|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske in okoliške mamice
23.7.2009 9:54:03   
Lolita23
Živjo!!!

Obema mamicama čestitke za tako dolgo dojenjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dvigovanje glavice Tjaša jo že pošteno viguje tudi če samo leži na hrbtu oz. je zdaj to poleg vlečenje nog v usta, glavna atrakcija.user posted image user posted image user posted image user posted image Da ne rečem, kak se mi hoče usedet, tu sem pa malo zaskrbljena zaradi hrbtenice, sam kaj moreš, ne morem je prevezatuser posted image user posted image user posted image user posted image Me pa zanima, kdaj ste dvignile kaj naklon v športnem vozičku???user posted image user posted image user posted image

Kdaj ste začele uvajat gh v primeru, da samo dojite(na drugem forumu sem opazila, da ene kar hitro)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu tadeja81)
Neposredna povezava do sporočila: 3101
23.7.2009 10:05:04   
martka
vsem ki se odvajate oz. so se otroci odstavili- veliko je povezano z maminim odzivom na dojenje. tk piše.

moja gaja pa še veselo vleče in nič ne zavrača.

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3102
23.7.2009 10:12:14   
katja_p
Uvajanje GH: mi2 pr 5,5, meseca.

Mamim odziv na dojenje: hja ... js bi še ful rada, da tamala ziza ... pa jo silim in mam filing, d že zarad tega noče, ker jo silim. Men je čist prehitro, da bi že nehala ... Ampak imam zadnje dni posledično z vsem tem tud manj mleka. user posted image

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 3103
23.7.2009 10:46:13   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: katja_p

Bethany: js bi tud šla v Lidl ... Kdaj gresta? Sej gresta peš, ne?

sma šle z avtom, je prevroče za pešačenje, sploh po tem pločniku do Ostrožnega. Asfalt ubija, senca je pa samo okoli osmih. Zdej dam Elino kar sedet v tisti del vozička, ki ima sedež za otroke. Malo jo s slingom privežem, ker se sicer ful nagiba sem in tja, pa ni ob strani nič varoval. Pa gre... ji je zanimivo in se da lepo nakupovat z njo. user posted image user posted image Drugič se morma prej zmenit, pa gremo skupaj.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3104
23.7.2009 10:53:17   
Bethany
Dojenje: do kdaj ste pa mislile dojit?? Js dlje kot do vrnitve na šiht tak nisem imela namena. Zdaj bi mi pa služilo samo še kot uspavanje, če se ponoči prebudi... to moram še nagruntat kaj ji ponudit namesto zize, da se bo uspavala nazaj. Ker prazne, toliko da ima nekaj v ustih, pa ji ne mislim dajat. Pol raje dudo uvedem, sam kaj ko je še vedno noče. user posted image user posted image Jo morem navadit, da se sam mal pocarta pri men, brez zizanja, pa potem nazaj v svojo posteljo... mi bo uspelo?? user posted image user posted image

Uvajanje GH: tudi midve pri 5 in pol mesecih.

Športni sedež: smo zamenjali pri štirih mesecih, ker je košara postala prevroča. Sem ji pa pustila sedež v delno ležečem položaju. Čist v sedečem je nekje od šestega meseca dalje.

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3105
23.7.2009 11:00:55   
suzy124
Dober dan

Maj je pa danes taka tečka, že ko se je zjutraj zbudil se samo dere in tečnari, ne vem kaj mu jeuser posted image user posted image user posted image Hvala bogu je zdaj zaspal in upam da se bo pol zbudil dobre volje.

