|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del
23.7.2009 23:05:29   
Anonimen
aja pa še en pomembn faktoruser posted image - če otrok pije iz kozarca oz. po slamici, mu morš kar naprej dajat za pit, maš pač delo s tem. če mu pa v flašo oz. lonček al kamorkol že pač neliješ, maš pa miruser posted image ni miljonkrt mami uva bi vodico pila. mami dej uvi vodico. a daš uvi vodicouser posted image

če gremo kam, mamo pa eno malo plastenko s športnim ustnikom, tist je tud zakonuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3101
24.7.2009 7:38:38   
krtekxx
Nina, po pa moraš imet dobro zavarovanje! Pa čoln pri hiši, seveda.
Ulla, mi mamo un Aventov lonček, pa še en Nukov podoben, ki mi je celo bolj všeč. Sam ni ravno uspeha. Zelo rada pa "pije" iz navadnega lončka. Pirček in take reči...
Menda gremo mi jutr na dopust.
Sonček, niso zobki. Ma une bele pikice tud na zgornji ustnici. Previdno mažem z Daktarinom.

Vam povem še eno že staro foro od našega ta srednjega: "odpri usta", odprem, "za kva maš te okraske v ustih?"

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3102
24.7.2009 13:07:51   
PAJO
dober dan

pa kje ste vse čvekice a ste na dopustu??no naša žana spi,sva ble mal zunej
zdej je pa noro vroče tko da se noter hladiva.pol greva po tamavga v vrtec..

kako ste kej??kaj počnete ob teh vročih dneh??a vaši tamalčki že sedijo
in kej puzajo?ker naša že kr mal puza se odriva..sedi pa že itak.
zdej se tud rada voz v vozičku,ker vse vid.

no bejbe pridne bodte pa oglaste se kej,lp

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3103
24.7.2009 21:14:40   
Anonimen
o jebenti, iz druge stani nas vlečemuser posted image

katastrofa!!

drgač pa nič glih pametniga nimam za napisat. aja - v hofru bojo mel naravna mila, it teh se lohk tud gela za pranje itd. delauser posted image 4 različne vonje mensezdi, grem preverituser posted image

(odgovor članu PAJO)
  Neposredna povezava do sporočila: 3104
24.7.2009 21:17:12   
Anonimen
našla user posted image KLIK

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3105
24.7.2009 21:30:37   
sonček33
ulla še dobr da nas rešuješuser posted image  sem včerej vidla ja, da bo hofer mel mila...bom nabavla pol pa kuhala, mešala in prodajalauser posted image

kako ste?
kje se skrivate?
kakšni so plani za vikend?

kje je jancci, a rito namaka?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3106
24.7.2009 21:38:13   
Anonimen
jst jih bom tud vzela, upam da so kul, pa da je prijeten vonjuser posted image in definitivno naredim cet za posodo tud, pol pa res nič več od čistil ne kupujemuser posted image a se čmo še v kozmetiko vržtuser posted image

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 3107
24.7.2009 21:42:03   
sonček33
dejmo ulla, če smo že not opadle, dejmo čist zabrestuser posted image

drgač pa ..itak jaz kura nisem čist tvojga recepta za gel poslušala in sem dala en mal menj vode... včeraj zmešam, skoraj ohaldim, nalijem v uno dozo od gela...danes zjutraj pa hočm dat prat - evo gel trd...ne gre ven...In je blo glih za dva deci še frej placa, vljiem not vročo vodo in rukam rukam...mešam mešam, obračan gore dole... in je ok...me pa seveda bolijo roke, ker une tri litre pol ure šejkat ni glih mačji kašelj...je lažje nost 9 Lovrovih kil

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3108
24.7.2009 22:04:41   
Anonimen
pogrela bi ga, magari s flašo vred v velik piskeruser posted image pol pa dodala vodouser posted image pa bi blo. kolk je pa blo milo?100g? tile iz hofra so 125, tko da bo še mal več vode treba, al pa mal mila stran odrezat - evo, glih za cetuser posted image

