|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del
23.7.2009 11:13:12   
pilotina
hvala...ampak ni panike...sem uredu, sem vam sam pač povedala

Rižkoo...če se boš razžalostila 14.08, pa se lepo za bušija primi in boš takoj smehec dobila...verjemi meni user posted image

in hvala, sem že glasovala...takoj, ko se prijavim na RR šibam in dam glasek za našega Aleksa...pa kaj čmo, če je tako leeeeppppp user posted image user posted image user posted image

maj2009...super, da je vse ok in še poleg si dobila boskopan, da ti malo vse skupi ublaži

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2751
23.7.2009 11:26:48   
tassika
Ojla pupe, jaz sem ravno iz sladoleda, kolk je fajn delat v centru, je vse zraven, ampak tudi hrup in vročinauser posted image

Rižko ok, ti se kar sonči samo namaži seuser posted image

Pilotina ne bit žalostna, jaz pa kr grem mimo tega, ma sem čudna, ne znam kaj preveč žalovat, sem jokala takrat ko je to bilo, pa še to samo prvi dan, potem pa sem rekla nič bo treba naprej in že naslednji dan ko sem šla v lj mi ni bilo ravno ravno, ni bilo pa tako hudo. Drži seuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 2752
23.7.2009 12:00:11   
pilotina
user posted image  tassi moja

saj sem ok

sem vam povedala, ker sem tako čutila, nisem pa ne slabe volje, ne kaj preveč žalostna...saj sem prejle napisala...je že moralo tako biti in je tudi tako ok

jaz trenutnega življenja nebi zamenjala za nič na svetu...počutim se dobro in sem srečna in verjemite mi, da mi nič ne manjka

uuuu sladoleda si papcala...mmmmm...a je biu dober user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2753
23.7.2009 12:07:16   
tassika
ne ni bil grrr, sem vzela belo čokolado z rdečo pomarančo, pa le te nisem našla, sladoled je bil pa k z mc donaldsa sam cukr, pa 1,20eur sem dala zanjga, drugič vzamem jagodo k vem da je dobrauser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 2754
23.7.2009 13:24:43   
maj2009
punce! dejte mi povedat kako je lahko začetni komplet avent philips v bc 33e v leklerku pa 25e? sm mal reklame gledala in sm vidla v prospektu od leklerka pol sm šla pa na bc gledat je pa taka cena???user posted image user posted image

a mislte da ni original v leklerku? jst morm še to nabavt pa mi res ni jasn taka razlika v ceni?8e?

kakšn je vozičk quinny speedi sx k vidm da je v bc akcija iz 339 a 239e?
a je za kaj? pol morš met še košaro, ane?

20.09.2009 se nama je pridružila sončica JULIJA!

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 2755
23.7.2009 13:49:07   
tassika
maj splošno znano je da je bc najdražji, mislim, da ta v leclercu ni nič slabši in niti pod razno ne ponaredek. Za spedija se pa jaz ne bi odločila, zaradi trakov pri športnem delu ker ful popuščajo ko je otrok večji.

Za primer ti pa povem, sem jaz kupila oblekico za 25 eur pa mi ena v službi reče da ima enako in ona je plačala 35 eur pa še to je zbita cena iz 50 eur, no kaj ti to pove, jaz sem jo kupila še 10 eur ceneje pa še vedno je moja trgovka zaslužila. 

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 2756
23.7.2009 13:54:36   
maj2009
hvala za info..... sej tale bc je res najdražji samo ko je pa leklerk sam na rudniku, samo če tko pogledaš se pa vseen splača jst še nism bla nikol tam očitno bo pa kr treba it pogledat ker majo dostkrat ful ugodne cene.

bova šla v kratkem tja k morva itak v dipota po omarco in mizo k sva jo naročila.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2757
23.7.2009 13:56:50   
Kepica83
MM zadnjič si mi napisala da imam zasebno samo jaz nisem nič dobila user posted image user posted image

Najin sonček je privekal:
28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm.

