|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: V pričakovanju 3. +
25.7.2009 15:32:07   
isabeaux

user posted image  

Veliko sreče in dobre volje,user posted image user posted image user posted image  
da ta mesec bo vsem bolje,user posted image user posted image user posted image  
da bi pluski deževali,++++ 
solze posušili,user posted image user posted image user posted image  
smeh nam podarili.user posted image user posted image user posted image  
Mamice v tretje bi postale
in končno bi svoje najlepše,
dojenčke v naročju ljupkovale!user posted image user posted image user posted image

(Ljupkina pesem)

user posted image                                 user posted image       

user posted image TRETJI + BO :    user posted image ČETRTI + BO :

user posted image

user posted image

1. KOZOROGINJA 1

2. LJUBKA                               14. 08 

3. MAUSIKAA

4. NATAŠA35                                                                 15. 07.

5. KATJUŠA                             04. 09. 

6. ISABEAUX                           27. 08.

user posted image  

user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

user posted image                                user posted image   

NAVIJAČICE:

DAŠABINA
                                          TESTIANKA ( SREČKAuser posted image )

user posted image                                user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Pa imamo tri lepe in zdrave sončke :-)

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 576
25.7.2009 15:34:49   
isabeaux
ljupka...verjamem, da rožice pomagajo...sam za te naše težave je krvomočnica in pa maca....le da bom jaz sedaj še neki krogov poskusla brez njih...slednje baje le uravnajo ciklus...jaz pa uravnanega mama...vsaj to...to že velik pomeni....a ne...

Me pa danes križ tako boli kot pri zadnjem ss - u...sploh ne morem hodit....pa lije prav v kosih...tko da upam, da se čimprej zlije in spuca, da gremo v nove boje...šment...ampak a veš kaj...jaz mislim, da bova midve v avgustu obe rozikeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 577
25.7.2009 20:43:58   
Katjusa
cel dan že pakiram..... joj je enih drobnarij k prej sploh nisee pomisla nanje ampak maska in plavutke so pa že v avtu
želim vam lep nepozaben teden in se beremo 1.8. ko pridem nazaj

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 578
27.7.2009 9:05:01   
NATAŠA35
punce helooo...evo jaz sem prišla z dopusta, malo razočarana, ker je prišla tečka in tako grem v nove boje in ne pričakujem user posted image 11.08.

ljubka upam, da si se že pozdravila in vidim, da greš v nove boje...user posted image user posted image user posted image

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 579
27.7.2009 13:45:07   
ljupka
Ja mal je že bolje,še mal pokašljujem.Ta teden je zame odločilen,vsaj po zadnjih izračunih,sluz ratuje prozorna in rastegljiva.Danes zjutraj sva že začela,ki ga je bilo samega lušt,zdaj ga moram sama vsaj 4x naluštat.Skoz dela v hiši tud do 3 ponoč,pol se nam ne da,on rajš pol zjutraj,če dajo otroci mer!
Mama mi bo zrihtala morje za 3 dni,in verjetno bo šla z nami,od petka do nedelje,takrat ne bo ničuser posted image user posted image ,ker bo preveč gužve.Ne morem pa mamo prosit ,daj otpelji otroke stran jaz bi user posted image user posted image .

Zdaj grem z otroci ven ,se beremo pozneje!

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 580
27.7.2009 13:48:49   
NATAŠA35
lahko pa kao s tvojim greta kupit kako fasungo, pa en user posted image na eks, sploh proti večeru...na morju se vedno najde kak plac za nujouser posted image user posted image , pozdravi se....

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 581
27.7.2009 13:51:27   
ljupka
Ja sam midva sva ful staromodna in nisva nikol sexala drugje kot na postelji.On prav zakaj bi mene kolena bolela!

< Sporočilo je popravil ljupka -- 27.7.2009 13:52:12 >

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 582
27.7.2009 13:53:21   
NATAŠA35
je pa fino malo sprobat tud drugje, verjemi, vsaj malo popestri zvezo...

mene šraufa, zgleda da je nastopila O, pa še zjutraj sva user posted image user posted image , tak da upam, da se prime

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 583
27.7.2009 14:05:10   
ljupka
Mogoče ko bova v penziji pa bova imela časa.Gradnja hiše pa otroci to nam zdaj popestri zvezo,za drugačne akcije nam trenutno ni,falabogu nobenmu ni,če bi enemu bilo ,drugemu pa ne,pol bi bil problem,tako se pa vse zmeniva in strinjava.Enkrat bo drugač!

Tudi jaz držim pestke da vam rata!

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 584
28.7.2009 18:25:23   
testianka
Živjo punce kako ste?
Upam da pridno delate nauser posted image , vas redno berem in upam da vas čim več zagleda user posted image .  V ponedeljek imam prvi pregled.
Drugače sem pa zdej zelooo zaposlena s pripravami na poroko.

