|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: V pričakovanju 3. +
22.7.2009 11:21:23   
ljupka
Ja to je res,samo mene ta bolezen mal plaši,moj sodelaves je pri 40 umrl zaradi trigliceridov,potem imam še 10 let časa.No če zanosim bom mogla zelo merkat kaj jem in kaj pijem.Tle pri možu sem se veliko zredila,na kmetih kuhamo z svinjsko mastjo ,jemo v glavnem prašiče,prašičjo juho,sušeno meso,saj veš,zredila sem se za 30 kg,otkar sem tle,kako jih naj zdaj dam dol.

Pusti zdaj mene veseli se bodi srečna,to je najlepše obdobje v življenju uživaj v njemu!Otrokom si tudi že povedala,se veselita?

(odgovor članu testianka)
Neposredna povezava do sporočila: 551
22.7.2009 12:37:51   
testianka
ti moraš samo vas verjet in si motivacijo naredit da lahko shujšaš pa bo veliko lažje. na nikogar se ne smeš takrat ozirat, ker takrat ko shujšaš so ti vsi nevoščljivi. ko sem se jest potila na sobnem kolesu takrat sem si skoz mislila, kje ste zdaj ko mi od glave teče.user posted image user posted image user posted image

drugač pa ne ve še nobeden razen mojega in tebe,
ker če povem malima bojo itak vsi vedel.

mogoče bom počakala da določiva datum poroke in takrat poveva.

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 552
22.7.2009 12:50:11   
ljupka
Čestitam ,še poroka bo, to je super!
Ja to je res otroci so tko veseli da vsem povedo.
Jaz sem naše vprašala ,če bi imeli še enega otroka,so v vrtcu,razlagali,da bomo imeli dojenčka,potem so me vsi spraševali če sem noseča,nažalost ne še!

Neposredna povezava do sporočila: 553
22.7.2009 12:57:42   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: testianka

ljupka evo prva izveš

JA ratalo je. Danes zjutraj sem ponovila test s CB in se je takoj pokazal +.
Tako da sem srečka user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke no pa jo imamo še eno srečko nosečkouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image lepo nosečnost in veselegauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jst mojo M še čakam..... zdej je že 42 dni ni.....user posted image ne vem kake ciklusem ma  jst zdej to..... me par dni že pika po jajčnikih in sem že misla, da se bo vlilo in še kr nič.... pa tako sem upala, da je ne bo na morju..... no pos luzi sodeč bo prišla 26. ravno v nedeljo, ko se odpravljamo na morje......  ma bom že nekako:)
drugeče pa ju3 moj začne z dopustom in bom bolj malo na rač.... ker imamo zadnje nakupe pa kopat s ebomo šli in pol že na morje, ko pridemo iz morja bomo pa verjetno šli še malo kampirat al nazaj na morje al pa na blatno jezero (odločitev bo padla zadnji trenutek).....
ko pridem nazaj želim tle videt poplavo nosečk in še bolj vesela bi bla, če bi bla med njimi če pa ne sem pa za vas tud ful vesela... sej jst imam še časuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 554
22.7.2009 17:09:34   
testianka
Hvala Katjuša.

Sem mislila da si tudi ti na morju.

Ful sem vesela, komaj čakam da povem malima dvema.

Pa poroka uf.

Vidiš tko se je meni ciklus vleku. Ko pa kljub negativnemu testuuser posted image ni in ni bilo
pa veselje. Moj je ful vesel.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 555
23.7.2009 12:11:44   
isabeaux
user posted image  živjo punce....smo bli odsotni 2 dni...mal krajši dopust...user posted image

Testianka....čestitke....superca....a pol si mela ti tudi test najprej negativen a ne...kerga že?

Jaz pa sem ful  user posted image  me zezajo ti testi....ker sem danes zjutraj in včeraj zvečer nardila 3 teste....2 fs duo in enga bc mini...pa spet ono, čisto skor nevidne črtice...no na fs duo je bila kr vidna...na bc mini, ki zazna manj hormona pa je skor ni bilo...fulll nevidna...no odtenek neke črtice je bil...sem dala v album slikco od fs ...ker tam se vidi...na bc pa se nič ne vidi če slikam....