1.Mesec: 4620g in 54.5cm
2.Mesec: 5690g
3.Mesec: 6400g in 63cm
5.Mesec: 7860g

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 2758
23.7.2009 14:42:44   
tassika
mAJ SAMO GLEJ KAKO JE NAPISANA AKCIJA PRI LECLERCU, KER TAM IMAš akcije in potem plačaš polno ceno, znesek popusta pa dobiš na njihovo kartico in potem naslednjič koristiš

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 2759
23.7.2009 14:53:47   
sonček85
pilotina:user posted image user posted image user posted image user posted image bodi močna ,kmalu bo vajin trenutek
maj.super za pregled ,a ne potrebujete več potrdil,no mi smo jih še.lLahko pa da je od G do G drugače ali pa od kraja do kraja
rižkoo srček si :hvala
pa še mi ki danes praznujemo 3 muser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 2760
23.7.2009 15:38:11   
maj2009
ja lahko da je to odvisno od tega.

ja tassika tkole je 24,99 je cena pol je pa še dodatnih 15% na vrednost bona s kartico in je cena 22,12e. in ker jst nimam kartice plačam 24,99e, ane?

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2761
23.7.2009 17:11:24   
tassika
Mislim da, a je katera videla kupon v bc reklami, ko dobiš zastonj flaško in pa blazinice za dojenje? Jaz grem že kar jutri iskat ko bomo ravno v btc-ju.user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 2762
23.7.2009 19:18:14   
maj2009
oj! jst sm dons dubla nove bc novičke tko da grem jst tud jutr pred našim srečanjem v bc to iskat. do zdej mam eno tako flaško tko da bo prou pršla. kolk pa kej tega rabmo za začetek? zaenkrat mam dve dude (1x silikon, 1x latex). in eno flaško 125ml.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2763
23.7.2009 20:43:44   
tassika
če dojiš samo eno, če ne pa vsaj dve flaški in pa eno dudo ali več če jo izgubiš, ne splača se pa ful kupovat, ker ne veš katera mu bo ustrezala.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 2764
23.7.2009 20:54:20   
MAŠKA
Pilotina user posted image user posted image user posted image Bodi močna, imejta se z dragim rada in pikica bo prišla!

Življenje zna biti včasih tako kruto... se ravnokar ločujeta dve moji prijateljici, ena ima otročke stare 5 in 3 leta, druga enega triletnika. Se mi zdi, da je men bolj hudo kot njimauser posted image , sploh ko pomislim na te otročke.user posted image

Meni pa je danes že cel dan neki slabo. Se bojim, da se me spet kakšna viroza loteva.user posted image

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 2765
23.7.2009 21:09:17   
sonček85
maška.upam ,da ne zboliš.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 2766
23.7.2009 22:10:06   
malaMravljica
Soncek, ma kolk je lep mali Soncek, vedno lepsi je.

Pilotina, ne bodi zalostna prosim te. Moj ss je bil pa 2.9. in takrat mi je pol zdravnik ob odpustu rekel, da cez 1 leto me pricakuje pa v porodnisnici. Tudi tebe bodo docakali v bolnici na drugem oddelku.

