blue eye
|
hej, trenutno mam mal časa, da nahitro povem zgodbice zadnjega tedna. Danes pričakujemo mojo sestro in mojga dolgopričakovanjga nečaka Urbana. Je rodila v nedeljo, mel 3620 in 51 cm. Sta bla 2 dni dlje ker je dobu zlatenco, drgač je bil pa zdrav pob. Prejšn tedn smo šli za en dan v strunjan in je blo tako lepo, sam voda je pa ko mlaka. Dojenje - Drgač pa mene še zdj stisne pr srcu ko vidim mamice ki dojijo,men je pa tk hitr zmanjkal mleka. Pa zdj k sem vidla sestro v bolnici k je amli lepo z njo ležal in sta se cartala, men je blo pa to odvzeto, ker je bil skoz pod lučko in na opazovanju 8 dni - ker na jok mi gre takrat. Ampak hvala bogu je pa zdj zdrav. GH - mi tako lepo vse jemo (kar je pač dovoljeno za njegovo starost). Drugače se pa pripravljamo na krst, verjetn bo tam okol 23,24 avgusta, ker morm počakat da se sestra lepo porihta. Me pa kr mal skrbi kako bo vreme ker mamo namen nardit velko fešto (cca 50-60 ljudi) in bomo doma na prostem. Nas pa zdle v avgustu čakajo - krst, 30 letnca, 50 letnca, moj rojstn dan.....in še in še. Tk da če me ne bo velik na RR, mi ne zamert. Bom pozimi vse nadoknadla. Mi mamo ene 3 dni popoln kaos. Enostavno ne vema kaj je jerneju. Dere se ko hudič, jst sem bla včeraj že tako obupana, da sem ga enostavno dala mojmu in nej ga ma 1 uro ker nism mogla. Ko ga sprevijam, ko ga hranim, noče ležat, noče jest, noče bit v vozeku, noče kravc pasit noče sedet, če ga vzamem v naročje me udarja - s tako jezo. Pa naš je komi 6 mescu star - kaj je to??????. Sploh nimamo problema s spanjem, jst ga položim čez dan, zvečer kadarkoli v postlo in takoj samm zaspi. Zdle ga pa 3 dni nosmo po rokah ko se tako dere da je čist rdeč in se še komaj joka, da mi zaspi na rokah in ko ga položim v postlo spet na novo-jok, jok , jok.A je to vročina al kaj, al je to značilno za te mesce - HELPPPP!!!!!!
21.01.2009 ob 5:57 uri naju je razveselil sinček Jernej
|