...po moje mi  neki hormoni štrikajo, da je najprej user posted image  pol se pa vsipa....user posted image ker na bc mini bi mogla biti že konkretna črtica ko zazana 10 enot ker fs jih kao zazna 20....tako da očitno to ni beta hcg ampak spet neki drugi hormon...jao ...

Pa punce bog ne daj mi čestitat..., ker sem skor ziher da bo čez dva dni točno priteklauser posted image

Pa imamo tri lepe in zdrave sončke :-)

Neposredna povezava do sporočila: 556
23.7.2009 12:17:52   
eva1
IZVIRNO SPOROČILO: isabeaux

...po moje mi  neki hormoni štrikajo, da je najprej user posted image  pol se pa vsipa....user posted image ker na bc mini bi mogla biti že konkretna črtica ko zazana 10 enot ker fs jih kao zazna 20....tako da očitno to ni beta hcg ampak spet neki drugi hormon...jao ...

Pa punce bog ne daj mi čestitat..., ker sem skor ziher da bo čez dva dni točno priteklauser posted image

sori k se vtikam v vašo debato, ampak jaz sem mela isti problem s testi, rahla user posted image pa je ni bi blo...uglavnem pol pa sem kupla CB ki reagira ne visoko raven hormona in enga k reagira na majhno(ne vem točno kateregauser posted image )..oba sem zjutraj naredila..CB mi je pokazal rahel +, tisti drugi test pa čist nč-eno samo črtico..čez 2 dni sem ponovila CB pa je bil ornk +..tako da jaz svetujem da kupi CB, je najbolj zanesljiv za moje pojme!

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 557
23.7.2009 12:31:11   
isabeaux
Hvala ti eva...fajn da se vtikaš user posted image  ja bom kupila bc  samo ne prej kot ko in če bo m zamujala...to je čez tri dni...joj držte pesti punce....

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 558
23.7.2009 12:35:10   
testianka
isa najprej hvala za čestitke.user posted image user posted image user posted image

Meni je CB un ke je 6 EUR, pokazal - , pol mi je FS duo prvič pokazal - , drug dan pa user posted image ,  je bila pa črtica še manj vidna kot pri teb.
Potem sem pa včeraj zjutri poskusila še enkrat CB in velik +.

Tko da jaz mislim da user posted image . Zato ful držim pestke zate.user posted image

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 559
23.7.2009 12:41:29   
isabeaux
hvala ti...nič...čez tri dni...če seveda prej ne pritečeuser posted image  bom nardila cb....pa upam...upam....user posted image

je pa res, da taka in še celo bolj močna črtica je bila pr men že nekajkrat pa se je pol vsipalo....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 560
23.7.2009 13:07:07   
ljupka
Isabeaux lubica moja ne razmišlat kaj je blo ,ampak da bo zdaj drugač,iz vsega srca ti želim ,da bo tokrat boljš,boš videla!

Jaz moram zdaj še vsa bolna v službo,ker mi zdravnica ni dala več bolniške,kako bom delala ne vem!

Želim vam,da bi vam uspelo,če že mene vse ostalo zafrkava,moram iti Baj!

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 561
23.7.2009 13:22:06   
isabeaux
Hvala ti ljupka....

Ampak kakšno dohtarco imaš ti to...ni ti dala bolniške...???? Pa saj do 30 dni lahko da brez komisije...pa ne morš delat če si bolna...prmejduš!

Jao...a je ne moreš zamenjat?

Drži se...pa ne preveč delat....kaj pa dopust...a ga še maš kaj...da bi ga pol koristla namesto bolniške...al že mate vse planirano?

Joj...ne se hecat z zdravjem..no....to je prvo, ki mora bit ok,...

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 562
23.7.2009 13:34:55   
Teni_
testianka čestitam za plusekuser posted image user posted image user posted image .

Za ostale še navijam.

isabeaux  hecno, črtica se lepo vidi, pri meni je bila enaka. Upam, da je to to.

Jaz še čakam svojo prvo user posted image  po ss in upam, da se čimprej prikaže. Te bom vesela kot še nobene do sedaj.

