|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: V pričakovanju 3. +
2.8.2009 20:40:16   
Teni_
Ja, je bilo pri nas enako. Še preden sem bila noseča, potem pa še bolj. Zdaj pa se je Teja sprijaznila s tem, kar se je zgodilo, Nika(mlajša) pa še na čase kar ne more. Še vedno večkrat pove, da sem imela dojenčka, potem pa sem morala it v bolnico in da je dojenček umrl. Sta se full veselili in sta obe full jokali.

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 626
2.8.2009 20:46:31   
ljupka
To je pa hudo,takrat se ti je po mojem srce najbolj trgalo,dobro ki otroci pozabljajo prej!
Želim vam vse najbolje!

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 627
2.8.2009 21:25:29   
Teni_
Hvala ljupka, tebi in tvojim tudi. Pa da nam vsem skupaj še ratajo eni zdravi user posted image .

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 628
2.8.2009 21:47:28   
Katjusa
Teni in ljupka navijam za vaju in vajne otročke k si tako želijo še bratca ali sestrice res ful lepo tole prebratuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 629
2.8.2009 22:56:41   
isabeaux
user posted image  živjo punce....

Jao...tolk mam mal časa da je za znort....pomagam mojemu zunaj delat...in pol se še hitr zvečer mal v bazenčku namočimo...pa je že tema....ufff...čas tko beži...

Bi blo fajn če bi tko bežal takrat ko čakamo al bo al ne bo user posted image ...takrat pa se vleče...user posted image

Katjuša hvala za info...včeraj sem vzela zadnjo  polovičko klomifena...sedaj bomo pa videli...hmmmm...user posted image  morda pa bo kaj...kaj pa vem....če so res kriva moja jajčeca...kdo ve....

Ja saj mi pa tudi imamo raje bazene...in zato gremo v čatež ta teden...tako da se tipkamo pol v pondelk ...jutri teden....uff...se bomo naplavali user posted image  no bolj nakopali...hehe...

Ljupka...kolk si zlata, ko nas vzpodbujaš in imaš zmeraj kako lepo besedo za nas...vidiš in spet ti lahko rečem, da si velik in dober človek user posted image

Teni....prav zato, ker je tako hudo, ko otroci težko razumejo, da dojenčka ni več...sva midva naši pupi ovedala šele ko sem bila v 26 t. nosečnosti...prej nisva upala...ker je bil ful rizik, in ker je bilo toliko ss - ov....res pa je da se meni ni kaj velik videlo da sem noseča....pa to je bilo pozimi, ko itak smo bolj oblečeni....tko da ni posumila...pa tudi govorila ji nisva nič, da delava na user posted image ...zdaj je isto nič ne poveva...ker bi bilo preveliko razočaranje, in se mi zdi da je itak dovolj ...ko  sva midva user posted image ...

A da tri mesece ne smeta so ti g. rekli...a na podlagi preiskav zarodka ali kako...a so ti že dali al pa povedali kakšen je bil histološki izvid?

Joj...punce rečem vam...kmalu bomo vse user posted image  in potem se dobimo na eni veliki sadni kupi user posted image user posted image user posted image

Pa imamo tri lepe in zdrave sončke :-)

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 630
2.8.2009 23:22:20   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: isabeaux
Joj...punce rečem vam...kmalu bomo vse user posted image  in potem se dobimo na eni veliki sadni kupi user posted image user posted image user posted image

na sadni kupi se lahko vseen dobimo....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lepo se imejte v čatežuuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 631
2.8.2009 23:41:46   
isabeaux
Maš prav Katjuša in hvala....vi tud uživajte v termah user posted image

Pa imamo tri lepe in zdrave sončke :-)

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 632
3.8.2009 6:37:02   
Teni_
IZVIRNO SPOROČILO: isabeaux

Teni....prav zato, ker je tako hudo, ko otroci težko razumejo, da dojenčka ni več...sva midva naši pupi ovedala šele ko sem bila v 26 t. nosečnosti...prej nisva upala...ker je bil ful rizik, in ker je bilo toliko ss - ov....res pa je da se meni ni kaj velik videlo da sem noseča....pa to je bilo pozimi, ko itak smo bolj oblečeni....tko da ni posumila...pa tudi govorila ji nisva nič, da delava na user posted image ...zdaj je isto nič ne poveva...ker bi bilo preveliko razočaranje, in se mi zdi da je itak dovolj ...ko  sva midva user posted image ...

