papcala in mi zraven zaspala ... Zdaj se pa dere ko jesihar, ko jo čem priklopit user posted image

Urška: super, da ste se imeli fajn! Mi bomo pa kdaj drugič jo mahnili gor ... Daj me plis najdi na FB, da te dodam (K. Podjavoršek).

Bethany: velja za ju3 in za v petek! Voda je še vedno topla, js sm se dans kopala, Tjaša pa včeraj in se ji je dopadlo. Bom js zjutraj še pripravila tamali bazenček.

(odgovor članu urška13)
Neposredna povezava do sporočila: 3090
22.7.2009 22:25:28   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: katja_p

Dojenje: mi danes nismo imeli večernega dojenja, ni htela. Čaka na nočno user posted image  Sam js bi še kr dojila jo ... vsaj zvečer ... se mi mal toži po tistih začetnih mesecih, ko je lepo papcala in mi zraven zaspala ... Zdaj se pa dere ko jesihar, ko jo čem priklopit user posted image

...

ja, men tud... pogrešam tiste prve mesece.. ko je tak zadovoljno vlekla in zaspala... ampak otroci rastejo, kaj čemo. Tud lupčkat in za roko držat jih ne bomo mogle v nedogled. user posted image user posted image Zato pa se jih je treba zdaj nacartat in nalubčkat. hehe.

grem spat.. lahko noč!

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3091
22.7.2009 22:33:07   
Lolita23
Ma hudo mi je, ko vas berem glede dojenja, ma men rata hudo že ko pomislim, da so 4 mesci mim, večkrat grem gledat slike prvih dnevov pa mi gre kar na jok, ker jih pozabljamuser posted image oz. se mi zdijo že daleč.user posted image user posted image

Se pa tolažim, da prihajajo novi lepi trenutki, vsaj do pubertet, ker potem bo pa mama itak vse krivauser posted image user posted image user posted image

aja, da še malo svojega ljubija pohvalim, nama je rezerviral teden dni morja v Kopru, pšravi malo sprememebe, tak da nas spet od 1.8 ni, pa smo potem spet ene teden dni doma, pa gremo na našo parcelo še za  1teden.user posted image user posted image

No lepo spite

lahko noč

18.3.2009

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3092
23.7.2009 6:37:08   
urška13
user posted image dobro jutro zaspankeuser posted image
js, upam, da še spite. naš razgraja že od prvega dojenja ob 5huser posted image
no, in sedaj, ko je mami fajn prebudil, si spet mane oči škrat maliuser posted image B
Bethany če bo tudi jutri tako, vaju bova definitivno ujela
katja_p sem te takoj našla pri bethanyuser posted image lepe slikce z morjauser posted image

a mogoče katera ve, če se da v DM-u kombinirat popuste: tiste iz naše knjižice in tistega, ko zbereš nalepke???

naš škratek se prijema za podplatke in opazuje mamico kako tipka-to je nekaj tako fascinantnega, ko mami letijo prsti po tipkovniciuser posted image
samo glavice pa še ne dviguje gor, ko leži na hrbtu, samo nogice. kdaj so pa vaši začeli? za Elino vem, da je to že obvladala pri njegovi starosti.

pa lep dan, vroče je že ful

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3093
23.7.2009 6:38:55   
urška13

naš razgraja že od prvega dojenja ob 5huser posted image

pardon od drugega dojenja, prvo blo okrog 1h al 2h??

(odgovor članu urška13)
Neposredna povezava do sporočila: 3094
23.7.2009 7:42:41   
Bethany
Dobri jutro! Ne ne, pri nas tudi ne spimo več, od pol sedmih dalje. Običajna ura vstajanja Eline, hehe.

Glede popustov v DM, ne da se kombinirat. Samo en popust naenkrat. Smotan, ja. Ker morš ornk premislat, kako kaj nabavit, da se ti najbolj splača.