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 563
23.7.2009 14:59:31   
ljupka
Sem doma! Majster ,ko me je videl me je nagnal domov,od drugega tedna mamo kolektivni pa do 12.8.,menda se ta cajt pozdravim!
Sam ne vem ,če bomo ta mesec delali kaj na user posted image ,drug teden naj bi imela O ,v soboto zadnji antibiotik.Mislite da lahko?Kaj pa tablete za trigliceride,lahko jemljem,a katera ve?

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 564
24.7.2009 6:57:25   
isabeaux
No vidiš Ljupka...saj pa ne morš bolna delat...madonca....

No pr men je pa tko....user posted image  očitno je neki blo...pa bo oz. je spet šlo...sam še user posted image  počakam....

V album sem dala današnjo slikco testa...kjer je črtica mislim da šibkejša...mogla bi pa bit močnejša...a ne...user posted image user posted image user posted image user posted image

Tko da me ful neki heca....joj sem jezna....sicer črtica še vedno je...samo nočem si delat lažnega upanja...čeprav priznam...še zmeraj en majčken upam, da pa hormon ful počasi raste...čeprav vem, da črtica nakazuje na to da pada..kar pa ni ok...user posted image

Eh drek...pač v nove boje....17. krog...jao meni...user posted image user posted image

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 565
24.7.2009 7:05:59   
isabeaux

user posted image  

Veliko sreče in dobre volje,user posted image user posted image user posted image  
da ta mesec bo vsem bolje,user posted image user posted image user posted image  
da bi pluski deževali,++++ 
solze posušili,user posted image user posted image user posted image  
smeh nam podarili.user posted image user posted image user posted image  
Mamice v tretje bi postale
in končno bi svoje najlepše,
dojenčke v naročju ljupkovale!user posted image user posted image user posted image

(Ljupkina pesem)

user posted image                                 user posted image       

user posted image TRETJI + BO :    user posted image ČETRTI + BO :

user posted image

user posted image

1. KOZOROGINJA 1

2. LJUBKA                               14. 08 

3. MAUSIKAA

4. NATAŠA35                                                                 15. 07.

5. KATJUŠA                             21. 07. 

6. ISABEAUX                           25. 07.

user posted image  

user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

user posted image                                user posted image   

NAVIJAČICE:

DAŠABINA
                                          TESTIANKA ( SREČKAuser posted image )

user posted image                                user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 566
24.7.2009 7:07:11   
isabeaux
PUNCE PREGLEJTE SEZNAM...POVEJTE MI DATUME, KI JIH NAPIŠEM user posted image

joj,....nisem hotla kričat...user posted image

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 567
24.7.2009 9:43:47   
testianka
user posted image  isa mislim, da se boš ti z menoj preselila k marčevkam

tukaj bova pa ob le še navijačiceuser posted image

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 568
24.7.2009 9:44:57   
ljupka
Isabeaux ne tako razmišljat ,čist enaka je videt kot tista včeraj,črtica mislim!Jaz upam,da bo ,rez si zaslužiš da bo,boš videla!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj naj naredim,da bom nehala kašljati.Mojga sem vprašala ,če bo kaj akcije ta mesec.Spet prehitevaš,najprej se pozdrav,pol bova pa naprej!
Tako da me zanima kako se naj znebim kašlja!

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 569
24.7.2009 13:20:53   
isabeaux
IZVIRNO SPOROČILO: testianka

user posted image  isa mislim, da se boš ti z menoj preselila k marčevkam

tukaj bova pa ob le še navijačiceuser posted image

Joj ko bi se ti besede pozlatile...ampak mislim da ne bo temu tako user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 570
24.7.2009 13:22:57   
isabeaux
IZVIRNO SPOROČILO: ljupka

Isabeaux ne tako razmišljat ,čist enaka je videt kot tista včeraj,črtica mislim!Jaz upam,da bo ,rez si zaslužiš da bo,boš videla!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj naj naredim,da bom nehala kašljati.Mojga sem vprašala ,če bo kaj akcije ta mesec.Spet prehitevaš,najprej se pozdrav,pol bova pa naprej!
Tako da me zanima kako se naj znebim kašlja!

