|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del
22.7.2009 12:32:02   
nina166
IZVIRNO SPOROČILO: krtekxx

Vprašanje: naša bogica je po bolezni precej bolj sitna kot prej. Mal sumim, da je dobila SOR v usta, ker ima ene take čudne obloge, doslej takih ni imela. Pa pri dojenju precej jokca. Sem mislila it kar daktrin kupit in mal jezik namazat, ker se mi ne da skoz k P hodit, ker majo strašno gužvo, skoz čakalnico polno bolnih otrok.

Tudi Daša ga je imela že večkrat. Naredijo se take bele pikice in obloge, pri nas ponavadi po jezičku ali pa na notranji strani ustnic. Ti kar kupi daktarin in ji namaži, da je ne bi začelo preveč bolet. Tudi mi kar namažemo in po parih dneh je dobro.

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3051
22.7.2009 12:33:34   
Zvezdica

IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

zvezdica TULEuser posted image

Thank you, dons grem v dma pa bom probala to skup spravit.
Aja, khude, dobr si to našla o tem milu, zdaj že razmišljam kam vse ga še vtaknit.

Aja, glede menstrualne skodelce - ZAKON!!!!! Včeraj me je vse tiščal pa bolel, dons k si jo vtaknem pravilno je pa super. Tko čist si skoz:)user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3052
22.7.2009 13:20:54   
krtekxx
Zvezdica, Nina hvala. Kako pa daste to reč na jezik dojenčka? Menda je precej nevarno, da se začne dušit.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3053
22.7.2009 13:42:13   
Zvezdica
jast sem liamu enkrat dajala, pa sem mu dlesni namazala in ker je sladko se je tako oblizovaluser posted image . in sem amzala tolk kot je priporočena doza.

Sej vama bo ratal.user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3054
22.7.2009 14:49:20   
snikolina
Zdravo, kako ste kaj? Še kar je vročeuser posted image

No, danes smo bli pri P:

mere pri 6 mesecih: 9100 g in 71,5 cm ter 45 cm-OG

Zdej pa ga grem crkljat, je bil cepljen in malo jokca.

Lep sončen dan želim, papauser posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3055
22.7.2009 16:21:08   
krtekxx

A dej! Martin Krpan.user posted image

(odgovor članu snikolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3056
22.7.2009 16:38:10   
Zvezdica

In roke nabildane? Bravo mai...pravi velikanuser posted image

i belive i can fly....

Neposredna povezava do sporočila: 3057
22.7.2009 20:36:23   
Anonimen
sem pa tole najdla o marsejskem milu:
Alternativa čistilom za dom, ki vsebujejo mnogo kemikalij, je marsejsko milo, ki ga izdelujejo iz oljčnega olja. Uporabljamo ga za pranje belega perila, za pomivanje posode, lahko pa tudi za nego stanovanjskih površin. Iz tega mila se nato izdelujejo različni koncentrati, ki so primerni za odstranjevanje različnih madežev. Za čiščenje tal je treba narediti le blago mešanico, na 10 litrov vode se namreč doda le ščepec tega mila, za večje madeže se naredi pasta, za pranje perila zdrobljeno milo, za pomivanje posode pa se naredi gosta mešanica, ki se jo nato uporablja z brizgo.

hm, iz tega bi se lohk pa tud cet za posodo naredu user posted image k sem že študirala, kaj bi namest ceta, pa da bi se vsaj mal penilo, k tu mam pa tak bedast filing, da se sploh ne da posode pomit, če ni peneuser posted image

user posted image špica

A pralne oreščke tudi uporabljaš?

niia orešče sem probala, sam mi niso bli kuluser posted image mogoč bi se navadla, sam en paklc sem ponucala, pa mi kr ni blo, take čudne cunje so ble, pa tist vonj....zato sm pa tolk iskala alternativo in tale gel je točno touser posted image

jst sm glih dons mela akcijo, lubi je šov z ulo ven, neo je spal, jst sem pa komplet vse spucala - s kisom sevedauser posted image pol sm še mal eteričnega dala v izparilnik in vse lepo diši in je čistouser posted image

sm pa mal zmatrana,tko.