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 3109
25.7.2009 11:06:18   
krtekxx
Ma dobr, napišem, pol pa en error.
V glavnem, zdej mi gremo, menda, v Dolomite. Se oglasim, ko pridemo nazaj. Ko bo slabo vreme, ko kdo zboli, ko kdo pop**** ali pa čez 1 teden.
Pa, pa.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3110
25.7.2009 11:56:26   
sonček33
Krtekxx mate da uživate sto na uro, še zame mal. Sem ti fovš sto na uro. Tam boš nabrala energije in volje. In nihče ne bo zbolel, vreme bo idealno, živci mirni.
Lp

Pečem borovničeve maffine, pol greva pa na piknik - pod brajdo in pod streho, tko da zarad mene lahko tut prekle dol padajo, se ne dam.

LOvro spi, sva prej nardila en dvourni giro pa an kavico  z best frend skočila.

V kuhinji je bomba, drugje pa vsaj za silo.

Jutri me pa vleče na Pokljuko, šetkat do Uskokvince.

Sem našla doma sva dobila za darilo od tapperwerja lonček z ustnikom, mehkim. Sem že pozabila. In mu je všeč, no mal se kremži takoj ko da ustnik v usta, mu je čudno, pije pa na veliko. Pa nobene luknje nima, tako da ne teče nič ven, no razen tm kjer mora.user posted image

A mleko pa naj pije še vedno po navadni steklenički?

< Sporočilo je popravil sonček33 -- 25.7.2009 12:02:49 >

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3111
25.7.2009 12:17:08   
Jancci
Evo mene!

Smo mal plaval (Krk-Stara Baška-kamp-ful dobr!!), pa bli mal brez štroma, pa mal leni, pa mal se odvajam od rr-ja, a kuko je Ploha zanč enkrat napisala, ker mi gre ful časa za to. user posted image

Zdej sem mal na hitro preletela kaj se dogaja.. pa vidim, da ste začele praške kuhat. Dost dobr.user posted image Jest bi tut. Sam zdej sem glih eno dozo kupla, pa bom najprej to porabla, k to pri men kr traja, ker dajem ful mal praška, pol pa mogoče res. Kis pa itak zdej že uporabljam namest mehčalca. Ulla a za pucanje tud alkoholni kis uporabljaš? A kerga druzga? Pa kaj daš notri da mal manj "smrdi"?

Drugač me pa zanima kok približno porabite plenic na dan?

Moja punca raste ko strela. Kadar jo pogledam je večja. Je ful pridna, rada je, vse povrsti kar ji dam lepo popapca.. skratka cukerček. user posted image

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3112
25.7.2009 12:27:12   
sonček33
Jancci vidim, da ste užival. Super.

jah pol zgleda sam še midve z ullo nisvo dajeli, da gre ful cajta za rr, čeprav..jaz sem an rr zvečer ko mali spi (al pa čez dan, če sva slučajno doma, ker sva itak skoz na terenu). Sem pa rajši na rr, kot pred TV, tv mi gre na živce..razen morad parih oddaj, ki jih pa zdej polet itak ni.

Kolk plenic? 2-3. Ponavadi 2. Osatel so racmanke, te pa navadno 4. No zdej k je blo vroče za pop*** , je bil itak večinoma brez pa sam bodi gor...

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 3113
25.7.2009 21:03:11   
Anonimen
čeruser posted image

jancci  WBuser posted image

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 3114
25.7.2009 21:33:56   
khurde
slabo nam gre tole klepetanje user posted image

jancci, zdravo!

za plenice pa ne vem... čist odvisno od dneva... navadnih, za 1xno uporabo v povprečju dve, bombažne, pa tut verjetno ene 3-4, kdaj tut več ali manj, če je brez.

men se pa zdi, da sem po šestih mesecih materinstva zmatrana postala... user posted image user posted image user posted image

aja. tiste, ki uporabljate pralne plenice... kako imate to urejeno ponoči? do zdaj sem imela za 1xno uporabo, zdej pa ne bi več. bi probala z racmanki. pa ne vem, če bi bilo dost, da dam sam un bombažn vložek not a še kej posebnega? pa itak še nepremočljivo podlogo pod rjuho. mam pa sam eno sorto plenic, pa ne vem katere... nimam unih debelih nočnih al karkol je, pa bi kar probala s temi, k jih imam.

