|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: V pričakovanju 3. +
8.7.2009 22:10:18   
Katjusa
jst sem ravno prletela možeku iz wc-ja pa sem mu rekla, da se mi zdi da sem nosečauser posted image user posted image user posted image user posted image ko sem nazadnje to resno izjavla sem res bla.... ja no pa glede na moje zadnje cikle ne upam kej upat, sem pa zdej v 26 dnevu ciklusa....

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 501
8.7.2009 22:55:30   
NATAŠA35
user posted image user posted image user posted image kaj si me nasmejala...bi pa še user posted image user posted image user posted image user posted image če bi se ti posrečilo

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 502
9.7.2009 18:59:06   
isabeaux
he he...pol pa bo neki na tem katjuša user posted image   he he držim pestke.....user posted image  

Hja jaz pa čakam o.....in vseen veselo user posted image  vmes da bo ja uspeh user posted image  da bomo že enkrat ugledal user posted image , ki se obdržiuser posted image

Pa imamo tri lepe in zdrave sončke :-)

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 503
10.7.2009 16:20:49   
isabeaux

user posted image  

Veliko sreče in dobre volje,user posted image user posted image user posted image  
da ta mesec bo vsem bolje,user posted image user posted image user posted image  
da bi pluski deževali,++++ 
solze posušili,user posted image user posted image user posted image  
smeh nam podarili.user posted image user posted image user posted image  
Mamice v tretje bi postale
in končno bi svoje najlepše,
dojenčke v naročju ljupkovale!user posted image user posted image user posted image

(Ljupkina pesem)

user posted image                                 user posted image       

user posted image TRETJI + BO :    user posted image ČETRTI + BO :

user posted image

user posted image

1. KOZOROGINJA 1

2. LJUBKA                               26. 06

3. TESTIANKA                         10. 07.

4. NATAŠA35                                                                 15. 07.

5. KATJUŠA                             21. 07. 

6. ISABEAUX                           25. 07.

user posted image  

user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

user posted image                                user posted image   

NAVIJAČICE:

DAŠABINA

user posted image                                user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 504
10.7.2009 16:21:49   
isabeaux
testianka sporoči nam veselo novico user posted image

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 505
13.7.2009 15:14:40   
ljupka
Oj,punce moje še sem živa!user posted image user posted image user posted image 14 dni nazaj nam je spalilo modem in šele danes so nam uspeli poslati dobrega novega!Sem vas pogrešala!user posted image user posted image user posted image
user posted image sem dobila 5.7.40 dan ciklusa,to pomeni Isabeaux,da si imela prav 21.6.sem imela šele O ,sluz je bila edino tedaj prozorna.Nič nisem žalostna sem se vsaj naučila poslušat telo in prepoznat znake,nimam vsak mesec enako tako da bom mogla spremljat sluz ,vidim da ji lahko vrjamem.Glede dolgega ciklusa bom čakala na rezultat šele Avgusta!O naj bi imela šele 31 julija,test naj bi bil pozitiven pol 14 avgusta,tako sem zračunala!
Tako da grem z vami v nove boje.Vesela sem da sem spet z vami!

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 506
14.7.2009 16:25:37   
Katjusa
Ljupka, sam da si nazajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image škoda da niuser posted image no bo pa avgusta kot si reklauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

natasa kako je pa pr vas kej stanje?

moja O mislim, da je čist spet zamujala in da sem jo imela 2 dni  nazaj in nismo nič user posted image tak da jo bom ravno na morju doblauser posted image .... torej jo pričakujem okol 26. še dober da imam to menstrualno skodelico, da bom lahko na morju neovirano uživalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

me pa jezi, da je vsak ciklus daljšiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 507
16.7.2009 9:46:28   
ljupka
Zbolela sem in sem na bolniški!Imela sem 39 vročine komaj sem preživela noč ,še vedno sem švoh ne morem jest(sem vsaj shujšala ha ,ha)glava boli,kot hudič!Upam da bom zdrava do O ,ki bo konec meseca!Nočem nobenih antibiotikov,da nebi kaj škodilo ,rajš bom na bolniški,pol je pa že kolektivni,menda pridem k sebi.Kje ste ženske ,a ste vse na morju?