grem na sladoleduser posted image

(odgovor članu khurde)
  Neposredna povezava do sporočila: 3058
22.7.2009 21:37:45   
Zvezdica
hm, iz tega bi se lohk pa tud cet za posodo naredu k sem že študirala, kaj bi namest ceta, pa da bi se vsaj mal penilo, k tu mam pa tak bedast filing, da se sploh ne da posode pomit, če ni pene

kako bomo pa v stroju prali?!?! Dejte si še za to neki zmisltuser posted image
Nisem šla do dm-a po milo, ker sem čist izmučena, bom pa definitivno jutri. Komaj čakam, da to sprobam. Domači gel user posted image user posted image user posted image

Jast pa moram priznat, da še vedno uporabljam čistila, sploh za WC in kopalnico. Sicer se navajam na ta bio čistila, sam pr men kr traja, da se navadim. Po tleh itak pucam s h2o in ne rabiš čistil, ker puca s paro. Drugače pa moram rečt, da smo res eko družina. odpadke ločujem že od pamtiveka, nikoli nisem pretiravala s čistili, mehčalci, šamponi. Še lase si umivam s sodo na vsake kvatre. Tko da zdaj še ta prašek nardim, pa bom prav važička postalauser posted image
aja, pa eko pleničke imamo, sem pa tja kake pampers prvlečemo, pa smo že 1000 x rekli da ne, pa na žalost nam sam te zdržijo ponoč.... Pa tko.

aja, to pa skoz pozabim povedat. alana pleničke, pr nas gre to vse mimo. Bog ne daj da se pokakne ob 4ih zjutraj... DIZASTER. Tko, da sem nazaj na moltexovih. kaj naj še rečem.
Verjetno kar lahko noč, glede da sem včeraj delala do dveh, mal možgančke razgibavala, vstala pa ob šestih ker se je sine odlioču da ima dost.

tako, pa grem na sladoled pa v horizontalo user posted image

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 22.7.2009 21:38:35 >

i belive i can fly....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3059
22.7.2009 21:51:41   
khurde
tko, ulla, zdej si me čist nakurla s tem eko čiščenjem, res user posted image sem šla danes še po eterično olje za cunje mojega dragega, pa jutri sprobam še s tem... in tam govorim s prodajalko, ena eko/bio/svašta trgovinca, pa če ne bi vedela, da si na porodniški, bi še mislila, da sem tebe trofnila user posted image user posted image user posted image ena bejba, k tut vse puca s kisom user posted image okna, tla, vodni kamen, namest mehčalca... ma vse... za kar ne rab kisa, rabi pa marsejsko milo user posted image hm, jo bom vprašala, če ma tut rešitev za strojno pomivanje posode user posted image itak moram jutr al pojutrišnjem po sejtan, ker ga danes niso mel

sem pa najdla par zanimivih zadev na netu, npr. TOLE, zdej pa iščem, če lah eterično olje za pranje naredim doma, ampak da pol ne ostanejo madeži na perilu (me je tut una prodajalka poučila, da je probala prat s sintetičnimi, ker je ceneje, pa so ji puščal madeže na oblačilih)...

matr, zdej bom še gospodinja ratala... če ne drugač pa iz firbca, ker me zanima, kako to deluje user posted image

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3060
   [Brisano sporočilo]
22.7.2009 21:56:38   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3061
22.7.2009 22:10:02   
sonček33
Madon ulla kaj si ti naredila iz nas. ...  A te lahko proism, če mi napišeš, katere sestavine ima to milo, ki ga ti kupiš? Milsim, da je to iz DM mal drugačno..ma še nek ekstrakt pomaranče... a s tem gelom bi lahko tudi malemu cunje prala?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3062
22.7.2009 22:20:56   
Nea
Večer!

