Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 26.7.2009 22:42:34
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa ... (na fb zato, ker hitreje nalaga) vsak izgovor je dober ja.. Nič grem jaz spat, ker jutri bom spet v gužvi Lahko noč in sladke sanje
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 26.7.2009 22:45:40
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Mene pa v noge zebe..grem se v posteljo ogreti... LAHKO NOČ! Lahko noč.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 26.7.2009 22:46:31
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa ... (na fb zato, ker hitreje nalaga) vsak izgovor je dober ja.. Nič grem jaz spat, ker jutri bom spet v gužvi Lahko noč in sladke sanje Resno, sej odkar sem na fb, na rr ne dajem več slik.Pa tudi zasebnost mi je blaaaaazno všeč! Lahko noč tasa in jutri uživajte na kopanju!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 27.7.2009 7:33:00
|
|
|
|
tasa_m
|
dobro jutrooo spps kje je kavica, tipčki,itd.?? Midve z Lijo sma že parajt za današnji ponedeljek, samo se mi zdi da bo Lija še malo zacumala nazaj . Jaz pa si grem zdaj eno skuhat, da nebom na AC spet mimo vsekala, pa res kje pri primorkah pristala
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 27.7.2009 7:36:19
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Lahko pa jaz kaj v tvojem imenu nafehtam... sem blizu nje. gre ven naj ti bo ker si pač ti bodi sam tolk dobra pa mi vsaj mms pošlji da bom vedla kako je sploh zgledalo. V okusnost pa itak ne dvomim..vem da je mama_m No.1 ooooo, Kokica. Hvala za sms in odg. Nisem ti upala zdaj nazaj poslat (sem komaj zdaj videla sms), ker sem mislila da spite že. Bom poslikala zadevo in dala na fb. Da bodo vsi vidli mojstrovino mameM. Sam povedat ji še moram. a dam jaz mojo zadnjo mojstrovino gor na FB??? je sicer samo zunanjost vidna, notranjost pa ne, ker smo prej vse pojedli.....
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 27.7.2009 7:43:32
|
|
|
|
mama_milchy
|
Jutro, kako ste? naspane? mi smo bli že pred 6to pokonci, Lea se je kao naspala in je veselo čebljala v posteljci, malo za njo pa je še Žiga ustal; zdaj smo pa že pripravljeni za v vrtec; pol pa greva punce na kavico in čvek - komaj čakam; popoldan pa gre družinaca malo na plažo Evo, Lea pa je zaspala zdaj nazaj, lih ko je treba it od doma; ma nič hudega, jo sam v sedež dam in v avto pa gremo.... Lep dan p.s.sem dala slikco na FB
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 27.7.2009 7:44:11
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m dobro jutrooo spps kje je kavica, tipčki,itd.?? sej greš v terme ,mogoč se bo pa tam kaj za pogledat našlo
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 27.7.2009 8:38:26
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Živjo!!! Mi pa smo danes šli v hribe in sicer na Robanov kot in to kar z kengurujčkom, naša Tjaša je čist ponorela, ko se je srečala z teličkom, mu je hotela par stvari povedat , pa je ni šmrglal, jah tak smo pa potem vsi poslušal njeno veselo pogovarjanje z drevesi konji, ja naša je kar očarljiva Mamin ponos, kater otrok pa ni Je pa gor bilo polno otrok in dojenčkov No zdej pa še jaz resno razmišljam o nakupu nahrbtnika, ampak prvo stolček za hranjenje, kar spremljam akcije če bo kaj Slike pa še dobite Aha me pa zanima Koliko imate dvignjen naklon v vozičku??? Bravo hribolasci Mi imamo naslonjalo spuščeno povsem vodoravno in bomo imeli tako dokler se ne bo znal sam dvignit v sedeč položaj. Pri prvem je bilo to malo pred osmim mesecem, če se prav spomnim (+/- 2 tedna).