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 585
28.7.2009 19:35:33   
isabeaux
user posted image  živjo punce....hehe...Nataša živjo...kolk sem se jaz zdajle narežala....je prav pasalo...ja Ljupka...ziher bi se lahko vidva na morju kam umaknila na samo...veš kako je to fajn...pa še bolj sproščena bosta....saj se najde kakšna plažica...al pa avto...user posted image

Joj...mene vse boli...še zmer...pa saj bo no....Nataša kako si ti? Katjuška se je šla namakat...fajn...Ljupka...če piješ velik prospana...pol je tudi zato več sluzi...tko da v akcijo....držimo pestke...user posted image

(odgovor članu testianka)
Neposredna povezava do sporočila: 586
28.7.2009 19:36:40   
isabeaux
Testianka..kdaj se poročiš? In kako se počutiš...a je vse ok...

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 587
28.7.2009 19:38:00   
isabeaux

user posted image  

Veliko sreče in dobre volje,user posted image user posted image user posted image  
da ta mesec bo vsem bolje,user posted image user posted image user posted image  
da bi pluski deževali,++++ 
solze posušili,user posted image user posted image user posted image  
smeh nam podarili.user posted image user posted image user posted image  
Mamice v tretje bi postale
in končno bi svoje najlepše,
dojenčke v naročju ljupkovale!user posted image user posted image user posted image

(Ljupkina pesem)

user posted image                                 user posted image       

user posted image TRETJI + BO :    user posted image ČETRTI + BO :

user posted image

user posted image

1. KOZOROGINJA 1

2. LJUBKA                               14. 08 

3. MAUSIKAA

4. NATAŠA35                                                                 11. 08.

5. KATJUŠA                             04. 09. 

6. ISABEAUX                           27. 08.

user posted image  

user posted image  

user posted image                                user posted image   

NAVIJAČICE:

DAŠABINA
                                        TESTIANKA ( SREČKAuser posted image )

user posted image                                user posted image  

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 588
29.7.2009 9:23:05   
NATAŠA35
tudi mene zanima kdaj se poročiš...a kako pomoč potrebuješ, rada pomagamuser posted image

isa kako si mi kaj? mene tako zvija, tišči me v trebuhu, prsa so boleča, napeta, vsa sem napihnjena - zgledam ko da sem noseča user posted image user posted image , ko bi vsaj bila....

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 589
29.7.2009 11:48:44   
isabeaux
eh mantra me user posted image  ampak upam da se kmalu poslovi, pol pa v akcijo....user posted image

Čeprav sem ta mesec prvič na klomifenu...user posted image  Mi je g. rekla, da je možno da imam slaba jajčeca ali pa prazna...da zato kl. ker imam preveč ss - ov in po hsc sodeč je z maternico vse ok...

Tko da bomo videli to zmešnnjavo...ki bo ta mesec...user posted image

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 590
29.7.2009 12:03:27   
ljupka
Živjo ,držim vama pestke ,da bi prestale bolečine,da se bi vam obrestovalo,da bi kmalu bile srečke user posted image .

Midva sva prešaltala z večerne telovadbe na jutranjo.Čeprav ta mesec nič ne čutim,nič ne boli nič ne špika,ne vem če bom sploh imela ovulacijo,do petka bi jo morala imet,razen,če se ne misli spet zamaknit,kar bo pa grozno!Danes je 23 dan ciklusa,upam da bo kmal!Čeprav ne planiram ta mesec preveč,ker me je bolezen fajn zdelala in sem ko strah,vsak ki me vid se me prestraš,kako sem bleda okrog oči črna in ne znam se spravt v red,da bi bila vsaj mal boljš!Bo že,bom preživela!

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 591
29.7.2009 12:11:13   
isabeaux
Ljupka meni so pomagale marelice, da sem prišla k sebi...resno...poskusi...ker imajo veliko železa in vitaminov skupine a...in b...ki jih rabiš da se telo okrepi...poskusi...

Pa ni nujjno, da mora kaj pikat pa bolet da bo o...ti sam verjemi da bo...pa bo...joj...ne bi blo fajn, če bi nam v avgustu vsem uspelo...user posted image  ...hmmm. ...morda so to sam pobožne želje...al pa nam je namenjeno...upam da slednje...user posted image

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 592
29.7.2009 12:22:34   
ljupka
Jaz tudi upam isabeaux ,čeprav nekje na mehurju čutim ,da bo spet septembra,da bo še en dvojček,kot da mi tri niso dovolj.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moram se pohvalt,da je moj lubi zelo priden,kuhna je že narejena.Črne ploščice po tleh,bela kuhna in rdeče stene,super,naprej jedilnica oranžna dnevna v rumeni ,tople barve,res super.Pol še laminate po tleh pa je!Pol se seli v otroške sobe,veliko dela pozno v noč.Zato je zjutraj bolj za user posted image user posted image !