Joj kolko ste ene pridne in znate svašta same naredit doma user posted image  Jaz recimo znam veliko tega, samo mi časa fali user posted image  So dnevi, ko niti jest ne utegnem... kaj pa še milo naredit.

Včeraj in danes smo izjemoma user posted image  imeli ful lepo vreme. Zakaj izjemoma? in zakaj user posted image ? Zato ker celo poletje ni bilo 10 sončnih dni, pa je že skoraj konec julija user posted image user posted image user posted image  MAh, obup.
No, v glavnem, trenutke sonca smo lepo izkoristili in sem včeraj in danes pupiki pelala na bazen. Ema se je naučila plavat in potapljat. Očitno ji je plavalni tečaj ful pomagal. Lara pa je kot ena ribica... samo se smeji in pleše (z rokavčki seveda).
Dopoldan sem Erika pelala na tretje cepljenje in redno kontrolo. Bil je zaspan pa se je veliko cmeral. Mere pri 5m3t: 68cm, 8250g, 46OG.
Včeraj in danes je jedel bučke in so mu bile všeč. Jutri mu bom dala banano.
Spanje: še vedno zbujanje na dve uri.

krtekxx - te popolnoma razumem ker sem jaz tudi preutrujena. V službo se mi sicer še ne gre, verjetno zato ker smo veliko od zunaj in uživamo. Ko bo zima in bo bolj tečno, bom komaj čakala da grem.
Držim pesti da bo pupa kmalu zdrava!

snikolina - vau za mere user posted image

Alarm user posted image

Moji sončki
24.1.2004 Ema
06.8.2006 Lara
31.1.2009 Erik

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3063
22.7.2009 22:53:54   
Anonimen
kako bomo pa v stroju prali?!?

po moje si tud lohk nardiš gel, pa še kako žlico sode zravn rukneš, pa jeuser posted image sej tud v trgovini lohk gel kupiš - da ti ni treba z zobmi trgat une folije, pa k se ti tablete ne stopijo in kaj še vseuser posted image

niia za vodni kamen ga ni čez kisuser posted image no, pa citronka je tud zakon, da naumo sam ta kis teraliuser posted image

sonček mam dol v pralnci, sam mislim da ni nič pomaranče, ta moj je navadn, ta prek spleta kupljen, ne vem kaj majo v dm-u. in ja - komot tamalmu opereš cunjeuser posted image

jst bi k vsej tej eko-bio zadevi dodala še sam to -jst recimo ful pazim tud kaj kupujem. na splošno. itak nisem potrošnik, amppak vseen - karkol kupim, k je v miljon embalažahuser posted image ne morš enga usranga koščka sira kupit, da neb bil v neki foliji. tok mi gre na živce to. tko da že jaz, kot nepotrošnik kljub trudu proizvedem velik smeti. kaj šele ostali. kaj šele uiber potrošniki. ženske morjo met na tone kozmetik in tega, moški kar naprej neke nove tehnične zadeve, otroci tone glupih plastičnih igrač in vsega, vse to se sam valja nekje, pol pa v smeteh konča. taka neumna, potrošniška družba smo, vse mormo met, vse mormo pokupit. sam važn da ločujemo odpadkeuser posted image in rešujemo problem na koncu, namest na začetku. potrebe, hotenja bi mogli mal porihtat. se kdaj vprašat. se kdaj odpovedat. to ni pa noben prpravljen. no, vsaj ločujemo user posted image

pa brez zamereuser posted image

< Sporočilo je popravil ulla80 -- 22.7.2009 22:55:36 >

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3064
22.7.2009 23:08:02   
khurde
lih najdla... strojno pranje posode, namest une tekočine za sijaj dajejo kis (kdo bi si mislil user posted image user posted image user posted image )