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 508
16.7.2009 10:28:53   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: ljupka

Zbolela sem in sem na bolniški!Imela sem 39 vročine komaj sem preživela noč ,še vedno sem švoh ne morem jest(sem vsaj shujšala ha ,ha)glava boli,kot hudič!Upam da bom zdrava do O ,ki bo konec meseca!Nočem nobenih antibiotikov,da nebi kaj škodilo ,rajš bom na bolniški,pol je pa že kolektivni,menda pridem k sebi.Kje ste ženske ,a ste vse na morju?

jst sem doma in čakam user posted image sicer ima še čas in glede na to, da se mi zdi da mi je O fejst fejst zamujala jo bom verjetno dobla na morjuuser posted image

Ljupka hitro se pozdraviuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 509
19.7.2009 8:50:18   
ljupka
Oj,punce kje pa steuser posted image user posted image user posted image .Isabeaux,Nataša ...kje ste,samo Katjuša je še tu hvala bogu.Vse lepo uživate na morju?Saj tudi to je fajn in vam privoščim.
Men je že mal boljš samo še veliko kašljam,da me že v prsih fajn boli,nikakor ne neham,imam napade ,da mislim da se bom zadavla zaradi kašlja.

Vsi se obnašajo kakor da mi ni nič,tašča gre okoli jaz sama kuhaj,moj namesto da bi bil z otrocih ,ki ga prosim že tri dni,gre  delat v novo hišo,otroka morata bit z menoj v hiši,mam opčutek da ni nobenga briga.Ker pa ne počivam imam vsak večer vročino,in hujše napade kašlja,men se bo zmešalo?user posted image user posted image user posted image
Katjuša kaj pa ti počneš?Kako je ati?Kako kaj fanta?

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 510
19.7.2009 16:43:20   
testianka
Ku ku sem spet tu.
smo se vrnili že v petek pa nisem imela nič časa.

Zdej pa tisto kar vas verjetno najbolj zanima - ja takoj v petek sem
naredila test pa je žal pokazal -  .user posted image user posted image user posted image

Sva bila kar oba malo žalostna ker sva res mislila da je uspelo, ker mi tok zamuja.
Zdaj pa nic ne vem, test negativen. M mi pa zamuja že 10 dni .
Verjetno se bom prijavila k G, samo da mi pove zakaj kar naenkrat nereden cikel.

Če jo do srede ne dobim bom pa test ponovila, ker spet ni rečeno če imam nereden cikel da nisem user posted image .

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 511
19.7.2009 16:47:35   
isabeaux
user posted image živjo punce...sem se neki časa odklopla...dopust user posted image

Kako ste kaj, pr meni je ena čudna situacija in močno upam da napoveduje user posted image ...ker so me sedaj po 7 dneh od o nehale bolet prsi...pa tudi bolele so me ful manj kot prejšnje cikluse...tko da hmmm...kdo ve...

upamo upamo....user posted image

Ljupka kako si...joj upam da ti res rata avgusta....držim pestke...user posted image

Kaj pa Katjuša...kdaj delaš test? user posted image

Pa Testianka...upam da si že user posted image user posted image

(odgovor članu testianka)
Neposredna povezava do sporočila: 512
19.7.2009 16:48:30   
isabeaux
IZVIRNO SPOROČILO: testianka

Ku ku sem spet tu.
smo se vrnili že v petek pa nisem imela nič časa.

Zdej pa tisto kar vas verjetno najbolj zanima - ja takoj v petek sem
naredila test pa je žal pokazal -  .user posted image user posted image user posted image

Sva bila kar oba malo žalostna ker sva res mislila da je uspelo, ker mi tok zamuja.
Zdaj pa nic ne vem, test negativen. M mi pa zamuja že 10 dni .
Verjetno se bom prijavila k G, samo da mi pove zakaj kar naenkrat nereden cikel.