Je pa tud naš včeraj popoldne spal kr eno uro dlje kot ponavadi in bil zvečer isto zaspan kot drugače tak da je bilo menda res nekaj v zrakuuser posted image

Naty-Taja ja res je super na Veliki planini, sploh če je v dolini vroče je gorih prav fini zrak. Mi gremo navadno vaj enkrat na leto gor pa še moj ima zelo rad kislo mleko, še Maj ga je rad mal pojedeluser posted image

Dojenje midva se še dojima zjutraj in zvečer in sma imela ravno na dopusto eno krizo ko se ni neki htel dojit in se je kr neki drl in je trajal ene tri dni, potem pa je spet normalno začel vlečit. Prej pa mal je potegnu pol se je pa drluser posted image user posted image

Tak zdaj pa grem še mal pospravit pa se še potem kaj oglasim

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3106
23.7.2009 11:47:18   
blue eye
hej,

trenutno mam mal časa, da nahitro povem zgodbice zadnjega tedna.

Danes pričakujemo mojo sestro in mojga dolgopričakovanjga nečaka Urbana. Je rodila v nedeljo, mel 3620 in 51 cm. Sta bla 2 dni dlje ker je dobu zlatenco, drgač je bil pa zdrav pob.

Prejšn tedn smo šli za en dan v strunjan in je blo tako lepo, sam voda je pa ko mlaka.

Dojenje - Drgač pa mene še zdj stisne pr srcu ko vidim mamice ki dojijo,men je pa tk hitr zmanjkal mleka. Pa zdj k sem vidla sestro v bolnici k je amli lepo z njo ležal in sta se cartala, men je blo pa to odvzeto, ker je bil skoz pod lučko in na opazovanju 8 dni - ker na jok mi gre takrat. Ampak hvala bogu je pa zdj zdrav.

GH - mi tako lepo vse jemo (kar je pač dovoljeno za njegovo starost).

Drugače se pa pripravljamo na krst, verjetn bo tam okol 23,24 avgusta, ker morm počakat da se sestra lepo porihta. Me pa kr mal skrbi kako bo vreme ker mamo namen nardit velko fešto (cca 50-60 ljudi) in bomo doma na prostem. Nas pa zdle v avgustu čakajo - krst, 30 letnca, 50 letnca, moj rojstn dan.....in še in še. Tk da če me ne bo velik na RR, mi ne zamert. Bom pozimi vse nadoknadla.

Mi mamo ene 3 dni popoln kaos. Enostavno ne vema kaj je jerneju. Dere se ko hudič, jst sem bla včeraj že tako obupana, da sem ga enostavno dala mojmu in nej ga ma 1 uro ker nism mogla. Ko ga sprevijam, ko ga hranim, noče ležat, noče jest, noče bit v vozeku, noče kravc pasit noče sedet, če ga vzamem v naročje me udarja - s tako jezo. Pa naš je komi 6 mescu star - kaj je to??????. Sploh nimamo problema s spanjem, jst ga položim čez dan, zvečer kadarkoli v postlo in takoj samm zaspi. Zdle ga pa 3 dni nosmo po rokah ko se tako dere da je čist rdeč in se še komaj joka, da mi zaspi na rokah in ko ga položim v postlo spet na novo-jok, jok , jok.A je to vročina al kaj, al je to značilno za te mesce -  HELPPPP!!!!!!

21.01.2009 ob 5:57 uri naju je razveselil sinček Jernej

(odgovor članu tadeja81)
Neposredna povezava do sporočila: 3107
23.7.2009 11:58:52   
blue eye
športni del vozička - midva sma dala košaro stran tam pri 3.5 mesecih ker je bilo prevroče, in sem ga dala v športni sedež na 1 (leže ) ali 2 (malo dvignjen), pol mam pa še 3 ( smo mel tam oko 4 in 5 meseca) in 4 (popolnoma sedeči). Tako da sma sedaj pri 6 mesecih že večinoma v 4.