jst bi k vsej tej eko-bio zadevi dodala še sam to -jst recimo ful pazim tud kaj kupujem. na splošno. itak nisem potrošnik, amppak vseen - karkol kupim, k je v miljon embalažah ne morš enga usranga koščka sira kupit, da neb bil v neki foliji. tok mi gre na živce to. tko da že jaz, kot nepotrošnik kljub trudu proizvedem velik smeti. kaj šele ostali. kaj šele uiber potrošniki. ženske morjo met na tone kozmetik in tega, moški kar naprej neke nove tehnične zadeve, otroci tone glupih plastičnih igrač in vsega, vse to se sam valja nekje, pol pa v smeteh konča. taka neumna, potrošniška družba smo, vse mormo met, vse mormo pokupit. sam važn da ločujemo odpadke in rešujemo problem na koncu, namest na začetku. potrebe, hotenja bi mogli mal porihtat. se kdaj vprašat. se kdaj odpovedat. to ni pa noben prpravljen. no, vsaj ločujemo

strinjam... da mene vidite v trgovinah, je včas adijo... moj prav, da čist preveč kompliciram... k sem se s prodajalkam skor skregala, k so mi na vsak način hotle vrečke uturit, z argumentom, da so itak zastonj user posted image ... pa k mu gre na živce, k ne dam vsake zelenjave v svojo vrečko, ampak vse v eno... mi reče, da majo prodajalke potem preveč dela z iskanjem kod user posted image pa da lah mislijo, da kradem user posted image briga me user posted image nej pa vrečke zamenjajo s papirnatimi al karkol... itak pa me že poznajo in so me navajene, pa zanč mi je še ena rekla, da tut sama zdej tko dela user posted image smo pa vsi potrošniki, eni sam malo manj ali veliko bolj evforični... zdej ni več možnosti, da ne bi bil user posted image in pol majo ljudje po tone stvari, k jih ne rabijo in ne služijo ničemer, jih pa "radodarno" delijo naokoli, da se jih znebijo user posted image poznam par takih, k moram po 10x rečt "ne, hvala", ker se hoče nečesa znebit user posted image

grem spat

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3065
22.7.2009 23:18:00   
Anonimen
hodva z mojim po trgovini, pa prav on : lej, tole je pa v akciji. jst še pogledam ne in grem dalje : ne rabmouser posted image  a si ziher? lej, sej ne stane dost? ne rabmo!! sam kaj pa če....NE RABMO!! grema naprej....lej, tule majo pa tri pakirane za ceno enga...ne rabim tri, rabim sam enga. ja sej počaka, se bolj splača tko. ne rabim tri, rabim sam enga! en mi zdrži pol leta, tri so pol za eno lero pa pol, si bom pa že menda že lohk čez pol leta novga kupla!!! / sam če trije tolk stanejo....ej!!! me ne briga, ne rabim treh, ne bom kupla tri, kupla bom sam enga, ker RABIM SAM ENGA!!!! in pol že piham od jeze in sem čist živčna, na polovici lista, zgasnem venuser posted image

(odgovor članu khurde)
  Neposredna povezava do sporočila: 3066
22.7.2009 23:20:34   
Anonimen
jst če bi mela svojo bajto in vrt, ne vem če bi sploh po kej v trgovino hodla, resnouser posted image mam že čist plan izdelanuser posted image user posted image sam do hiške še morm pridtuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3067
22.7.2009 23:28:40   
Anonimen
o rezkauser posted image
a maste še vi kakšno idejo, nasvet, kako se je včasih čistlo/kar je še teh nadležnih opraviluser posted image

smo čudne, jl, o otrocih pa nočmo poslušat in upoštevat, kak je blo včasihuser posted image

nč, grim spat, k mi bedarije hodjo po glavi, pa ni nobene, da bi jih z njo delilauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3068
23.7.2009 7:12:26   
Zvezdica
itak nisem potrošnik, amppak vseen - karkol kupim, k je v miljon embalažah ne morš enga usranga koščka sira kupit, da neb bil v neki foliji. tok mi gre na živce to. tko da že jaz, kot nepotrošnik kljub trudu proizvedem velik smeti. kaj šele ostali. kaj šele uiber potrošniki. ženske morjo met na tone kozmetik in tega, moški kar naprej neke nove tehnične zadeve, otroci tone glupih plastičnih igrač in vsega, vse to se sam valja nekje, pol pa v smeteh konča. taka neumna, potrošniška družba smo, vse mormo met, vse mormo pokupit. sam važn da ločujemo odpadke in rešujemo problem na koncu, namest na začetku.