A da tri mesece ne smeta so ti g. rekli...a na podlagi preiskav zarodka ali kako...a so ti že dali al pa povedali kakšen je bil histološki izvid?

Hja, ko bi jaz le lahko bila tiho, pa sem komaj čakala, da jima povem, ker me je Teja non-stop spraševala, kdaj bomo imeli dojenčka. Bom morala naslednjič malo bolj previdna bit, če mi bo uspelo.

Ne, kar tako je rekla ginekologinja. Pušenjak sicer pravi 2 meseca večinoma, ko ga katera vpraša. Jaz moram it tako ali tako k svoji ginekologinji na pregled pred drugo m, pa mi mogoče skrajša kaj čas. user posted image  Po moje gre bolj na ziher, pa saj po eni strani je boljše. Baje bolj pozno je bil ss, bolj dolgo je boljše počakat.

Uživajte v Čatežu. Mogoče se mi čez vikend kaj tja zapeljemo. Zdaj smo bili v termah 3000 ta vikend od petka, pa do včeraj. Je bilo lušno, edino včeraj so se ostali kopali, jaz pa sem ležala na ležalniku, ker mi tamponi sploh ne odgovarjajo.

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 633
3.8.2009 6:53:02   
testianka
Jutro punce. Samo še pod tuš skočim potem pa grem na prvi pregled.
Sem kar neki napeta, živčna, nestrpna.
Nisem bila pri prvih dveh nikoli. Ampak bo že.
Upam, da ne srečam nobene znanke pri G, ker potem veste kako je to , se takoj razve.
Jest bi pa še malo počakala, mogoče do poroke.

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 634
3.8.2009 8:05:12   
NATAŠA35
ojla punce, kako...meni se nič ne da, včeraj me je nekam mrazilo, danes me kuhauser posted image , ne vem kaj je to, res pa je 1 teden pred user posted image

mi smo user posted image okoli O, potem pa bolj malo, tako da mislim, da nam ni uspelo...

testianka videla boš svojo pikicouser posted image user posted image user posted image , ne bit napeta, ker bo vse v redu boš videla...

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu testianka)
Neposredna povezava do sporočila: 635
3.8.2009 8:16:52   
Teni_
testianka, držim pesti za pregled. Pa itak, da bo vse ok.

Neposredna povezava do sporočila: 636
3.8.2009 10:22:03   
testianka
Sem že nazaj. Sedaj sem tudi uradno user posted image .
Pikice pa še nisem videla, ker je še zelo zgodaj, po UZ sodeč 5T.
Če bi pa računala po zadnji M bi bilo pa 7T.
Tako da sem kar prav slutila da bo PDP kasneje, ker sem zadnje čase imela neredno M.
Pregled imam spet čez 14 dni.
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 637
3.8.2009 10:27:58   
Teni_
Super za pregleduser posted image user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 638
3.8.2009 12:41:42   
NATAŠA35
supercauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 639
3.8.2009 14:15:05   
dašabina
samo da vas pozdravim, da vam zaželim vse dobro in GO PUNCE GO!!!

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 640
4.8.2009 8:33:38   
NATAŠA35
hvala dašabina...user posted image user posted image

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 641
7.8.2009 8:05:37   
ljupka
Punce kje ste ?Kako ste?Mi delamo na polno,upam ,da bom kmal na svojem!