(odgovor članu blue eye)
Neposredna povezava do sporočila: 3108
23.7.2009 13:17:08   
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany

Dojenje: do kdaj ste pa mislile dojit?? Js dlje kot do vrnitve na šiht tak nisem imela namena. Zdaj bi mi pa služilo samo še kot uspavanje, če se ponoči prebudi... to moram še nagruntat kaj ji ponudit namesto zize, da se bo uspavala nazaj. Ker prazne, toliko da ima nekaj v ustih, pa ji ne mislim dajat. Pol raje dudo uvedem, sam kaj ko je še vedno noče. user posted image user posted image Jo morem navadit, da se sam mal pocarta pri men, brez zizanja, pa potem nazaj v svojo posteljo... mi bo uspelo?? user posted image user posted image

Športni sedež: smo zamenjali pri štirih mesecih, ker je košara postala prevroča. Sem ji pa pustila sedež v delno ležečem položaju. Čist v sedečem je nekje od šestega meseca dalje.

Upam, da do 8 mesecov, jaz imam pa trenuten spet nek naval mleka, tamala pa ne je toliko, da imam zize večina časa ko ceca to mislim, vse žile zunaj in trde ko kamneuser posted image J

18.3.2009

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3109
23.7.2009 21:12:31   
katja_p
Še vedno štrajkamo: ne GH, ne mojga mleka, ne AM ... user posted image user posted image

Grem spat, zlo verjetno bom dans velik vstajala user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3110
23.7.2009 21:29:53   
blue eye
Katja - kako je pa z Tjašino hojo, a se še vedno postavlja na nogice?

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3111
23.7.2009 21:39:05   
martka
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Upam, da do 8 mesecov, jaz imam pa trenuten spet nek naval mleka, tamala pa ne je toliko, da imam zize večina časa ko ceca to mislim, vse žile zunaj in trde ko kamneuser posted image J

do kdaj dojit? tako dolgo kot luka ne (2leti in 7m), koliko je pa to, pa zdaj ne bi vedla.user posted image  recimo kakšno leto in pol če bo več kak mesec al dva pa tud nč hudga, a ne?

uvajanje GH enako kot zgoraj
športni del vozička pri 5 mesecih na morju.
in naval mleka- hvala enako!!! žile kot konj, nater pa trde bule. si ponoči črpam. mal 30-50ml. da sploh lahko spim. pa ful mi je čudno, ker je to večinoma trše na desni, leva ni tolk "problematična". vse mine, tud to bo!

lepo spite! čao

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3112
23.7.2009 21:45:54   
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: martka

do kdaj dojit? tako dolgo kot luka ne (2leti in 7m), koliko je pa to, pa zdaj ne bi vedla.user posted image  recimo kakšno leto in pol če bo več kak mesec al dva pa tud nč hudga, a ne?

uvajanje GH enako kot zgoraj
športni del vozička pri 5 mesecih na morju.
in naval mleka- hvala enako!!! žile kot konj, nater pa trde bule. si ponoči črpam. mal 30-50ml. da sploh lahko spim. pa ful mi je čudno, ker je to večinoma trše na desni, leva ni tolk "problematična". vse mine, tud to bo!

lepo spite! čao

Ja enakouser posted image Ma mi kolegice govorijo, da bom imela čist povešene prsi, ko še kar nosim moderček za dojenje, sam če pa mi kar teče ven, še posebaj ko dojim, mi še iz druge tečeuser posted image

18.3.2009

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 3113
23.7.2009 22:18:28   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: katja_p

Še vedno štrajkamo: ne GH, ne mojga mleka, ne AM ... user posted image user posted image

Grem spat, zlo verjetno bom dans velik vstajala user posted image

Pa, Tjaša, kaj je zdaj to??? user posted image user posted image Zakaj nagajaš mamici in nočeš nič jest... CCC!!! user posted image user posted image

Želim vama mirno noč!!