večina res dela tako, češ sej ločujem - primer moja mami. Kupi vse kar ji prodajao, vse kar reklamirajo je itak zakon, razni kamni mineralni,...pa jii rečem, pejd si kamen iskat, če ga rabiš...ne ona kupi tega z reklame, ker je seveda boljši. Zdaj pav kopalnici stoji brezveze in krame kok češ.
Pri nas je tko, da jast predvsem zaradi hrane, ker zdravo in dobro jemo že v trgovini začnem. Kupim veliko oz kar rabimo, pa da mi ni treba čez dva dni v trgovino user posted image , ne kupujem akcij ker me ne ganejo, ker to je načeloma, kupi ker mi praznimo skladišče. Kupujem kar rabimo, če se le da čim manj sranja dam prvlečem (embalaže...) flašitrane vode ne kupujemo, sokov ne pijemo, razen iz power juicerja, no, liam te male sokce pije. Tko da se vse skup začne v trgovini.

Da povem da sem se naspala po ne vem kolkem času. Sem pa šla v posteljo 22.30, ne pomnem kdaj sem šla tko zgodaj spat.

Zdaj pa ena kavica user posted image za vse in en lep dan.

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 23.7.2009 7:14:27 >

i belive i can fly....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3069
23.7.2009 8:12:36   
snikolina
Dobro jutro, kako je?

Ful ste napisale, pridne. No, naj povem, da se v nekaterih stvareh strinjam z vami v nekaterih pa ne. HB, saj smo si ljudje različni. Pri nas kupujemo flaširano vodo in to zato, ker smo v novem bloku in včasih pride ven rjava barva, včasih pa ima "prijeten" vonj sabo. Tako, da me ne bo noben prepričal, da jo pijem. Žalostno a resnično. Pač tako je...

Bom pa probala s kisom pomit tla-me prav zanima kako bo izpadlo. Torej navadni alkoholni kis za solato uporabim?

Anže je trenutno priden in se premetava po kavčuuser posted image

PAPA

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3070
23.7.2009 8:47:41   
krtekxx
Niia, sem kupila Daktarin v lekarni brez recepta, sam dala ji ga pa še nisem. Mi je ena prijateljica rekla, da se je pri njih pozdravilo samo od sebe. Mal se bojim tega, da ji bo nagajalo pri dihanju, konec koncev njen nos še ni čist, včasih malo pokašlja...
Nea, če bi pri nas bilo tako kot pri tebi, ko mož dela cel dan, otroci v vrtcu samo dopoldan, bi jaz dala odpoved. Familji, ne službi. Je pa res, da sta naša dva fanta ultra živa in da je tudi dojenčica živa ko strela. To ne da minute miru, non stop se ji nekaj dogaja in brca, maha, vpije...Ko sta bila fanta doma sta v slabi minuti moje nepozornosti razturila delavnico - preobrnila smeti, vse (tudi sebe) pošpricala z vodo. Ko je moja mama pucala hladilnik sta ji sunila smetano (uno v kao spreju) in jo nafilala v ene igrače. In take mamo na programu večkrat na dan.
Ulla, ti si pa res ekoman.
Snikolina, tista rjava barva je pa od fitingov, ki so najbrž medeninasti. Jaz bi na tvojem mestu samo fejst vodo iztočila. Pa zahtevaj, da anaredijo analizo te vode, ki priteče iz tvoje pipe. Ali pa jo sama daj analizirat na kak Zavod za zdravstveno varstvo. Po moje analiza ne stane več kot kakih 50 eur. Ker tole s flašami pa stane, pa še če pomisliš na kupe odpadkov...