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3115
25.7.2009 21:50:38   
Anonimen
jst tud nimam unih tadebelih, dam en vložek, al pa tud ne, pa je ok. nikol ne premočiuser posted image

(odgovor članu khurde)
  Neposredna povezava do sporočila: 3116
25.7.2009 22:07:16   
khurde
aha, super, hvala. bom pol na začetku dala z vložkom, potem pa brez, ko bo malo manj polulana. ker zdej se mi zdi, da večino nalula čez noč user posted image verjetno imajo tut plenice neki pri tem...

ulla, kok nej bi naši mali že imeli dvignjeno naslonjalo v vozičku?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3117
25.7.2009 22:16:12   
Anonimen
kok nej bi naši mali že imeli dvignjeno naslonjalo v vozičku?

odvisno od vozauser posted image nš je tok čudn, pa se tamau kr zgužva, tko da mu ga nič ne dvigujem, za prvo stopnjo edin, sam tist u bistvu še leži, sam tolk je, da mičken ven vidi. če mu pa bolj, pa ni vredu, tko da bo kr počakalo tole tak dolgo, da bo sam sedel.

(odgovor članu khurde)
  Neposredna povezava do sporočila: 3118
25.7.2009 22:26:52   
khurde
aha, no, sej jaz mam isto. zdej je pa itak še sama začela trup vzdigovat, pa se tok dvigne, da čez rob vid in pol sam ena mala glava ven gleda. user posted image mah, itak se pa ne mara vozit.

lih berem intervju na pejdžu od mladine s tarasom kermaunerjem... zanimiv... tak, mal mizantropičen tip user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil khurde -- 25.7.2009 22:27:40 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3119
25.7.2009 22:30:35   
Anonimen
se najde kak takuser posted image   kje to berešuser posted image

(odgovor članu khurde)
  Neposredna povezava do sporočila: 3120
25.7.2009 22:39:05   
khurde
tuki

men je bil on zmer faca, tak, kritičen, direkten... "Zame postane stvar prava šele tedaj, ko se izkaže za aktualno družbo neuporabna," pa tole "Srečen sem na svojem robu, ker morem tu misliti najmanj nesvobodno," mi je všeč... pa ta prvi, uvodni, citat tut, pa velik vmes ... mah, star, ampak dobr intervju, sej v mladini so ponavad zanimivi

< Sporočilo je popravil khurde -- 25.7.2009 22:40:03 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3121
25.7.2009 22:44:18   
Anonimen
sm si hranla, k zdele nism sposobna tolk bratuser posted image sploh pa ne tko, dab vedla ka beremuser posted image

(odgovor članu khurde)
  Neposredna povezava do sporočila: 3122
   [Brisano sporočilo]
25.7.2009 23:11:10   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3123
26.7.2009 0:08:11   
Zvezdica
ojla bejbike

Janci WB. Lepo da ste uživali, jast sem ravno odpovedala grčijo, zdaj sem pa nekaj na korčuli našla, gremo pa šele septembra. uh komaj čakam.

Mi pa JUTRI oz že danes praznujemo 5 let. Moj liamček je star okroglih pet. Kako hitro čas beži in ker sem že ves dan sentimentalna kr neki jokcam. Vam pa povem, da mi je žal za vsak trenutek ki se ga zamudila z njim, tako ali drugače. Še najbolj mi je žal, da sem bila suženj stanovanja, ker sem bila prepičana (ko je bil še čisto mali) da je zanj bolje da je vse sterilno. kera trapa resuser posted image . no patrik ima to srečo in ne živi v sterilnem okolju ampak z mamico uživa drugače. Tko da še povem, da sem lepega fantka rodila, ki danes šteje 5 let in ga mami ljubi bolj kot vse na svetu.

Limaček, rada te mam, vse najboljše. user posted image

Tako, jutri poročam, kako je blo na zabavi.

Nočka in lepo spite.

i belive i can fly....

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3124
26.7.2009 15:37:50   
sonček33
Laim vse najboljše.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.