Dojenje, ja medve definitivno zaključujema. Mlekeca zmanjkuje, je danes po 15 min na zizi popila še 120 ml aptamila. Torej, jutri dopolnemo osem mesecev, pa bo hkrati konec dojenja. Sem itak zdržala oz. zaloga mleka dlje kot sem mislila, tak da sem zadovoljna. user posted image user posted image

Jutri sem pa js brez velikega avta, ker gre na servis, je neka tovarniška napaka. Tak da, Urška, če ti bo uspelo, mi kr zjutraj javi, pa se boma midve naštimale v Minija in prišle, če pa ti ne bo uspelo, in ti bo tamali slučajno potegnil dolgo jutranje spanje, pa se tudi midve ne boma pakale proti mestu. Tak da, se jutri tipkama, js sem tak v parih minutah zrihtana in v mestu.

Dvigovanje glavice: kaj pa, ko ga položiš na trebuh, takrat jo dviguje? Si mora mišice vratu okrepit... probaj tako, pa bo pomoje kmalu tudi iz hrbta dvigoval glavico.

Tako, zdaj pa grema z Elino v trgovino, v lidl, mal sadja in zelenjave nabavit, dokler še ni prevroče...

cau

(odgovor članu urška13)
Neposredna povezava do sporočila: 3095
23.7.2009 8:03:29   
Naty*Taja

Zdravo punce! Evo da vas še jaz malo pozdravim. Zdej ko je moj končal dopust, bom imela verjetno kej več časa, vsaj dopoldan.

Zdaj se pa dere ko jesihar, ko jo čem priklopit user posted image

Katja, da niste še enga naročili? user posted image
Takle se je meni Marcel začel stran obračat in bunit, ko sem ponovno zanosla, pa nisem vedla...no sej potem sem kr kmalu zvedla zakaj. Al pa m - a jo že imaš, drugače lahko da pride...

Suzy mi je pa take lušte s tole Veliko planino naredla da groza!

Mi se pa v slingu cartamo, ker nas nekaj zvija...sumim včerajšnjo pizzo! user posted image , ker krčkov načeloma nimamo.

MONTIGNAC

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3096
23.7.2009 8:08:51   
katja_p
IZVIRNO SPOROČILO: Naty-Taja

Zdravo punce! Evo da vas še jaz malo pozdravim. Zdej ko je moj končal dopust, bom imela verjetno kej več časa, vsaj dopoldan.

Zdaj se pa dere ko jesihar, ko jo čem priklopit user posted image

Katja, da niste še enga naročili? user posted image
Takle se je meni Marcel začel stran obračat in bunit, ko sem ponovno zanosla, pa nisem vedla...no sej potem sem kr kmalu zvedla zakaj. Al pa m - a jo že imaš, drugače lahko da pride...

Naty ne me hecat ... me je kr zvilo, ko sm to prebrala ... user posted image  M še nimam sploh ... pa redno jem tabletke ... ne bi smelo kaj bit ...

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 3097
23.7.2009 8:10:55   
katja_p
Jutro!

Naša še spi ... je zbudila se ob 5.30, sm jo htela mal priklopit, ni htela. Sm ji dala mal soka za pit in položla nazaj v postlo. Je neki jamrala pa zaspala.

Pri nas tud definitivno zaključujemo z dojenjem ... na mojo žalost ... Kaj naj ji pa zdaj dam namest svojga mleka? AM, kravje? Pa ponoč, ko se zbudi? Uf ... sm misla, da bova imele probleme z odvajanjem pa vidim, da gre to še prehitr ...

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3098
23.7.2009 8:11:57   
katja_p
Bethany: js bi tud šla v Lidl ... Kdaj gresta? Sej gresta peš, ne?

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3099
23.7.2009 9:43:46   
tadeja81
živjo vsem!!!

uf, zdej se je pa nabralo enih strani za prebrat, odkar sem se nazadnje javila. sploh nisem nič čekirala forum, se je skoz neki dogajalo in sem bla skoz zaposlena.

dons je naša Alina spala od pol devetih do pol petih in potem papcat pol pa do pol osmih.jupiuser posted image sem se tak naspala, da mam ful energije.grem pakirat, šibnemo na morje v nedeljo.

nič, vas mal kasnej pokomentiram

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.