ljupka
|
Ah punce dobre ste! Nič ne bo z mojim morjem, mama je spet zatajila,nevem zakaj se sploh zanesem gdaj nanjo,če me vedno pusti na cedilu in me razočara! Saj bom preživela,sam otrokom sem že povedala,bila sta ful vesela in zdaj? Klicala sem jo če za petek drži,pa je rekla sem čist pozabila,joj ne morem.Sploh mi ni mislila povedat,a zmenil smo se da bo ona poklicala! Škoda besed,zdaj ko me ne rabi več in ima svojo ljupšo hčerkico pri seb se name sploh ne spomne.Njej je dala parcelo ,v 6 mesecih zgradila hišo na svojemu dvorišču,pelje jo na morje ...,sestra je še šiht pustila,se lahko sonči doma in merka svojo lepoto.Jaz sem grda in sem fizični delavec ,mene ni škoda.Vem ,da boš spet jezna name Isa,ampak to mi je mama rekla da sem grda.Ušesa imam kot Gremlin,nos ,kot tisto za sveče vgaševat,usta kot dvodelna omara,zdaj sem pa še debela.Nečak mi je povedal pred kratkim,da kako vsem ki me poznajo in vprašajo zame,razlagata kako sem grda,ja in še rinem vanjo!Oprostite tako sem jezna in žalostna! Najrajš bi povedala katera je moja mama,sigurno jo katera pozna,ali je pa vsaj slišala zanjo,je ena znanih slovenskih vedeževalk,vsi jo imajo blazno radi. Če pridem na obisk in ima stranke moram jaz čakat,ko se mi več ne da po dveh urah se poslovimo in gremo domov.Moj sploh ne mara več dol hodit.Škoda govort,bo že boljš!
|