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 593
29.7.2009 13:12:05   
isabeaux
uuuufff...priden...no saj jutranji user posted image  so baje boljši...kr počivajo celo noč...in so pol aktivni user posted image user posted image

A veš da pa je možno...ker recimo pr nama sta oba ratala v decembru...vsi ostali (ss - i)...ki so bili prej se niso prijeli....tko da hmmm...morda pa je kaj na tem...da smo ene ženske ful plodne samo ob določenih ciklih ...kdo bi vedu....no če nama ne rata do decembra...upam da bo takrat...pa mi je vseeno kaj bo dete po horoskopu...hehe...user posted image

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 594
29.7.2009 14:16:45   
ljupka
Saj je men tud čist vseen kaj je po horoskopu,sam mal je hecno,da je mož 22.5. ,Ana 29.5.,Jaka 12.6.in to pride celo na isti dan imajo rojstni dan ,vsi trije letos na petek ,vsi trije dvojčki,in zelo so si podobni po značaju!No men je smešno!Pa moja sestra je molila ,da samo dvojčka ne,tud moj brat je dvojček(23.5.)jaz imam pa kar tri,pa so čist vredu,ker tud ne verjamem tem stvarem!

No važno je da bo in da ne bom rabila čakat predolgo,ker mislim,da bo moja mena kmal prišla,ker sem jo že pri 9 letih dobila,moja sodelavka ki jo je tud kmal dobila je že pri 38 letih ni imela več,ta user posted image mislim,bojim se da bo pri meni isto!Upam ,da bo v tem letu!

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 595
29.7.2009 14:37:26   
NATAŠA35
uh ljubka men je en dvojček - dragi čisto dovoljuser posted image user posted image ...jaz sem oven, prvi otrok škorpijon, drugi, lev, tretji kozorog, torej nam manjka samo še bikuser posted image user posted image user posted image , kar se pa lahko zgodiuser posted image user posted image - se bom smejala če bo res....takrat bomo popolni

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 596
29.7.2009 14:46:01   
isabeaux
kak dobro...hehe...no pri nas pa je moj tehtnica, jaz škorpijon, mala devica, mali pa lev....tko da karkoli bo...bo ok...user posted image  sicer bi bil tudi mali devica, če se ne bi 1,5 meseca prej rodil..

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 597
29.7.2009 15:00:17   
NATAŠA35
uh tud pri tebi je pestro...user posted image user posted image samo da je živo pa zdravo, pa je vse ok, a ne...mene tolko bolijo prsa, da ne vem kaj bom naredila, tako me še niso bolelauser posted image

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 598
29.7.2009 15:27:04   
isabeaux
a pa je o že mim' Ker pol je logično da te bolijo...sicer pa ne....user posted image

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 599
29.7.2009 17:14:37   
ljupka
Ah punce dobre ste!
Nič ne bo z mojim morjem, mama je spet zatajila,nevem zakaj se sploh zanesem gdaj nanjo,če me vedno pusti na cedilu in me razočara!
Saj bom preživela,sam otrokom sem že povedala,bila sta ful vesela in zdaj?
Klicala sem jo če za petek drži,pa je rekla sem čist pozabila,joj ne morem.Sploh mi ni mislila povedat,a zmenil smo se da bo ona poklicala!
Škoda besed,zdaj ko me ne rabi več in ima svojo ljupšo hčerkico pri seb se name sploh ne spomne.Njej je dala parcelo ,v 6 mesecih zgradila hišo na svojemu dvorišču,pelje jo na morje ...,sestra je še šiht pustila,se lahko sonči doma in merka svojo lepoto.Jaz sem grda in sem fizični delavec ,mene ni škoda.Vem ,da boš spet jezna name Isa,ampak to mi je mama rekla da sem grda.Ušesa imam kot Gremlin,nos ,kot tisto za sveče vgaševat,usta kot dvodelna omara,zdaj sem pa še debela.Nečak mi je povedal pred kratkim,da kako vsem ki me poznajo in vprašajo zame,razlagata kako sem grda,ja in še rinem vanjo!Oprostite tako sem jezna in žalostna!user posted image user posted image user posted image
Najrajš bi povedala katera je moja mama,sigurno jo katera pozna,ali je pa vsaj slišala zanjo,je ena znanih slovenskih vedeževalk,vsi jo imajo blazno radi.
Če pridem na obisk in ima stranke moram jaz čakat,ko se mi več ne da po dveh urah se poslovimo in gremo domov.Moj sploh ne mara več dol hodit.Škoda govort,bo že boljš!

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?