Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 8.7.2009 22:10:18
|
|
|
|
Katjusa
|
jst sem ravno prletela možeku iz wc-ja pa sem mu rekla, da se mi zdi da sem noseča ko sem nazadnje to resno izjavla sem res bla.... ja no pa glede na moje zadnje cikle ne upam kej upat, sem pa zdej v 26 dnevu ciklusa....
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 8.7.2009 22:55:30
|
|
|
|
NATAŠA35
|
kaj si me nasmejala...bi pa še če bi se ti posrečilo
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 9.7.2009 18:59:06
|
|
|
|
isabeaux
|
he he...pol pa bo neki na tem katjuša he he držim pestke..... Hja jaz pa čakam o.....in vseen veselo vmes da bo ja uspeh da bomo že enkrat ugledal , ki se obdrži
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 10.7.2009 16:20:49
|
|
|
|
isabeaux
|
Mamice v tretje bi postale in končno bi svoje najlepše, dojenčke v naročju ljupkovale! (Ljupkina pesem) TRETJI + BO : ČETRTI + BO : 1. KOZOROGINJA 1 2. LJUBKA 26. 06. 3. TESTIANKA 10. 07. 4. NATAŠA35 15. 07. 5. KATJUŠA 21. 07. 6. ISABEAUX 25. 07.
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 10.7.2009 16:21:49
|
|
|
|
isabeaux
|
testianka sporoči nam veselo novico
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 13.7.2009 15:14:40
|
|
|
|
ljupka
|
Oj,punce moje še sem živa! 14 dni nazaj nam je spalilo modem in šele danes so nam uspeli poslati dobrega novega!Sem vas pogrešala! sem dobila 5.7.40 dan ciklusa,to pomeni Isabeaux,da si imela prav 21.6.sem imela šele O ,sluz je bila edino tedaj prozorna.Nič nisem žalostna sem se vsaj naučila poslušat telo in prepoznat znake,nimam vsak mesec enako tako da bom mogla spremljat sluz ,vidim da ji lahko vrjamem.Glede dolgega ciklusa bom čakala na rezultat šele Avgusta!O naj bi imela šele 31 julija,test naj bi bil pozitiven pol 14 avgusta,tako sem zračunala! Tako da grem z vami v nove boje.Vesela sem da sem spet z vami!
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 14.7.2009 16:25:37
|
|
|
|
Katjusa
|
Ljupka, sam da si nazaj škoda da ni no bo pa avgusta kot si rekla natasa kako je pa pr vas kej stanje? moja O mislim, da je čist spet zamujala in da sem jo imela 2 dni nazaj in nismo nič tak da jo bom ravno na morju dobla .... torej jo pričakujem okol 26. še dober da imam to menstrualno skodelico, da bom lahko na morju neovirano uživala me pa jezi, da je vsak ciklus daljši
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 16.7.2009 9:46:28
|
|
|
|
ljupka
|
Zbolela sem in sem na bolniški!Imela sem 39 vročine komaj sem preživela noč ,še vedno sem švoh ne morem jest(sem vsaj shujšala ha ,ha)glava boli,kot hudič!Upam da bom zdrava do O ,ki bo konec meseca!Nočem nobenih antibiotikov,da nebi kaj škodilo ,rajš bom na bolniški,pol je pa že kolektivni,menda pridem k sebi.Kje ste ženske ,a ste vse na morju?
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 16.7.2009 10:28:53
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: ljupka Zbolela sem in sem na bolniški!Imela sem 39 vročine komaj sem preživela noč ,še vedno sem švoh ne morem jest(sem vsaj shujšala ha ,ha)glava boli,kot hudič!Upam da bom zdrava do O ,ki bo konec meseca!Nočem nobenih antibiotikov,da nebi kaj škodilo ,rajš bom na bolniški,pol je pa že kolektivni,menda pridem k sebi.Kje ste ženske ,a ste vse na morju? jst sem doma in čakam sicer ima še čas in glede na to, da se mi zdi da mi je O fejst fejst zamujala jo bom verjetno dobla na morju Ljupka hitro se pozdravi
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 19.7.2009 8:50:18
|
|
|
|
ljupka
|
Oj,punce kje pa ste .Isabeaux,Nataša ...kje ste,samo Katjuša je še tu hvala bogu.Vse lepo uživate na morju?Saj tudi to je fajn in vam privoščim. Men je že mal boljš samo še veliko kašljam,da me že v prsih fajn boli,nikakor ne neham,imam napade ,da mislim da se bom zadavla zaradi kašlja. Vsi se obnašajo kakor da mi ni nič,tašča gre okoli jaz sama kuhaj,moj namesto da bi bil z otrocih ,ki ga prosim že tri dni,gre delat v novo hišo,otroka morata bit z menoj v hiši,mam opčutek da ni nobenga briga.Ker pa ne počivam imam vsak večer vročino,in hujše napade kašlja,men se bo zmešalo? Katjuša kaj pa ti počneš?Kako je ati?Kako kaj fanta?
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 19.7.2009 16:43:20
|
|
|
|
testianka
|
Ku ku sem spet tu. smo se vrnili že v petek pa nisem imela nič časa. Zdej pa tisto kar vas verjetno najbolj zanima - ja takoj v petek sem naredila test pa je žal pokazal - . Sva bila kar oba malo žalostna ker sva res mislila da je uspelo, ker mi tok zamuja. Zdaj pa nic ne vem, test negativen. M mi pa zamuja že 10 dni . Verjetno se bom prijavila k G, samo da mi pove zakaj kar naenkrat nereden cikel. Če jo do srede ne dobim bom pa test ponovila, ker spet ni rečeno če imam nereden cikel da nisem .