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 642
7.8.2009 8:16:33   
NATAŠA35
oj ljubka, kako si mi, vidim, da boš kmalu vse poštimala, potem pa malo počitka...si zaslužiš, resnično...

evo jaz ta vikend delam test, nisem še določila ali bo to jutri ali v nedeljouser posted image , me je malo strah...

včeraj sem dvignila še delovne zvezke za oba mulca v dzs-ju, še nekaj malih stvari moram kupit, pa imata vse...

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 643
7.8.2009 14:21:19   
ljupka
Želim ti en velik +,da vama je ratalo!Misli pozitivno!
Gdaj bi mogla ne dobiti user posted image ?

< Sporočilo je popravil ljupka -- 7.8.2009 14:22:01 >

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 644
7.8.2009 15:40:10   
NATAŠA35
v torek je ne pričakujem, a misliš, da delam test prekmalu...

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 645
8.8.2009 9:07:36   
NATAŠA35
ljubka in vse ostale, nisem mogla počakat in sem delala test že včeraj popoldan in je pokazal rahlo user posted image , tako da bom naredila še en test kmalu, da vem ali sem ali nisem.

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 646
8.8.2009 9:43:12   
ljupka
Nataša to je super!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz sem vedno delala testa zvečer in je vedno bila črtica,ki je držala čeprav je bila komaj vidna,delala sem pa CB!
Kater test si pa delala?Večini žensk pokaže tudi kakšen dan pred izostankom menstruacije!Kaj če bi šla delat krvni test pa bi bila mirna in sigurna,tisto je najbolj sigurno!Samo danes je sobota ne bo nič!
Mislim da je to to,če nimaš nekih težav ti bom kr čestitala to je to,črtica je črtica.
Pri moji Ani je bila komaj vidna ,delala sem test ob 22:30,ko sem prišla iz šihta,druzga nisem več delala ,vedela sem da je!
Kako se pa počutiš,imaš kakšne simptome,kakšni znaki?

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 647
9.8.2009 12:22:07   
ljupka
Katjuša,Isabeaux sre prišle iz toplic javite se kako je bilo!Pa vesele novice imamo nosečko!
Nataša kako si?
Teni kaj dogaja?
Testianka kako naša uradnauser posted image ,počivaš kaj?
Napište kaj!

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 648
9.8.2009 15:21:33   
Teni_
Nataša, super. user posted image  Upam, da ti naslednji test pokaže še bolj močni user posted image .

Pri nas nič novega. Prva M je za mano. Še dve, ali pa vsaj ena, bom videla kaj mi bo povedala g na naslednjem pregledu konec meseca. Sem pa pričakovala bolj močno M, ker so vse pravile, kako je potem prva M lila iz njih, ampak je bila čisto normalna, edin en dan več je trajala. Zdaj pa upam, da naslednja pride točno na 28 dni, da ne bo imela kakih zamikov.

Razmišljava, da bi kupila parcelo, ker bi še vedno raje živeli v hiši kot pa v stanovanju. Ta teden zdaj greva na banko, da vidiva, koliko kredita lahko dobiva. Šla bi nekje na 270€ mesečno(tako imava zdaj potrošniškega), pol pa bi za prvo silo naredila kuhinjo, kopalnico in dve sobi, da bi se preselili, pa to stanovanje prodali in se znebiva 415€ kredita mesečno, ki ga imava za to stanovanje, razliko pa bi vložilo potem v hišo.

Evo, zdaj sem se pa razpisalauser posted image .

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 649
9.8.2009 17:01:45   
Katjusa
evo mene iz dopustauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ful je blo fino otroka sta bla ful pridna in res nisme vedla, da je v hotelu tako fino  (nisem še nikol bla) no ampak vseeno bi šla tud še kampirat sam zdej je zmanjkalo denarja in dopustauser posted image user posted image user posted image user posted image

kaj jst berem, da imamo novo nosečnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image NATAŠAuser posted image user posted image user posted image user posted image vse čestitke tega sveta so v tem tzrenutku namenjene tebi...... lepo zdravo nosečnost in le pridi nas še kej pogledatuser posted image user posted image user posted image user posted image

testianka user posted image user posted image user posted image user posted image za uspešen prvi pregleduser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?