Če jo do srede ne dobim bom pa test ponovila, ker spet ni rečeno če imam nereden cikel da nisem user posted image .

joj...pa neee....ne še obupat...dokler se ne vsipa user posted image  je še upanje...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 513
19.7.2009 16:53:43   
isabeaux

Joj..Ljupka....upam da piješ velik prospana...vepš da sem bila jaz tudi na plodne dni ful bolna...enako...vročina pa ful kašelj...pa sem spila vsega skupi en velik prospan...no po žličkah seveda...in je pomagalo...no sedaj sem še tud vsa zamašena v nosu...noro...zob me je bolel in sem šla urgentno na vrtanje...auuuu...user posted image  skratka madonca nas zdravje zeza...

Ampak saj bo...samo pozitivne mormo bit...sam kaj ko nas še pa potem poleg vsega razočara iz meseca v mesec user posted image ..joj...ko se bom razkurla...jo bom zaprla na Antarktiko...user posted image user posted image

Ljupka...to pa je itak že stara pesem, da ko smo me bolane, se ne mormo ne naspat, ne odpočit...samo če nas v bolnico strpajo...potem je kao kriza...sicer pa itak smo same za vse...včasih bi koga prav user posted image

Sam prospan pa mi je verjetno res pomagal pri sluzi tokrat...ker je je bilo fulll...še nikol toliko...tko da upamo...upamo....dokler se ne vlijeuser posted image  spet...user posted image

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 514
19.7.2009 16:55:36   
isabeaux
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

jst sem doma in čakam user posted image sicer ima še čas in glede na to, da se mi zdi da mi je O fejst fejst zamujala jo bom verjetno dobla na morjuuser posted image

Eh saj je ne bo user posted image  ker jaz tako močno stiskam pestke...da bo sigurno user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 515
19.7.2009 17:11:28   
testianka
Ampak mi bom še kar naprejuser posted image in delali na user posted image .

SAmo ne vem zakaj me kakšen dan že teden dni bolijo prsi. Ker če so me pred M sem jo naslednji dan dobila.

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 516
19.7.2009 17:17:07   
isabeaux
od kdaj pa te bolijo in kolk dni? Ker to je možen znak za user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 517
20.7.2009 9:45:08   
testianka
ma me bolijo tko že kakšen teden po malem, kakšen dan bolj kakšen dan manj

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 518
20.7.2009 10:39:46   
isabeaux
joj...kako hecno...saj človek nikoli ne ve kaj to pomeni...pr men ko so me bolele od o naprej je prišla ziher user posted image  zdaj bomo pa še vidli...ko me skor nič več ne bolijo...če je o dobro al ne...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 519
20.7.2009 11:03:40   
testianka
sej so tud mene ze bolele pred M, sam nikoli cel teden.

jest kar mal upam, da se mi je ciklus prestavil in da sem vseeno user posted image
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 520
20.7.2009 11:06:03   
testianka
isa  a bova ta teden midve dežurale ker so ostale očitno na dopustu
user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 521
20.7.2009 11:16:23   
isabeaux
to s prestavljenim ciklusom je pa ful možno...ti držim pestke....

Jaz pa zdaj čakam...ker sem imela o 11. 7. do 25. 7. a bo al ne bo...hmmm

Neposredna povezava do sporočila: 522
20.7.2009 11:17:11   
isabeaux
hehe..ja mi gremo jutr še za dva dni papa...pol pa se v četrtek spet tipkamo...heheuser posted image

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 523
20.7.2009 11:18:19   
ljupka
Jaz sem tudi tu !Ob pol enih imam zdravnika,ful me duši,kašelj me bo zadavil!Srčni ritem imam spet od 120 do 135,kakor lani aprila,svojmu se ne upam povedat ,da si ne premisli zaradi user posted image ,ker to bi me sesulo!Vem da je kriva gripa.Vsi se bojijo prašičje,a tudi naša ni kaj luštna!

Ve ste pa pri joškicah saj prav,sam smešno mi je to joškice,ker mam še to nesrečo,da jih mam od tle pa do triglava,zadnja leta so pa bolj žalostna pa v tla gledata!ha ha ha!

Neposredna povezava do sporočila: 524
20.7.2009 11:38:00   
isabeaux
ojla ljupka...joj ta bolezen....kriza...sam  pazi nase....ja saj...joškice...nas hecajo u nulo...he heuser posted image

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?