Ja bi bilo prelepo, da bi bilo res...in mislim, da bom v novem krogu spet z vami....

Pij veliko prospana...tako sem se jaz rešila ful močnega kašlja v 5 dneh...je pa res da sem spila vsega skupi en velik 200 ml prospan....

pa grgraj žajbelj...tudi pomaga...čeprav bolj za grlo....če kašljaš suh iz grla kašelj...

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 571
24.7.2009 14:08:51   
ljupka
Saj pijem prospan in to ta velikega imam,pa nič boljš.Imam napade kašlja začne me dušit in včasih tud 5 min v eno me če zadušit in me sili kašljat.Zadnjič sem tako kašljala ko sem bila z Ano noseča trajalo je 3 mesece.Upam ,da ne bo tudi zdaj tako!

Isabeaux kako si?Kako se počutiš?Počivaj,beri,delaj kar koli samo ne razmišljaj,o slabem prav!
Mislim nate in držim pestke!

< Sporočilo je popravil ljupka -- 24.7.2009 14:11:31 >

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 572
24.7.2009 14:20:16   
isabeaux
Jej ga dve veliki žlici na 2 uri...pol bo pomagal....poskusi...

vem tak kašelj je kriza,....sem imela istega...ta mesec....ko e moj reku...veš kaj jaz te bom v bolnico pelal, ker si cela modra...ko nisem prišla do kisika...pol sem pa tako pogosto pila prospan...pa je bilo drug dan že bolje...sem se začela izkašljevat...me ni več tko peklo in bolelo...po sapniku...

joj z menoj je cel križ...sem bla na wc  - ju in je že roza izcedek..kot en dan pred m...tako da nič ne bo...je bilo spet vse lažno...kriza...jutr se bo vsipala al pa danes ponoči...user posted image .user posted image user posted image user posted image nič še izkoristimo današnji dan pa se gremo sedaj kopat...

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 573
24.7.2009 15:13:06   
ljupka
Tam piše trikrat na dan in jaz sem spet ubogala,bom pa zdaj več!

Isabeaux,tako mi je hudo,zakaj se ti to dogaja?Si si gdaj zamislila obisk kakšnega zeliščarja,na forumu med.over .net.je eden kaj če bi njemu opisala svoje težave,rožice delajo čudeže,res, moj tast in tašča vedno nabirata rožice pa sta pri 70 letih še vedno poskočna,SAM ZA TAKE STVARI KOT JIH TI RABIŠ JIH ŽAL NIMAM.Oprosti sem pozabila zmanjšat črke!
Moja bivša majstrca tega je že 10 let nazaj je bila zelo bolna ne spomneme točno kaj je bilo,je šla v ljubljano k eni zeliškarci,ki ji je dala ene čajčke,ki jih je mogla strogo po navodilih jemat in se je čist pozdravla,zdravniki niso mogli verjet ,ker ji oni niso znali pomagat.Sam žal ne vem katera bi to bila,je že dolgo nazaj.
Opstajajo zelišča za vse bolezni,danes sem brala knjigo ,ki jo ima moj tast,so opisane vse bolezni in katere rožice pomagajo.Za neplodnost,nenehne spontane splave...Mogoče si spet preveč dovolim,ampak tako bi ti rada pomagala,ker tudi ti si meni...
Lani ko nisem imela user posted image ,sem 3 dni pila čaj od rmana pa se je takoj vsipalo!Rožice pomagajo res,samo rabiš strokovnaja na tem področju,da res ve kaj je za kaj!Glavo po konci,si najboljša ženska na svetu in ti bo ratalo!

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 574
24.7.2009 17:47:12   
Katjusa
Jst sem dons dobila user posted image tak, da gremo v nove boje in user posted image nepričakujemo okoli 4.9. če ne bo spet naslednji ciklus daljši od tegauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
punce se opravičujem ampak berem vas nič ne kere nostavno mi čas ne dopušča.... bo boljše po dopustuuser posted image user posted image user posted image user posted image
lepo se imejte in navijam za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jst grem pa tak jeseni k G zaradi brisa in mu bo povedala za moje dooooolge cikle pol bomo pa vidl kako naprej

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?