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 27.7.2009 8:43:30
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m večer.. kokica a nisis rekla da imaš mal bazenček?? Hmmm, v tem pa bi midve z Lijo res lahko rit namočle grem zdaj brat ZS, nekaj mi šteka RR kaj se ti zdi vlki? Meni se zdi. Naš je tako velik, da bi šli štirje v vašega no, no...premer je 1,5 metra, visok pa 50cm...kaj to je veliko? Ok, oprosti, bi šla 2 v vašega Na slikci zgleda večji. Saj veš kaj pravijo, da je slika simbolična...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 27.7.2009 8:52:33
|
|
|
|
Nina00
|
Dobro jutro! Mi smo bili pa tudi včeraj popoldne pridni in delali v novem stanovanju. Naš 2,5 letnik je pomagal steno iz knaufa podirat pa brusit porisane stene ... Je ena soseda tako skozi okno gledala, da sem že mislila, da bo socialno poklicala zaradi otroškega dela Smo šli okoli 20h od tam in je Brin zaspal takoj, ko smo skozi vrata stopili, ter nato kar spal v vozičku do polnoči, ko sem ga prestavla v zibko. Takrat je bila pa taka laaakooota Sem prav presenečena kako pridna sta oba otroka in koliko lahko narediva ob obeh. No, saj sedaj bo moj imel mir za delo, ker jutri odpeljem otroke na morje
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 27.7.2009 9:03:35
|
|
|
|
Najaa
|
Dobro jutro. spps, jaz tudi nekaj pogrešam. spali smo dobro, Nika še vedno spi. Ta naš mali zaspanček. Mene pa vse boli. Joj te stare kosti. S Tijo jeva zajtrk, pol pa kavica in čvek. Popoldan pa FT z Niko, pa Tija bo verjetno dobila kolo... Pa seveda čelade ne smemo pozabit kupit, ker je zadnje čase čisto navdušena nad njimi. Pa ne zato, ampak da bo varna v prometu.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 27.7.2009 10:46:21
|
|
|
|
Steffi
|
Dan, mi smo že s pregleda, dobili drugega pikeca in smo samo malo zajokali (dosti boljše prenes, kot prvega pikeca). Podatki za tabelo tehtamo 7550 g in veliki smo še vedno 70 cm (danes ga je samo iztegnila in tako izmerila, tako da smo ostali enako visoki). Kaj več pa kasneje, ker naš fantina že kliče
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 27.7.2009 11:24:12
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m dobro jutrooo spps kje je kavica, tipčki,itd.?? sej greš v terme ,mogoč se bo pa tam kaj za pogledat našlo Ko sem jaz bila tam, so bili sami taki, ki so čez 50!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 27.7.2009 11:24:14
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Steffi Dan, mi smo že s pregleda, dobili drugega pikeca in smo samo malo zajokali (dosti boljše prenes, kot prvega pikeca). Podatki za tabelo tehtamo 7550 g in veliki smo še vedno 70 cm (danes ga je samo iztegnila in tako izmerila, tako da smo ostali enako visoki). Kaj več pa kasneje, ker naš fantina že kliče
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 27.7.2009 11:26:29
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Dobro jutro. spps, jaz tudi nekaj pogrešam. spali smo dobro, Nika še vedno spi. Ta naš mali zaspanček. Mene pa vse boli. Joj te stare kosti. S Tijo jeva zajtrk, pol pa kavica in čvek. Popoldan pa FT z Niko, pa Tija bo verjetno dobila kolo... Pa seveda čelade ne smemo pozabit kupit, ker je zadnje čase čisto navdušena nad njimi. Pa ne zato, ampak da bo varna v prometu. midva tudi vsak dan lepo telovadiva in se že pozna, ker že pri tisti vaji za nogice, ko močno dvigneš ritko in s stopali "ploskaš", lepo steguje rokice k stopalom in se grabi za njih a ko jaz ritko spustim še jih ne more zadržati...a bo tudi to... Super za kolo...in čelado...saj varnost je pa res na 1. mestu...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 27.7.2009 11:28:25
|
|
|
|
KOKICA32
|
Midva imava sedaj ob 12h RA. Ker sva bila pred 1,5 mesecem naročena ob 08h, pa pikec ni želel sodelovati (je bil zaspan ), sva danes naročena še enkrat...Pa upam, da tokrat bo, ker ga sedaj že spet v spanec vleče.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 27.7.2009 11:46:03
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Midva imava sedaj ob 12h RA. Ker sva bila pred 1,5 mesecem naročena ob 08h, pa pikec ni želel sodelovati (je bil zaspan ), sva danes naročena še enkrat...Pa upam, da tokrat bo, ker ga sedaj že spet v spanec vleče. da bosta fajn zrihtala danes kljub vročini ;D
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 27.7.2009 11:54:02
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m dobro jutrooo spps kje je kavica, tipčki,itd.?? sej greš v terme ,mogoč se bo pa tam kaj za pogledat našlo Ko sem jaz bila tam, so bili sami taki, ki so čez 50!
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 27.7.2009 12:33:20
|
|
|
|
Steffi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Živjo!!! Mi pa smo danes šli v hribe in sicer na Robanov kot in to kar z kengurujčkom, naša Tjaša je čist ponorela, ko se je srečala z teličkom, mu je hotela par stvari povedat , pa je ni šmrglal, jah tak smo pa potem vsi poslušal njeno veselo pogovarjanje z drevesi konji, ja naša je kar očarljiva Mamin ponos, kater otrok pa ni Je pa gor bilo polno otrok in dojenčkov No zdej pa še jaz resno razmišljam o nakupu nahrbtnika, ampak prvo stolček za hranjenje, kar spremljam akcije če bo kaj Slike pa še dobite Aha me pa zanima Koliko imate dvignjen naklon v vozičku??? Bravo hribolazci . Koliko visok ja tale hrib in koliko časa traja vzpon? Glede dvignjenega naslona v vozičku, mi smo imeli do sedaj čist malo 10°. Danes na pregledu pa je pedijatrinja rekla da lahko dvignemo na 45°. Verjetno bomo kar dvignili, ker Taj se ja začel že dvigat, mu je čitno nezanimivo tam spodaj.