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3114
23.7.2009 22:23:14   
Bethany

...
Ja enakouser posted image Ma mi kolegice govorijo, da bom imela čist povešene prsi, ko še kar nosim moderček za dojenje, sam če pa mi kar teče ven, še posebaj ko dojim, mi še iz druge tečeuser posted image

Ja, kaj pa češ nosit, če dojiš?? Js ga še zdaj nosim, za čez dan, mi je edini dovolj udoben... user posted image user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3115
24.7.2009 7:12:10   
Bethany
Jutroooo,

a gremo na kofeee?? user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3116
24.7.2009 7:40:01   
katja_p
Jaaaaa, js bi kofe! Hvala user posted image

Spanje: včeri zvečer, po večernem stokanju in hotenju zaspati, je pod prisilo uspela zagrabit bradavicoin mal pocuzala. Zbudila se je ob 2 in se tud priklopla. Ne vem pa, kolk ji uspe še pojest, ker nimam več skor nič. Upam, da se mal obnovi zaloga, zdaj ko je mal posesala. Se je zbudila ob 6, mal pocuzala in nazaj zaspala. Pa je še ne slišim iz sobice.

Bethany: kak je današ ji plan? Js mam ob 12 tist. A gremo skup tja al boš ti mal na mojo počuvala tu in skočim js dol?

Tuš zvezdice: za Golte ni nč noter. Pa porabit jih je treba do zadnjega julija. Oz. do takrat jih dajejo, ampak nikjer ne piše, da bi jih lahk še kasnej koristu.

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3117
24.7.2009 7:41:40   
katja_p
Če ima še ktera nahrbtnik za tamale in v nedeljo dopoldan čas, se lahk pridružite men in Bethany (s prikolicami) na nedeljski izlet na Celjsko.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3118
24.7.2009 7:59:43   
Bethany
Hojla,

Katja: današnji plan? Ko se naspima, se pripeljema do vaju. Za sprehod do top fita je pa pomoje mal prevroče ob 12ih, ane? Boljš da greš sama, js pa tačas počuvam tamale. A prav? Če bi mela pa tavelik avto, bi se pa lahk zapeljale do tja in tam v senčki na kavici počakale... to pa drugič!

Celjska v nedeljo: odlično! user posted image Sam spanje tamalih je treba mal uskladit.

Škoda ko ni tuš zvezdic za na Golte, bi bil tak lušten izletek z gondolo, pa mal okoli po vrhu z rukzakom... no, sej je vseen lahk, pač za normalno ceno. user posted image user posted image

Spanje: mi smo prespali celo noč in danes je prvo jutro, da ni dobila zize. Sem jo mal zamotla s previjanjem in igranjem, pol je pa dobila mal flaške in do sedaj je še zadovoljna, se igra v svojem kotičku.

Ajaaaa, pa OSEM mesecev smo danes dosegli!!! OSEM!!! user posted image user posted image Elina pravi: "mmeeem, mmaaamm, meeeem" pa mal cvili zraven... Nevem točno, kaj vam s tem sporoča. user posted image user posted image

Častima tortico:

user posted image

ali sladoled:

user posted image

kar vam bolj paše. user posted image user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3119
24.7.2009 9:04:10   
blue eye
elina vse naj najuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3120
24.7.2009 9:37:22   
katja_p
user posted image

ELINA, vse naj naj! Ti Tjaša pošilja lubčka!

(odgovor članu blue eye)
Neposredna povezava do sporočila: 3121
24.7.2009 9:39:38   
katja_p
Bethany: ok, bom js s kolesom skočla do tja, ti pa mal varuško igrala user posted image  Sej je dost igrač, da se bosta zamotli.

Celjska: varianta je, da gremo predn tamale zaspijo, al pa kr pol - sam takrat je že mal vroče ... user posted image

Golte: pa gremo enkrat kr tak ... eno soboto ... pač plačamo polno.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3122
24.7.2009 9:46:06   
katja_p
Tole bom dans nardila za kosilo zame in za Tjašo, I pa najbrž kr testenine.

http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=11461

Namesto svaljkov bom zraven nardila polento. Bi tud moglo pasat.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3123
24.7.2009 9:52:34   
katja_p
Sem našla en zanimiv recept. A ktera pozna?

http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=8094

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3124
24.7.2009 9:54:35   
katja_p
Pa še neki za naše male:

http://www.kulinarika.net/recept/otroska_hrana/Makaroncki_z_zelenjavo_in_smetano-6893.html

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.