Da vam povem, danes cel dan v avtu na tem blesavem soncu, glava me se mal boli, prej je bilo pa za znoret hudo.
Pregled danes pa sok za sokom bi se reklo. Najprej so me dali na tisto, ki meri utrip otrokovega srca in moje popadke. Moji popadki so bili na 10 do 13, pojma nimam kaj to pomeni. Otrokov utrip delal lepo krivuljo in je bil g zadovoljen. Pol pa uz, ojoj... je takoj reku, da je otrocicek lepo zrastel, sam je velik za en ornk teden vec kot po pdp-ju, ko sem gledala v katerem tednu naj bi bila sem se kar krizala. Pol je pa reku, da to ne bo mali otrcicek, da ima ze sedaj cez 1950 g, pa je meru naprej in je ocitno dete veliko, me je vprasal, kolk sem bila jaz tezka ob porodu. hmm jaz ne prevec, sam za ocija pa ne vem, on je sicer suh, sam velik pa 190. Sem se ze veselila, da bo otrocicek mali, pa ocitno ne bo.
Pol ko je pisal v materinsko je reku, da sedaj bom imela pregleda na 2 tedna, da saj kaj dosti okoli ne mislimo vec hodit user posted image user posted image nisem upala rect, ne sam sedaj imam 6 ur avtoceste pred sabo, sem rekla, da zacetek avgusta mislimo za 10 dni stran, pol je pa reku, saj ne bo kaksna eksotika. sem rekla da sam garda. in je reku, ja neb smel bit problem, drgac sem pa naslednji teden cel teden tukaj, ce bi kaj bilo se pridite pokazat. user posted image user posted image   sam jaz sem v sloveniji sedaj. cist zmedena sem sla iz ordinacije in celo pot sem otrocku govorila, naj ne miga prevec, da v avtu se spi. Je itak tudi g videl, da moje dete precej miga, ni bilo sans za slikco, z nogami non stop naprej in nazaj, roko nad ocko - -kot vedno, pol je bilo treba zdravniku jezik zacet kazat, pa vse prstke, pol se user posted image pokazal in zdravnik je se kar cakal, da mi slikco naredi, pa se je dojencek odlocil in sunil tja, kjer je bil uz, pol je pa zdravnik reku, da to pomeni dost vas mam, dejte mi mir.

jutri se lj, pol se pa ne usedem vec v avto dokler ne grem nazaj, dost mam te voznje in dopustniskih voznikov.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2767
24.7.2009 7:53:22   
tassika
Jutro punce, ja zsem pa že dolgo v službi, so nam premaknili uro in je tko luštno, sploh nisem težko vstala.

MM ne skrbi vse bo ok, tvoj otroček bo malo večji, mogoče boš malo prej rodila ampak ne bo panike, ker je velik, je pa fino da je žive sorte, ti vsaj dolgčas ne bouser posted image

Punce dons je pa d day bodo tortice padleuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 2768
24.7.2009 8:06:02   
mariee
Dobro jutro.

jaz sem tudi že v službi, pol pa vikeeeend...Komaj čakam.

Tassika na katerih novičkah od BC je bon? Do kdaj pa velja?

mM bo vsaj zdravo deteuser posted image  bo en fejst, močan fantekuser posted image

A kaj veste punce kaj je s to gripo, če jo dobi nosečnica? Mene mal skrbi kaj bo v jeseni, ko bom visoko noseča in pravijo, da bo takrat še večji izbruhuser posted image user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2769
24.7.2009 8:11:27   
tassika
MAriee na novi reklami in velja od danes naprej.

Glede gripe pa se ne sekiraj, če jo pač stakneš jo boš, malo glej da se izogibaš ljudi ki smrkajo, kihajo in kašljajo, jaz imam pa to srečo, da zdaj delamo do 14/9 eno uro prej in se izognem šolarjev pol pa ne vem bi šla mal še na bolniško in bo, ker vlak je leglo bacilov. JE pa tako, če zboliš pač dobiš zdravila tko kot pri navadni gripi, ampak samo če je rizično.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 2770
24.7.2009 8:38:39   
mariee
A veš, da jaz ne dobim domov novičk. verjetno zato, ker še nimam izdelane kartice in me še nimajo v bazi.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2771
24.7.2009 8:48:11   
MAŠKA
Punce dobro jutro!

Danes vas pa jaz spomnim... ne pozabit oddat glasek za Aleksa!user posted image

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 2772
24.7.2009 9:46:16   
pilotina
hvala vam, vsem

malaMravljica...si pa mela pestro včeraj
vajin dojenček pa ni imel dan za razkazovanje...verjetno ste ga z UZ-jem zmotili pri kakih lepih sanjah user posted image

MAŠKA....evo glasek user posted image

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 2773
24.7.2009 9:48:44   
pilotina
joj sonček85...vsako jutro, ko glasujem za Aleksa, ga pogledam in se kar smejati začnem...ima ful nalezljiv lepi smeh user posted image

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 2774
24.7.2009 10:23:42   
mariee
Pilotina nič ne napišeš kako ti kaj na vrtu rastejo pridelki?? 

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 2775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.