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 27.7.2009 12:44:02
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Dobro jutro. spps, jaz tudi nekaj pogrešam. spali smo dobro, Nika še vedno spi. Ta naš mali zaspanček. Mene pa vse boli. Joj te stare kosti. S Tijo jeva zajtrk, pol pa kavica in čvek. Popoldan pa FT z Niko, pa Tija bo verjetno dobila kolo... Pa seveda čelade ne smemo pozabit kupit, ker je zadnje čase čisto navdušena nad njimi. Pa ne zato, ampak da bo varna v prometu. midva tudi vsak dan lepo telovadiva in se že pozna, ker že pri tisti vaji za nogice, ko močno dvigneš ritko in s stopali "ploskaš", lepo steguje rokice k stopalom in se grabi za njih a ko jaz ritko spustim še jih ne more zadržati...a bo tudi to... Super za kolo...in čelado...saj varnost je pa res na 1. mestu... Super, da vama gre dobro. A vidva imata pa ob 12h? Ah... te ure so tako blesave... V tej vročini tja hodit... prav mi ni. Na srečo bo vsaj moj peljal, da mi ni treba še parkinga iskat. Javi, kako vama je šlo.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 27.7.2009 12:44:07
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Steffi Dan, mi smo že s pregleda, dobili drugega pikeca in smo samo malo zajokali (dosti boljše prenes, kot prvega pikeca). Podatki za tabelo tehtamo 7550 g in veliki smo še vedno 70 cm (danes ga je samo iztegnila in tako izmerila, tako da smo ostali enako visoki). Kaj več pa kasneje, ker naš fantina že kliče Lepo lepo.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 27.7.2009 13:14:41
|
|
|
|
Steffi
|
... še slike za seznam.... 41 teden nosečnosti na dan rojstva star 4 mesece
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 27.7.2009 13:15:07
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Steffi Dan, mi smo že s pregleda, dobili drugega pikeca in smo samo malo zajokali (dosti boljše prenes, kot prvega pikeca). Podatki za tabelo tehtamo 7550 g in veliki smo še vedno 70 cm (danes ga je samo iztegnila in tako izmerila, tako da smo ostali enako visoki). Kaj več pa kasneje, ker naš fantina že kliče res lepe mere, čestitke za pikico
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 27.7.2009 13:22:36
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Midva imava sedaj ob 12h RA. Ker sva bila pred 1,5 mesecem naročena ob 08h, pa pikec ni želel sodelovati (je bil zaspan ), sva danes naročena še enkrat...Pa upam, da tokrat bo, ker ga sedaj že spet v spanec vleče. da bosta fajn zrihtala danes kljub vročini ;D sva že nazaj..pikec je tokrat sodeloval Je rekla, da je vse okej in nobenih problemov... Imava pa v oktobru kontrolo.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 27.7.2009 13:24:40
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Dobro jutro. spps, jaz tudi nekaj pogrešam. spali smo dobro, Nika še vedno spi. Ta naš mali zaspanček. Mene pa vse boli. Joj te stare kosti. S Tijo jeva zajtrk, pol pa kavica in čvek. Popoldan pa FT z Niko, pa Tija bo verjetno dobila kolo... Pa seveda čelade ne smemo pozabit kupit, ker je zadnje čase čisto navdušena nad njimi. Pa ne zato, ampak da bo varna v prometu. midva tudi vsak dan lepo telovadiva in se že pozna, ker že pri tisti vaji za nogice, ko močno dvigneš ritko in s stopali "ploskaš", lepo steguje rokice k stopalom in se grabi za njih a ko jaz ritko spustim še jih ne more zadržati...a bo tudi to... Super za kolo...in čelado...saj varnost je pa res na 1. mestu... Super, da vama gre dobro. A vidva imata pa ob 12h? Ah... te ure so tako blesave... V tej vročini tja hodit... prav mi ni. Na srečo bo vsaj moj peljal, da mi ni treba še parkinga iskat. Javi, kako vama je šlo. Mene vedno vpraša sestra, če mi ura odgovarja, pa pač potrdim, če vem, da takrat Valentin ne bo lačen ali zasapn...Kolko pač gre. Drzgače pa se jaz šla sama danes. No, saj vedno grem...aja pa Valentina imam s sabo, ne , pri nas pred ZD je kar velik parking in sem do sedaj še vedno plac dobila...proti vročini pa si pomagamo s klimo...
< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 27.7.2009 13:28:04 >
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?