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 19.7.2009 16:47:35
|
|
|
|
isabeaux
|
živjo punce...sem se neki časa odklopla...dopust Kako ste kaj, pr meni je ena čudna situacija in močno upam da napoveduje ...ker so me sedaj po 7 dneh od o nehale bolet prsi...pa tudi bolele so me ful manj kot prejšnje cikluse...tko da hmmm...kdo ve... upamo upamo.... Ljupka kako si...joj upam da ti res rata avgusta....držim pestke... Kaj pa Katjuša...kdaj delaš test? Pa Testianka...upam da si že
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 19.7.2009 16:48:30
|
|
|
|
isabeaux
|
IZVIRNO SPOROČILO: testianka Ku ku sem spet tu. smo se vrnili že v petek pa nisem imela nič časa. Zdej pa tisto kar vas verjetno najbolj zanima - ja takoj v petek sem naredila test pa je žal pokazal - . Sva bila kar oba malo žalostna ker sva res mislila da je uspelo, ker mi tok zamuja. Zdaj pa nic ne vem, test negativen. M mi pa zamuja že 10 dni . Verjetno se bom prijavila k G, samo da mi pove zakaj kar naenkrat nereden cikel. Če jo do srede ne dobim bom pa test ponovila, ker spet ni rečeno če imam nereden cikel da nisem . joj...pa neee....ne še obupat...dokler se ne vsipa je še upanje...
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 19.7.2009 16:53:43
|
|
|
|
isabeaux
|
Joj..Ljupka....upam da piješ velik prospana...vepš da sem bila jaz tudi na plodne dni ful bolna...enako...vročina pa ful kašelj...pa sem spila vsega skupi en velik prospan...no po žličkah seveda...in je pomagalo...no sedaj sem še tud vsa zamašena v nosu...noro...zob me je bolel in sem šla urgentno na vrtanje...auuuu... skratka madonca nas zdravje zeza... Ampak saj bo...samo pozitivne mormo bit...sam kaj ko nas še pa potem poleg vsega razočara iz meseca v mesec ..joj...ko se bom razkurla...jo bom zaprla na Antarktiko... Ljupka...to pa je itak že stara pesem, da ko smo me bolane, se ne mormo ne naspat, ne odpočit...samo če nas v bolnico strpajo...potem je kao kriza...sicer pa itak smo same za vse...včasih bi koga prav Sam prospan pa mi je verjetno res pomagal pri sluzi tokrat...ker je je bilo fulll...še nikol toliko...tko da upamo...upamo....dokler se ne vlije spet...
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 19.7.2009 16:55:36
|
|
|
|
isabeaux
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa jst sem doma in čakam sicer ima še čas in glede na to, da se mi zdi da mi je O fejst fejst zamujala jo bom verjetno dobla na morju Eh saj je ne bo ker jaz tako močno stiskam pestke...da bo sigurno
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 19.7.2009 17:11:28
|
|
|
|
testianka
|
Ampak mi bom še kar naprej in delali na . SAmo ne vem zakaj me kakšen dan že teden dni bolijo prsi. Ker če so me pred M sem jo naslednji dan dobila.
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 19.7.2009 17:17:07
|
|
|
|
isabeaux
|
od kdaj pa te bolijo in kolk dni? Ker to je možen znak za
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 20.7.2009 9:45:08
|
|
|
|
testianka
|
ma me bolijo tko že kakšen teden po malem, kakšen dan bolj kakšen dan manj
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 20.7.2009 10:39:46
|
|
|
|
isabeaux
|
joj...kako hecno...saj človek nikoli ne ve kaj to pomeni...pr men ko so me bolele od o naprej je prišla ziher zdaj bomo pa še vidli...ko me skor nič več ne bolijo...če je o dobro al ne...
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 20.7.2009 11:03:40
|
|
|
|
testianka
|
sej so tud mene ze bolele pred M, sam nikoli cel teden. jest kar mal upam, da se mi je ciklus prestavil in da sem vseeno
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 20.7.2009 11:06:03
|
|
|
|
testianka
|
isa a bova ta teden midve dežurale ker so ostale očitno na dopustu
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 20.7.2009 11:16:23
|
|
|
|
isabeaux
|
to s prestavljenim ciklusom je pa ful možno...ti držim pestke.... Jaz pa zdaj čakam...ker sem imela o 11. 7. do 25. 7. a bo al ne bo...hmmm
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 20.7.2009 11:17:11
|
|
|
|
isabeaux
|
hehe..ja mi gremo jutr še za dva dni papa...pol pa se v četrtek spet tipkamo...hehe
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 20.7.2009 11:18:19
|
|
|
|
ljupka
|
Jaz sem tudi tu !Ob pol enih imam zdravnika,ful me duši,kašelj me bo zadavil!Srčni ritem imam spet od 120 do 135,kakor lani aprila,svojmu se ne upam povedat ,da si ne premisli zaradi ,ker to bi me sesulo!Vem da je kriva gripa.Vsi se bojijo prašičje,a tudi naša ni kaj luštna! Ve ste pa pri joškicah saj prav,sam smešno mi je to joškice,ker mam še to nesrečo,da jih mam od tle pa do triglava,zadnja leta so pa bolj žalostna pa v tla gledata!ha ha ha!
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 20.7.2009 11:38:00
|
|
|
|
isabeaux
|
ojla ljupka...joj ta bolezen....kriza...sam pazi nase....ja saj...joškice...nas hecajo u nulo...he he
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?