Neposredna povezava do sporočila: 3071
23.7.2009 8:49:15   
krtekxx
Pomivanje tal: jaz sem si nabavla že kako leto nazaj parni sesalnik in s tem pomivam tla. Brez dodatkov. Tudi parket (Hoover ima eno tako funkcijo). Sem zelo zadovoljna. 

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3072
23.7.2009 11:16:00   
Balonchy

user posted image

...sam, da vas mal pozdravim in pošnofam kaj se dogaja... user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3073
23.7.2009 11:57:41   
rezka
Pozdravljene. Berem in se čudim, posebo tebi Ulla80. Res si izvirna, domiselna in ustvarjalna. Pa kje vse to izveste? Povem vam, da se iz svoje mladosti ne spominjam nobenih čistil. Tla so bila lesena, ribali smo s sirkovo krtačo in eno milo v kosu, mislim da smo ga kuhali doma in to iz loja. V spominu imam samo to, da je smrdelo. Pomivanje posode  brez vsega, za čiščenje prismojenih ponev in kozic pa smo uporabljali kar pesek iz dvorišča, čiščenje oken z vodo, če je bilo kaj trdovratnega pa domače žganje. Pa z tem čiščenjem se nismo tako ukvarjali kot danes. Generalno smo očistili 2x letno in sicer pred Veliko nočjo in Božičem. Prali smo na roke in to 1x na mesec. Belo perilo smo kuhali na štedilniku, prašek pa je bilo ravno tisto milo. V zadnjo vodo pri splakovanju pa smo dali neka plava zrnca, ki so perilo pobelila. Rekli smo mu plavilo in smo ga kupovali v Trstu. Kasneje pa je prišel na tržišče Vim, Cet, Radion za pranje, ki ga vidim v trgovini še danes in niti ni poceni.Nad tem vašim praškom sem zelo navdušena, saj se mi zdijo pralni praški iz trgovine zelo dragi in pa precej agresivni. Bom poskusila tudi sama, pa vam poročam. Ko iznajdete še kakšno poceni varianto pa le povejte tudi nam. Pozdravčke vsem

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3074
23.7.2009 12:01:19   
nina166
Dan!

Se morem mal javit, da me ne pozabte user posted image  Dans sta oba otroka vstala na levo nogo in sta se do desetih samo cmerla...če se ni drl Domen, se je pa Daša ali pa kar oba skupaj. Daša že 3 dni ni kakala in sem ji dala sladke kamelce, da se ne bo tak matrala...ker tako tiši da je čisto rdeča v obraz pa se ne more pokakat...bošček moj mali.

Daša zdajle po kakih 3 mesecih spet spi v svojem kinderpetu. Drugače pa mi zaspi čez dan samo na zizi, ko zaspi grem potiho stran in če imam srečo spi kake pol urce...velikokrat pa po 5 min že joka in morem nazaj.Zvečer pa me itak ne spusti od sebe...malo čez 8 grema spat, se prisesa na mene in me ne spusi do jutra. Mi pa zelo manjkajo tiste 2 večerni urci, ki sem jih včasih lahko izkoristla za sebe ali pa še vsaj kaj pospravla. Sploh pa manjkajo mojmu...večkrat nagovarja Dašo da naj lepo zaspi, da bo pol lahko prišla mamica v dnevno...ga bolj redko uboga user posted image  user posted image

Čez dober teden gremo na morje...če bomo kje dobili, ker nimamo še nič rezervirano...pa neki bo ziher še fraj.

Ulla kaj vi boste zidali? Mi smo ravno pri papirjih...groza kaj vse morš met, da lahk eno hišo postaviš.

Grem zdaj malo pospravit, ker imam mir. Daša spi, Domen pa je pri babici

Lepo se imejte

p.s. grozno vreme je tu pri nas...veter tako piha, da sploh ne mormo na sprehod

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Katero ime vam je lepše?

Cvetka (14%)

Betka (21%)

ali Blažka? (65%)

Število vseh glasov: 389

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!